Reggelizz ananászos vízzel és élvezd az egészségügyi előnyeit!

Gyulladáscsökkentő hatás és parazitaellenes hatás.

Az ananász rendkívül egészséges gyümölcs, amely számos pozitív hatással rendelkezik a testünkre. Az ajurvédikus tanítások szerint az ananászos víz segít stabilizálni a testünk endokrin rendszerének működését, valamint enyhíti a gyulladásokat. Ezenkívül képes kitisztítani a méreganyagokat és támogatja a kötőszövetek egészségét, valamint akár az ízületi gyulladást is enyhítheti.

Egy kutatás során rájöttek arra, hogy egy háromnapos ananászkúra segít megszabadulni a bélparazitáktól. Ez azért lehetséges, mert az ananászban található hatóanyagok képesek lebontani és kiűzni ezeket a problémás élőlényeket a testedből.

Pajzsmirigy egészség és emésztés támogatása

Az ananászos víz továbbá pozitív hatással lehet a pajzsmirigy működésére. Segít enyhíteni a pajzsmirigy betegségek tüneteit és hozzájárul a normális működéséhez.

Emellett az ananászos víz segíti az emésztést is. A benne található hormonok elősegítik a fehérjék gyorsabb lebontását, míg a rostok javítják a bélmozgást.

Reggeli rituálé – ananászos víz

Ezért érdemes minden reggel egy csésze friss ananászos vizet fogyasztani, valamint elfogyasztani néhány darab ananászt is. Az ideális ananászos víz elkészítéséhez friss ananászt használj, és áztasd szénsavmentes vízben egy éjszakára, hogy reggelig átvegye az ízét és az összes pozitív hatását. A reggeli rituáléban az ananászos víz ellát majd energiával és egészséggel az egész napra.