Vicc: A szovjet-magyar határon beszélget két határőr: - Idefigyelj! -...

A szovjet-magyar határon beszélget két határőr:- Idefigyelj! - kezdi az orosz - Nálunk 1956 után 50 műhold sitty!- Az semmi! - így a magyar - Nálunk 1946 után az apámnak 100 hold sitty!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Válóperes tárgyaláson az asszony ügyvédje felteszi a kérdést a férjnek:- Elmondaná, mi az oka, hogy el akar válni a feleségétől?- Kérem, én teherautósofőr vagyok. Egész héten az országot járom. Egyik szombaton, mikor hazamentem, ágybabújtunk a feleségemmel. Kis idő múlva, hallom, hogy átkopog a falon az öregasszony a szomszédból: "Nem hagynák abba ezt a lármát legalább hétvégén?"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Pistike osztályfőnöke beírja az ellenőrzőjébe:"A gyerek büdös! Fürdetni!"Pistike apukája visszaírja:"Ne szagolgassa! Tanítsa!"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A tanító néni éppen a három kismalac történetét meséli a gyerekeknek:"Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer 3 kismalac. A kismalacok házat akartak épiteni, de nem volt elég téglájuk. Elhatározták, hogy kérnek téglát az emberbarátjuktól. Az első kismalac el is ment hát az emberhez, s amikor odaért, azt kérdezte:- Szia, házat szeretnénk építeni. Tudnál nekünk téglát adni?"A tanárnő itt megáll és a gyerekeket kérdi:- Mit gondoltok, mit mondott erre az ember?Móricka jelentkezik:- Nézd már bazzeg! Egy beszélő malac!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az anya és kislánya először mennek el egy balett előadásra. A kislány csodálkozva nézi, ahogy a balett táncos lábujjhegyen táncolja végig a darabot. A végén az anyuka megkérdi a lányát:- Na, kicsim, hogy tetszett?- Nagyon, de mondd, anyu, nem egyszerűbb lett volna magasabb táncost alkalmazni?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az ifjú pár megérkezik a szállodába. Mikor indulnának a szobájukba, a recepciós udvariasan megkérdezi:- Hánykor kérnek ébresztést?A feleség szeme felcsillan:- Egykor, háromkor, ötkor, és hétkor...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi a különbség az erotikus és a perverz szex között?- ???- Az erotikus szexnél egy tollpihét használsz, a perverznél meg egy egész csirkét!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mondd csak, én vagyok az első, akivel szeretkeztél?- Lehetséges. Jártál te öt évvel ezelőtt Toulonban?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Jézus sétál a Váci utcán. Köré gyűlnek az emberek, és csodálják.Jézus odalép egy vakhoz, ráteszi a kezét a vak szemeire, mire az rögtön látni kezd. Odalép egy sükethez, ráteszi a kezét a süket füleire, az rögtön hallani kezd. Jézus odalép a cigányhoz... mire az rémülten hátrál:- Hozzám ne nyúlj, rokkantnyugdíjas vagyok!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

David Beckham-et megkérik, hogy számoljon el 13-ig. Beckham számol: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 13.- Dehát a tizenegyest kihagytad!- Azt mindig kihagyom.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az irodában az egyik kopasz dolgozó megunja, hogy mindenki a kopasz fején élcelődik. Egyik nap, amikor az egyik kolléga megsimogatja a fejét, és így szól: "Pont olyan érzés, mintha a feleségem fenekét simogatnám", cselekvésre szánja el magát. Ő is végigsimít a saját fején, és az mondja:- Most, hogy mondod... Tényleg olyan, mint a feleséged feneke.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy felmérés szerint az Interneten ismerkedő, és a partnerrel a valóságban is randevúzó hölgyek 61%-a mondta azt, hogy kellemes élmény volt a valóságban is találkozni.A maradék 39%-ot még jelenleg is keresik...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A rabbi, sok évi lemondás után elhatározza, hogy megkóstolja a disznóhúst. Bemegy egy étterembe, rendel egy sült malacot, ám miközben várja, hogy a pincér kihozza az ételt, hirtelen ismerőseinek egy csoportját pillantja meg. Azok is észreveszik és odaülnek az asztalához. Ekkor megjelenik a pincér, kezében egy hatalmas tálcával, amin egy egész sült malac fekszik, a szájában egy almával. Döbbent csend, ám a rabbi feltalálja magát:- Ez igen! Az előbb rendeltem egy sült almát, és nézzétek, milyen tálcán hozták!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A gnóm, 4 kezű, 4 lábú kisgyerek siránkozik apukájának:- Apu! Le szeretnék menni a játszótérre!- Kisfiam, tudod, hogy nem szabad! Kicsúfolnak, gúnyolódnak a többi gyerekek!- Apu, de én nagyon unatkozom!- Hát jó, vidd le ezt a kiló kenyeret az 1. emeletre a gondnoknak!Elmegy a gyerek, eltelik 1 óra, 3 óra, 5 óra, a gyerek még mindig sehol! Utánamegy az apja, leér az elsőre, és csenget a gondnokhoz. Az kinyitja az ajtót, de tiszta vér az egész ruhája!Erre az apuka:- Úristen, magával meg mi történt?- Basszus, ekkora pókot még életemben nem láttam!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Stirlitz bosszúsan vette észre az egyenruháján éktelenkedő nyálfoltot, majd életében először megrémült...- A rádiós köpött - gondolta.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A rendőr megállítja a cikkcakkban közlekedő autóst.- Legyen szíves, fújjon bele a szondába! - szólítja fel.- Jaj, drága biztos úr, az nem fog menni, ugyanis asztmás vagyok! - feleli az autós.- Akkor velem kell jönnie vérvételre! - erősködik a rendőr.- Sajnos az sem fog menni, mert vérzékeny vagyok! - szabadkozik ismét az autós.- Ez esetben szálljon ki, és menjen végig ezen a fehér vonalon!- Az nem fog menni, biztos úr, sajnos be vagyok rúgva, mint az állat!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Ül egy rendőr a pizzériában, és kér egy pizzát.- Négyfelé, vagy nyolcfelé vágjam? - kérdi a pizzás.- Azt hiszem, elég lesz négyre, nyolc szeletet már biztos nem tudnék megenni.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy ember nyit be a kocsmába, és hangosan kérdezi:- Nem tudják, kié volt az a rotweiler odakint a kocsma előtt?- Miért kérdi? - szólal meg az egyik férfi.- Mert azt hiszem, a pincsim megölte.A kocsma vendégei hangos röhögésben törnek ki:- Méghogy egy pincsi megölte?- Igen, a torkán akadt.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bekopogtat a város legsikeresebb ügyvédéhez a városi lelkész adományért:- Uram, Ön nagyon sikeres ügyvéd, szép vagyonnal. Kérem, adakozzon az egyház javára.- Tisztelendő úr, hallott róla, hogy apám halálos beteg, és anyám összes pénze elment az ápolására?- Nem, nem hallottam.- És arról hallott, hogy a bátyám a háborúban elvesztette mindkét lábát, és segélyekből kell, hogy eltartsa a feleségét és mind a hat gyerekét?- Nem hallottam.- És azt hallotta, hogy a húgom férje meghalt egy autóbalesetben, egyetlen fillér nélkül hagyva a családját?- Nem. Sajnálom.- Nos, gondolja, hogy ha nekik nem adok egy fillért sem, akkor majd pont az egyháznak fogok?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Milyen ajándékot szeretnél az esküvőnkre? - kérdi a skót a menyasszonyától.- Nem tudom, még nem gondolkodtam rajta.- Jó, akkor kapsz egy év gondolkodási időt!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A készüléket átneveztük T-elefonra,A vidéki hivást T-ávolságira,Az utcai készülékek érméjét T-antuszra,A beszélgetés egységét pedig T-arifában mérjük.Mindezt persze T-e Fizeted!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Használt a szúnyogriasztó, amit tegnap adtam? - kérdi a szőke nőtől a szomszédja.- Sajnos, nem. Egész éjjel csíptek a dögök, pedig este megittam az egészet!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki az abszolút szegény- ???- Aki családfával tüzel!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A börtönben egy cellába kerül egy füves, egy tűzoltó és egy szadista. Egyszer felsóhajt a füves:- De jó lenne egy füves cigire rágyújtani!A tűzoltó hozzáteszi:- Aztán eloltani!Mire a szadista:- Ja! A homlokodon!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Beszáll az utas a taxiba és megkérdezi a sofőrt:- Mondja, kérem, a maga kocsijában szabad dohányozni?- Nem kérem, és sem dohányzom.- És akkor a hamutartóban honnan van az a sok csikk?- Azoktól, akik nem kérdezték meg, hogy szabad-e dohányozni...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A "vegetáriánus" egy ősi indián szó.Jelentése: "rossz vadász".

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Székely és a fia elmennek fát vágni, a gyerek azonban megunja apja folytonos okoskodását és kötekedését és belevágja a fejszét az apja hátába. Az öreg összeesik, vergődik, majd megkérdezi a fiát:- Fiam, ez direkt vót, vagy csak úgy viccből?- Ez nagyon is direkt volt, édesapám - mondja a gyerek.- Akkor jóvan, mert viccnek eléggé durva lett volna.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Tiszt helyettes a katonához:- Papp honvéd, mit gondol, miért a maga nevét jegyeztem meg először?!Papp honvéd vigyázzba vágja magát:- Jelentem, mert csak négy betű!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi határozza meg az Etióp népvándorlást?- ???- A széljárás...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

D. Tóth Kriszta az új pápa megválasztásakor:"Amikor megszólaltak a harangok, a Szent Péter téren elszabadult a pokol."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy fickót telefonon felhívja az orvosa:- Uram, tegnap megkaptuk a tesztek eredményét. Sajnos van egy rossz és egy még rosszabb hírem.- Mi a rossz hír?- Önnek halálos betegsége van, maximum 24 órája van hátra.- Úristen, és mi az ami ennél is rosszabb hír?- Tegnap elfelejtettem szólni.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A pápa prédikációjának befejezéseként latinul köszönt el a hallgatóságtól: "Tuti Hominous" - Isten áldja az embereket.Egy női egyenjogúságért küzdő csoport azonban panaszt tett, mert szerintük ezt lehetett úgy érteni, hogy "Isten áldja a férfiakat", ami számukra sértő mellőzöttséget jelent.A pápa elfogadta az érvelést, ezért másnap így zárta az istentiszteletet: "Tuti Hominous et tuti Feminous" - Isten áldja a férfiakat és a nőket.Azonban ekkor egy melegek jogaiért küzdő csoport fordult a pápához, hogy őket miért nem említi meg, talán őket nem tartja embereknek? Megegyeztek a pápával, hogy másnap a melegeket is beleveszi az áldásba. Így hát másnap a pápa így zárta a misét:"Tuti Homenous et Tuti Feminous et Tuti Fruity."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért nem Bruce Willis volt a Titanic főszereplője?- ???- Mert még a végén mindenkit megmentett volna!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egyik reggel a százlábút megszólítja a szomszédja, a tücsök:- Jó napot, kedves százlábú szomszéd! Hol van a kedves felesége? Már napok óta nem láttam?- Elment cipőt vásárolni...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Vigyázzon Jean! Kifut a tej!- Azt nem hiszem uram. Az összes ajtót bezártam!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Lányom, szeretnék a vejem kedvében járni! Szerinted melyik ruhámat vegyem fel?- Szerintem azt, amiben utazni szoktál.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu