Vicc: A kis Gazsi sírva megy haza az iskolából. - Minek bőgsz te...

A kis Gazsi sírva megy haza az iskolából.- Minek bőgsz te gyerek? - kérdi az apja.- Fizikából kaptam egy karót, mert nem tudtam egy olasz fizikus első nevét, akiről a feszültséget nevezték el! Valamilyen Volta.- Hülye gyerek, hát Dzsontra-Volta!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két szőkenő barátnő Amerikában utazgat. Egyszer eltévednek, nagy nehezen bekeverednek egy városkába. Bemennek az első étterembe, egyikük nézi a térképet, a másik megkérdezi a pincérnőtől:- Elnézést hölgyem, el tudná mondani nekünk, de szép lassan, hogy hol vagyunk?Mire a pincérnő:- Bbbbbbuuuuurrrrgggggeeeerrrr Kkkkkiiiinnnngggg!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki az abszolút paraszt?- Aki csak vízummal jöhet ki a disznóólból!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A rövidlátó, szemüveges tanárnő kezdi elveszíteni a türelmét.- Te, ott hátul. Mikor volt az Aranybulla?- Tudom is én...- Mikor volt a tatárjárás?- Tudja a fene.- De hiszen ezt a múlt órán tanultuk. Mit csináltál tegnap este?- A kocsmában voltam. Megittunk pár üveg sört a haverokkal.- És... és ezt csak így kijelented? Hogyan akarsz átmenni a vizsgán?- Sehogy. Én a vízvezetékszerelő vagyok, és a fűtőtestet jöttem megjavítani.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az első világháborúban három tiszt azzal jelentkezett az alezredeshez, hogy szereljék le őket.- Maga miért akar leszerelni? - kérdezi az elsőt.- Jelentem, gyomorbeteg vagyok!- Fél gyomorral is szolgálunk a hadseregben! - szól a rövid válasz.- És maga? - kérdezi a másodikat.- Jelentem, tüdőbeteg vagyok.- Fél tüdővel is szolgálunk a hadseregben! - hangzik a válasz.- Hát maga? - kérdezi a harmadikat.- Jelentem, hülye vagyok.Az alezredes éppen kezdte volna a szokásos mondókáját, majd a felénél megállt és elgondolkodott...- Leszerelni!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy BMW 130-al ment a mellettem levő sávban. A nő a kormány mögött egészen közel hajolt a tükörhöz és festette a szemét. Egy pillanatra nem néztem oda, csak hirtelen azt vettem észre, hogy a kocsijával jön át az én sávomba. Annak ellenére, hogy meglehetősen férfias ember vagyok, mégis annyira megijedtem, hogy kiesett a kezemből a borotvám, amelyik kiverte a másik kezemből a szendvicsemet.Miközben megpróbáltam a térdemmel az autómat a sávban tartani, leesett a telefonom a fülemről, bele a lábam között lévő forró kávémba. A kávé kifolyt, megégette a legértékesebb testrészemet és megszakított egy nagyon fontos beszélgetést.Na ezért utálom, ha a nők autót vezetnek!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Három elítélt beszélget a börtönben:- Titeket miért itéltek el? - kérdi az egyik.- Elkötöttem egy autót, egymillió forintos kárt okozva. És te?- Én loptam az állam pénzéből, kétmillió forintos kárt okozva.- Hát te cimbora? Te mit csináltál?- Én három millió forintos kárt okoztam.- Na akkor te vagy itt a legjobb. Hogy csináltad?- Hóvirágot szedtem.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két hülye sakkozik a diliházban. Megszólal az egyik:- Góóóól!Erre a másik:- Te hülye, itt nincs gól, ez nem tenisz!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy politikusokkal teli busz kirándulásra indul vidékre. A sofőr belefeledkezik a festői tájba, így beleesik egy szakadékba, egy tanya mellett.Másnap megérkezik a rendőrség, kihallgatják a tanya tulajdonosát:- Nem talált áldozatokat?- De, találtam.- És hol vannak?- Hát, eltemettem őket.- Az összes politikus meghalt?- Némelyik azt mondta, hogy nem, de én már nem hiszem el ezeknek egy szavát sem...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az utcában, ahol lakom, lakik egy rekordtartó. Benne is van a Guiness rekordok könyvében, mert eddigi élete során 26 vérzéssel járó fejsérülést is szenvedett. Egészen közel lakik hozzám, mindössze egy kőhajításnyira...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean vidítsa fel a macskát!- Igenis Uram!Jean kiviszi a macskát megfogja a farkát, és elkezdi pörgetni a feje fölött.A nagy nyávogásra kijön a gazda.- Nem azt kértem, hogy pörgesse a feje fölött a macskát, hanem azt hogy, vidítsa fel!- Tudom uram, de hogy fog örülni ha elengedem!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

"Commodore 64 beépített billentyűzettel eladó"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A nős férfiak 25%-a mond búcsút a feleségének, mikor reggel elmegy a házából.Viszont ugyanezen férfiak 90%-a mond búcsút a házának, mikor elmegy a feleségétől.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A vő vesz az anyósának a névnapjára egy zongorát. Egy hét múlva egy ismerőse megkérdi tőle:- Na, milyen a zongora? Örült neki az anyós?- Igen, örült, de három nap után visszavittem a zongorát és kicseréltettem egy trombitára.- Miért? A zongora azért jobb ajándék, nem?- De. Viszont trombitálás közben nem tud énekelni...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két IT szakember beszélget:- Tegnap megkértem a barátnőm kezét! - meséli az egyik.- És, igent mondott? - kérdi a másik.- Nem tudom, még nem válaszolt az email-re...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért nem szabad a konyakra vodkát inni?- ???- Mert nem jó keverni Napóleont az oroszokkal!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi a különbség a bűn és a vétek között?- ???- A kefélést elkezdeni bűn, de abbahagyni vétek.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mibe bolondult bele az öreg indián?- ???- El akarta dobni a régi bumerángját.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A tanárnő felszólítja Mórickát, hogy mondjon egy fogalmat. Móricka megkérdezi, hogy mi az a fogalom?- A fogalom olyan dolog, amit nem lehet megfogni - válaszolja a tanárnő.- Akkor elefánt.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják a telephely nélküli sportegyesületet?- Sehol SE.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Miért jobb a síelés mint a szex?- Nagy szűz területek várnak meghódításra.- A domborzati adottságok kitűnőek.- Naponta akár 20x is feljuthatsz a csúcsra.- A botod mindig kemény.- A pálya alattad mindvégig nedves és csúszós.- A menetek száma korlátlan.- Bérletet válthatsz az élvezethez.- Hosszasan gyönyörködhetsz a csúcson.- Választhatsz, hogy kezdő vagy haladó szinten próbálkozol.- Ha nem megy, vehetsz órákat.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az utasszállító gép pilótája leszálláshoz készül. Leteszi a gépet, csikorognak a fékek, a gép nagy nehezen éppen meg tud állni a leszállópálya vége előtt.- Nem hiszem, hogy ez a leszállópálya hosszabb lenne 400 méternél - mondja a pilóta.Mire a másodpilóta:- Igaz, viszont legalább 5 kilométer széles.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A skót és felesége étterembe mennek. Ketten rendelnek egy szendvicset. Mikor a pincér kihozza, a férj kettévágja a szendvicset és elkezd falatozni, míg a feleség csak ül és nézi.- Ön nem eszik? - kérdi a pincér a nőtől.- De, hamarosan, ha a férjem végzett és visszaadja a műfogsoromat.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy gazdag gróf kéthetes nyaralásból jön haza, a kocsisa kinn várja az állomáson.- Na, fiam, történt valami, míg távol voltam?- Nem történt semmi, hacsak az nem, hogy a Bodri, a nagyságos úr kedvenc kutyája megdöglött.- És mitől döglött meg a szerencsétlen?- Megfeküdte a gyomrát a sok sült lóhús.- Hogy jutott a Bodri annyi lóhúshoz?- Hát mert a lovak bennégtek az istállóban.- Hogy-hogy, leégett az istálló?- Igen, a tűz átterjedt a palotáról.- Leégett a palota? De miért?- Mert a nagyságos úr anyja ravatalán felborult a gyertya.- Meghalt az anyám?Az ijedt kocsis:- Hát hogy ne kapott volna szívrohamot a szerencsétlen, amikor megtudta, hogy a nagyságos úr felesége megszökött a titkárával!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A rabbi és a plébános egymás mellett vettek telket.A rabbinak van egy gyönyörű fekete Mercedes-e a plébánosnak pedig egy öreg, szakadt Trabija. Egyik nap gondolkodik a plébános, hogy milyen jócselekedettel lephetné meg kedves szomszédját...Kitalálja, hogy lemossa a rabbi autóját és úgy is tesz. A rabbi a lakása ablakán kinézve döbbenten nézi, mit csinál a plébános. Másnap reggel felébred a plébános, kisétál a háza elé és meglepve látja, hogy a rabbi térdel a Trabi mögött és egy fémfűrésszel a kocsi kipufogóját fűrészeli, odalép hozzá:- Mi csinálsz testvérem a kocsimmal?- Hát tudod testvér, ha te tegnap megkeresztelhetted az én Mercedesemet, akkor én meg körülmetélem a te kocsidat!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják a szerencsés nindzsát?- ???- Máz Lee.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A szobafestő először viszi magával a tanoncát gyakorlatra.- Először fesd le az ablakokat - hangzik az utasítás.Másfél óra múlva jön a tanonc:- Kész! A kereteket is befessem?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Vállalkozó üti a falat a börtönben:- Az ügyvédemmel akarok beszélni!- Semmi gond, de a másik falon kopogjon, az ügyvéd úr abban a cellában ül!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Csinos pincérnő a vendéghez:- Hogy kéri a tojásait, főzve vagy rántva?- Simogatva.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Stirlitz megy az erdőben, amikor megreccsen a bokor.- Legközelebb nem hagyom otthon a pisztolyomat - gondolta Stirlitz.- Legközelebb? - gondolta a medve.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Hallottatok arról az etiópról, aki beesett a krokodiloktól hemzsegő folyóba?Hármat megevett közülük, mire sikerült kihúzni...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Székely bácsi komor arccal vacsorázik az étteremben: zavarja a zenekar hangos játéka. Odahívatja a pincért:- Mondja, főúr, meg lehet kéri a zenekart, mit játsszanak?- Igen, uram. Mi volna a kívánsága?- Szóljon nekik, hogy amíg ebédelek, játsszanak inkább pókert.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két rendőr sétál a Dunaparton, találnak egy hullát. Megszólal az egyik rendőr:- Te, dobjuk át ezen a kerítésen, az már nem a mi körzetünk.Átdobják a hullát, mire valaki megszólal a túloldalról:- Te! Ez már megint itt van!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Magyar tévések kimentek Moszkvába forgatni egy hétre, és egy elég fapados hotelben szálltak meg. Első nap, semmi dolguk nem lévén, végig itták a bár itallapját többször is, oda-vissza. Mikor este elég illuminált állapotban visszamantek a szobájukba, egyiküknek az az ötlete támadt, hogy keressenek lehallgatót, mert biztos van. Elkezdtek keresni, egyszercsak az egyik megszólalt, hogy a szőnyeg alatt lesz, mert ott valami dudorodik. Feltekerték a szőnyeget, és egy bazi nagy anyacsavart találtak. Kicsavarták, az alattuk levő szobában meg leszakadt a csillár.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az FBI nyomozói megállapították az egyik nyulacskáról, hogy egészen biztosan terrorista. Csak azt nem tudják még, hogy ingyom-bingyom vagy tálibe?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A nácik vannak uralmon. A nagyi húzza fel a horogkeresztes zászlót, amikor arra magy Piroska. Megkérdezi a nagymamáját:- Nagymama, miért ilyen nagyok a füleid?- Hogy jobban láthassalak.- És miért ilyen nagyok a füleid?- Hogy jobban hallhassalak.- De miért ilyen nagy az orrod?- CSITTTTT!!!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu