Vicc: A Gestapo főhadiszállásán Bormann belépett a szobájába és...

A Gestapo főhadiszállásán Bormann belépett a szobájába és megpillantotta Stirlitzet, amint a nyitott páncélszekrény előtt áll.- Hát te mit csinálsz itt? - kérdezte tőle.- A villamosra várok! - felelte Stirlitz.Bormann megnyugodva kiment a szobából. "Érdekes, vajon melyik villamosra vár?" - gondolta. "Visszamegyek és megkérdem."Bormann visszament a szobába, de Stirlitz már nem volt ott.- Biztosan elment a villamossal. - gondolta Bormann.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az erődöt megtámadják, vesztésre állnak, az erőd parancsnoka kétségbeesetten a számítógéphez fordul, hogy az elemezze a helyzetet.- Számítógép! Megtámadtak minket, túlerőben vannak! Mit csináljunk? Harcoljunk tovább, vagy adjuk meg magunkat?- Igen.- Mi igen?- IGEN, URAM!!!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy ír és három angol üldögél a pubban. Azt mondja az első angol:- Uraim, verjük már meg ezt az ír mocskot! Én odamegyek és belekötök, aztán majd jól helybenhagyjuk!Oda is megy, és megszólítja a békésen italozó írt:- Halodd-e! Azt hallottam Szent Patrickról, hogy transzvesztita volt!Az ír egykedvűen felnéz, majd csak annyit mond:- Igen? Ez érdekes, eddig még nem hallottam róla.Az első angol dolgavégezetlenül visszamegy a többiekhez. Próbálkozik a második:- Hallod-e! Azt hallottam Szent Patrickról, hogy homokos volt!Az ír ismét csak egykedvűen bólogat. Következik a harmadik:- Komám, azt hallottam, hogy Szent Patrick igazából angol volt!Az ír felnéz:- Igen, ezt már a barátaid is bizonygatták az előbb.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A repülőn elromlik az egyik hajtómű, a pilóta rádión kéri az utasokat, hogy üljenek le, csatolják be magukat, kényszerleszállást hajtanak végre. A bejelentés után megkéri az egyik stewardesst, hogy ellenőrizze az utasokat:- Mindenki leült, és becsatolta magát?- Igen, már csak egy ügyvéd osztogatja a névjegykártyáját.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Képzeld, amikor egyszer Afrikában jártam, éjszaka egy elefánt hangja riasztott fel. Kezembe kaptam a puskámat, és úgy, pizsamában lőttem le az elefántot!- Ez mind nagyon szép - mondja a barátja. - Csak azt nem értem, hogy miért volt az elefánt pizsamában!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Putyin látogatóba megy Obamához.Mindennel tökéletesen meg van elégedve, csak azt nem érti, hogy Obama kabátja zsebén miért vannak színes gombok. Utolsó nap meg is kérdezi:- Mik azok a színes gombok és miért nyomogatod folyton?- Ez a titkosszolgálatunk legújabb fejlesztése. A kék gombot akkor nyomom meg, ha melegem van, és hűvös érzetem lesz. A pirosat akkor használom, ha fázom, és meleg érzetem lesz. A zöld gombot pedig akkor aktiválom, ha nagyon fáradt vagyok, és egy szempillantás alatt felfrissülök.Eltelik pár hónap és Obama megy látogatóba Putyinhoz. Putyin fogadja, akinek a hátán láncokon lóg egy Lada ajtó. Obama megkérdezi:- Miért van ez a Lada ajtó a hátadra láncolva?- Ó, ez a legújabb fejlesztésem. Ha fázom, feltekerem az ablakot. Ha melegem van, letekerem. Ha meg már nagyon fáradt vagyok, akkor az egészet leszedem magamról és a sarokba hajítom...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- És mondanál valamit a gépről?Persze: 600MHz-es processzor...JóJó, hogy 600MHz, de az hány Megabájt?- Az a ház ami a múltkor volt az még van?- Elfogyott sajnos, de van másmilyen...- És az is Win98 kompatibilis?- Cd vásárlás:- És 1870 forint a Philips de az csak 10-esével van...- Jó akkor kérek 5 philipset.- Bejött egy muki és kért egy asztali mikrofont. Kifizette, majd megkérdezte az egyágú mikrofonról, hogy az sztereó-e. Mikor mondtam hogy hogy lenne már az, rámförmedt, hogy nem hallottam még a sztereó mikikről? De hallottam, mondtam neki, de ez láthatólag egy helyről vesz fel. Közben csörgött a telefonja és felvette: "Halló tessék Kádár főtörzs."Aztán már nem néztem hülyének...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean, már régóta figyelem, hogy egyre kevesebb szivar van a dobozomban.- Esküszöm, nem én voltam, Uram! Nézze meg, még mindig van három kartonnal az előző munkaadómtól!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egymás mellett áll Kohn és Grün boltja. Egy alkalommal Kohn egy csomó marhahúst vásárol Grüntől. Másnap felháborodottan nyit be az üzletbe:- Te Grün, az összes marhahús romlott volt, egyiket sem lehetett megenni!- Megenni? - csodálkozik Grün. - Azt hittem, eladni akarod...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

"Pénztárgép eladó, vagy a kinyitásáért fizetek."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Esztétikaórán mondja a tanár az osztálynak:- Gondolom, azt tudjátok, hogy a szépségideál korszakonként változik. Vegyük például az 1937-es szépségkirálynőt. 153 centiméter magas volt, emellett 54 kiló. A méretei pedig: 76-64-80. Mit gondoltok, milyen esélye lenne egy mai szépségversenyen?Jelentkezik az egyik diák:- Szerintem semmilyen.- Igen, ez így igaz. És miért?- Mert mostanra már nagyon öreg szegény.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért nincsenek mozik Etiópiában?- ???- Mert a lakosok nem tudják lent tartani a billenős székeket.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi az abszolút értelmetlen?- ???- A fogyókúra ellen tüntetve éhségsztrájkot tartani.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Murphy metró törvénye:Bármely metrókocsiba szállsz be, ahol ki fogsz szállni az a legtávolabbi pont lesz a mozgólépcsőtől!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Skót vállalathoz titkárnőt keresnek:- Meséljen magáról valamit!- Nem szeretem, és nem is tudok kávét főzni.- Fel van véve...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy kislány ül egyedül az erdőben a szakadék szélén, és keservesen sír. Arra megy egy férfi:- Miért sírsz kislány?- A szüleim belezuhantak a szakadékba!Erre a férfi kigombolja a sliccét:- Hát... akkor ez nem a te napod!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Amerikai katona őrt áll az erőd tetején. Egyszercsak lekiabál a parancsnoknak:- Parancsnok úr, jön két indián!- Barátok, vagy ellenségek?- Valószinüleg barátok, mert együtt jönnek!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Azért van olyan sok gyengeelméjű a börtönökben, mert annyira hülyék, hogy őket még a rendőrök is el tudták kapni.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A Székely bácsi nagy kínlódás közepette borotválkozik. Odaszól a gyereke:- Mi a baj, édesapám?- Életlen a borotva. Nem viszi a szakállamat!- Na ne mondja már édesapám, hogy keményebb a maga szakálla, mint az a konzervdoboz, amit most nyitottam ki vele!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Szeretném, ha mindent tudna rólam - mondja az új titkárnő a főnöknek. - Bevallom, nagyon babonás vagyok!- Cseppet se törődjön vele! Magának legfeljebb nem fizetünk tizenharmadik havi bért!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják a kínai tűzoltót?- ???- Telefonon!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az alábbi idézetek külföldi futball közvetítéseken hangzottak el:1. Liverpool, Ipswich 2:0. Ha az eredmény nem változik a meccs végéig, azt hiszem, a Liverpoolnak komoly esélye van a győzelemre.2. Bármeddig képes megtartani a labdát, de most túl sokáig tartotta magánál.3. Most hiányzik belőlük a képesség, hogy túlszárnyalják az előző, 100%-os rekordjukat.4. A meccs utolsó rúgásaként egy gólt fejelt.5. Egy csodálatos, színes kaleidoszkópot láthatunk: majdnem az összes brazil sárga mezt visel.6. Ha bemegy, biztos gól lett volna.7. Howard Wilkinson csapatkapitány nincs ma itt, ami azt sugallja, hogy máshol van.8. Én hiszek abban, hogy ha az egyik csapat szerez egy gólt, akkor a másiknak kettőt kell lőnie a győzelemhez.9. Ha az egyik csapat korán lő gólt, korai vezetéshez jut.10. Megszámlálhatatlan átadással hozták fel a labdát, egész pontosan nyolccal.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két férfi beszélget:- Képzeld, a feleségem azt álmodta az éjjel, hogy egy milliomoshoz ment feleségül.- Micsoda mázlista vagy! Az enyém napközben is mindig azt hiszi.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Autós a benzinkútnál:- Kérem ellenőrizze az abroncsokat!Mire a kutas:- Egy, kettő, három, négy... Megvan az összes!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Hárman állnak egy Ádám és Éva kiűzetését ábrázoló festmény előtt: egy angol, egy francia és egy orosz.- Nézzék ezt az elegáns, tartózkodó kifejezést az arcukon - mondja az angol. - Teljesen biztos, hogy Ádám és Éva angol volt.- Ugyan, nézzék, milyen szépek. Emellett teljesen meztelenek, így biztos, hogy mindketten franciák voltak - így a francia.- Önök tévednek. Nézzék meg jobban a képet! - mondja az orosz. - Nincsen ruhájuk, egyetlen ételük van, az alma. Ennek ellenére azt hiszik, hogy ez a Paradicsom, így biztos, hogy oroszok!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Nemrég temették el a férfi anyósát. Kimegy a temetőbe, megnézni, hogy minden rendben van-e a sírnál. Látva a nem messze sugdolózó és őt figyelő öreglányokat, jó hangosan elkezd sóhajtozni:- Jaj, miért haltál meg, anyósok legjobbika! Bárcsak feltámadnál!Ebben a pillanatban egy vakond elkezdi túrni a földet. Látva a mozgást, azonnal elfeledkezik a leső öreglányokról. Rátapos a vakondtúrásra, miközben ezt mormogja:- Na, annyira komolyan azért nem gondoltam!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy golfklubban volt olvasható a következő szöveg:1. A hát egyenes, lábak enyhén hajlítva, mindkét talp a földön.2. Két kézzel, laza csuklóval tart.3. A fej lefelé néz.4. Gyorsan hátracsapni tilos.5. Vigyázzon a vízre!6. Igyekezzen nem eltalálni senkit.7. Ha túl hosszúra sikerülne, figyelmeztesse az elöl állókat.8. Ne álljon közvetlenül senki elé.9. Maradjon csendben, ne zavarjon másokat a koncentrálásban.10. Ne lóbálja feleslegesen mások orra előtt.És most öblítse le a piszoárt, és menjen ki a WC-ből.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Apuka nyakába veszi kislányát, de amikor a gyerek már jó ideje az apja haját húzogatja, az rászól:- Kislányom, hagyd már abba, fáj, ha húzod a hajam.Mire a gyerek duzzogva:- Jó, akkor nem keresem tovább a rágógumimat.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két rendőr beszélget:- Képzeld, tegnap találtam egy négylevelű lóherét!- És szerencséd lett?- Naná! Ma is találtam egyet!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A szexújság olyan irodalmi alkotás, amit arra terveztek, hogy fél kézzel lapozzuk!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi a cigánytriatlon?- ???- Lefut a cigány a tóra úszni és biciklivel jön vissza.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A szöszi a barátjával kirándul. Amikor egy szakadékhoz érnek, a fiú így szól:- Hú, de meredek!- Jajj, de jó! Hadd fogjam meg!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Beteg az orvosnak:- Doktor úr, egy hete nem volt székletem!Az orvos felír neki egy nagy adag hashajtót.Egy hét múlva megint jön a páciens:- Doktor úr, már a második hét is eltelt, a helyzet még mindig változatlan!Az orvos felír neki egy extra erős hashajtót.Egy hét elteltével megint jön a beteg, és ugyanarra panaszkodik. Az orvos elgondolkodik:- Mondja, uram, mi az Ön foglalkozása?- Tanár vagyok, doktor úr!Az orvos arca felderül:- Aha, ez a probléma!Majd a zsebébe nyúl, és elővesz egy ezrest.- Tessék barátom, menjen és előbb egyen is valamit...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Móricka szülei szeretkezni akarnak, de ott van Móricka, és nem akarják, hogy lássa. Kiküldi apukája Mórickát az erkélyre, hogy mondja, mi történik odakint.Kimegy Móricka, és elkezdi mondani.- Pisti bácsi a papagáját eteti.- Marika néni a kukát viszi ki.- És Pistike szülei dugnak.Kérdezi apukája Mórickát.- Kisfiam, te ezt honnan tudod?- Onnan, hogy Pistike is kinn áll az erkélyen.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Nővérke! Hagy adjak egy csókot magának!- Nem lehet!- De nővérke! Hagy adjak egy csókot!- Nem lehet! Már az is szabályellenes, hogy meztelenül fekszünk egymáson az ágyban!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy fickó bemegy az orvoshoz:- Doktor úr, arra gondoltam, hogy sterilizáltatni kellene magam.- De uram, ez nagyon súlyos döntés. Megkérdezte erről a feleségét és a gyerekeit?- Igen, 19:4 arányban helyeslik.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu