BIKUCI.HU - VICC OLDAL + FACEBOOK OLDAL ELADÓ!; Érdeklődni a [email protected] e-mail címen!

9 Comments

  1. Gáspáréknak mély csöndben kellene maradni! A TV 2 csatorna egy műsorában úgynevezett “műsorvezetőként” alkalmazza Gáspárnét egy mondvacsinált szerepkörben, valószínű, jó pénzért. Semmi értelme sincs, hogy egy alkalmilag berendezett boltban Béjja asszony átadja az alapanyagokat a vendéglátóknak, és egy nagyon kimódolt, erőltetett nehezítést adjon mindenkinek. Korábban a szereplők maguk vásároltak be, az volt a normális. Emellett Béjja asszony humortalan, primitív beszólásaival kommentálja a műsort. Etikus-e, ha ő szerepel ilyen kiemelten, akkor a férje és a lánya is megjelenjen, mint versenyző? Nem elég egy fő Gáspáréktól? Itt kezdődik a probléma. Nagyon unszimpatikus, ahogy nyomulnak a médiában, érdemtelenül! Már lassan Gáspár TV lesz ez a csatorna, mert szinte minden műsorban megjelenik valamelyik családtag. Semmi értéket nem képviselnek, primitívek, gonoszak, rosszindulatúak, mellesleg a magyar nyelvet meggyalázzák a megszólalásaikkal. Nem alkalmasak arra, hogy képernyőre kerüljenek! Ha Evelin nem szerepelt volna, akkor nem lenne probléma sem! Senkinek nem lett volna hiányérzete, ha kimaradt volna. Polgár Árpádnak lehet, hogy finomabbnak kellett volna fogalmazni, de annak van egy diszkrét bája, hogy Gáspárék az etikettre hivatkoznak, és a hazugságot kérik számon és a csalást, mivel náluk bunkóbban viselkedő, adócsaló família, akinek az egész élete a hazugságokra épül, nincs az országban.

  2. Sziasztok !
    Nagy örömünkre szolgál bejelenteni ezt az ajánlatot. 1.000.000.000 Ft értékű online visszafizetendő finanszírozást kínálunk 3%-os kamattal 15 év maximális törlesztési időszak alatt. Ezt a kölcsönt a fájl megnyitásától számított 72 órán belül kínáljuk, ezért a folytatáshoz kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy WhatsApp-on.
    Gmail: [email protected]
    WhatsApp: +36 70 538 0660

  3. Mit képzel magáról ez a nő?… Semmi nem tetszik neki. Mindenkire van egy-két rossz szava… mintha ő lenne a legjobb közülük. Pedig nem! Bunkóci….

Comments are closed.