Vicc: A nácik vannak uralmon. A nagyi húzza fel a horogkeresztes zászlót,...

A nácik vannak uralmon. A nagyi húzza fel a horogkeresztes zászlót, amikor arra magy Piroska. Megkérdezi a nagymamáját:- Nagymama, miért ilyen nagyok a füleid?- Hogy jobban láthassalak.- És miért ilyen nagyok a füleid?- Hogy jobban hallhassalak.- De miért ilyen nagy az orrod?- CSITTTTT!!!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean! Miért van egy nyitott könyv az ablakban?- Mert betűz a nap, uram!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Tessék, itt van a fizetésemelésről szóló írás. Remélem, meg van vele elégedve - mondja a főnök.- Igazán nagyon köszönöm, főnök. Tessék, itt van a videofelvétel a tavaly karácsonyi vállalati bulinkról.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Székely és a felesége egy szekéren utaznak.Egyszercsak nagy vihar támad. Tőlük 100 méterre lecsap a villám. Azt mondja a székely:- No-no.Megint lecsap a villám tőlük 50 méterre. Újra megszólal a székely:- No-no!Lecsap a villám ismét, agyoncsapja az asszonyt.Mondja a székely:- No, azért!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kovács és felesége kirándulni megy. Kovács megkérdi a vámostól:- Aranyat lehet átvinni?- Lehet.- És 120 kilót?- Azt nem.Ekkor odafordul a feleségéhez:- Hallod aranyom? Te itthon maradsz.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két mentős beszélget:- Te, a múltkor volt egy szörnyű esetünk. A templomból hívtak minket, hogy mise közben az egyik öregúr meghalt, és azt kérték, hogy diszkréten vigyük el, hogy a többi hívőt ne zavarjuk meg.- És ebben mi volt a szörnyű?- Öt másik öregurat is kihoztunk, mire végre megtaláltuk azt, aki tényleg meghalt.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy fickó családi házban lakik, de a kertje végében van egy kis ház, amit szeretne kiadni. Készít egy táblát "A HÁTSÓ RÉSZ KIADÓ" szöveggel, bekeni ragasztóval, és a széken hagyja száradni. Véletlenül ráül a felesége, aztán elindul a közértbe. Egy pasi odaszól:- Bocsánat, kisasszony, de kiadó még a hátsó rész?- Igen.- De én az ... khmm... első részt jobban szeretném!- Azt sajnos nem lehet, ott a férjem dolgozik.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Nő: Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett, elgondolkozva néz fölfelé. Aggódom. Vajon miről gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról. Ó jaj, ráncolja a homlokát. Biztos döntésre jutott. De nem szól. Csak összeszorítja ajkait. Mérlegel, számítgat. Biztos végigfut agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk. Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam. Nem szól semmit. Csak néz felfelé szigorú arccal...Férfi: Ott a plafonon az a légy. Mászkál. Vajon hogy a francba nem esik le?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi a kürtőskalács?- ???- Egy nagy lyuk, tésztával körültekerve.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Akciós, kampány előtti oboaoktatás politikusoknak Vöröslámpa utcai oktatási központunkban! Képzett külföldi lányaink most díjmentesen szólaltatják meg az Ön hangszerét, és a bemutatóról készült videókazetta másolatát adjuk ajándékba, hogy meg ne feledkezzen rólunk!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Meghívják a rendőrt hajtóvadászatra.Elengedik a kutyákat, a rendőr lő, egy hajtót megsebez. Elviszik a sebesültet, folyik tovább a vadászat, a rendőr megint lő, megint egy sebesült. Ez így megy néhányszor amikor a házigaza megunja a dolgot és rászól rendőrre:- Ennyire nem tud bánni a puskával? Már az ötödik hajtót lövi meg!- Hát nem hajtóvadászatra jöttünk?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Találkozik a róka meg a farkas az erdőben.- Te farkas, verjük meg a nyulat!- Na és miért?- Ha van rajta sapka, akkor azért, ha nincs, akkor meg azért!Így is tesznek, jól elverik a nyulat. Egy hét múlva megint találkoznak.- Te farkas, verjük már meg megint a nyulat!- Na és most miért?- Kérünk tőle cigarettát. Ha füstszűrőset ad, akkor azért, ha füstszűrő nélkülit, akkor meg azért.Így is tesznek, megkeresik a nyulat és eléállnak.- Te nyúl, aggyál már egy cigit nekünk.- Na és milyet kértek, füstszűrőset, vagy füstszűrő nélkülit?- Hmm... Nézd már farkas... ezen már megint nincs sapka!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogyan duplázod meg a Trabant árát?- ???- Teletankolod!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy híres olimpiai atléta összegyűjti a barátait, szurkolókat és riporteleket a luxusvillájába, hogy ünnepeljék a kiemelkedő eredményeit.Mondja a barátainak:- Már nagyon unom ezt a sok pletykát a hormonokról és sztereoidokról, ha nyersz akkor mindenki azzal vádol, hogy csak azért nyertél mert azokat használtad.Ebben a pillanatban belép az atléta mamája, kezében egy focilabda nagyságú paradicsommal.- Édes fiam, már számtalanszor kértelek... használd a fürdőszobát és ne a kertbe menjél pisilni!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Szalad az utas a komp felé, hogy elérje. Bedobja a csomagjait, majd egy hatalmas ugrással egyenesen a kapitány előtt landol. A kapitány megjegyzi:- Ez szép mutatvány volt, de nem ért volna rá akkor beszállni, ha már kikötöttünk?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Három cimbora beszélget a kocsmában:- Képzeljétek, szerintem a feleségem megcsal egy villanyszerelővel!- Ugyan már, miből gondolod?- A múltkor az ágy alatt találtam egy csípőfogót.Mondja a másik:- Az semmi, az én feleségem egy rendőrrel csal meg, mert egy gumibotot találtam az ágy alatt.Erre a harmadik:- Tudjátok, nekem az a gyanúm, hogy a feleségemnek viszonya van egy lóval.- Na, ne viccelj már! Miből gondolod?- A múltkor egy zsokét találtam az ágy alatt...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- És milyen domain nevet szeretne?- Mittu domain!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért jár az anyós biciklivel?- ???- Mert a seprűje szervizben van.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi a különbség a regény és novella között?- A regényt tovább írták.- Hogyan írtak az impresszionisták?- Szépen.- Ki volt Dózsa György?- Hajnali felkelő.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Stirlitz benyit Müller irodájába. Egyenest odaáll Müller elé, és azt mondja neki:"Obergruppenführer, nem állna be a Szovjet hírszerzéshez? Jó a fizetés!"Müller megdöbbenve mered Stirlitzre, aki folytatja:"Bocsánat, nincs egy aszpirinje?"Stirlitz tudta, hogy az emberek csak a beszélgetések végére emlékeznek.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Történelem órán a tanárnő megkérdi, hogy ki tud valamit a második világháborúról. Erre Móricka jelentekezik, a tanár fel is szólítja.- Na, Te mit tudsz róla Móricka?- Hát az én nagypapám egy koncentrációs táborban halt meg.- Ó, hát ezt nagyon sajnálom, egy perces néma gyász.Eltelik az egy perc.- Na és Móricka, hogyan halt meg a nagypapád?- Á! Az ő hibája volt. Be volt baszva és leesett az őrtoronyból.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért nincsenek mozik Etiópiában?- ???- Mert a lakosok nem tudják lent tartani a billenős székeket.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bush és Powell üldögél a kocsmában. Bejön egy fickó, odamegy hozzájuk és megkérdi:- Helló fiúk, mit csináltok itt?- Épp a III. világháborút tervezzük.- Igen? És mi a terv?- Megölünk 140 millió afgánt, meg egy biciklis postást.- Egy biciklis postást? Őt meg miért?Erre Bush odafordul Powellhez:- Ugye megmondtam, hogy a 140 millió afgán senkit sem érdekel?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki az abszolút alacsony?- ???- Aki székre áll, hogy elérje a saját fejét.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az újonc katonától kérdezi az őrmester:- Na fiam, milyen volt az első napja?- Uram, nem emlékszem rá! Akkor még egészen kicsi csecsemő voltam.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A csinos fiatalasszonytól kérdik a kolléganői:- Nagyon fáradtnak látszol. Nem aludtad ki magad?- Nem, a postás hajnali ötkor felébresztett. De ez volt az utolsó eset.- Miért, bepanaszoltad a főnökénél?- Nem, csak többet nem alszom vele.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy ateista férfi leül a metrón egy pap mellé, és csodálkozva látja, hogy a pap gallérja fordítva van. Mivel még sosem látott papi gallért, megszólítja:- Uram, fordítva van a gallérja.- Tudod, fiam, én atya vagyok, ezért hordom így.- Hát, nekem is van gyerekem, mégis rendesen hordom a galléromat!- Igen, de én sok ember atyja vagyok!- Nézze, nekem is van négy fiam, három lányom meg egy csomó unokám, mégis rendesen hordom a galléromat!- Fiam, én több száz ember atyja vagyok!Emberünk kicsit elgondolkodik, majd megszólal:- Azt hiszem, akkor inkább a nadrágját kellene fordítva hordania!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Valaki egy üzletben a tulajtól alamizsnát kér. Az meglepődve mondja:- De hiszen maga most szállt ki egy taxiból!- Igen. Ez is bizonyítja, hogy mennyire sürgős szükségem van a pénzre!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Elmegy a paraszt bácsi az ügyvédhez, mert el szeretne válni a feleségétől.- És Ügyvéd Úr, úgy mégis, mennyiért vállalná el az ügyet?- 150.000 Ft-ért!- Meg van maga őrülve!? Beszéltem a vadásszal, 50-ért agyonlövi!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ha a bal szemed viszket: bánat ér.- Ha a jobb szemed viszket: öröm ér.- Ha a feneked viszket: aranyér.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják a vén indián öregasszonyt?- ???- Bomlik.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért van a szőke nő monitorján cipőnyom?- Mert megpróbált belépni az internetre.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ha Skóciában turnézunk - meséli a cirkuszigazgató -, sosem szedek belépőt. Így persze tódulnak az emberek...- Jó, jó, de mi ebben az üzlet?- A műsor végén odaállitjuk az állatidomárt a legvadabb oroszlánnal a kijárathoz, és kiteszünk egy táblát:"Kilépés fejenként 5 font"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- "Hiszem, hogy a szex az egyik leggyönyörűbb, legtermészetesebb, legegészségesebb dolog a világon, amit pénzért venni lehet." - Steve Martin- "Amikor arról olvastam, hogy a túl sok alkohol milyen káros következményekkel jár, azonnal felhagytam az olvasással." - Henny Youngman- "Utálom a házimunkát! Elmosogatsz, felsöpörsz, és hat hónap múlva kezdheted az egészet elölről." - Joan Rivers- "A halálbüntetés mellett vagyok. Aki rossz dolgokat csinál, annak megfelelő büntetést kell kapnia. Így legközelebb majd jobban meggondolja, hogy mit csinál!" - Britney Spears- "Ha megéred a 100 éves kort, nyert ügyed van. Nagyon kevesen halnak meg 100 éves koruk után." - George Burns

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy férfi bemegy az orvoshoz:- Doktor úr, segítsen rajtam! Éjjelente nem tudok aludni, még altatóval sem, így nappal mindig álmos vagyok, és gyakran elbóbiskolok munka közben. A főnököm azt mondta, hogy kirúg, ha még egyszer el merek aludni.- Sebaj, van itt egy új, bivalyerős altató, ebből a vegyen be egyet lefekvés előtt és minden rendben lesz.A férfi hazamegy, és lefekvés előtt két pirulát is bevesz egy helyett, hogy tutira menjen. Reggel frissen ébred és elmegy a munkába.- Főnök úr, soha többé nem fogok elaludni munka közben!- Ennek örülök, de hol volt a múlt héten?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Gazsi! Gondolj egy számra!- Megván.- Felezd meg!- Megván.- Most oszd el néggyel!- Megván.- Na mi jött ki?- Sön.- Te Gazsi... melyik számra gondoltál?- Ájkengetnó szatiszfeksön.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu