Egy úriembert a villamoson megszólít egy jóképű srác

Este a férj az ágyban átöleli a feleségét, de az asszony elhúzódik. – Kérlek ne, fáj a fejem, aludni szeretnék. Másnap este a férj újra próbálkozik. – Ne, ma igazán ne… Nagyon sokat dolgoztam, holtfáradt vagyok, pihenni szeretnék. Harmadik este a férj ismét próbálkozik, de az asszony rámordul: – Egy héten harmadszor? Hát neked semmi sem elég?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc: Egy napon a feleség, nem ment haza este. A férj megkérdezte hol aludt, a felesége azt válaszolta, hogy az egyik barátnőjénél. A férj felhívta a 10 legjobb barátnőt, de egyik sem igazolta ezt.

Bejegyzés megtekintése

Férfiak közötti barátság:

Bejegyzés megtekintése

Egy napon a férj, nem ment haza este. A felesége megkérdezte hol aludt, a férj azt válaszolta, hogy az egyik barátjánál. A felesége felhívta a 10 legjobb barátját, heten igazolták, hogy ott aludt, hárman pedig azt mondták, hogy még most is ott van.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc: Egy úriembert a villamoson megszólít egy jóképű srác: – Megk*féltem a feleséged! – majd továbbáll. Ez megismétlődik az elkövetkező három napon is. A lassan idegessé váló férfi elmeséli a történteket a feleségének. – Ugyan már! Csak ugratni akar valaki! – mondja az asszony. Másnap a villamoson ismét megjelenik a fiatalember: – Mi van öregem? Panaszkodunk, panaszkodunk?

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu