Vicc: A skót sorra pakolja le a könyveket a polcról egy dobozba. Megkérdezi...

A skót sorra pakolja le a könyveket a polcról egy dobozba. Megkérdezi a felesége:- Hát te, mit csinálsz?- Jönnek vendégségbe McDermot-ék.- Na és? Gondolod, hogy ellopják a könyveket?- Nem. Felismerik.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Székely és a fia elmennek fát vágni, a gyerek azonban megunja apja folytonos okoskodását és kötekedését és belevágja a fejszét az apja hátába. Az öreg összeesik, vergődik, majd megkérdezi a fiát:- Fiam, ez direkt vót, vagy csak úgy viccből?- Ez nagyon is direkt volt, édesapám - mondja a gyerek.- Akkor jóvan, mert viccnek eléggé durva lett volna.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják a fémszálas intimbetétet?- ???- Havi metál.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A szegény vidéki pap hazamegy, és látja, hogy a felesége egy szép új ruhát próbálgat a tükör előtt. Meglátva az árcédulát, rémülten felkiált:- Hogy tudtad ezt megvenni? Tudod, hogy nem engedhetjük meg magunknak!- Jaj drágám, - feleli az asszony - megláttam a kirakatban és szinte magához vonzott. A következő pillanatban már a próbafülkében találtam magam, és - ez csakis az Ördög műve lehetett - valaki azt súgta, hogy: "Fantasztikusan nézel ki ebben a ruhában!"- De, jól tudod, hogy ha az Ördög megkísért, hátat kell neki fordítanod!- Igen, de azt mondta, hogy hátulról is jól nézek ki benne!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Milyen vicc az, amikor zsidók jönnek ki a kéményen?- ???- Ausvicc!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Karcsika úszni tanul a Balatonban. Nem nagyon megy neki a dolog, többször is vizet nyel, öklendezik, bár ez nem szegi kedvét a lubickolástól- Na, Karcsika, maradjunk még? - kérdi egy idő után az apja.- Ne!- Miért ne?- Mert már nem vagyok szomjas!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy orvosnál csőtörés van, így hát hív egy vízvezeték szerelőt. A szerelő ki is jön, egy fél óra alatt kicseréli a hibás csőszakaszt, majd benyújtja a számlát 30000 forintról. Az orvos teljesen elképed:- Ez hihetetlen! Ennyit én, mint elismert orvos sem keresek!A szerelő csak mosolyog:- Tudom, én sem kerestem ennyit, amíg orvos voltam!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Pistike hegedül. A koncert előtt szépen előveszi a hegedűtokot, majd kinyitja, de látja hogy egy fegyver van benne.Felkiált:- Na, el tudom képzelni apámat a bank előtt a hegedűvel...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean, menjen le a moziba és vegyen két mozijegyet az esti filmre!Jean elmegy és egy óra múlva visszajön.- Na, megvette a mozijegyeket?- Nem, Uram!- És miért nem?- Mert nagyon sokan álltak a sorban!- És miért nem állt be a sor végére?- Mert a sor végén is álltak!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy szőke nőt beidéznek egy válóperben tanúként. Mikor leül a tanú székébe, a feleség ügyvédje elkezdi a kérdezősködést:- Nos, hölgyem a felperes azt állítja, hogy a férje Önnel csalta meg. Igaz ez?- Igaz, kérem, de az a disznó megtévesztett engem!- Megtévesztette? Hogyan?- Amikor elmentünk egy motelbe, a portán úgy jelentett be, mint a feleségét!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két béka beszélget:- Te miért szedsz fogamzásgátlót?- Mert megvéd a gólyától!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Megkérdezi Móricka az apukáját:- Apa! Engem is a gólya hozott?- Igen kisfiam!- És anya szép volt?- Igen kislányom!- Akkor miért a gólyát basztad meg?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki az abszolút taxis?- ???- Aki még a szivarból is fuvart csinál.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Aztán jámbor-e ez a lovacska? - kérdezik a vásárban a lovat áruló cigánytól.- Még hogy jámbor-e? A legutóbbi vásáron hatan tartottuk, mégis bement a templomba.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az első osztályban a tanítónéni megkérdezi:- Mit mond a tehén?- Múú.- Mit mond a macska?- Miáúúú.- Remek! És az egér?- Klikk!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A fiatal pár éppen az esküvő előtti napon szenved autóbalesetet. Mindketten meghalnak és felkerülnek a mennyekbe, Szent Péter színe elé. Megkérdik tőle, hogy lehetséges lenne-e, hogy összeházasodjanak a Mennyországban?- Jól van, várjatok itt, gondolkodjatok el azon, tényleg szeretnétek-e házastársak lenni. Nemsokára visszajövök, ha még akkor is szeretitek egymást, akkor nem bánom.6 hónap múlva Szent Péter végre megjelenik egy pappal az oldalán:- Na, gyermekeim, hogyan döntöttetek?- Még mindig szeretjük egymást, és szeretnénk összeházasodni! - mondja a fiú. - De azt azért megkérdezném, ha mégsem sikerül a házasság, ugye elválhatunk?- Az lehetetlen! - mondja Szent Péter. - Hat hónapba telt, mire találtam itt fent egy papot! Mit gondolsz, mikorra találnék itt egy válóperes ügyvédet?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A bárban egy férfi észrevesz egy mutatós nőt, akin testhezálló nadrág van. Ahogy nézegeti, észreveszi azt is, hogy a nadrágon se gomb, se cipzár nincsen. Addig furdalja a kíváncsiság, amíg összeszedi a bátorságát, és odamegy a nőhöz:- Bocsánat, hölgyem, de hadd kérdezzem már meg: hogyan lehet egy ilyen nadrágba bejutni?A nő végigméri:- Nos, talán először hívjon meg egy italra...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két öregember beszélget, a téma a mai erkölcsi normák. Az egyik megjegyzi:- Én annak idején nem feküdtem le a feleségemmel, csak a házasság után! És te?- Nem tudom, nem emlékszem. Hogy is hívják a feleséged?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Úgy érzem, ebben a szobában gázszivárgás van.- Igen? Akkor már értem, hogy miért alszik az anyósom egy hete.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Zoli másodikos fia egyik nap lihegve rohant haza az iskolából az apjához:- Mindent tudok! Megmondták a fiúk - Te vagy a Mikulás, a Jézuska, de még a gólya is...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az eltűnt repülőgép után kutató expedíció a hegyek között végre megtalálja a lezuhant gépet. Ahogy elkezdik felkutatni a környéket, hamarosan egy túlélőre bukkannak, aki a hóba ásott kis lyukban kuporog, egy csontot szopogatva. Amikor észreveszi a mentőket, örömmel ugrik fel, és szalad feléjük. Az expedíció vezetője megdöbbenve látja, hogy az ember által szopogatott csont egy emberi lábszárcsont. A túlélő észreveszi a döbbenetet, és elkezd mentegetőzni:- Nézzék, mindenki meghalt a zuhanáskor, nekem meg nem volt mit ennem. Nem ítélhetnek ezért el, az életösztön nagyon erős!- De uram, a repülőgép még csak 4 órája zuhant le!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért gyűlölik a politikusok a Trabantot?- ???- Mert kormányváltós.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Pistike búskomoran hazafelé ballag. Szembe jön vele a család háziorvosa és jóbarátja.- Szervusz Pistike! Miért vagy ilyen szomorú?- Ne is kérdezze, Doki. A szüleim válni készülnek. Apu már nem a régi.- Egyet se búsulj, tessék itt ez a doboz tabletta, apádnak minden reggel tegyél egyet ebből a kávéjába.Egy hónappal később újra találkoztak. Pistike még szomorúbb lelkiállapotban.- Szervusz Pistike. Mi a baj, nem működött a szer?- De igen, túlságosan is, anyám meghalt, a nővérem terhes, nekem fáj a seggem, és a kutyánk sem mer már hazajönni...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A "vegetáriánus" egy ősi indián szó.Jelentése: "rossz vadász".

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy autós elgázol egy gyalogost, aki súlyosan megsérül. Pár hónap múlva a bíróságon, az áldozat által indított kártérítési perben találkoznak.- Tisztelt bíróság - kezdi az autós védőügyvédje. - Kérem vegyék figyelembe, hogy ügyfelem harminc éve vezet balesetmentesen!Erre feláll a felperes ügyvédje:- Tisztelt bíróság! Ha ennyit számít a gyakorlat, kérem vegyék figyelembe, hogy ügyfelem már ötven éve gyalogol balesetmentesen!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Stirlitz ül a moziban, ahol tűz üt ki.- Hmm, már megint elfogyott a Gestapo lőszere - gondolja Stirlitz.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Michel Schumacher és Eddie Irvine együtt mennek szafarizni. Éjjel Eddie fura hangokat hall, kinéz és látja, hogy Schumachert egy oroszlán üldözi, kiabál is neki:- Fuss, Michael!Mire Schumacher:- Ne aggódj Eddie, már van három kör előnyöm.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy ember árulja az autóját a piacon. Odamegy hozzá egy vevő és kérdezi:- Mennyit fogyaszt ez az autó városban?Mire az eladó:- Nem tudom, falusi vagyok.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két rendőr beszélget.- Te tudtad, hogy én 9 évesen kezdtem el beszélni?- Komolyan?- Igen, de nem nagy dolog. Mozart már 5 évesen zongorázott...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A második világháborúban a japán légierő parancsnoka behívja az egyik pilótájukat:- Katona, a parancsnokság választása Önre esett. Ön lesz az első kamikáze pilóta!- Értettem!- Megkapja a japán légiflotta leggyorsabb gépét.- Értettem!- Felszáll 7000 méter magasra és az éj leple alatt megközelíti az amerikai hadihajóflottát.- Értettem!- Kiválasztja az amerikaiak vezérhajóját.- Értettem!- Aztán becélozza, és kikerülve a légvédelem lövéseit nekirepül, és a haza érdekében repülőgépének felrobbanásával megsemmisíti azt.- Értettem!- Katona, van kérdése?- Igen, Uram, egy kérdésem lenne.- Kérdezzen, katona!- Maga teljesen meghülyült, bazzeg?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy szobafestőnek segédre van szüksége, így elmegy a munkaközvetítőbe. Ott kiderül, hogy nincsen szobafestő, viszont van egy állástalan nőgyógyász. A szobafestő jobb híján felveszi. Eltelik két hét, a szobafestő ismét megjelenik az irodában, ezúttal azonban kifejezetten nőgyógyászt keres segédnek. Megkérdezi az irodavezető:- Uram, most van két profi szobafestőnk, miért nem őket alkalmazza?- Tudja, a múltkor kimentünk a lakáshoz, amit elvállaltam. A tulajdonos nem volt otthon, nálam nem volt kulcs, szóval pórul jártam volna, de a nőgyógyász benyúlt a kulcslyukon és kifestette az egész lakást.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Társkereső hirdetés:Lány, 23 éves, jól szituált, kellemes külsejű, jó testalkatú, fekete hajú, kék szemű, hasonló tulajdonságokkal rendelkező férfi ismeretségét keresi kinek 10 köbméter tölgyfa gerendát eladna.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Pistike felel történelemből. Kérdi a tanárnő:- Hol írták alá a függetlenségi nyilatkozatot?- Hát szerintem biztos a lap alján!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Merre támad az etióp hadsereg?- ???- Amerre a szél fúj!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két alkesz cimbora összefut meló után a kocsmában. Kérdi az egyik a másikat:- Mit iszol?- Nekem nyolc!- Nekem is!- Csapos! Tizenhat kisfröccsöt kérnék!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két öreg ember beszélget. Azt mondja az egyik:- Nekem remek orvosnőm van. 1 perc alatt megnöveli a hímvesszőm méretét.- Hogyan?- Kézrátétellel.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu