BIKUCI.HU - VICC OLDAL + FACEBOOK OLDAL ELADÓ!; Érdeklődni a [email protected] e-mail címen!

Reagált a vádakra Rubint Réka és Andrei Mangra

news image

Korábban a Bors megkereste Rékát, vannak-e további tervei a táncossal, szeretné-e folytatni a táncot valamilyen formában, amelyre a fitneszedző egyértelmű igent mondott. Nagy tervekkel indultak a kiesés után, az összes bemutatni kívánt koreográfiát el szerették volna táncolni a januárban megrendezendő Alakreform bálon.

Rubint Réka és Andrei Mangra
Fotó: Nagy Zoltán

Az egyik celeb és influencer kibeszélő csoportban azonban azt rebesgetik, hogy Réka és Andrei már nincsenek jóban, mindezt a finálé mozdulataiból gondolják. Azt írják, gyanús, hogy Réka nem posztolt a finálé napján Andreijel.

Rubint Réka és Andrei Mangra cáfolja, hogy rosszban lennének, hiszen attól függetlenül, hogy nem posztolnak, nem azt jelenti, hogy már nem is jó a kapcsolatuk. Lapunk megkereste a fitneszedzőt és a táncost, reagáljanak az őket ért vádakra.

– Imádjuk egymást. Nagyon jó a kapcsolatunk továbbra is. Neki a munka, a tánc az élete. Andreinek jött egy lehetőség az életében, emiatt sajnos a közös munkát nem tudjuk folytatni, de nagyon megszerettem őt – mesélte Réka, majd hozzátette, életre szóló barátság köttetett közöttük, emiatt is ajánlotta fel Andreinek a közös projektet, ami végül nem jöhet össze.

– Egy bálon táncolni, vagy hetente egy-két órát itt gyakorolni nem ugyanaz, mint amikor a profizmusodat nagyon komolyan véve foglalkoztatnak téged. 

Tiszta szívemből kívánom neki, hogy azt csinálhassa, amit szeret.

Rubint Réka elmondása szerint az emberek nagyon sok dolgot túlgondolnak és mást látnak bele, mint ami valójában történik, minden egyes mozdulatot ki tudnak forgatni.

– Az a baj, hogy az emberek sokszor nem látnak tisztán. Gondolnak valamit és minden

Olvasd tovább a cikket