BIKUCI.HU - VICC OLDAL + FACEBOOK OLDAL ELADÓ!; Érdeklődni a [email protected] e-mail címen!

Pánikolva vitték orvoshoz kisfiukat Hajdú Péterék

news image

Hajdú Péter és Láng Eszter kapcsolata munkakapcsolatból vált szerelemmé, és rövid időn belül az összeköltözés, sőt a lánykérés is megtörtént a szerelmesek között. A sztárpár tündérmesébe illő éveket töltött együtt, majd Eszter és Péter első családalapítási próbálkozásaik nem úgy alakultak, ahogy szerették volna. A méhen kívüli terhesség, és a vetélés okozta csalódások után a páros végül bejelentette: úton van első babájuk. Dominik születése komplikációmentesen, nagy odafigyeléssel zajlott. Később sajnos ismét nehezebb időszak érkezett a pár életébe: az anyaság érzését Eszter lelkileg nehezen dolgozta fel, szülés utáni depresszióval küzdött. Az immáron 9 hónapos Domi azonban elfeledtette mindezt és úgy tűnik, jó formában van, csakúgy kicsattan az egészségtől, és ő most szülei kicsi szeme fénye.  

Mattesz Csillával közös foglalkozásokat tartanak Fotó: Nagy Zoltán

Csalódások után sikerek

A kis Dominik a fiatal anyuka első gyermeke, akár egy kis örökmozgó, éli a totyogók energikus életét: fut, szalad, megállíthatatlan. Eszter pedig, a szívszorító történések után csodaként éli meg mára az anyaság minden pillanatát.

Az, hogy Domi megérkezett hozzánk egy csoda! Voltak nehezebb pillanatok az elején, ez igaz, de túl vagyok rajta, és nem tagadom, hogy most is egy túlélő táborhoz hasonlít egy napunk! – kezdte nevetve az elbűvölő Eszter, majd így: – Állandó figyelmet, lélekjelenlétet és folyamatos kontrollt igényel egy kis totyogós. Fizikálisan és mentálisan is megterhelő feladat az anyaság – mondta Hajdú fiatal menyasszonya, azonban rögtön hozzá tette, hogy noha imádja minden pillanatát, azt sem tagadja, hogy kissé túlfélti a babáját.

„Paramami vagyok”

Klasszikus értelembe vett „paramamik” táborát erősítem, de hát nem csoda: Domi ön és közveszélyes időszakában van, fénysebességgel száguldozik a lakásban, és szempillantás alatt tud veszélyes helyzetbe kerülni. A múltkor is, éppen csak egy pillanatra néztem félre, máris majdnem megtörtént a baj. Egy hajszálon múlt, hogy magára húzza a vasalót! De olyan is megesett, hogy fel akart kapaszkodni az egyik polcra, és majdnem a fejére estek a nehéz dobozokmesélte vérfagyasztó történeteit az anyuka, azonban úgy tűnik: a veszélyes helyzeteknek se szeri, se száma…

Egyszer teljesen bepánikolva vittem orvoshoz Domit, mert lepottyant kanapéról, és vigasztalhatatlanul sírt! Az idegeim ehhez gyengék

 – nevette el magát E

Olvasd tovább a cikket