Szeptemberi jóslat – Az év egyik legnehezebb hónapja közeleg

Néhány csillagjegy számára a szeptember nem lesz túl kedvező, főleg a családi életben lehetnek olyan kényes helyzetek, amelyek viszályokhoz vezethetnek.

Lássuk, hogy mire számíthatnak az egyes csillagjegyek az ősz első hónapjában.

Kos

Úgy érezheted, hogy az idő az ellenséged, és bármit is próbálsz, nem tudsz befejezni dolgokat akkor, amikor szeretnéd. Érdemes terveket készítened a szeptemberre és igyekezned tartani őket. Jól beosztott idő nagyon hasznos lehet számodra.

Bika

Egy családtag olyan hírekkel állhat elő, amelyek váratlanok és megváltoztathatják a terveidet. Nehéz lesz alkalmazkodnod a változáshoz, és mindent megteszel majd, hogy kikerüld a kritikus helyzetet.

Ikrek

A szeptember nem lesz a legkedvezőbb hónap előadásaidra és sokan nehezen fogadják majd megjegyzéseidet. Jobb, ha távol tartod magad az érzékeny emberektől, hogy ne bántsd meg őket.

Rák

Egy közeli barátod gesztusa könnyekig fog meghatni, főleg mert sokkal érzékenyebb és sebezhetőbb leszel, mint általában. Rájössz majd, hogy nem vagy egyedül, és vannak olyan emberek körülötted, akikre számíthatsz, bármilyen helyzetben.

Oroszlán

A szeptember elején nagyon energikusan kezded a hónapot, és a munkádban is nagyon eredményesen helyt fogsz állni. Motivált leszel, hogy elérd a kitűzött célokat, és minden esélyed meglesz rá.

Szűz

Egy hír, amit szeptemberben hallasz, örömet fog okozni, bár később rájössz, hogy nem minden részlet kedvező számodra. Inkább koncentrálj a pozitív dolgokra és arra, hogy mennyi jó dolog származhat abból, ami veled történik.

Mérleg

Szeptemberben rádöbbensz, hogy milyen sokat költöttél, és emellett könyörületesebbnek kell lenned másokkal. Készíts egy listát azokról a dolgokról, amelyeket el szeretnél érni, és ahol változtatnod kellene. Ezen dolgozz a hónapban.

Skorpió

Egy ismerősöd megpróbál meggyőzni arról, hogy az, amit teszel, és ahogyan gondolkodsz, árt neked. Ha úgy érzed, hogy igaza van, érdemes lehet változásokat végrehajtanod. Ha viszont nem értesz egyet vele, kövesd a saját utadat.

Nyilas

Lesznek feszült pillanatok az irodában, és konfliktusba kerülhetsz egy kollégával is. Habár a csillagok nem éppen kedvező állásban vannak a karrier szektorod számára szeptemberben, ne vigyél haza gondokat a munkából. Próbálj kikapcsolódni és lazítani a szeretteiddel.

Bak

Szeptemberben olyan helyzetbe kerülsz, ahol fel kell adnod valamit az életedben ahhoz, hogy elérhesd a céljaidat. Felismered, hogy áldozatok nélkül nem jutsz előrébb, de a választás nehéz lehet.

Vízöntő

Egy kapcsolatod problémái miatt bezárkózol és dühössé válsz. A szeptember legfőbb jellemzője a fáradtság és a stressz lesz. Hogy már kimerültnek érzed magad.

Halak

Egy kapcsolatodban előrehaladhatsz egy bizonyos személlyel, és úgy gondolod, hogy ez egy győzelem, amit érdemes ünnepelni. Minden egyre jobban alakul.

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel!