Vicc: A paraszt elmegy az állatorvoshoz, mert a bikáját nem érdeklik a...

A paraszt elmegy az állatorvoshoz, mert a bikáját nem érdeklik a tehenek, rájuk sem hederít. Az orvos azt javasolja, hogy menjen haza, és dörzsölje a tenyerét a tehén farka alá, majd azt kenje a bika orrára. Ha ettől sem fog begazulni a bika, akkor nincs mit tenni.A paraszt úgy is tesz, ahogy azt az orvos mondta neki. A bikának több sem kell, végigmegy a tehéncsordán, a paraszt nagy örömére.Este aztán gondolja is a paraszt, hogy micsoda jo ötlet, talán embereknek is beválik. Át is nyúl a takaró alatt, hogy megsimogassa a felesége lábaközit, aztán meg jól megdörzsölje az orrát. Na ettől aztán beindul, és gyorsan fel is kelti az asszonyt. Mire az felébred és rákiált:- Józsi!!! Azért ébresztettél fel, mert vérzik az orrod?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Zsúfolt metrókocsiban egy csinos nő odaszól a mögötte álló férfinak:- Uram, ha még egyszer hozzám nyomja a micsodáját, feljelentem zaklatásért!- Ugyan hölgyem, csak a fizetésem van a zsebemben, az ért magához, nem én! - feleli a férfi.- Jó kis munkahelye lehet, mert ahogy éreztem, az elmúlt tíz percben ötször kapott fizetésemelést!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Pistike lelkedezve rohan haza a bizonyítványával:- Papa, papa, óriási mázlid van!- Na mesélj!- Képzeld, jövőre nem kell új tankönyveket venned!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A Mester áll derékig a szarban. Kér egy fogót a segédtől, aki a csatorna szélén guggolva beadja neki. A Mester nagy levegőt vesz, befogja az orrát, lebukik és igazít valamit. Feljön, kér egy kalapácsot, lebukik, igazít valamit. Ez így megy egy darabig, míg el nem készül. A Mester kijön, csöpög róla a matéria, a csatornapatkányok riadtan menekülnek.Odaszól a segédnek:- Na látod fiam, ha tanultál volna, nem kellene egész életedben csak a szerszámokat adogatnod!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Vicces hirdetések:- 3 szobás családi ház, utcára néző nagymamával eladó.- Kiadó egy 3 szobás konyha!- Pénzt vennék áron alul, sürgősen!- Részeges férjemet szeretném elcserélni valami használhatóbbra.- Használt mélyhűtőt vennék 112 kilós (halott) feleség tárolására.- Többszörös öngyilkossági kísérletet elkövető ifjú keresi hozzá illő párját. Jelige: Meghalok érted!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Letartóztatom - gondolta Müller.- Lelövöm - gondolta Stirlitz.- Csütörtök - gondolta a pisztoly.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Pistike megkérdezi az apját:- Apuci! Van az Istennek felesége?- Dehogy van - feleli a papa -, hiszen akkor nem lenne mindenható.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A nő elmegy kutyát venni.- Egy olyan kutyát szeretnék, ami nagyon erős, és be van tanítva!Telep vezetője:- Ami azt illeti, van egy karatézó kutyánk!- Aha persze. - mondja a szőke- Mondjon neki bármit, és ő megcsinálja! - mondja a telepvezető- OK. Karatézó kutya, a kerítést!A kutya pillanatok alatt szétszedi.- Karatézó kutya, a csillárt!A kutya felugrik, szétszaggatja a csillárt darabokra.- Ez jó lesz, elviszem - mondja a nő.Otthon megmutatja a férjének:- Nézd szívem, egy karatézó kutya!Mire a férj:- Karatézó kutya a faszomat!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- És mit gondol az igazi angol sörről? - kérdezik a cseh turistát Angliában.- Hát, - feleli a turista - szerintem úgy ahogy van, vissza kéne önteni a lóba!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Peti új esernyőt vesz, és fél, hogy ellopják. Ezért egy cédulát tesz rá a ruhatárban:"Ez az esernyő a középsúlyú ökölvivó bajnoké, aki három perc múlva visszajön."Mikor indul haza, az esernyő helyén csak egy cédulát talál, amin ez áll:"Az esernyőt a hosszútávfutó bajnok vitte el, aki soha nem jön vissza."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bolhaírtó port árul a székely vásározó, de valójában az csak téglapor volt, szépen csomagolva.Vették is a népek mint a cukrot.- Aztán mondja csak, hogy kell használni ezt a bolhaport?- Meg kell fogni a bolhát, és az orrára kell tenni egy csipettel, attól felfordul.- Hogy mondja kend? Hiszen ha megfogom, már nem kell a por, mert agyonnyomom...- Agyonnyomni? - Az sem rossz módszer...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A tanár magyaráz:- Az araboktól vannak a számaink, a kínaiaktól a porcelán, a naptár a rómaiaktól. Valaki tud még ilyen példát mondani?Pistike jelentkezik.- Tanár úr, nekünk a poharak a sarki kocsmából, a tányérok az étteremből, ahol a mama dolgozik, a bor a szomszéd pincéjéből, paprika a hátsó szomszéd kertjéből, a kisöcsém pedig a postástól.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kiskatona kimenőt kér az őrmestertől:- Ha kitalálod, melyik szemem van üvegből, kapsz kimenőt.- A jobb! - mondja a katona.- Honnan tudod?- Abban csillog némi értelem...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A rezervátumban egy indián fekszik az úton, a fülét az útra tapasztva. A turisták köré gyűlnek.- Chevrolet, floridai rendszámmal, fehér színű, horpadt a lökhárító, négy sápadtarcú ül benne...- Ezt mind hallás alapján állapította meg? - kérdezik csodálkozva.- Dehogy, nincs két perce, hogy elütött.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A skót házaspár beszélget:- Az orvos azt mondta, levegőváltozásra van szükségem.- Szerencse, pont megfordult a szél.- Nem, nem... nekem tengeri levegő kell.- Semmi gond, akkor kötök a ventilátorra egy sózott heringet.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Valaki egy üzletben a tulajtól alamizsnát kér. Az meglepődve mondja:- De hiszen maga most szállt ki egy taxiból!- Igen. Ez is bizonyítja, hogy mennyire sürgős szükségem van a pénzre!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kancsal segédet vesz fel a mészárosmester, és az első vágáshoz kimegy a vágóhídra, hogy lássa, mit tud az új legény. Felvezetik az ökröt, a közelében helyezkedik el a mester, a legény már éppen emeli az irtóztató taglót, amikor a mester felkiált:- Megálljon, ember! Maga oda szokott ütni, ahová néz?- Persze, hogy oda.- Akkor várjon egy kicsit. Helyet cserélek az ökörrel!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Széttéplek, mint etióp gyerek a segélycsomagot!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A gazdag férj korábban jön haza üzleti útjáról, és a kertészt a nappaliban találja, lába az asztalon, kezében whiskey, szájában drága szivar.- Látom, maga aztán jól érzi magát a házamban! - kiált föl felháborodottan a férj - Még jó, hogy a feleségemet nem ülteti az ölébe!- Már gondoltam rá, de a nagyságos asszony még nem jött föl a sofőr szobájából...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Móricka anyukája elküldi Mórickát a gyógyszertárba hashajtóért. Móricka elmegy, de nem tudja, mi az a hashajtó, úgyhogy megissza. Találkozik egy öreg nénivel, aki megkérdi tőle:- Kisfiam! Nem tudod, hol van a gyógyszertár?- Tessék követni ezt a barna csíkot és odajut!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Medvééknél vendégség van.Medvemama így szól a medvegyerekhez:- Nem szégyelled magad? Mutatkozz be a vendégeknek!Mire a medvegyerek:- Bocs...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Megtörtént eset, hogy a skandináv porszívógyártó, az Electrolux egyik reklámkampányának szövegét hibásan fordították svédről angolra, így a porszívót a következő szlogennel hirdették Angliában:"Nincs nagyobb szívás, mint egy Electrolux porszívó."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A fiatal pár éppen az esküvő előtti napon szenved autóbalesetet. Mindketten meghalnak és felkerülnek a mennyekbe, Szent Péter színe elé. Megkérdik tőle, hogy lehetséges lenne-e, hogy összeházasodjanak a Mennyországban?- Jól van, várjatok itt, gondolkodjatok el azon, tényleg szeretnétek-e házastársak lenni. Nemsokára visszajövök, ha még akkor is szeretitek egymást, akkor nem bánom.6 hónap múlva Szent Péter végre megjelenik egy pappal az oldalán:- Na, gyermekeim, hogyan döntöttetek?- Még mindig szeretjük egymást, és szeretnénk összeházasodni! - mondja a fiú. - De azt azért megkérdezném, ha mégsem sikerül a házasság, ugye elválhatunk?- Az lehetetlen! - mondja Szent Péter. - Hat hónapba telt, mire találtam itt fent egy papot! Mit gondolsz, mikorra találnék itt egy válóperes ügyvédet?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A kalauz hazamegy, majd szól a fiának:- Gyere fiam, rázd az asztalt, írni akarok!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az anyós látogatóba megy a vejéhez.- Meddig marad anyuka? - kérdezi a veje.- Hát fiam, ameddig szívesen láttok.- Jaj, anyuka már a kávét se tetszik megvárni?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean mi volt ez a nagy csattanás?- Hasad a hajnal, uram.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy szőke nőt elüt egy autó, és a vezetője segítség nélkül továbbhajt. A rendőr megkérdezi tőle:- Nem figyelte meg a kocsi rendszámát?- Nem volt rá időm, olyan gyorsan történt. Csak annyit láttam, hogy hátul egy vörös hajú nő ült, zöld pulóverben és barna kalapban volt, fekete retikülje volt és sötét rúzst használt.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy repülőn utazik Reagan, Gorbacsov, Ceaucescu és Kádár. A pilóta egyszer csak bemondja a fedélzeti hangszórón, hogy műszaki hiba miatt el kell hagyni a gépet, de csak 4 ejtőernyő van, abból egy az övé.Reagan:- Hatalmas, gazdag ország elnöke vagyok, nekem túl kell élnem! - azzal fog egy ejtőernyőt, és kiugrik.Gorbacsov:- Hatalmas, jól felfegyverzett ország elnöke vagyok, nekem életben kell maradnom! - ő is fog egyet és kiugrik.Ceaucescu:- Én vagyok a Kárpátok géniusza, nekem túl kell élnem! - ő is kiugrik.Kádár épp komoran le akar ülni, mikor a pilóta ugrás előtt megszólal:- Ugorjon ember, a Kárpátok géniusza a poroltóval ugrott ki!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A rabbi, sok évi lemondás után elhatározza, hogy megkóstolja a disznóhúst. Bemegy egy étterembe, rendel egy sült malacot, ám miközben várja, hogy a pincér kihozza az ételt, hirtelen ismerőseinek egy csoportját pillantja meg. Azok is észreveszik és odaülnek az asztalához. Ekkor megjelenik a pincér, kezében egy hatalmas tálcával, amin egy egész sült malac fekszik, a szájában egy almával. Döbbent csend, ám a rabbi feltalálja magát:- Ez igen! Az előbb rendeltem egy sült almát, és nézzétek, milyen tálcán hozták!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mikor van abszolút hideg?- ???- Amikor a sertésbőrből készült kesztyű is libabőrös lesz!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy fickó hazajön a mexikói nyaralásáról, és a barátainak élményeiről mesél.- Szörnyű dolog történt ott... Képzeljétek a helyzetet: indiánok jobbról, indiánok balról, indiánok előttem, indiánok a hátam mögött...- És mit csináltál?- Mit? Megvettem az egyik takarót, amit árultak.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Józsi, már megint a számítógép előtt ülsz! Ez már szenvedélybetegség!- Jaj, drágám! Már megint frame-ket látsz.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják a fémszálas intimbetétet?- ???- Havi metál.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy Skinhead halálos betegséget kap, de mivel 100 év múlva már lesz gyógymód arra hogy túlélje, ezért lehibernálják.Eltelik az 100 év, kijön a frigóból, meggyógyítják.Ezután elmegy a vadász szaküzletbe...- Egy vadászengedélyt kérek vaddisznóra!- Azok 20 éve kihaltak!- Akkor le szeretném tenni... szarvasra.- Az 10 éve kihalt.- Akkor mire lehet mostanában vadászni?- Cigányra!Rendben... leteszi az engedélyt cigány vadászatra.Megy az utcán... egy cigány pár a sarki gyros-os előtt csókolózik.Püff! Püff! agyonlövi mindkettőt....Jön a rendőrség:- Hogy képzeli ezt? Mit lövöldözik?- Itt a vadászengedélyem. Cigányra vadászhatok!- Na de ezt mégis hogy képzeli? Párzási időszakban? Az etetőnél?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két rendőr Amerikába hajózik tapasztalatcserére. Ahogy közelednek a parthoz az egyikük nevetni kezd, mire a másik azt kérdi:- Mit nevetsz?- Látod a felhőkarcolókat?- Aha.- Hát így nem volt nagy kunszt felfedezni Amerikát.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bemegy a csontváz az orvoshoz, és mikor meglátja a doki, felháborodva mondja:- Hát ilyenkor kell jönni?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu