Vicc: Az erősen kopaszodó fiatalember felháborodva mondja a...

Az erősen kopaszodó fiatalember felháborodva mondja a fodrásznak:- Már ne haragudjon, de alig van hajam, mégis ugyanannyit akar nekem is felszámolni, mint azoknak, akiknél egy csomót kellett levágnia!- Ez azért van így, kedves uram, mert náluk sokáig tart, amíg levágom a hajszálakat, Önnél viszont az tart sokáig, amíg megtalálom őket!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Jack és Iván találkoznak, és arról kezdenek el beszélgetni, hogy melyik országban nagyobb a demokrácia:- Nálunk olyan nagy a demokrácia, hogy én elmegyek a Fehér Házhoz, és simán lepisálom a kerítést, ha akarom. - mondja Jack.- Nálunk olyan nagy a demokrácia - kezdi el beszédét Iván - hogy én elmegyek a Kremlbe, és a Lenin Mauzóleum tövében szarok egyet, ha akarok.Jack már bánja, hogy túl nagyot hazudott, próbál enyhíteni a dolgon:- Az igazság az, hogy én azért körülnézek, nem e látja valaki.Mire Iván:- Hát azért én se tolom le a gatyámat.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Hazafelé sétál a férj és felesége, de már régóta veszekednek. Amint kifordulnak egy kereszteződésnél, hirtelen egy csapat koszos, részeg férfi tűnik fel hasonlóan kinéző nőkkel. A férfi nem is bírja megállni, gúnyosan odaszól az asszonynak:- Na, megjött a családod...?- Igen, megismerem, ezek az apósomék lesznek...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi a különbség a szex és a LEGO között?- ???- Akkor legózz csak tovább!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy autós az országúton haladva megpillant egy autót, ami fának szaladt, és az egyik barátját, aki az út mellett sírva ül a földön.Megáll és odamegy a barátjához:- Haver, veled meg mi történt?Az rámutat a roncsra:- Nézd!- Ugyan már, ne sajnáld azt az autót, veszel majd egy másikat, a fő hogy élsz!- Nem, nézz a kocsiba!- Ugyan már, tényleg nagyon sajnálom haver, de találsz majd egy másik szőke csajt!A barát egyre jobban sír:- Nézz a szájába!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kohn el akar adni egy kutyát Grünnek.- Nagyon ügyes kutya - bizonykodik Kohn - akkorát ugrik, mint a Gellért hegy.Grün megveszi a kutyát, de másnap már panaszkodik:- Becsaptál Kohn, ez a kutya egyáltalán nem ugrik.- Miért? A Gellért hegy ugrik?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Milyen márkájú az etióp gyerek nadrágszíja?- ???- CASIO!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Idős házaspár tengeri kirándulásra megy, amikor vihar tör ki. A nagy himbálózásban a feleség megcsúszik, és beesik a tengerbe. Nagy nehezen partra evickél a hajó, és amikor elcsitul a vihar, elkezdik keresni a nőt, de nem találják. A férj hazautazik, ám két nap múlva telefonálnak neki:- Uram, holtan találtuk a feleségét. Amikor a halottkém megvizsgálta, egy kagylót talált a ruhájában, a kagylóban pedig egy igazgyöngyöt. A gyöngy értéke 50.000 dollár, és mivel a felesége holmijának számít, ezért Ön rendelkezhet vele. Mit tegyünk?- A gyöngyöt küldjék el nekem, az asszonyt meg dugják vissza a vízbe egy időre, hátha lesz még...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két szőke nő összefut az utcán:- Hova viszed azt az órát?- Az állatorvoshoz.- Miért?- Berekedt a kakukk.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

D. Tóth Kriszta az új pápa megválasztásakor:"Amikor megszólaltak a harangok, a Szent Péter téren elszabadult a pokol."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Szóval a hétvégén bütyköltük faterom számítógépét. Telepíti rá az öregem a win98-at, majd egyszercsak így szól:- Na mindjárt azt mondja a vindóz, hogy új, ismeretlen hardvert talált.- Merthogy?- Bennehagytam a csavarhúzót hogy a fene enné meg!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mit iszol Móricka?- Savat.- Hogy mit?- Hrrrrrr...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Földrajzórán feleltetés folyik Európa főbb folyóiról, térképen meg is kell ezeket mutatni. Dél-Európával kezdik, Pistinek jut a Kárpát-medence. Kezével követi a Dunát, és közben alig hallhatóan suttogja:- Ez itt a Duna.- Jó válasz, de miért suttogsz?- Mert ami ebben az országban folyik, arról csak suttogva lehet beszélni.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- A csirke átment az úton - gondolta Stirlitz.- Csak akart - gondolta a kamionos.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Nyuszika nagyon sokat ivott, és részegen sétálgat az erdőben, mikor találkozik a rókával:- Szia vöröske!- Te engem csak ne vöröskézz le!- Jó, akkor akár le is rókázhatlak.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy férfinak balesetben leszakad a farka, ezért kétségbeesettem elmegy az orvoshoz, hogy segítsen. Az orvos megvizsgálja a pácienst, majd így szól:- Kedves Uram nemrég halt meg a szomszédos állatkertben a kiselefánt, annak az ormányát felvarrjuk Önnek!A férfi, mivel nincs más választása beleegyezik.Fél év múlva visszamegy ellenőrzésre, kérdi tőle az orvos:- Minden rendben volt az utóbbi fél évben a szexuális életével?Mire a pasi vidáman újságolja:- Igen, köszönöm kérdését, azóta is falom a nőket.- És komplikációk?- Nincsenek, hacsak az nem számít annak, hogy amikor ülök a kávézóban a farkam sunyin kibújik a nadrágomból, elveszi a csésze mellől a kockacukrot és egy laza mozdulattal bedugja a seggembe.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Mondja az anya az apának:- Te, a fiunk szobájában találtam egy szado-mazo magazint. Szerinted mit csináljunk vele?- Azt nem tudom, de szerintem ne fenekeljük el.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A bárban egy férfi észrevesz egy mutatós nőt, akin testhezálló nadrág van. Ahogy nézegeti, észreveszi azt is, hogy a nadrágon se gomb, se cipzár nincsen. Addig furdalja a kíváncsiság, amíg összeszedi a bátorságát, és odamegy a nőhöz:- Bocsánat, hölgyem, de hadd kérdezzem már meg: hogyan lehet egy ilyen nadrágba bejutni?A nő végigméri:- Nos, talán először hívjon meg egy italra...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy alkoholista szakadt ruhában, lyukas cipőben betér a kocsmába:- Gyorsan egy felest! Megöl a másnap. - fordul a pincérnőhöz.- Jóember, inkább venne magának egy cipőt! - válaszol a pincérnő.- Az egészség fontosabb!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért zsíros a tej?- ???- Hogy ne nyikorogjon a tehén fejés közben.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A skót sorra pakolja le a könyveket a polcról egy dobozba. Megkérdezi a felesége:- Hát te, mit csinálsz?- Jönnek vendégségbe McDermot-ék.- Na és? Gondolod, hogy ellopják a könyveket?- Nem. Felismerik.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kovács a főnőkének panaszkodik:- A Szabó mindig seggfejnek nevez!- Szabó, jöjjön ide! Ha mégegyszer seggfejnek nevezi Kovácsot, kirúgom.Másnap Kovács megint a főnöknél van.- Na mi van? Megint leseggfejezte?- Nem. De ahogy ittam a reggeli kávémat, rámszólt: "Mi van kolléga, beöntés?"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bíró a vádlottnak:- Vádlott! Magát azzal vádolják, hogy kidobta az anyósát a tizedik emeleti lakásuk ablakából. Mit tud felhozni a mentségére?- Bíró úr! Az anyósom nagyon gonosz asszony volt, aznap is úgy felbosszantott, hogy hirtelen elfogott az indulat, megragadtam és hát bizony, kidobtam az ablakon!- Vádlott! Erre nincs mentség! Gondolnia kellett volna arra, hogy ha kidobja az anyósát az ablakon, akár egy ártatlan embert is agyonüthet az utcán!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A télre készülődnek az indiánok egy hétig vágják a fát és elküldik a kisindiánt a városba, hogy kérdezze meg az emberektől, mennyire lesz hideg a tél!Az elmegy, és kérdezi a falusiakat::- Milyen hideg lesz télen?- Nagyon hideg!Az indián visszamegy, s még egy hétig vágják a fát! Elküldik ismét! Megkérdezi:- Milyen hideg lesz a tél?- Borzalmasan hideg lesz!Az indián visszamegy a hírrel, s még egy hétig vágják a fát, hogy biztos elég legyen a télre, utána elküldik ismét.- Milyen hideg lesz a tél?- Nagyon, borzalmasan hideg, iszonyú kemény telünk lesz! Az indiánok már 3 hete csak a fát vágják!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Öreg székely meg a fia fát vágnak.A fiú odasuhint, hát véletlenül levágja az apja lábát.Erre az öreg:- Áron, még egy ilyen és seggbe rúglak!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A szegény vidéki pap hazamegy, és látja, hogy a felesége egy szép új ruhát próbálgat a tükör előtt. Meglátva az árcédulát, rémülten felkiált:- Hogy tudtad ezt megvenni? Tudod, hogy nem engedhetjük meg magunknak!- Jaj drágám, - feleli az asszony - megláttam a kirakatban és szinte magához vonzott. A következő pillanatban már a próbafülkében találtam magam, és - ez csakis az Ördög műve lehetett - valaki azt súgta, hogy: "Fantasztikusan nézel ki ebben a ruhában!"- De, jól tudod, hogy ha az Ördög megkísért, hátat kell neki fordítanod!- Igen, de azt mondta, hogy hátulról is jól nézek ki benne!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy rendőr életbiztosítást akar kötni, a biztosítási ügynök felveszi az adatokat:- Történt-e már magával valamilyen baleset?- Nem, semmilyen. - feleli a rendőr.- Biztos?- Biztos, semmi balesetem nem volt még.- Soha nem történt még magával semmi?- Egyszer megharapott egy kutya.- És ezt maga nem tekinti balesetnek?- Nem, azt szándékosan csinálta.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean, legyen szíves, döntse meg egy kicsit az asztalt!- Miért, uram?- Dőlt betűvel szeretnék írni.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az erődöt megtámadják, vesztésre állnak, az erőd parancsnoka kétségbeesetten a számítógéphez fordul, hogy az elemezze a helyzetet.- Számítógép! Megtámadtak minket, túlerőben vannak! Mit csináljunk? Harcoljunk tovább, vagy adjuk meg magunkat?- Igen.- Mi igen?- IGEN, URAM!!!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy cigány kiugrik a skinhead elé az utcán és mondja neki:- Adjál kaját!Erre a skinhead jól oldalba rúgja a cigányt:- Nesze, egy oldalas!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A kalózok megtámadnak egy hajót. A kapitány szól a hajósinasnak:- Hozd ide a piros ingem!A piros ingében végig az élen harcol, visszaverik a kalózokat.Legközelebb két hajónyi ellenséges kalóz jön, de a kapitány megint csak a piros ingét kéri, nagy nehezen megint visszaverik a kalózokat.Kérdezik a matrózok, hogy miért mindig a piros ingben harcol, erre azt mondja nekik, hogy így nem látszik a vér, ha megsebesül, és ezért ők továbbra is ugyanolyan bátran harcolnak.A matrózok be is látják, milyen okos a kapitány.Harmadszor viszont már egy 20 hajóból álló flotta támadja meg őket. A kapitány szól a hajósinasnak:- Hozd a barna nadrágom!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két barát beszélget:- Sportolsz?- Minden nap jógázom. Hanyatt fekszem a heverőn két órán át, a szememet egyetlen pontra függesztve.- Milyen pontra?- A képernyőre.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A repülőn elromlik az egyik hajtómű, a pilóta rádión kéri az utasokat, hogy üljenek le, csatolják be magukat, kényszerleszállást hajtanak végre. A bejelentés után megkéri az egyik stewardesst, hogy ellenőrizze az utasokat:- Mindenki leült, és becsatolta magát?- Igen, már csak egy ügyvéd osztogatja a névjegykártyáját.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jegyeket, bérleteket kérem!- Én már elmúltam hetven éves.- Tudja ezt valamivel igazolni?- Persze. Ha fiatalabb lennék, fellökném magát és elszaladnék.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Társkereső hirdetés:"Félénk fiú keresi... öööö, izé, hm, áááá, hagyjuk."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki az abszolút kövér?- ???- Aki ha elmegy a tévéd előtt, lemaradsz mindkét esti filmről.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu