Vicc: A rendőr megállít egy srácot, és a jogosítványt kéri tőle. -...

A rendőr megállít egy srácot, és a jogosítványt kéri tőle.- Hogyhogy jogosítvány? Azt hittem, azt csak 16 év felettiek kaphatnak.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az iskolában azt kéri a tanár a gyerekektől, hogy mondjanak különböző állatokat.- Macska - mondja Kati.- Ló - mondja Pistike.- Kutya - mondja Józsi.- Kutya - válaszol Móricka.- Kutya? De hiszen az már volt.- Tudom, de ez egy másik kutya.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean, öntse ki ezt a vödör vizet az ablakon!- Igen, uram....- Jean, mi volt ez a sikoltás?- Biztos volt valaki a vödörben, Uram!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A válóper végén mondja a feleség ügyvédje védencének:- Nos, büszkén mondhatom, hogy mindkét fél számára kedvező megoldást sikerült találnunk.Erre a feleség felháborodva:- Kedvező megoldást én is tudtam volna, mit gondol, miért alkalmaztam magát?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Amerikai katona őrt áll az erőd tetején. Egyszercsak lekiabál a parancsnoknak:- Parancsnok úr, jön két indián!- Barátok, vagy ellenségek?- Valószinüleg barátok, mert együtt jönnek!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki az abszolút vérszegény?- ???- Az, akivel a light vámpírkaját reklámozzák!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mondja mennyi ideig tart az út Budapestről Győrig?- Körülbelül két óra.- És azt megmondaná, hogy Győrtől Budapestig meddig tart az út?- Jaj, ilyen hülyeséget hogy lehet kérdezni? Természetesen az is ugyanannyi ideig, két óráig tart!- Nana, ez nem olyan egyértelmű! - Hiszen Újévig Karácsonytól csak egy hét telik el, de Újévtől Karácsonyig már jóval több...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bemegy a pingvin a kocsmába és azt kérdezi a kocsmárostól:- Hé kocsmáros, nem láttad a testvéremet?- Hogy nézett ki?- Szerinted?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mikor kéri meg egy fiú egy lány kezét?- ???- Amikor az övé már elfáradt.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A borbélyt az államügyész indítványára halálra ítélik.A kivégzés napján a siralomházban szokás szerint megkérdezik tőle, mi az utolsó kívánsága. A halálra ítélt nagy lelki nyugalommal mondja:- Tudják, én egész életemben a munkámnak éltem, és még utoljára szeretnék megborotválni valakit... mondjuk az államügyész urat!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Csengetnek a szú-családnál. A családfő megy ajtót nyitni:- Jó napot szomszédasszony, mit parancsol?- Á, csak átugrottam egy PERCre...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A cigányasszony elmegy bejelenteni, hogy meghalt az ura.- A halál oka? - kérdezik.- Valamilyen nyavalya.- De hát ki kezelte?- Hát én! Ki más?- És orvosi segítséget nem is vettek igénybe?- Minek? Meghalt egyedül is.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Hasfelmetsző Jack kedvenc mondása:- "Az igazi szépség belülről fakad!"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az alkoholtilalom ideje alatt Kohn és Grün sunyiban alkohollal kereskednek. Kohn lebukik, és két évre ítélik. Szabadulása után hazamegy és látja, hogy Grün háza előtt hosszú sor kígyózik. Az emberek egyenként bemennek és egy üveg whiskyvel jönnek ki. Kohn este átmegy Grünhöz és kérdezi tőle:- Mondd csak Grün, szabad már alkoholt eladni? Megszüntették a tilalmat?- Dehogy is szüntették meg, még mindig tilos.- Hát akkor te hogy mersz alkoholt árusítani?- De kedves Kohn, én nem árusítok alkoholt!- Ne viccelj már, hogyan magyarázod akkor meg, hogy az emberek sorba állnak a házad előtt és egy üveg whiskyvel jönnek el onnan?- Félreértetted a helyzetet. Én csak feladtam egy hirdetést az újságban, hogy elvesztettem 100 dollárt a buszon, és a becsületes megtalálót egy whiskyvel jutalmazom!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy ember sétál a vasútállomáson. Lát egy őrt, aki a vonatok kerekeit ütögeti egy kalapáccsal. Odamegy hozzá, s megkérdi miért ütögeti. Az őr nem válaszol. Másodjára is megkérdi, ugyanez zajlik le.Az ember odamegy egy másik őrhöz, s tőle is megkérdi miért ütögetik a kerekeket kalapáccsal.- Hát, tudja a hangokból tudjuk megítélni, hogy eltört-e valami.- Igen? És a társa miért nem válaszolt nekem, amikor feltettem neki ezt a kérdést?- Jah, ő tök süket...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A bolondok házában az egyik ápolt elkezd kiabálni:- Én vagyok Napóleon!Egy másik megkérdezi:- Honnan tudod?- Isten mondta nekem!Hátulról egy harmadik:- Hazugság, én meg sem szólaltam!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Betegkönyvemet takarékkönyvre cserélném.Jelige: Az egészség a legdrágább kincs.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Miért jó ismerkedni a neten?- Mert otthonról is lehet.- Mert a munkahelyről is lehet.- Mert nem kell hozzá kiöltözni.- Mert nem kell sminkelni.- Mert az egyhavi előfizetés a telefonszámlával sem kerül annyiba, mint egy vacsora és a taxi hazafelé.- Mert lehet közben inni és WC-re menni anélkül, hogy bocsánatot kellene kérni.- Mert nem kell elmenni a felelőtlenül megígért randevúra.- Mert a szó, ha már elszáll, sok bajt okozhat, írásban viszont minden törölhető.- Mert az őszinteségnek itt nagyobb a presztizse, mint a mellébeszélésnek.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A tűzoltók 1978-as sztrájkja alatt a brit hadsereg látta el a tűzoltási és egyéb feladatokat. Január 14-én London déli részéről egy öreg hölgy hívta őket, mivel a kedvenc macskája csapdába esett egy magas fa tetején. A katonák imponáló ügyességgel szedték le szegény állatot a fa tetejéről. A néni meginvitálta őket egy teára, amit a hős katonák el is fogadtak. Miután megitták teájukat, búcsút intettek és halálra gázolták a megmentett macskát.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két svéd favágó vágja a fát az erdőben. Egyszer csak az egyik fogja a baltáját és levágja a másik karját. Mire az:- Te, ez most vicc volt vagy komoly?Az első kihuzza magát:- Persze, hogy komoly.- Na azért, mert viccnek kicsit durva lett volna...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A szegény vidéki pap hazamegy, és látja, hogy a felesége egy szép új ruhát próbálgat a tükör előtt. Meglátva az árcédulát, rémülten felkiált:- Hogy tudtad ezt megvenni? Tudod, hogy nem engedhetjük meg magunknak!- Jaj drágám, - feleli az asszony - megláttam a kirakatban és szinte magához vonzott. A következő pillanatban már a próbafülkében találtam magam, és - ez csakis az Ördög műve lehetett - valaki azt súgta, hogy: "Fantasztikusan nézel ki ebben a ruhában!"- De, jól tudod, hogy ha az Ördög megkísért, hátat kell neki fordítanod!- Igen, de azt mondta, hogy hátulról is jól nézek ki benne!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy mondják szalonképesen, ha valaki hány?- ???- Színeset ásít.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Tábornok úr! Meglepődne, ha azt mondanám,hogy én egy csodaszép színésznő vagyok?- Meg Ryan.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Milyen nap van ma? - kérdi egyik rendőr a másiktól.- Nem tudom, de ott az újság a kezedben, nézd meg abban!- Nem jó, ez tegnapi újság!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az iskolában megkérdezik Pistikét:- Pistike, mi leszel, ha nagy leszel?- Talpig szőrös ember.- Micsoda? Abból nem lehet megélni.- De igenis meg lehet. A nővéremnek csak egy tenyérnyi szőre van, mégis ő tartja el az egész családot.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Hogy szól az etióp legenda?- A nagyapám egyszer látott egy szelet rántott húst.Hogy szól az etióp vicc?- A nagyapám egyszer evett egy szelet rántott húst.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hát ez mindennek a teteje! Nekem azt mondod, hogy a nagybátyád temetésére mégy, és most itt látlak a focimeccsen! - dorgálja a tanár a diákot.- Várja csak ki a végét, tanár úr! A nagybátyám a bíró!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy szőke pszichológusnő az iskolában kap állást. Rögtön az első nap meglát egy fiút, aki nem futkározik a többiekkel, csak áll magában. Odamegy hozzá és megkérdezi:- Jól érzed magad?- Jól.- Akkor miért nem futkározol a többi fiúval?- Mert én vagyok a kapus.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az útonálló megtámad egy öregasszonyt.- Pénzt, vagy olyat teszek, hogy magam is megbánom!- Mi lenne az?- Megerőszakolom!Az öreglány kajánul elmosolyodik:- De jó, hogy ma egy árva buznyákot sem hoztam magammal....

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A pártban észreveszik hogy egy elvtárs folyamatosan csomagokat kap. Kérdőre vonják:- Honnan kapja a csomagokat?- Tudja, a második világháborúban két zsidót bújtattam, és ők küldik hálából...- De elvtárs, pártunk szabályzata tiltja az ilyen csomagok elfogadását. Ön olyan előrelátó, hát nem gondol a jövőjére?- Dehogynem. Most is bújtatok kettőt...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A székely utast vesz föl a kocsijára. Ahogy mennek a kanyargós úton, egy kivételesen éles kanyar tűnik fel előttük, de a székely nem fékez, sőt odacsap a lovak közé.- Fékezzen bátyám, mert kisodródunk!- Negyven éve ezen az úton járok, eddig mindig sikerült bevennem ezt a kanyart.Nem is lassítanak, és be is veszik a kanyart. Nemsokára egy újabb éles kanyar tűnik föl előttük. Az utas megint megszólal:- Fékezzünk, bátyám, mert itt halunk meg!- Negyven éve ezen az úton járok, eddig mindig sikerült bevennem ezt a kanyart.Nem lassítanak, de beveszik ezt a kanyart is. Ezután egy harmadik kanyar is föltűnik, de az utas már nem szól semmit, gondolja, tudja a székely a dolgát. A kanyarnál a kocsi kisodródik, felborul és drabaokra törik. A kocsi roncsai közül egyszer csak kikászálódik az öreg székely, és így szól:- Negyven éve ezen az úton járok, de ezt a kanyart még sose sikerült bevennem!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Azt mondja az orvos a betegnek:- Két-három napig maradjon otthon, és pihenje ki magát.- Nem tehetem doktor úr.- De hát miért nem?- Mert otthon van az anyósom!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy újdonsült házaspár nászútra megy egy elegáns hotelbe. Az ifjú ara az első napon kora reggel elhagyja a szállodát. Nemsokkal utána lejön a férfi, csomagokkal együtt és szól a portásnak:- Kijelentkezem.- Na és a kedves felesége, miért ment el már kora reggel?- Elhagyott.- Nahát, talán nem sikerült jól a tegnap éjszaka?- De ez volt életem legjobb éjszakája.- Akkor miért ment el a felesége?- Mert a szobalánnyal voltam.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Lelőttek! - gondolta Stirltz.- De le ám! - gondolta Müller.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy dögös kiscsaj bemegy a bárba, és letelepszik az egyik bárszékre, majd hangos koppanással lerak a bárpultra egy vibrátort. A csapos pókerarccal megkérdezi:- Mit adhatok?- Nekem egy Vodka-narancsot, a barátomnak meg négy ceruzaelemet.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A skót fia öt pennit kér az apjától, mire az apa:- Négyet kértél? Minek neked három? Elég neked kettő. Nesze, itt van egy! Dobjuk fel, ha fej, akkor a tiéd lehet!

Bejegyzés megtekintése

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu