Vicc: A székely fintorogva beleszagol a levegőbe: - Fiam, te...

A székely fintorogva beleszagol a levegőbe:- Fiam, te voltál?- Nem.- Asszony, akkor te?- Nem.- Akkor én.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két Stirlitz áll egymással szemben.- Stirlitz - gondolja az egyik.- Stirlitz - gondolja a másik.- Ez hülye! - gondolja a tükör.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A súlyos feleség a hasát behúzva áll a mérlegen. A férje gúnyosan odaszól neki:- Drágám, szerintem nem sokat segít a súlyodon, ha behúzod a hasad!Mire a feleség:- De így legalább látom a mérlegen a számokat!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy katolikus pap, egy református pap és egy rabbi minden héten egyszer kártyáznak filléres alapon. A rendőrfőnök tudomást szerez róla, egy alkalommal tetten éri őket, és biróság elé viszi az ügyet.A biró meghallgatja a rendőrfőnök jelentését és szigorú arccal megkérdezi a katolikus papot:- Nos Atyám, igaz hogy kártyázott?A pap felnéz az égre, magában mormogja, hogy "Istenem, bocsáss meg" majd hangosan ezt mondja:- Nem méltóságos uram.A biró a református paphoz fordul és megkérdezi:- Nos, tisztelendő úr igaz hogy kártyázott?Megismételve a pap válaszát ő is azt mondja:- Nem méltóságos uram.Ezek után a biró a rabbihoz fordul és megkérdezi:- Rabbi, igaz hogy kártyázott?Hidegen a biró szemébe nézve adja a választ:- Ugyan már, kivel?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A részeg a villanyoszlopot rázza:- Engedjenek be!Odalép a rendőr, megkérdi:- Mit csinál itt, jóember? Be akar menni?- Hát persze, de nem engednek be!Felnéz a rendőr:- Pedig itthon vannak, ég náluk a villany!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A baromfiudvarba teljesítmény ösztönző gazdasági szakember érkezik. A fickó összehívja a tyúkokat. Kinyitja a táskáját és kivesz belőle egy strucctojást.- Nem akarlak kritizálni benneteket, de nem árt, ha látjátok, mire képes a külföldi konkurencia!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy srác felszáll az éjjeli buszra, és flegmán odaveti a buszsofőrnek:- Mikor indul ez a szemétláda?- Majd ha megtelik szeméttel!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miben különbözik egy gitár és egy anyós?- A gitárt simán berakhatod a tokjába, az anyósnak pedig előtte le kell vágni a kezét és a lábát, hogy beférjen.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

"Commodore 64 beépített billentyűzettel eladó"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Grün reggel óta üldögél a boltjában, lassan zárnia kéne, de még sehol egy vevő. Telik az idő, lassacskán elkezd összepakolni, mikor beront az szemközti ügyvéd:- Egy borítékot kérek bélyeggel!- Parancsoljon.Az ügyvéd lecsap egy ötszázast az asztalra és elviharzik.Hazatér Grün is. A felesége megkérdi:- Na, milyen volt a mai nap?- A forgalom az borzalmas. Na de a haszon!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két pogácsa megy a sivatagban. Megszólal az egyik:- Képzeld, jelentkeztem a Francia Idegenlégióba.- Tyű! És felvettek?- Hülye vagy? Egy pogácsát?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Old Shatterhand és Winnetou lovagolnak a prérin, amikor Winnetou lova megbotlik, és az indián nagyfőnök a földre esik. Ahogy ott fekszik a földön, fejét a földre tapasztva, megszólal:- Nem messze előttünk egy bölénycsorda van!Old Shatterhand körbenéz, de nem lát semmit. Csodálattal kérdi indián barátját:- Winnetou testvérem, ezt meg honnan tudja?- Az előbb estem bele fejjel egy nagy adag bölényszarba!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Mórickáék a Balatonnál nyaralnak, de a gyerek sehogy sem akar bemenni a vízbe.- Gyere be olyan jó itt! - unszolják a testvérei.- Persze, hogy kihúzzátok a dugót, és én lefolyjak!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Értelmező szótár autóvásárláshoz:"Családi okok miatt eladó" - eladom, mielőtt teljesen szétesik."Tűrhető állapotban" - "Kitűnő állapotban"-t akartam írni, de felébredt bennem a lelkiismeret."Enyhén törött" - elvitte az oldalát egy kamion."Jól karbantartott" - néha lecseréltem az olajat."Kifogástalan állapotban" - csak ne próbáld ki."Eredeti állapotban" - semmit nem javíttattam meg, állíttattam be vagy cseréltettem ki rajta."Sok extrával" - egyik többször elromlik, mint a másik."Nemdohányzó tulajdonostól" - sajnos ez az egyetlen jó, amit el tudok mondani róla."Kis javításra szorul" - nem működik.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A cigyányasszony mondja a gyerekének:- Gazsi, menj el paradicsomért!Egy perc múlva visszajön a gyerek üres kézzel, kérdi tőle az anyja:- Miért nem hoztál paradicsomot?- Kint volt a szomszéd a kertbe!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi az abszolút kórház?- ???- Ahol a bacilusok kezet mosnak, mielőtt fertőznének...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Erőszakos nemi közösüléssel vádolnak egy férfit. A bíró megkérdezi a sértett nőtől:- Nem értem, hogy egy ilyen alacsony férfi hogyan tudott megerőszakolni egy ilyen magas nőt, mint amilyen Ön! Megmagyarázná?- Hogyne, bíró úr... egy kicsit le kellett guggolnom...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Fiatal pár jön ki a moziból. Megszólal a fiú sejtelmes hangon:- Tudod mit csinálunk, ha hazaérünk?- De hiszen a moziban már kétszer leszoptalak!- Engem???

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi a megfelelő parancs Linux rendszerben terrortámadás esetén?- ???- Chmod 000 /bin/laden.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy Manhatteni toronyház felső szintjén lévő bárban két férfi iszogat a bárpultnál egymás mellett. Sorra isszák a whiskeyket, mire az egyik meszólítja a másikat:- Ezt 10 whiskey után bárki megcsinálja - majd kiveti magát az ablakon. Áll a levegőben vagy 4 másodpercig, majd visszaesik a bárba.A másik pasas csak értetlenul bámul.- A légturbulencia miatt van. - mondja neki az első. Ilyen magasságban nem lehet kiugrani az ablakon, mert a levegő itt már gyérebb, és visszadob. Sima fizika.A másik ember gondol egyet, ezt ő is kipróbálja. Nekifut, kiugrik az ablakon, de leesik és szörnyethal.Mire a csapos odaszól az első fickóhoz:- Mekkora genyó vagy te Superman, amikor részeg vagy.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy szőke, egy fekete, és egy vörös nő állnak egy omlófélben levő sziklán. Otterem a jótündér, és felajánlja nekik, hogy madárrá tudja változtatni őket, hogy elrepülhessenek innen. Mondjátok, milyen madárrá változtassalak benneteket?A fekete nő gondolkozik, majd kinyögi:- Én sas akarok lenni! Az olyan energikus, és csodás! Átváltozik, és elrepül.A vörös nő is gondolkozik, majd azt mondja:- Én sirály akarok lenni, mert az olyan király! Olyan szép fehér, meg minden. - Sirállyá változik, és tovaszáll.A szőke nő gondolkodik... gondolkodik... majd megszólal:- Én Pingvin akarok lenni, mert az olyan cuki!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Michel Schumacher és Eddie Irvine együtt mennek szafarizni. Éjjel Eddie fura hangokat hall, kinéz és látja, hogy Schumachert egy oroszlán üldözi, kiabál is neki:- Fuss, Michael!Mire Schumacher:- Ne aggódj Eddie, már van három kör előnyöm.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Unoka kérdezi:- Nagyi, nem láttad a tablettáimat? Az volt ráírva, hogy Extasy.- Francba a tablettáiddal! Láttad azt a bazinagy sárkányt a konyhában?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bemegy a skót a cipőboltba:- Mennyibe kerül ez a cipő? - kérdi.- Húsz font - válaszolja az eladó.- Ötöt adok érte!- Húsz font!- Na, egye fene, hat!Az eladó megelégeli a dolgot, megragadja a skótot a nyakánál, és kidobja a boltból. A vevő hamarosan újra megjelenik:- Mondja, tényleg hagyna elmenni egy vevőt?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogyan jut el egy etióp leggyorsabban Amerikába?- ???- Faxon.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Hat sebész iszogat, és arról beszélgetnek, milyenek az ideális páciensek.Mondja az első:- Én a művészeket szeretem a legjobban. Amikor műtét közben felvágom őket, szinte érzem a belőlük áradó sugárzást és fényt.- Az semmi! - mondja a másik. - A legjobbak a könyvelők. Az összes belső részük pedánsan helyezkedik el és még be is van számozva!- Ugyan már! - fanyalog a harmadik. - A könyvtárosok az ideális betegek. Minden belső szervük ABC sorrendben található.A negyedik is megszólal:- Személy szerint én a mérnököket kedvelem. Ők mindig megértőek, ha esetleg a műtét végén kimarad néhány alkatrész.- Mit tudtok ti a műtétekről! - szól közbe az ötödik sebész. - Az ideális páciensek természetesen az ügyvédek! Nincs szívük, sőt gyakorlatilag csak két fontos szervük van: a fejük és a seggük - ráadásul képzeljétek, minden gond nélkül felcserélhető a kettő!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kalózhajó félszemű kapitánya este támad a kivilágított áruszállító hajóra.Ahogy a hajó mellé érnek, egyből elkezdenek átugrálni a kalózok. Eldördül az első lövés, amely véletlenül éppen a kalózkapitány egyetlen ép szemét éri.Mire a kapitány felordít:- Ez az fiúk, jól csináljátok! Először a világítást!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az iskolában a tanító megkérdezi a gyerekeket, hogy kinek az apukája hasonlít valamelyik híres emberre. Az egyik diák büszkén mondja:- Az én apukám Mátyás királyra hasonlít.- Miért?- Mert olyan igazságos.Erre megszólal egy másik gyerek is:- Az én apukám Dugovics Tituszra hasonlít.- Miért?- Mert vállalatigazgató volt, és amikor lebukott, három másik embert is magával rántott!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két sperma beszélget:- Te látsz itt petesejtet?- Nem!- Akkor ez szopás...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi az? Beteszem kemény, kiveszem puha és csöpög a vége?- Tejbe mártott kifli!!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két sofőr pálinkázik a kocsmában, kint meg járó motorral pöfögnek a kocsik.Az ablakon keresztül lesi a rendőr, ahogy a sofőrök koccintanak.- Hé! - Kiált oda. - Maguk mit isznak?- Pertut.- Az más! Mert ha pálinka lenne, most rögtön elvenném a jogosítványukat!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az Amerikai Orvosi Szövetség kijelentette, hogy az orvosi célú kiadások nem a jó irányba haladnak. Az elmúlt néhány évben jóval nagyobb összeget fordítottak a plasztikai sebészetben használt szilikon implantátumokra és a Viagrára, mint az Alzheimer kór gyógyításával kapcsolatos kutatásokra.Az előrejelzések szerint emiatt 2030-ra mintegy 70 millió ember fog rohangálni a világban nagy mellekkel és erektált nemi szervvel, miközben nem emlékszik majd rá, hogy mit is kellene kezdenie velük.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi az? Vörös, nagy, öt ágú és még Sztálin is meghajolt előtte?- ???- Alacsony csillár a moszkvai pártházban!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Pszichológusnál:- Doktor úr, mostanában olyan szétszórt vagyok!- Ugyan, szedje már össze magát!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean, vigye az ágyamat a padlásra!- Miért, Uram?- Mert fent szeretnék maradni.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az irodában az egyik kopasz dolgozó megunja, hogy mindenki a kopasz fején élcelődik. Egyik nap, amikor az egyik kolléga megsimogatja a fejét, és így szól: "Pont olyan érzés, mintha a feleségem fenekét simogatnám", cselekvésre szánja el magát. Ő is végigsimít a saját fején, és az mondja:- Most, hogy mondod... Tényleg olyan, mint a feleséged feneke.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu