Vicc: A 100 éves bácsi ellenőrző vizsgálatra megy az orvosához. A doki...

A 100 éves bácsi ellenőrző vizsgálatra megy az orvosához. A doki megvizsgálja, és így szól:- Józsi bácsi, úgy látom, nagyszerű egészségnek örvend. Lelkileg is minden rendben? Jár-e még templomba? És milyen a viszonya Istennel?- Jól vagyok, köszönöm. Istennel pedig nagyszerű kapcsolatom van. Képzelje, doktor úr, minden éjjel, amikor kimegyek a fürdőszobába, az Úr még fel is kapcsolja nekem a lámpát, és amikor visszamegyek az ágyamba, akkor meg leoltja.Meghökken ezen az orvos, és délután felkeresi az öreg feleségét:- Azért jöttem, hogy elmondjam, Józsi bácsi fizikailag teljesen egészséges, de amikor beszélgettünk, valami furcsát mondott Istenről. Igaz az, hogy éjjel, amikor kimegy a WC-re, felgyullad a fény, aztán meg kialszik?A néni felsóhajt:- Jaj, Istenem, már megint a hűtőszekrénybe pisilt!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Milyen ajándékot szeretnél az esküvőnkre? - kérdi a skót a menyasszonyától.- Nem tudom, még nem gondolkodtam rajta.- Jó, akkor kapsz egy év gondolkodási időt!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A biológia tanárnő kérdezi a tanulókat:- Na gyerekek, ki tudja, hogy melyik állat adja a tejet?Megszólal az egyik kópé:- A konyhás néni!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Éjszaka érkezik haza a részeg férj. Kopog, de a felesége nem akarja beengedni, mert már nagyon késő van. Újra kopog:- Nyisd ki az ajtót! Virágot hoztam a szépségemnek!Az asszony ellágyul a kedvességre és kinyitja az ajtót.- De hát hol vannak a virágok?- Miért, hol van a szépség?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A cigány defektet kap az autójával. Nekiáll kicserélni a kereket. Megáll mellette egy cigány haverja, és egy téglával bedobja a cigány autójának ablakát.- Hát Te meg mit csinálsz Gazsi? - kérdi a cigány.- Míg te lelopod a kereket én elviszem a rádiósmagnót!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Tibike váratlanul benyit a szülei hálószobájába, ahol éppen házas életet élnek a szülők.- Ti mit csináltok? - kérdezi bambán.- Vonatozunk! - hangzik a válasz.Tibike vállat von és átmegy a szomszéd kislányhoz. Egy-két óra múlva keresni kezdik őt a szülők, és nagy nehezen meg is találják a szomszédban, méghozzá a kislány szobájában, ahol félreérthetetlen dolgot csinálnak.- Hát ti mit műveltek?!- Teljes gőzzel utazunk utánatok!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mit csinál az etióp kisfiú, ha talál egy borsószemet?- ???- Büfét nyit.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A székely elmegy a hegyekbe kirándulni a fiával. Rájuk esteledik és megszállnak egy erdészházban.Éjszaka felébred a székely és azt kérdi a fiától:- Mit csinálsz fiam?- Maszturbálok apám.- Na, és hogy haladsz, fiam?- Még nem sokra haladtam apám.- Na, akkor most már próbálkozz a sajátoddal!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mért nem lehet az anyóssal bújócskázni?- ???- Mert ki az a hülye, aki megkeresi?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják a tréfás kávéfőzőt?- ???- Mokkamester.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért nem szabad a konyakra vodkát inni?- ???- Mert nem jó keverni Napóleont az oroszokkal!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A finn, a dán és a svéd Afrikába utazik. Mindhárman részt vesznek egy szafarin, ahol emberevő kannibálok támadnak rájuk.A törzsfőnök előlép és közli:- Mi kannibálok vagyunk, megeszünk benneteket és kenut fogunk készíteni a bőrötökből! De lehet egy utolsó kívánságotok!Nincs mit tenni. A finn előlép és kér egy kést.- Én emberhez méltóan akarok meghalni! - kiáltja, elvágja a torkát és összeesik.Példáján felbátorodik a dán, ő is kér egy kést.- Én is méltóságban és emelt fővel akarok meghalni! - kiáltja, szíven szúrja magát, összeesik.A svéd láthatóan töri a fejét, majd hosszas gondolkodás után egy vasvillát kér. Dühödt mozdulatokkal szúrkálni kezdi magát, és utolsó szavaival felkiállt:- Belőlem aztán nem fogtok kenut csinálni!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Shaw nagyon utálta Churchillt, ezért egyszer küldött neki két színházjegyet ezzel a levéllel:"Tisztelt miniszterelnök úr! Ezennel küldök Önnek két jegyet a legújabb színdarabom premierjére. Jöjjön el egy barátjával... már ha van még magának barátja ebben az országban!"Mire Churchill így válaszolt:"Sajnos a premier napján nem tudok elmenni, de a következő előadást igazán szívesen megtekinteném... már ha a maga darabjait lejátszák egymás után kétszer is!"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Uram, fordítva tartja az újságot - figyelmezteti az egyik utas a villamoson a másikat.- Tudom, de csak így láthatom a kedvenc focicsapatomat az első helyen.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A parasztbácsihoz odamegy egy turista:- Mondja bátyám, hogy jutok el leggyorsabban Budapestre?- Gyalog van, vagy autóval?- Autóval.- Akkor szerintem autóval...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A vak ember fel akarja dobni a hangulatot a bárban:- Akarják a legújabb szőkenő-viccet hallani?Néma csend, megfagy a levegő. A mellette ülő nő odasúgja:- Vigyázzon, jóember, miket beszél... A mixer szőke, a tulaj szintén. Én is szőke vagyok, 100 kg, fekete öves karatés. A túlsó szomszédom egy 120 kilós, 1.90m magas szőke súlyemelőnő. Végül a maga másik oldalán egy kétméteres, 150 kilós szőke birkózó ül. Most gondolja meg, tényleg el akarja mesélni azt a viccet?!Mire a vak:- Inkább mégsem... Semmi kedvem ötször elmagyarázni...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A pap ül a repülőgépen.- Atyám, egy kis konyakot? - kérdezi a légi utaskísérő.- Milyen magasan vagyunk? - kérdezi a pap.- Tízezer méterre a földtől.- Akkor sajnos nem lehet.- Miért nem?- Mert túl közel vagyok a főnökhöz.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az idős házaspár lefekvéshez készülődik. Mikor bebújtak egymás mellé az ágyba, az öregasszonynak kedve támad egy kis hancúrozáshoz. Gyakorlott mozdulatokkal simít végig a férje testén, majd egy bizonyos ponton megállva, megkérdezi.- Na papa mit fogok? - hajol közel a párjához.- Mit fogsz, mit fogsz? - mordul az öreg az asszonyra. - Hát alighanem aludni fogsz!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Mórickát fülön csípi az anyja:- Mit hallok kisfiam, hogy csúnya szavakra tanítod a papagájt?- Dehogy mama, pont fordítva, én csak azokat a szavakat ismétlem előtte, amiket nem szabad kimondania!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean, tegyen a tűzre!- Székestől, uram?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két barát beszélget:- Kezdem azt hinni, hogy az ügyvédem egy kicsit pénzéhes.- Miből gondolod?- Kiszámlázott nekem 60 ezer forintot éjszakai műszakért, mert éjjel az én ügyömről álmodott...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Azt mondja az őrmester a katonáknak:- Van egy jó meg egy rossz hírem, melyikkel kezdjem?- A jóval - mondják a katonák.- A hétvégére hazamehetnek.- És mi a rossz?- Hazudtam.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Nem vagyok teljesen biztos a diagnózisban - mondja az orvos a betegnek -, csak feltételezem a panaszainak okát. Valószínűleg az alkohol az oka.- Semmi baj doktor úr, ez velem is gyakran előfordul. Majd visszajövök, ha már józan lesz.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kancsal segédet vesz fel a mészárosmester, és az első vágáshoz kimegy a vágóhídra, hogy lássa, mit tud az új legény. Felvezetik az ökröt, a közelében helyezkedik el a mester, a legény már éppen emeli az irtóztató taglót, amikor a mester felkiált:- Megálljon, ember! Maga oda szokott ütni, ahová néz?- Persze, hogy oda.- Akkor várjon egy kicsit. Helyet cserélek az ökörrel!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Haladjon a korral! Az elavult Johnson's pH 5.5 után itt az új verzió, a Johnson's pH 6.0!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Stirlitz, mikor este átment a parkon, észrevette, hogy egy szempár figyeli.- Müller - gondolta Stirlitz.- Stirlitz - gondolta a bagoly.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az oroszlán közzé teszi az állatok között, hogy annak adja az állatok királya címet, aki leugrik egy nagyon magas hegyről úgy, hogy semmi baja nem lesz. Az állatok nézegetik a hegyet, és mondják hogy ez lehetetlenség hogy valaki túlélje. Egyszer csak egy hatalmas nagy puffanás, feláll a medve és porolja magát le. Megszólal az oroszlán:- Ez nem volt semmi medve! Az alku az alku, viheted a koronámat!- Jó, rendben, csak előbb visszamegyek a hegyre és jól pofán vágom azt, aki lelökött!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

London, szitáló eső, de a hajam tökéletes.Párizs, szikrázó napsütés, de a hajam még mindig tökéletes.Kocsord, atomrobbanás, igen... nem... az ellen nem véd...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az Úr megelégeli a világ bűneit, elhatározza hogy egy hét múlva egy új özönvízzel elpusztítja az emberiséget. Ezt dörgedelmes égi szózatban közli is a világ népeivel. Erre a világ vezető politikusai népeikhez fordulnak. Az amerikai elnök tévébeszédet mond:- Amerikai testvéreim! Egy hetünk van arra, hogy böjtöléssel, vezekléssel, jótékonykodással megpróbáljunk a mennybe jutni!A szovjet pártfőtitkár is beszédet tart:- Elvtársak! Nyissátok fel a raktárakat, vigyétek haza az élelmet, a vodkát, egy hetünk van arra, hogy megpróbáljunk jól élni!Az izraeli miniszterelnök beszéde rövid:- Zsidók! Egy hetünk van arra, hogy megtanuljunk a víz alatt élni!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Na és, hogy vezet a lányod?- Sakkosan.- Sakkosan? Hogy érted?- Egyszer egy gyalogost, másszor egy futót üt el.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy részeg hány a Lenin szobornál. Odamegy hozzá a másik és megszólítja:- Miért nézi, ha nem bírja?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az indián család ül a tűz körül. A kicsi egyszercsak piszkálni kezdi a tüzet. Rászól az apa:- Kisfiam! Ne bántsd a telefont!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy fickó bemegy az étterembe. Leül, nézegeti az étlapot, majd megjelenik a csinos pincérnő:- Jó napot kívánok, mit hozhatok?- Ebédelni szeretnék.- És konkrétabban mire gondol?- Konkrétan a dugásra gondolok, de most enni jöttem be.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A börtönör odaszól a raboknak:- Van egy jó és egy rossz hírem. Melyiket mondjam elsőnek?- A jót.- Ma szabadultok - mondja az őr.- És mi a rossz?- Az, hogy ez nem igaz.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Milyen az abszolút hullámos haj?- ???- Amiben tengeri betegséget kap a fésű.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi a különbség a rendőrség és a bolondok háza között?- ???- Más a telefonszámuk.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu