A cigány és a magyar fateknőket árulnak a vásárban

A cigány és a magyar fateknőket árulnak a vásárban. A magyarnak nem megy a bolt. A cigány már egy fél óra múlva zsebre vágott kézzel elégedetten ballag hazafelé. Utána szól a magyar: – Te cigány, hová tetted a teknőidet? – Hát eladtam őket! – Hogyhogy a tiedet viszik, én meg itt kínlódom az enyémekkel!? – Te 10000 Ft- ért adod, én 1000 Ft- ért adom. – És ez megéri neked, nekem így is alig jut egy kicsi haszon pedig a fát loptam. Hogy lehet ez neked nyereséges? – Hát úgy, hogy én a teknőt loptam!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc: Egy cigány felkerül Pestre. Odamegy az első járókelőhöz, és megszólítja: – Köszönöm, kedves magyar úr, hogy beengedtek az városba, lakhatást, ételjegyet, ingyen orvosi ellátást és oktatást biztosítanak, és nem kell adóznom! Erre a járókelő: – Téved, uram, én mexikói vagyok. Az ember továbbmegy, és megszólítja a következő járókelőt: – Köszönöm, budapesti barátom, hogy egy ilyen szép országban lehetek! – Ön téved uram, én vietnami vagyok. Emberünk nem adja fel, a következőt is megszólítja: – Köszönöm önnek, hogy láthatom a csodálatos Budapestet! – Mi közöm hozzá? Én a Közel-keletről jöttem. Végül csüggedten még odamegy egy szép hölgyhöz. – Ön magyar?

Bejegyzés megtekintése

– Nem, dél-afrikai vagyok. Emberünk kiábrándultan: – És hol vannak a magyarok? A nő az órájára néz, és megszólal: – Valószínűleg munkában.

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu