- Drágám, már évek óta nem voltunk nyaralni

– Drágám, már évek óta nem voltunk nyaralni. Miért nem veszel ki végre 2 hét szabadságot? – Nem akarok olyan sokat távol lenni a munkahelyemről. – Miért? Nélküled nem boldogulnának? – De igen, és nem akarom, hogy erre rájöjjenek !

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc: Amikor a főnök a hosszú ebédszünet után visszatért az irodába, kiderült, hogy időközben tízen keresték. Erre büszkén belefogott egy beszédbe arról, hogy mennyire nélkülözhetetlen is ő. Minden munkatárs igyekezett türelmesen hallgatni a monológot, de a titkárnő egyszer csak közbevágott: – Főnök, azért keresték, mert véletlenül magával vitte a mosdó kulcsát!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc: Egy vállalatnál jelentkezik két kannibál munkára. Eltelik 2 hónap, amikor észreveszik, hogy eltűnt a takarítónő. Rögtön az emberevőkre gyanakodnak. A kannibálok először tagadnak, végül az egyik bevallja, hogy nem tudott ellenállni a kísértésnek, és megette a takarítónőt. Nincs kegyelem, rögtön kirúgják. A barátja kikíséri, és a kapuban így szól hozzá: – Te idióta, miért pont a takarítónőt szúrtad ki? Több eszed is lehetett volna. Látod, én már hetek óta eszem a menedzsereket, de még a kutyának sem tűnt föl, hogy fogynak.

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu