A szív nélküli fiú, aki anyját építés alatt álló házában hagyta

Egy már-már barbár történetben tárjuk elétek egy idős asszony megaláztatását, amint a saját fia kisemmizte őt. Amikor azonban öccse megtudta, mi történt, úgy döntött, hogy felelősséget vállal az ügyben.

Bejegyzés megtekintése

Sandra, egy 65 éves özvegy életét élte egyedül, mióta ura elhagyta 11 évvel ezelőtt. Fiai, a 25 éves Dylan és a 38 éves Michael elhagyván otthonukat, saját életüket élve, önmagukat építgették. Michael egy távoli városban próbálkozott karriert építeni, míg Dylan és felesége, Amanda, Sandra otthonához közel élt.

Bejegyzés megtekintése

Dylan a vendéglátóiparban élt, és dolgai kezdtek egy igazán jó pályára lépni, ezért feleségével úgy döntöttek, hogy saját házat hoznak létre. Azonban fel nem várt viszontagságok ütötték fel a fejüket, és Dylan szegényebb lett, így nem tudta befejezni álmai otthonát.

Bejegyzés megtekintése

Mivel Amanda nagyon szeretett volna végre befejezni otthonukat, Dylan döntése nagyon frusztrálta. Nap mint nap vitatkoztak a témán, míg végül Dylan úgy döntött, hogy feladja.

Bejegyzés megtekintése

Sandra egyedül élt abban a túl nagy házban, amit férje hagyott ránk. Arra gondoltam, lehetne neki kisebb helyet találni, például az még befejezetlen házunkban. Így megtakaríthatnánk a lakbér költségét, és megoldásokat találhatnánk a jelenlegi helyzetre…”

Bejegyzés megtekintése

Sandra könnyes szemmel nézett fiára: “De Dylan, az a ház még építés alatt áll! Még nincs is tető rajta!”

Bejegyzés megtekintése

“Lehet, hogy az a ház még nincs kész, anya, de jobb körülményeket biztosít neked, mint amiben itt laksz. Anya, egyedül laksz ebben a nagy házban! És ne feledd, hogy az édesapám hagyatékát én is megörököltem ... Szóval ideje menned!” - jelentette ki ridegen.

Bejegyzés megtekintése

Sandra kitesszékelése után a saját ambíciói megrontották a testvérkapcsolatát. E tényt azonban csak akkor fedezte fel, amikor Michaels tudomást szerzett az ügyről. Az idős asszony, összezavarodva és felértiekelt a történtek által, Michael fiának segitségét kérte.

Bejegyzés megtekintése

Mit tanulhatunk ebből a történetből?

Jól látható, hogy életünk során milyen aljas mélypontra is tudunk süllyedni, amikor Dylan egy látszólag jól kifundált terv alapján megváltoztatta édesanyja életét. Azonban Michael nagy példát mutatott azzal, hogy a végletekig volt hajlandó segiteni anyján, még amikor legrosszabbul mentek a dolgok.

Bejegyzés megtekintése

Kérlek, osszátok meg ezt a történetet ismerőseitekkel, barátaitokkal! Hadd tanuljunk ebböl a példból, hiszen az életben mindig akadnak tanulságok, amiből és amikből okulhatunk!

Bejegyzés megtekintése

Ezt a cikket a mindennapi élet történéseiből átélhető és kitalált történetek ihlették, és szakíró cikkezi. Bármilyen hasonlóság az alapul szolgáló eseményekhez, személyekhez, nevekhez vagy helyszínekhez, teljesen véletlen és nem szándékos. A képek csupán illusztrációként szolgálnak, nincsenek konkrét kötődéssel a történet valóságához.

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu