Egy ifjú anya küzdelme: 18 év és egy örökbefogadásra szánt újszülött

Egy hajlékony pillanatban örökbefogadásra adja jövendőbeli fiát egy tizenéves anya. Szinte rögtön a gyermek világrajövetele után egyedül hagyja őt a kórházban. Másnap egy telefonhívás ébreszti a szülőket – a fiúcska hűlt helye. De vajon ki a felelős?

Bejegyzés megtekintése

Emily Henson alig múlt 18, amikor a párja, Shaun gyermekét hordta a szíve alatt. Shaun felelősségteljes apa lett volna, de Emily anyukája – Mrs. Henson, aki mindig a nagy döntések mögött állt – mást gondolt.

Bejegyzés megtekintése

„Milyen nonszensz, hogy egy tinédzser nő növesse fel a gyereket! Nem tarthatod meg!” – jelentette ki.

Bejegyzés megtekintése

„Anya!” – neheztelt Emily. „Az orvosok szerint már nincs idő az abortuszra! Én pedig nem hagyhatom el a gyerekem!”

Bejegyzés megtekintése

Mrs Henson szeme sarkából rosszallóan vont Emily felé. „Itt te nem döntesz, drágám! És mondanom kell, minden problémára mindig van megoldás. Miután világra hozod a ki csemetét, ott hagyjuk a kórházban!"– jelentette ki határozottan.

Bejegyzés megtekintése

Emily és az édesapja is hevesen tiltakoztak, de végül is Mrs. Henson akarata previált. Rábeszélte a lányát, hogy tartsa titokban a terhességét mindenkivel szemben, és szüntesse meg a kapcsolatot Shaunnal. Emily ellenkezett, de végső soron anyagi eszközeiket szülőitől kapta.

Bejegyzés megtekintése

Hosszú hónapokkal később, mikor végre fény derült a ki új életnek, Emily könnyek között búcsúzott volt el elegáns fiútól, és súlyosan lelkifurdalása érzett amiatt, hogy fiát örökbe adta. “Annyira sajnálom, dearest"– suttogta, könnyező szemmel. "Ez az első és az utolsó alkalom, könyörülj rajtam."

Bejegyzés megtekintése

Nem sokkal később Emily elhúzott a kórháztól. Másnapi reggelen azonban a kórházban dolgozók felfedezték, hogy a baba nem ott van. Up Mrs. Hensont, aki éppen mélyen aludt értesítették.

Bejegyzés megtekintése

“Elnézést Mrs. Henson, de sajnos az unokája eltűnt a kórházban. Úgy gondoljuk, tudjuk ki van mögötte így mindenképpen szeretnénk, hogy gyere mielőbb a kórházba "- mondta az orvos telefonon.

Bejegyzés megtekintése

Mrs. Henson teljesen felzaklatott. “Hogy lehetséges az hogy a gyermek nincsen itt? Josh, nekem szükségem van rád…” – közben észrevette, hogy az ágyának másik oldala üres volt.

Bejegyzés megtekintése

Bejegyzés megtekintése

Mindenhol kereste, ám hiába. Nem találta. De akkor Mrs. Henson eszébe jutott, amit az orvos korábban mondott. “Úgy gondoljuk, tudjuk ki van mögötte…”

Bejegyzés megtekintése

“Ez nem lehet, nem ők!” – Ugyanakkor hirtelen váltott és kirohant a kórházba. Ott szembesültek az orvosokkal hogy, a biztonsági kamera felvételeiben az tűnt fel, hogy Mr. Henson elhagyja a kórházat a babával és egy nővér adja át a gyereket.

Bejegyzés megtekintése

Ez forróságot vitt Mrs. Henson vérébe. “Hogy tehetett ilyet?!”

Bejegyzés megtekintése

Mire Mrs. Hensont felhívták, a kórház már értesítette a szükséges szerveket, így Emilyt, Mr. Hensont és a kisbabát már keresték a rendőrség. Mrs. Henson nagyon egyszerű volt addigra már Shaun házában voltak.

Bejegyzés megtekintése

Amikor Mrs. Henson a rendőrökkel ott volt, haragjában lángban állt. De most nem halt meg szótlanul.

Bejegyzés megtekintése

“Nem mondunk le a gyerekről, Laura!” – közölte Mr. Henson. "Ha újra kényszeríteni akarsz minket, felejtsd el! Emily és én nem akarunk lemondani a gyermekről!” – Emily is hozzátette, hogy nem akar ott hagyni gyermekét.

Bejegyzés megtekintése

A rendőrök intették aztán Mrs. Hensont, hogy ne kényszerítse Emilyt, mivel ő már alkotmányos korban van és képes saját döntéseket hozni. Ez Mrs. Hensont tovább feldühborította. " Elfeljtettem az összes megállapodást, amit kötöttünk, Josh! Nem hagyom, hogy a gyermek a HÁZ-ban maradjon! A ház a valójában az én tulajdonom!”

Bejegyzés megtekintése

“Ebben az esetben, Laura…” – mondta Mr. Henson. “Akkor ott maradhatsz egyedül, mert elválok tőled! Túl sok már, hogy mindig te hozd a döntéseket. Emilynek el kellett csenni a saját gyerekét és belopózni a kórházba, mint egy betörő! Elege van a merevségedből… Viszlát!”

Bejegyzés megtekintése

Bejegyzés megtekintése

Mrs. Henson nem tudta elhinni, hogy ez történt. Az arroganciája nem engedte tovább, hogy elismerje hibáját. Kirohant a házból, és konnyeden írta alá a válási papírokat, amit Mr. Henson küldött neki.

Bejegyzés megtekintése

Amíg a válóper zajlott, Mr. Henson és Emily Shaunnál maradtak. Shaun és Emily örültek, hogy újra együtt voltak és visszakapták a gyermeküket.

Bejegyzés megtekintése

A váláskor, Mr. Henson igénybe vehette a felét az adománynak, de ahelyett, hogy visszatérne Mrs. Hensonnal, úgy döntött, hogy a részét Mrs. Henson tudtán kívül kiadja és beköltözik Shaun és Emily új otthonába, az unokájával, Alberttel.

Bejegyzés megtekintése

Mit jelenthet ez a történet?

A gyerekeknek joguk van ahhoz, hogy ők hozzák meg döntéseiket. Mrs. Henson ráerőltette saját döntéseit Emilyre, amíg Emily rá nem jött, hogy ez helytelen, és úgy döntött, hogy saját utat jár.A házasság a partnerségben növekszik, uralkodás alatt pedig elrohad. Mr. Henson belefáradt abba, hogy a felesége folyton helyettük hoz döntéseket, ezért egy nap úgy döntött, hogy elmegy tőle és él boldogabb életet a lánya családja mellett, vagyis a valódi családjával.

Bejegyzés megtekintése

Oszd meg ezt a történetet a családdal és a barátaiddal. Lehet, hogy felvidítja a napjukat és ihletet ad nekik a saját életükbe is.

Bejegyzés megtekintése

Egy profi író készítette ezt a cikket, amelyet valódi élet történetek inspiráltak. A nevek és/vagy helyszínek hasonlósága tökéletes véletlen. A képek csak és kizárólag az illusztrációkban szerepelnek.

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu