11 gyerek, aki olyat mondott, amitől kiverte a víz a szülőket

Még ha nem is szándékosan, de a gyerekek egy-egy megszólalásukkal képesek kiváltani a szüleikből egy olyan érzést, amitől végig fut a hideg a hátukon. Mindezt úgy, hogy közben a gyerekek nem érzékelnek ebből semmit, és számukra teljesen természetes, amit mondtak.

Bejegyzés megtekintése

1. A 3 éves kislányommal meglátogattuk az ország másik felében élő dédnagymamáját. A kislányom elkezdte nézegetni a régi családi fotókat, és az üknagymama fotójához érve örömében felkiáltott: "Jééé, ez a néni lakik a szobámban. Nagyon kedves." Előtte soha nem látta az üknagymamája fotóját.

Bejegyzés megtekintése

2. A kisfiam 4 éves volt, amikor egyszer csak a hasamra tette a kezét, és így szólt: "Anya, ott van bent egy kisbaba a hasadban." Mondtam neki, hogy ez nem lehetséges, amit ő egy vállrándítással nyugtázott. Engem viszont nem hagyott nyugodni a dolog, ezért néhány nap múlva csináltam egy terhességi tesztet, és kiderült, hogy állapotos vagyok.

Bejegyzés megtekintése

3. A másfél éves kisfiamnak éppen meséltem a szobájában, amikor egyszer csak elkezdett integetni a kiságya irányába, és így szólt: "Szia." A következő pillanatban az ágya felett lógó játék elkezdett forogni és zenélni.

Bejegyzés megtekintése

4. A nagyapám gyakran fütyörészett régen egy általa kitalált kis dallamot, amikor még gyerek voltam. A kislányom már nem ismerhette meg őt, de egyszer csak elkezdte dünnyögni ugyanazt a dallamot, pedig sosem hallotta előtte.

Bejegyzés megtekintése

5. A 3 éves gyermekem egyedül ült a a fürdőkádban, és egyszer csak a kád másik felébe mutatva így szólt: " Anya, mondd meg neki, hogy menjen innen!" Ezután pedig elkezdett sírni.

Bejegyzés megtekintése

6. Egyszer az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy a 3 éves kisfiam ott áll az ágyam mellett, és azt suttogja, hogy "Amikor még nagypapa voltam, volt egy modellvasutam."

Bejegyzés megtekintése

Bejegyzés megtekintése

7. A kisfiamnak volt egy képzeletbeli barátja, akivel gyakran beszélgetett. A kisfiam egyszer azt mondta nekem, hogy a barátja szerint Vitóriában fogunk lakni. Eszünk ágában sem volt költözködni, de néhány évvel később a férjem Vitóriában kapott egy állást, ezért odaköltöztünk.

Bejegyzés megtekintése

8. Amikor beköltöztünk az új házunkba, a kislányom egyik reggel a konyhában a szekrény tetejére mutatott, és így szólt: Anya, az a bácsi miért a szekrény tetején ül, és miért nem egy széken?

Bejegyzés megtekintése

9. Az 5 éves unokámra vigyáztam az otthonomban, és egyszer csak megkérdezte tőlem, hogy "Ki az a férfi, aki a folyosóról bámul minket?" Odakaptam a fejem, de nem láttam ott senkit, ami nem meglepő, ugyanis teljesen egyedül élek. Legalábbis elvileg...

Bejegyzés megtekintése

Bejegyzés megtekintése

10. A kisfiammal a város széli erdőben túráztunk a minap. Teljesen egyedül voltunk, és már-már hátborzongató volt a csend, amikor a kisfiam egyszer csak suttogva azt mondta, hogy "Az erdő áldozatot követel."

Bejegyzés megtekintése

11. A kislányom olyan 5 éves lehetett, amikor egyszer csak megölelt, és azt mondta: "Te vagy a valaha volt legjobb anyukám."

Bejegyzés megtekintése

Mondtam neki, hogy "Köszönöm, de igazából én vagyok a valaha volt egyetlen anyukád."

Bejegyzés megtekintése

Erre ő: "Nem, mert te vagy eddig a 3. anyukám, de téged szeretlek a legjobban."

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu