Vicc: Apu, elfogadható az, hogy mikor mi fiúk összejövünk

– Apu, elfogadható az, hogy mikor mi fiúk összejövünk mindig megvitatjuk a különböző méretű és alakú női cickókról?– Persze fiam, ez teljesen normális. A női cickók nagyon is különbözőek, a nők korának megfelelően. A húszéveseké olyan mint egy dinnye, kerek és kemény. A harminc és negyvenéveseké olyan mint egy körte, még mindig szép, de már lóg egy kicsit. Ötven év után már olyan mint egy hagyma.– Hagyma?– Igen, ha csak ránézel, sírnod kell!A fiú nővére erre megkérdezi az anyját:– Anyu, hányféle p*nisz van?

Bejegyzés megtekintése

A mama boldog, hogy végre lehetősége van kifejteni az álláspontját a témáról:– A férfiak ugyancsak három fázison mennek keresztül. A húszéveseké olyan mint egy tölgy, kemény és hatalmas. A harminc és negyveneseké olyan mint a nyírfa, hajlékony de még mindig megbízható.Ötvenen felül olyan mint a karácsonyfa.– Karácsonyfa?– Igen, ki van száradva és a diók rajta már csak dísznek vannak.

Bejegyzés megtekintése

A nőgyógyász előadást tart rengeteg nő előtt:– Tudják hölgyeim, felmérések bizonyítják, hogy kemény hímvesszőtöl méhrákot lehet kapni néhány éven belül.Mire az egyik nő közbeszól:– A puhától pedig idegbajt, de azonnal.

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu