Vicc: A lány mondja a fiúnak: - Ha Te egy igazi úriember volnál, nem...

A lány mondja a fiúnak:- Ha Te egy igazi úriember volnál, nem csinálnál velem ilyet a hátsó ülésen!Erre a fiú:- Ha Te pedig úrilány volnál, akkor nem beszélnél teli szájjal!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy viharos éjszakán zajlott a következő rádióbeszélgetés a repülőtér irányítótornyában:Első hang a rádióból:- Torony, 3000 láb magasan vagyok a Heli-pad 1 felett!Egy másik hang a rádióból:- Torony, az lehetetlen! Én is 3000 lábon vagyok a Heli-pad 1 felett!Pár másodperc döbbent csend, az irányítótorony személyzete döbbenten várja a robbanást.Ekkor az első hang ismét:- Te hülye! Te az én másodpilótám vagy!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A Székely bácsi nagy kínlódás közepette borotválkozik. Odaszól a gyereke:- Mi a baj, édesapám?- Életlen a borotva. Nem viszi a szakállamat!- Na ne mondja már édesapám, hogy keményebb a maga szakálla, mint az a konzervdoboz, amit most nyitottam ki vele!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi határozza meg az Etióp népvándorlást?- ???- A széljárás...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Kérem szépen, hol találhatok valami ajándékot?- Óra-ékszer, parfümosztály jobbra...- Én ugyanis a feleségemnek szeretnék valamit...- Leértékelt áruk balra.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Stirlitz! Hol tanult meg ilyen kitűnően autót vezetni? - kérdezte Müller.- A Vörös Hadseregben - válaszolta Stirlitz, majd elgondolkodott, hogy nem fecsegett-e túl sokat.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean!- Igen uram?- Ha máskor a széken állva akarja letörölni a plafont, tegyen maga alá egy újságpapírt!- Köszönöm a figyelmességét uram, de anélkül is elérem!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A lány bemutatja új pasiját a szüleinek, akik szívélyesen meghívják őt, vacsorázzon náluk. Leülnek az asztal köré, a kutya az asztal alatt - és elkezdenek vacsorázni. A srác egyszercsak úgy érzi, muszáj eleresztenie magát - tartja-tartja, de nem megy tovább, fingik egy nagyot.- Buksi! - kiált fel az apa összevont szemöldökkel, és a pasinak hatalmas kő esik le a szívéről, hogy mindenki azt hiszi, a kutya volt az.Esznek tovább, de egy idő után megint érzi a kínzó ingert - ha egyszer bejött, most is bejön, gondolja, és elfingja magát.- Buksi! - hörren fel ismét az apa. Esznek tovább, és a fickó kis idő múlva úgy érzi, megint kell, és most már viszonylag fesztelenül ereget egyet. Erre az apa:- Buksi, most már tényleg menj el az asztal alól, mert ez a fickó még a végén rádszarik!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Hogy milyen vizsgákat szeretek?- Reggel nyolcra meghirdetős, mégis délután ötkor kezdődős- Három mondat után ötöst adós- Csak egy napot tanulós, mákosan négyest kapós- Tanár kávézni kimenős- Mindent kipuskázós nem lebukós- Vizsga előtt rinyálós, végén ötöst kapós- Jobb jegyet kikönyörgős- 4-est kapós hisztizős javítani menős- Semmit nem tudós, mégis kidumálós

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mik voltak Majakovszkij utolsó szavai az öngyilkossága előtt?- ???- Elvtársak, ne lőjetek!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi lesz a Windows 2001 bejelentkező képernyője?- Most MÉG kikapcsolhatja a számítógépet!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kisgyerekek az iskolában:- Képzeld, van egy kiskutyám! - kezdi Sanyika.- Nekem kettő macskám van! - mondja Pistike.- Ez semmi, mondja Zolika. - A tesóm egy majom, apám egy barom, anyám egy tehén és képzeljétek, az anyukámnak meg rákja van!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az országúton hatalmas viharban megy egy kamionos.Lát egy piros esőkabátos embert az út szélén, megáll. Kinyitja az ajtót és megkérdezi:- Mit akarsz?- Én vagyok a piroskabátos köcsög, és éhes vagyok.Gondol egyet a kamionos, kidobja neki az ebédjét, majd továbbhajt. Nemsokkal később lát egy sárga esőkabátos embert az út szélén. Mellette is megáll.- Mi kéne?- Én vagyok a sárgakabátos köcsög, és szomjas vagyok.A kamionos kidobja neki az innivalóját, majd továbbhajt.Kis idő múltán újabb, kék esőkabátos embert lát az út szélén. Megáll.- Na neked mi kéne te kékkabátos köcsög?- Jogosítvány, forgalmi engedély...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi az abszolút csúszós?- ???- Szappanos hal egy vödör takonyban.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mit tesz a ló a teájába?- Lócitromot.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két cigány megy az úton. Szembe jön velük a pap. A papnak el van törve a keze, a lába. Kérdi tőle az egyik cigány:- Hát Plébános Úr, mi történt magával?- Tudjátok gyermekeim, tegnap este elcsúsztam és beleestem a kádba.Jól van, megy tovább a két cigány. Megszólal az egyik:- Hé, te! Mi az a kád?Mire a másik:- Honnan tudjam, nem járok én templomba!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Miért jobbak a fenyőfák, mint a férfiak?1. Egy fenyőfa mindig merev.2. A kisebb fenyőfák is képesek örömet okozni.3. Egy fenyőfa 12 nap és 12 éjszaka áll egyhuzamban.4. Egy karácsonyfa mindig jól néz ki - különösen, ha kivilágítják.5. Egy fenyőfa mindig elégedett a méretével.6. A karácsonyfán jól mutatnak a golyók.7. Egy karácsonyfa nem kezd el szenvedni, ha véletlenül leszakítod az egyik golyót róla.8. A fenyőfát bármikor kidobhatod, ha már meguntad.9. Nem kell egész évben a karácsonyfát nézegetned.10. A fenyőket elegendő hetente egyszer vízzel ellátni.11. A karácsonyfa mindig fényessé teszi életedet.12. A karácsonyfát elegendő akkor bekapcsolni, ha nézni akarod.13. Egy fenyőfának mindig jó illata van, és nem bocsát ki gázokat.14. Egy karácsonyfa sosem akar tőled kis karácsonyfákat.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Amerikai katona őrt áll az erőd tetején. Egyszercsak lekiabál a parancsnoknak:- Parancsnok úr, jön két indián!- Barátok, vagy ellenségek?- Valószinüleg barátok, mert együtt jönnek!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy paraszt vett egy Mercedes-t a Daimler-Chrysler-től. Sokat mérgelődött az extrákért fizetendő felár miatt. Nem sokkal később a Daimler-Chrysler egyik vezetőségi tagja vett ettől a paraszttól egy tehenet a hétvégi birtokára. A következő számlát kapta:Számla:- 1 tehén - alapmodell - Alapár 2.400,-- EUR- 1 tehen - kétszinű (fekete/fehér) - Felár 150,-- EUR- Marhabőr huzat: 100,-- EUR- Tejtartó nyári és téli üzemre: 50,-- EUR- 4 lefejtő szelep: 12,50 EUR/db, 50,-- EUR- 2 lökháritó, szaru: 17,50 EUR/db, 35,-- EUR- Trágyázó berendezés (Bio): 60,-- EUR- Paták (párosujjú, négyévszakos): 100,-- EUR- Kétkörös fékrendszer (első és hátsó): 400,-- EUR- Légycsapó, félautomata: 30,-- EUR- Többhangú hangjelző: 135,-- EUR- Becsukható halogénszemek: 150,-- EUR- Vegyes üzemű tápanyaglebontó: 1.250,-- EURTeljes tehen a kivánt kivitelben: 4.910,-- EUR

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

"Utálom a pornófilmeket. Baromi rossz látni, hogy valakinek másfél óra alatt több jó nő jut, mint nekem egész életemben!"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Megy az utcán a szívhalál és az agyhalál. Azon vitatkoznak, hogy melyikük az erősebb. Azt mondja a szívhalál:- Látod ott azt a férfit? Ennyit csinálok (csattint egyet) és a férfi összeesik.Erre az agyhalál:- Ez semmi, ezt nézd. Látod ott azt a szőke nőt? Figyelj!Csattint egyet, kettőt... de semmi.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Főnök úr, kérek egy nap rendkívüli szabadnapot. Szeretnék elmenni az anyósom temetésére.- Én is barátom, én is...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Párbeszéd egy börtönben:- Te miért ülsz?- Találtam az utcán egy rendszámtáblát, és hazavittem.- Egy rendszám miatt elítéltek?- Igen, mert rá volt szerelve egy Opel.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Pistikét és Mórickát megkérdezi a tanító néni:- Pistike, te mi leszel felnőtt korodban?- Rendőr.- Az szép szakma. És te Móricka?- Én bűnöző.- Miért bűnöző?- Hogy együtt játszhassak Pistikével!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy újonc panaszkodik a haverjának:- Az őrmester egy hét fogdát sózott rám.- De miért?- Azt nem tudom, de azt igen, hogy ebből négyet ezért a kérdésért kaptam.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy prédikátor híres a szűkszavúságáról. Egyik nap azonban a szokásos negyedórás prédikációja helyett három órát beszél folyamatosan. Megkérdi az egyik híve:- Tisztelendő úr, most miért beszélt ilyen hosszan?- Sajnos reggel a feleségem műfogsorát tettem be véletlenül, aztán azóta nem tudom befogni a szám.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Móni vagyok, 15 éve használok Calgon-t, ami eddig 435.132 forintomba került!- Sára vagyok, szarok én a Calgonra, inkább háromévente veszek egy új fűtőszálat 4000 forintért...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az irodában az egyik kopasz dolgozó megunja, hogy mindenki a kopasz fején élcelődik. Egyik nap, amikor az egyik kolléga megsimogatja a fejét, és így szól: "Pont olyan érzés, mintha a feleségem fenekét simogatnám", cselekvésre szánja el magát. Ő is végigsimít a saját fején, és az mondja:- Most, hogy mondod... Tényleg olyan, mint a feleséged feneke.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két skót találkozik. Az egyik megkérdezi:- Ismered az egyik rólunk szóló jó viccet?- Nem én. Meséld el.- Ha adsz egy pennyt, elmondom.A másik skót egy pillanatra meglepődik, majd felnevet:- Hahaha! Valóban jó vicc!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A kórházban jön az orvos. Azt mondja a betegnek, aki a hasára panaszkodik:- Jó hírem van, asszonyom!- Nem vagyok asszony! - tiltakozik a nő.- Akkor talán mégsem olyan jó hír...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

"Ronaldo nyújtja meg... De a csapattársának nagyon hosszú..."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az Úr megelégeli a világ bűneit, elhatározza hogy egy hét múlva egy új özönvízzel elpusztítja az emberiséget. Ezt dörgedelmes égi szózatban közli is a világ népeivel. Erre a világ vezető politikusai népeikhez fordulnak. Az amerikai elnök tévébeszédet mond:- Amerikai testvéreim! Egy hetünk van arra, hogy böjtöléssel, vezekléssel, jótékonykodással megpróbáljunk a mennybe jutni!A szovjet pártfőtitkár is beszédet tart:- Elvtársak! Nyissátok fel a raktárakat, vigyétek haza az élelmet, a vodkát, egy hetünk van arra, hogy megpróbáljunk jól élni!Az izraeli miniszterelnök beszéde rövid:- Zsidók! Egy hetünk van arra, hogy megtanuljunk a víz alatt élni!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Tudod milyenek a gyerekek?- ???- Olyanok, mint az instant kávé. Könnyű őket megcsinálni, aztán meg egész éjjel ébren tartanak.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Részeg fickó kopog a panelház ajtaján. Nyűgös házmester jön ki:- Mi van?- Hukk... Tessék mondani, itt lakom?- Egy frászt lakik itt, jóember! Menjen haza és hagyjon aludni!A részeg elindult. Körüljárja a házat, és ismét ugyanoda csenget be.- Hukk... Tessék mondani, itt sem lakom én?- Mondtam már, hogy nem!Tesz még egy kört és ismét csnget:- Hukk... Bocsánat, de itt sem lakom én?- Nem, hogy az a ...- Érdekes... hukk... én sehol se lakom, maga meg mindenhol...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy ember behajt egy egyirányú utcába, szemben a forgalommal. Pechére egy rendőr ugrik elő az egyik fa mögül:- Nem látja, hogy ez egy egyirányú utca? - kérdezi tőle.- És? Nem is mentem két irányba!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hát magával mi történt? - érdeklődik Kovács a szomszédjától, aki mankóval ballag ki a lakásból.- Közlekedési baleset ért.- És mankó nélkül egyáltalán nem tud járni?- Az orvosom szerint igen. Az ügyvédem szerint nem.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu