Jane Fonda arcfelvarrást bánta meg: elő a fiataloknak

A 85 éves legendás színésznő őszintén vallott az öregedésről és plasztikai műtétei megbánásáról egy friss interjújában.

Bejegyzés megtekintése

1. Az életkor nem ok az álmaid feladására

Bejegyzés megtekintése

Az Oscar-díjas színésznő és környezetvédelmi aktivista arról beszélt, hogy a nőknek nem kellene rettegniük az öregedéstől. „85 éves vagyok, túlélem az életkorhoz kapcsolódó sztereotípiákat. A fiataloknak meg kell érteniük, hogy az életkorról nem a lemondás eszünkbe jutson, legyen szó szórakozásról, barátságról vagy új vállalkozásokról.”

Bejegyzés megtekintése

2. Arcfelvarrásának megbántása

Bejegyzés megtekintése

Plasztikai műtétjéről elmondta, hogy sok tehetős nő dönt úgy, megkísérli átlépni természet adta határokat a plasztikai sebészet segítségével, de az eredmény gyakran nem tetszik neki. „Nem vagyok büszke a plasztikai beavatkozásaimra” – nyilatkozta.

Bejegyzés megtekintése

3. Alternatívek a természetesen fiatalos megjelenéshez

Bejegyzés megtekintése

Fonda tanácsa a fiatalabb generációk számára: a megfelelő életmóddal már fiatal korban kellene foglalkozniuk. „Nem sok arckezelést veszek igénybe, nem költök hatalmas összegeket bőrápoló termékekre. Inkább a bőröm hidratálása, a megfelelő alvásmennyiség, rendszeres mozgás, a napfény kerülése, és a baráti köröm, amelyben sok nevetés van, segít nekem megtartani fiatalos kinézetemet.”

Bejegyzés megtekintése

4. Nyíltan beszél az öregedésről

Bejegyzés megtekintése

A színésznő fitness videói az 1980-as években lettek nagy sikerűek, amelyek által az egészséges életmód mindenki számára elérhetőbb lett. Fonda azt mondja, hogy a bemutatkozó anyag, amit csapatával készített, még mindig az otthoni torna videók között a legnépszerűbb. „Sok nő, aki nem tudja anyagilag megengedni magának az edzőterembe járást, vagy nem érzi magát ott jól” – említette.

Bejegyzés megtekintése

5. Buzdít mindenkit, hogy elfogadja önmagát

Bejegyzés megtekintése

„Az emberek reakciója meglepetésként ért” – beszélt a fitness videóiról. „Elkezdtek tornázni, mert vékonyabbak akartak lenni, de volt, aki azt mondta, már nem szükséges az inzulin az ő cukorbetegségére, vagy életében először állt ki a főnöke elé. Nagyban erősítette a nőket ez az élmény, és ez nagyon örömteli számomra.”

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu