Kiemelkedően intelligens vagy, ha megtalálod a kulcsot a fák és az autók között

Az alábbi fejtörőn mindenki látja az autókat és a fákat, de csak a legintelligensebb emberek veszik észre a közöttük lévő kulcsokat is. A feladat az, hogy tíz másodperc alatt oldd meg a rejtvényt! Neked sikerül? Teszteld a tudásodat te is!

Bejegyzés megtekintése

Ennek a különleges illusztrációnak a megalkotói arra törekedtek, hogy minél jobban megdolgoztassák az olvasók agyát. A képen lévő autók és fák közé egy kulcscsomót is elhelyeztek, és a te feladatod most az, hogy ezt megtaláld! Az optikai illúzió tervezői szerint átlagosan harminchat másodperc alatt oldják meg az emberek a feladatot. A fejtörővel egyébként arra szerették volna felhívni a figyelmet, hogy a sofőrök mindig tartsák biztonságban az autóikat és a hozzájuk tartozó kulcsot, hogy elkerüljék a lopást.

Bejegyzés megtekintése

Az alábbi képen többféle autót láthatsz a fák között. Csakhogy valahol egy kocsikulcs is megbújik, és ezt kell megkeresned tíz másodperc alatt. Azok, akik megtalálják, igazán tehetségesek, ráadásul nagyon jó látással rendelkeznek. Indítsd az órát és hajrá!

Bejegyzés megtekintése

reaction-time-f1-driver-find-787608938 | Marie Claire

Bejegyzés megtekintése

Sikerült? Ha nem, akkor mutatjuk a megoldást. A kulcs a kép bal oldalán található:

Bejegyzés megtekintése

reaction-time-f1-driver-find-787608936 | Marie Claire

Bejegyzés megtekintése

Forrás: The Sun, Fotó: Getty Images

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu