HumorViccek

Vicc: Egy pap felajánlja egy apácának, hogy elviszi kocsival. Az apáca beül, és keresztbe teszi a lábát… … kattints a folytatásért

Facebook

Twitter

Pinterest

Egy pap felajánlja egy apácának, hogy elviszi kocsival. Az apáca beül, és keresztbe teszi a lábát, ami miatt a ruhája felhúzódik, és így láthatóvá válik a combja. A pap ezt meglátja és kis híján karambolt okoz. Miután egyenesbe hozza az autót, a pap lassan az apáca combjára teszi a kezét. Az apáca azt mondja: „Atyám, emlékszik mit mond a 129. zsoltár?
” A pap erre elveszi a kezét. De amikor sebességet vált, akkor a keze újra az apáca combjára téved. Az apáca megint azt mondja: „Atyám, emlékszik mit mond a 129. zsoltárt?
” A pap elveszi a kezét és mentegetőzik: „Sajnálom, nővér, a test könnyen bűnbe esik.” Amikor megérkeznek, a nővér nagyot sóhajt és kiszáll. Amikor a pap visszaér a templomba, szalad, hogy megnézze a 129. zsoltárt. Meg is találja: „Menj tovább és keresgélj, mert ott feljebb megtalálod a megdicsőülést.”

A történet tanulsága: Ha nem vagy jól informált a munkáddal kapcsolatban, akkor könnyen elszalaszthatsz egy nagyszerű lehetőséget. 😀

+1 vicc:

Fiatal apácákat kérdezi a pap:

– Andrea nővér érintettél-e már hímtagot?

– Én csak láttam atyám.

– Akkor menj és mosd meg a szemedet szenteltvízzel.

– Mária nővér, Te érintettél-e már hímtagot?

– Csak két ujjal illettem, atyám.

– Akkor menj és mosd meg a kezedet szenteltvízzel.

Ekkor egy apáca felteszi a kezét:

– Mondjad leányom!

– Atyám, én gyorsan gargarizálnék, mielőtt Katalin nővér belemossa a seggét a szenteltvíztartóba!

Facebook

Twitter

Pinterest

EZ MÉG ÉRDEKELHET:

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.