Az emberek 99 százaléka nem találja el a fejtörő megoldását

Nagyon jó megfigyelőnek kell lennünk ahhoz, hogy rájöjjünk, melyik körömlakk az, amelyik eltér a többitől.A fejtörőt csak az emberek 1 százaléka tudja megoldani.Mennyi idő alatt jövünk rá, melyik körömlakk a kakukktojás?

Bejegyzés megtekintése

A körömlakk roppant népszerű kozmetikum. Védi és díszíti is a körmeinket. Ezúttal egy olyan fejtörővel tehetjük próbára a megfigyelőképességünket, ahol arra kell rájönnünk, melyik körömlakkos üveg más, mint a többi. 

Bejegyzés megtekintése

Mennyi idő alatt jövünk rá, melyik körömlakk a kakukktojás?

Bejegyzés megtekintése

A 27 körömlakkos üveg közül az egyik valamiben más, mint a többi. A feladat egyáltalán nem könnyű. Az emberek 99 százaléka nem jön rá, mi a helyes megoldás.

Bejegyzés megtekintése

Melyik körömlakkos üveg más, mint a többi?

A körömlakk története az ókori Kínáig nyúlik vissza. Kezdetben a társadalmi státusz és gazdagság szimbóluma volt. Ezúttal ebben a fejtörőben kap fontos szerepet. 

Bejegyzés megtekintése

A hasonló feladványok azért jók, mert próbára teszik a kreativitásunkat és megfigyelőképességünket. Rugalmasabbá teszik a gondolkodást és javítják az emlékezőképességet.

Bejegyzés megtekintése

A feladatunk ezúttal sem bonyolult. Arra kell rájönnünk, melyik körömlakk más, mint a többi a fejtörőn. Ahhoz, hogy megoldjuk, nem elég, ha a szokásos módon gondolkodunk. Egészen más szemszögből kell néznünk a feladványt.

Bejegyzés megtekintése

Mennyi idő kellett, hogy megtaláljuk a kakukktojás körömlakkot?

A képen 27 körömlakkos üveg látható 9 oszlopban és 3 sorban. Segít, ha eldöntjük, melyik irányból nézzük végig a körömlakkokat a fejtörőn, így biztosan nem marad rejtve a szemünk elől semmi olyan jel, ami megmutatná, mi a megoldás. Ha mégsem sikerül rájönnünk a fejtörő megfejtésére, néhány sorral lejjebb megmutatjuk. 

Bejegyzés megtekintése

Addig is gyakorolhatunk más, hasonló feladványokkal. Találjuk meg ezen a tavaszi fejtörőn a lepkét a virágok között. Vagy próbáljunk rájönni, hol van a rúzs a rengeteg szájat ábrázoló optikai illúzión.

Bejegyzés megtekintése

koromlakk-fejtoro-kakukktojas | Marie Claire

Bejegyzés megtekintése

Egészen apró dologban, az oldalán lévő rózsaszín csíkban tér el a középső sorban jobbról a harmadik körömlakkja

Bejegyzés megtekintése

Forrás: BrightSide

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu