Szandi legyőzte a félelmét és újra nyeregbe pattant! –

Szandi lovagol

Szandi életében mindig kiemelkedő szerepet játszott a lovassport. Fiatal korában hosszú éveken keresztül rendszeresen lovagolt, azonban egy komoly baleset után hosszú ideig kómában feküdt.

Egy izgő-mozgó csikóval indult terepre a 17 éves énekesnő, de sajnos a lovaglás végén a ló ledobta róla, és a földön találták. Három napig kómában volt, és hosszú ideig árnyékban kellett tartani, hogy megvédjék minden külső ingertől.

A komoly agyrázkódást követően Szandi hatalmas hibát követett el – nem merte újra kipróbálni az általa oly szeretett lovaglást.

Azonban most végre bátor döntésre jutott, és újra visszatért a nyeregbe: “Régebben évekig galoppoztam amatőr zsokéként. Azonban egy baleset után három napig kómában feküdtem, és az életem többé nem volt ugyanolyan. Évente próbáltam újra lovagolni, de mindig megvolt bennem a félelem. Az elmúlt időszakban újra elkezdtem lovagolni, szinte szavakkal leírhatatlan, milyen csodálatos érzés! Hamarosan kiderül, miért is történt mindez…” – mesélte a bátor énekesnő.

A lovaglás mindig is része volt az életemnek, és most végre legyőztem a félelmem. Újra megtapasztalhatom a lovaglás szabadságát, és hálás vagyok a lehetőségért. Tudom, hogy bármilyen akadály is áll előttem, mindig újra talpra fogok állni, és újra a nyeregbe pattanok.

Szandi története egy olyan inspiráló példa, ami rámutat arra, hogy sosem szabad feladni az álmainkat, még akkor sem, ha nehézségekkel találkozunk. Az énekesnő megtanulta, hogyan kell újra felállni az esésekből, és folytatni az általa szeretett tevékenységet.

És most, büszkén meséli, hogy újra visszavette az irányítást, és a lovaglás révén felülkerekedett az őt korlátozó félelmein. Szandi története emlékeztet bennünket arra, hogy a nehézségek által formálódunk, és mindig van lehetőség a változásra és a fejlődésre.

“A lovaglás mindig is része volt az életemnek, és most végre legyőztem a félelmem. Újra megtapasztalhatom a lovaglás szabadságát, és hálás vagyok a lehetőségért. Tudom, hogy bármilyen akadály is áll előttem, mindig újra talpra fogok állni, és újra a nyeregbe pattanok.” – Szandi

Szandi a példa arra, hogy soha nem szabad feladni az álmainkat, még akkor sem, ha úgy tűnik, hogy nehéz újra elkezdeni. Az élet mindig várja, hogy újra megragadni a lehetőségeket és újra kiteljesíteni a szenvedélyünket.

“Csak bátran előre lépj és kövesd az álmaidat. Te is csodálatos dolgokra leszel képes.”

Szandi történetből erőt meríthetünk, és felismerhetjük, hogy bármilyen akadályok is álljanak az utunkba, van bennünk elég erő és kitartás ahhoz, hogy túljussunk rajtuk.