Rendőrség távozott: hatalmas incidens történt Opitz Barbiéknál, előkerült egy kés is

Úgy tűnik, hogy még mindig nem ért véget: Opitz Barbi szerelmi életének nehézségei folytatódnak. Az apja nem néz jó szemmel Serleg Albertre, a lánya udvarlójára. Ez hatalmas vitákhoz vezetett, de úgy tűnt, hogy mostanra minden megnyugodott.

Azonban vasárnap este kemény dolgok történtek: hatalmas incidensre lettek figyelmesek a hetedik kerületben élők. Opitz Barbi földszinti lakásában volt a partnerével, Alberttel, amikor váratlan vendég érkezett. Nem tudni, hogy mi célból, de amikor kinyitották az ajtót, a pokol szabadult el. Egy lakó számolt be az eseményekről. Valószínűleg Barbi édesanyja jelent meg és kopogott be a párhoz, majd bevetette magát a bérelt lakásba, és azonnal hangoskodás és vitatkozás hallatszott. Az anyuka, hasonlóan az apához, Albert miatt dühödött fel, és vitatkozni kezdett vele, majd állítólag neki is esett.

Olyan hangos volt a kiabálás és vitatkozás, hogy megijedtünk… Egy csinos, energikus barna nőt láttunk, a kontextusból arra következtettünk, hogy ez a lány édesanyja. Nem tudtunk pontosan hallani a szavakat, de annyira erőteljes indulat volt a hangjukban, hogy felborzolt minket – mondta egy ott lakó a Borsnak. “A vita az ajtóban kezdődött, majd a nő beszaladt a lakásba is. Hallottuk, hogy dulakodnak, mindenrecseg, attól féltünk, hogy vér fog folyni… Eztán valahogy Barbi kiparologtatta az anyát az udvarra, ahol tovább ordítottak, és ekkor volt a legijesztőbb, mert – bár nem vagyok biztos – de úgy tűnt, mintha az anyánál láttam volna egy kést. Nem használta, csak a kezében tartotta pár pillanatig. Azután elrohant. A rendőrök csak akkor érkeztek meg, amikor már nem volt ott” – magyarázta a lakó.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóirodája az alábbi tájékoztatást adta az esettel kapcsolatban:

“Megkeresésére tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett esettel kapcsolatban egy férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság hetedik kerületi rendőrkapitánysága zaklatás és súlyos testi sértés bűntett kísérlet gyanújával indított eljárást egy középkorú nővel szemben.”