BIKUCI.HU - VICC OLDAL + FACEBOOK OLDAL ELADÓ!; Érdeklődni a [email protected] e-mail címen!

Szegedi Fecsó szerelme már 8 hónapos terhes, elárulták a baba nemét

news image

Egy évvel ezelőtt hatalmas volt az öröm Beánál és Fecsónál, amikor kiderült, hogy kisbabájuk lesz. Sajnos Bea nem sokkal később elvetélt, majd az orvos közölte velük, nagy lett volna az esély arra, hogy a kicsi kerekesszékben élné le az egész életét. Az eset után nem csoda, hogy Bea érzelmileg összeomlott és kijelentette, jó ideig nem szeretnének próbálkozni. Pár hónappal ezelőtt azonban újra megtörtént a csoda.

Szegedi Fecsó és Géczi Bea
Bea és Fecsó első közös kisbabájukat várják
Fotó: Saját

Nem tervezett baba

Bea és Fecsó hamarosan a karjaikban tarthatják első közös gyermeküket, akinek az érkezése őket is meglepetésként érte. 

Babát várok! Nem volt tervezett, de nagyon örülünk neki és egy percig sem gondolkodtunk azon, hogy megtartsuk-e. Annak ellenére sem, hogy a korábbi vetélés miatt rögtön veszélyeztetett terhes lettem

 – kezdte Bea a Borsnak és egy kicsit vidámabb történettel folytatta, elmondta, hogyan derült ki a várandóssága.

Voltunk egy születésnapi partin. Furán éreztem magam, ezért nem is ittam semmit, és mivel késett a menstruációm, előtte vettem egy terhességi tesztet, amiről Fecsó is tudott. Azt mondta: Ha egy csík lesz, akkor egy felest iszok, ha két csík, akkor kettőt. Megcsináltam a tesztet és közöltem vele, hogy: Ihatod a két felest! 

– idézte fel nevetve Bea, s hozzátette, már akkor eldöntötték, jó ideig nem hozzák nyilvánosságra a várandósságot.

Szegedi Fecsó és Géczi Bea
Bea és Fecsó már eldöntötték, hogy mi lesz a kicsi neve, de egyelőre nem szeretnék elárulni
Fotó: Saját

 “Nem mertem beleélni magam”

Amikor megtudták, hogy ismét szülői örömök elé néznek, úgy döntöttek, senkivel nem osztják meg a hírt. Részben a tavaly történt fájdalmas eset miatt, amikor Bea elvesztette a születendő gyermekét. Emiatt a nagy öröm mellett félelemmel töltötte el a gondolat, hogy talán megismétlődik a korábbi szomorú eset.

Nem is mertem beleélni magam, amíg nem voltam túl a harmadik hónapon. Nagyon vigyáztam magamra, rögtön abbahagytam a sportot, ezerrel szedtem a vitaminokat. Nem mertem elmondani senkinek, próbáltuk titkolni babonából, egyedül anyukám tudta. Attól féltem, ha kitudódik, sok rosszindulatú kritikát fogok kapni. Nem akartam kitenni magam az idegeskedésnek a terhességem alatt és azzal foglalkozni, hogy mit fog mondani a Jóska Pista bácsi. Hál’ istennek túl vagyok a kritikus időszakon, végig nyugodt voltam. Most vagyok 8 hónapos! – árulta el Bea boldogan.

Géczi Bea
A gyönyörű kismama hónapokig titkolta, hogy kisbabát vár
Fotó: Saját

Elárulták a baba nemét

Az esetek túlnyomó részében, amikor a szülőket megkérdezik, hogy kisfiút vagy kislányt szeretnének-e, a válasz ilyenkor annyira magától értetődő, hogy szinte már közhellyé vált: Mindegy, c

Olvasd tovább a cikket