Vicc: A plasztikai sebész kitalált egy új módszert az arcbőr feszessé...

A plasztikai sebész kitalált egy új módszert az arcbőr feszessé tételére. Magyarázza a páciensnek:- Egy rejtett csavart operálok a feje tetejére. Amikor úgy érzi, hogy a bőr egy kicsit ráncosabb, csak egy apró csavarás, és újra feszes az arcbőre.A nőnek nagyon tetszik a dolog, aláveti magát a beavatkozásnak. Néhány hónap múlva azonban visszajön az orvoshoz.- Doktor úr! Nézze, milyen zacskók lettek a szemem alatt!- Asszonyom! Azok nem zacskók, hanem a mellei. És ha még sokat tekergeti azt a csavart, hamarosan szakálla is lesz!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hányasra vizsgáztál?- Kettesre.- Miből?- Kegyelemből.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egyik este a rendőr odaszól a fiának:- Fiam, te olyan hülye vagy, mint ez az asztal - és elkezd rajta kopogni.Mire a srác:- Papa, kopogtak!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Meghal a Dalai láma, és felkerül a Mennyországba. Isten személyesen megy érte a kapuhoz, beinvitálja. Miközben ülnek a felhőkön, Isten megkérdezi tőle:- Nem vagy éhes, barátom?- De igen, Uram, szívesen harapnék valamit.Isten kinyit egy konzervet, odaadja a Dalai lámának. Az, miközben eszegeti a konzervet lenéz a Pokol irányába, és azt látja, hogy a Pokolba került elkárhozott lelkek sült húst, kaviárt, lazacot esznek.Másnap Isten ismét megkérdezi, nem éhes-e? A Dalai láma ismét igenlően válaszol, erre megint kap egy konzervet. A Pokolban ezúttal languszta, steak és pezsgő a menü.Amikor harmadnap ugyanez játszódik le, a Dalai láma nem bírja tovább, és megkérdi:- Uram, hogy van az, hogy én, aki mindig alázatosan éltem, soha nem vétkeztem, mindig csak konzervet kapok, míg a Pokolba kerültek fejedelmi lakomákat kapnak?Erre Isten fejcsóválva:- Tudod, itt fent kettőnkért nem érdemes szakácsot tartani...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Szomszéd, tudna adni pár vödör vizet?- Minek a víz magának, hisz ott van a kútja!- Ott van, ott van, de beleesett az anyósom és csak az állig ér neki a víz.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A frissen bevonult ejtőernyős újoncoknak tartja az első foglalkozást a kiképző:- A tanfolyam három hetes lesz. Az első héten szétválasztjuk a gyerekeket és az igazi férfiakat. A második héten szétválasztjuk az igazi férfiakat és az idiótákat.Nagy csend, majd egy újonc:- És a harmadik héten?- A harmadik héten aztán elvégzik az első ugrásukat az idióták!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ez a Lindgren tele van pénzzel. Nem tudod miből él?- Bizonyítékok hiányából!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két ügyvéd az ebédszünetben leugrik az étterembe ebédelni. Már majdnem odaérnek, amikor egyikük a fejéhez kap:- Úristen, elfelejtettem bezárni az irodánkat!Mire a másik:- Ugyan már, mitől félsz, hiszen mindketten itt vagyunk!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Az apukám kint volt Párizsban - meséli Pistike az iskolában -, és hozott onnan a mamámnak egy gyűrűt, amibe az volt beleírva, hogy "Párizs".- Az semmi - vágja rá Móricka -, az én apukámnak el kellett utaznia, a Grand Royal Hotelben szállt meg, és hozott egy kanalat, amibe bele volt vésve: "Grand Royal Hotel".

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A Malév repülőgépe késve indul. A stewardess mentegetőzik a hangosbeszélőn:- Tisztelt utasaink! Szíves elnézésüket kérjük a hosszú késésért, de a pilótának valami nem tetszett a motor hangjában. A problémát megoldottuk, a cserepilóta kellemes utazást kíván mindenkinek!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Négy üzletember elmegy teniszezni. Mikor befejezik, egyikük elmegy fizetni, a többiek pedig elkezdenek társalogni:- Az én fiam olyan sikeres, hogy a múltkor egy házat vett egy barátjának.- Az semmi, az én fiamnak olyan jól megy, hogy nemrégiben két Mercedeszt vett az üzlettársának - mondja a másik.- Az én fiam tőzsdézik, és annyit keresett, hogy egy csomó részvényt adott egy ismerősének ajándékba - kontráz a harmadik.Közben visszajön a negyedik, kérdik tőle is, hogy mi újság a fiával?- Ne is mondjátok, az én fiam homokos. Nem vagyok rá büszke, de azért jól boldogul. A múltkor is kapott a barátaitól egy házat, két Mercedeszt és egy csomó részvényt...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Akciós, kampány előtti oboaoktatás politikusoknak Vöröslámpa utcai oktatási központunkban! Képzett külföldi lányaink most díjmentesen szólaltatják meg az Ön hangszerét, és a bemutatóról készült videókazetta másolatát adjuk ajándékba, hogy meg ne feledkezzen rólunk!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják az etópot egy körrel a fején?- ???- Rajzszög.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két sperma beszélget:- Te látsz itt petesejtet?- Nem!- Akkor ez szopás...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki az abszolút vasutas házaspár?- ???- Eva Peron és Charlie Sheen...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Honnan tudod, hogy egy szőke e-mailt szeretne küldeni?- ???- A CD meghajtó tele van borítékokkal.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy nap a rabbi kijelenti a zsinagógában, hogy ettől kezdve a vajaskenyér nem eshet a vajas felére. Telik-múlik az idő, egyszer csak Kohn odamegy a rabbihoz:- Rabbi! Nem azt mondtad a múltkor, hogy a vajaskenyér nem eshet a vajas felére?- De, fiam, azt mondtam.- Mert az a helyzet, hogy tegnap vajaskenyeret akartam enni, de elejtettem, és a kenyér a vajas felére esett...A rabbi elgondolkodik, majd így szól:- És mondd fiam, biztos, hogy jó felén kened te azt a kenyeret?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy súlyos autóbaleset után magához térő gépkocsivezető első kérdése:- Hol vagyok?Az ápolónő így válaszol:- A tizenhetesben.- Kórházban vagy cellában?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Érkezik a postára egy levél, a Mikulásnak címezve. A postások felbontják, kiderül, egy kisgyerek írta:- "Kedves Télapó! Mi nagyon szegények vagyunk, így nem tudok a szüleimnek ajándékot venni. Jó lenne, ha tudnál küldeni nekem 20.000 forintot."A postások megsajnálják, gyűjtést rendeznek, össze is jön 10.000 forint, ezt elküldik a kisfiúnak.Megérkezik a köszönőlevél, izgatottan olvassák:- "Kedves Télapó! Köszönöm a pénzt, de képzeld, ezek a mocskos postások lenyúlták a felét!"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják a népszerű nyulat?- Vastapsifüles.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A cigány feleség telefonál a férjének:- Szia Gazsi, képzeld örökbefogadtam az öcséd fiát, 9 hónap múlva szülöm meg!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mikor jött rá Duncan McLeod, a hegylakó anyja, hogy a fia halhatatlan?- ???- A harmadik abortusz után.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki verte így össze a pofádat?- Tegnap kivételesen józanul mentem haza az éjjel, és a feleségem nem ismert meg.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Általában csak ültem a TV előtt és sakkversenyeket néztem.Aztán az orvosom azt mondta, több mozgásra lenne szükségem.Azóta teniszmeccseket nézek.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean, kóstolja meg ezt a konyakot! Mit talál benne furcsának?- Azt, hogy megkínált vele uram!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A feleség a tükör előtt illegeti magát, és a férjét nyaggatja:- Ugye, drágám, sokkal fiatalabbnak látszom a koromnál?A férj leteszi az újságot, szemügyre veszi az asszonyt:- Nos, a bőröd olyan húsz évesé. A hajad, akár egy tizennyolcasé. Az alakod meg... olyan 25 évesnek tippelem.A feleség teljesen elolvad:- Jaj, olyan kedves vagy.A férj azonban lehűti:- Várj egy kicsit, mindjárt összeadom...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért biztos, hogy megbízhatóbb a Linux mint a Windows?- ???- Mert befagyott ablakot már mindannyian láttunk, de megfagyott pingvint?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Három denevér ül az ereszen. Egyikük megunja a beszégetést és elrepül. 10 perc múlva múlva véresen jön vissza.- Hát veled mi történt?- Látjátok a völgyben a birkákat?- Igen.- Kiszívtam a vérüket.Elmegy a másik is. 20 perc múlva véresen jön vissza.- Mi történt veled?- Látjátok a völgyben a marhákat?- Igen.- Kiszívtam mindnek a vérét.Na a harmadik is kedvet kap, elrepül ő is. Öt perc múlva véresen jön vissza, de nem csak a szája széle, hanem mindene csupa vér.- Veled mi történt?- Látjátok azt a bazi nagy tornyot?- Igen.- Na, én meg nem láttam.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Szalad a skót feldúltan az utcán. Megkérdi a szomszédja:- Hová rohansz ilyen kétségbeesetten?- Elegem van. Megyek a folyóhoz, és a vízbe ölöm magam!- Megőrültél? Ebben a szép új ruhában?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A farmer felesége elmegy az ügyvédhez:- Ügyvéd úr, szeretnék elválni, mert a férjem állandóan mindenféle szexuális aberrációra kényszerít. Tegnap is, a csirkéket nézegettem, amikor mögém lépett, és hátulról a magáévá tett.- De hölgyem, 5 éve ismerem Önöket, eddig úgy tudtam, hogy nem is tartanak otthon csirkéket!- Ez nem is otthon volt, hanem a hentesnél!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért gyűlölik a politikusok a Trabantot?- ???- Mert kormányváltós.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják a vén indián öregasszonyt?- ???- Bomlik.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Stirlitz a dolgozószobájában üldögél, miközben Berlint bombázzák, és a bombák elég közel potyognak.- Mégiscsak le kéne menni az óvóhelyre - gondolta Stirlitz.- Most már késő! - gondolta a bomba.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy bíró, miután belefáradt a letartóztatott prostituáltak percek alatti szabadlábra kerülésébe, egy éjjeli pillangó óvadékát 5 milliárd dollárban állapította meg.1981-ben Deuel Wilhelm Davies az alabamai Tuscaloosa városkában 10000 év börtönt kapott hármas gyilkosságért annak ellenére, hogy az egyik áldozat az anyósa volt...A Maine államban található Winthropban egy férfi azért vált el, mert a felesége füldugót használt valahányszor a férfi anyja látogatóba érkezett.1995-ben Leon Taylort, miután bűnösnek találták rablógyilkosságért a Kansas City bíróság halálra ítélte. Sőt, ezen felül halmazatilag életfogytiglani börtönbüntetést kapott olyan megkötéssel, hogy jó magaviselet esetén sem szabadulhat hamarabb, mint 315 év.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy szemüveges nénike érdeklődik az antik bútor kereskedésben:- Látom, ki van írva, hogy vétel-eladás. Mit vesznek?- Csupa ócska, értéktelen vacakot.- És mit adnak el?- Csupa régi, értékes bútort.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két székely atyafi nézelődik a vásár után a brassói Fekete templom körül. Csodálják az öreg építményt, megnézik a Honterus-szobrot, majd távolról nézik a tömött tornyot, melynek ablakain át jól látszik a nagyharang.- Mondja, bátya - szól a fiatalabbik - hogyan kerülhetett az a hatalmas harang a toronyba?- Hát hogyan másképp, mint csengettyű korában?

Bejegyzés megtekintése

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu