Vicc: Az etióp gyerek kifog egy aranyhalat. - Van há... - Hamm...

Az etióp gyerek kifog egy aranyhalat.- Van há...- Hamm...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A rendőr igazoltat:- Rakják a földre a személyi igazolványukat, jogosítványukat és a gépjármű forgalmi engedélyét!- De biztos úr, a föld csupa sár!- Csönd legyen, csinálják, amit mondtam! A törzsőrmester úr megparancsolta nekem, hogy vegyem fel az adataikat!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Egy óra alatt hét korsó sört hajtottál le. Én még vízből sem tudnék ennyit meginni.- Hát vízből én sem.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az amerikai férj meséli.- A feleségem egy texasi farmon nőtt fel. Én viszont kaliforniai vagyok. Világéletemben csak úsztam és szörföztem. Higgyétek el, amíg a feleségemet meg nem ismertem, nem is láttam tehenet.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két autós beszélget:- Képzeld, pár nappal ezelőtt megbüntetett a rendőr tízezer forintra, mert nem a látási viszonyoknak megfelelően közlekedtem.- Miért, mit nem láttál?- A rendőrt.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Felajánlok Önnek a teljes ellátás mellett havi 90.000 Ft bért - mondja a háztartási alkalmazottnak a jólmenő vállalkozó.- Ne haragudjon, de én a dupláját kérem - licitál a kifejezetten szép, jól öltözött lány.- És mivel indokolja ezt a kivételesen magas összeget?- Meddő vagyok, nálam nincsen kockázat.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy kell ragozni az indiánt?- ???- Inka, inkább, leginkább.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Tiszt helyettes a katonához:- Papp honvéd, mit gondol, miért a maga nevét jegyeztem meg először?!Papp honvéd vigyázzba vágja magát:- Jelentem, mert csak négy betű!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bekopogtat a város legsikeresebb ügyvédéhez a városi lelkész adományért:- Uram, Ön nagyon sikeres ügyvéd, szép vagyonnal. Kérem, adakozzon az egyház javára.- Tisztelendő úr, hallott róla, hogy apám halálos beteg, és anyám összes pénze elment az ápolására?- Nem, nem hallottam.- És arról hallott, hogy a bátyám a háborúban elvesztette mindkét lábát, és segélyekből kell, hogy eltartsa a feleségét és mind a hat gyerekét?- Nem hallottam.- És azt hallotta, hogy a húgom férje meghalt egy autóbalesetben, egyetlen fillér nélkül hagyva a családját?- Nem. Sajnálom.- Nos, gondolja, hogy ha nekik nem adok egy fillért sem, akkor majd pont az egyháznak fogok?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy fiatal házaspár éppen visszatérve a nászútról meglátogatja az háziorvosukat.Panaszkodik a férj:- Doktor úr, már több mint 2 hete házasok vagyunk és még mindig nem tudom mit kell csinálni.- Na jó, figyeljen ide, megmutatom!A doktor mondja a feleségnek, hogy vetkőzzön le és feküdjön le a díványra - ő is levetkőzik és bemutatja a férjnek mit kell csinálni.- Szóval megfigyelt engem? Minden világos?- Igen doktor úr - csak azt nem tudom mit kell csinálni ha maga épp nem ér rá!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Piroska odaér a nagymama házához és bemegy.- Nagymama! Miért olyan nagy a füled?- Azért, hogy jobban halljalak.- Nagymama! Miért olyan nagy a szemed?- Azért, hogy jobban lássalak.- Nagymama! Miért olyan nagy az orrod?- Azért, hogy jobban érezzem a sütemény illatát.- De nagymama! Miért olyan nagyok a fogaid?- Azért, hogy jobban meg tudjam rágni a répát, amit nekem hoztál.- De nagymama! Én nem is szoktam répát hozni neked!- Hát ez nem jött össze - mondta a nyúl és kimászott a nagymama ágyából.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Sírva jön haza a suliból szeptember 10-én Bin Laden egyik kisfia.- Mi a baj, Abdullah? - kérdi az apja.- Egyest kaptam földrajzból - sír az ifjabb Bin Laden.- Miért, mit kérdezett a tanárnő?- Azt, hogy mi New York legmagasabb épülete?- És te mit mondtál?- Azt, hogy az Empire State Building - bőgi a gyerek.- Semmi baj, Abdullah! Majd a papa megoldja...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Székely és a fia mennek a szekéren, megszólal a fiú:- A hátsó kerék ki akar esni, édesapám.Leszáll az öreg, megnézi a kereket.- Nem akar az leesni, fiam!Mennek tovább, megint megszólal a gyerek:- Le akar esni a hátsó kerék!Megint leszáll az apja és mondja:- Dehogy akar az leesni!Újra elindulnak, de a gyerek még kétszer eljátssza ugyanezt az apjával, mire az kifakad:- Nem akar az leesni, hogy a jó ég áldjon meg!- Akarni akar... csak nem engedi a csapszeg!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean! Mi volt ez a csörömpölés az utcán?- Egy autó be akart fordulni a mellékutcába, Uram.- És?- Nem volt mellékutca.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Szőke nő a férjének:- Én már teljesen el vagyok kesederve, levetem magam a hatodik emeletről!- De hát mi csak az első emeleten lakunk!- Nem baj, majd hatszor ugrok!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kohn el akar adni egy kutyát Grünnek.- Nagyon ügyes kutya - bizonykodik Kohn - akkorát ugrik, mint a Gellért hegy.Grün megveszi a kutyát, de másnap már panaszkodik:- Becsaptál Kohn, ez a kutya egyáltalán nem ugrik.- Miért? A Gellért hegy ugrik?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Akciós, kampány előtti oboaoktatás politikusoknak Vöröslámpa utcai oktatási központunkban! Képzett külföldi lányaink most díjmentesen szólaltatják meg az Ön hangszerét, és a bemutatóról készült videókazetta másolatát adjuk ajándékba, hogy meg ne feledkezzen rólunk!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A tóparton a horgász kérdezi:- Te Józsi, mennyi az idő?- Az biztos, hát még a szúnyog.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A skót megkérdezi a barátjától:- Nem vennéd meg a pizsamámat?A másik csodálkozva megkérdi:- Miért akarod eladni?- Mert éjjeliőri állást kaptam.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Stirlitz megy az erdőben, amikor megreccsen a bokor.- Legközelebb nem hagyom otthon a pisztolyomat - gondolta Stirlitz.- Legközelebb? - gondolta a medve.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A szocializmusban a diákot felszólítja a tanár:- Na fiam! Sorold fel nekem a baráti országokat.- Csehszlovákia, Románia, NDK, Bulgária, Lengyelország.- Jól van! Ám a legfontosabb kimaradt: a Szovjetunió.- Az nem baráti ország hanem testvéri.- Ugyan miért? - kérdi a tanár.- Mert a barátait maga választja meg az ember.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy kamionos bemegy az éjszaka közepén a falu rendőrségére:- Mondja biztos úr, van az Önök falujában fekete bika?- Nem, nincsen.- És valakinek van esetleg fekete lova?- Úgy tudom, fekete lova sincs senkinek.- A fenébe, akkor mégis a plébános urat ütöttem el!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Pistike! A városból B városba 5 óra alatt ér a vonat, nem pedig 3 óra alatt, mint ahogy te számoltad!- Gondolhattam volna... a vonatok mindig késnek pár órát...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két barát beszélget:- Tudod, hogy fogják kipróbálni az új hidat terhelés alatt?- Hogy?- A falu összes anyósát meghívják, hogy nyüzsögjenek a hídon. Ha nem szakad le jó. Ha leszakad még jobb.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Látod azt a két nőt? A barna hajú a felségem, szőke meg a szeretőm!- Érdekes nekem is, csak pont fordítva!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mit keres az a ló a teniszpálya mellett?- Ja, az a Navrati lova...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Maga beteg?- Igen.- Mi baja?- Allergia.- Mióta?- 2 éves korom óta.- Vezet?- Igen.- Hogyan vezet?- ???- Ha vezet, akkor maga nem allergiás, azaz nem is beteg.- ???- Az allergiagyógyszerek álmosítanak, ezért az allergiások nem kaphatnak jogosítványt. Ha tényleg beteg lenne, tudná, hogy nem vezethet. Köszönjük, távozhat.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy fickó meglát egy kis piros gyerekkocsit az úton. Egy tűzoltósapkás kiskölyök ül benne, és egy nagy kutya húzza. Ahogy közelebb ér, látja, hogy a kutyának a heregolyóira van kötve a kötél, amivel a kis játék tűzoltóautót húzza.Megszólítja a kiskölyköt:- Hé, kisfiú, fogadok, hogy jobban húzna a kutyusod, ha a nyakára kötnéd a kötelet a heregolyói helyett!- Lehet - jön a válasz, de akkor nem lenne szirénám!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Vadőr elkapja a cigányt, aki egy élettelen szarvast vonszol az erdőben.- Na most megvagy cigány! Majd akok én neked szarvast lőni!- Jáj nem úgy vót ázs náccságos vádász úr! Öngyilkos ákártám lénni, mágám fele forditttam a puskám, ezs meg csák úgy közinkugrott!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Anyu, anyu! Megjött a tejesbácsi! Van nálad pénz, vagy megint kimenjek az udvarra játszani?- Anyu, anyu! Biztos, hogy így kell megtanulni úszni?- Csend, kisfiam, csak bújj vissza a zsákba!- Anyu, Anyu! Messze van még Amerika?- Csend, kisfiam, csak evezz tovább!- Anyu, anyu! Miért toljuk az autónkat a sziklához?- Ne kiabálj, kisfiam, mert apád felébred!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Találkozik reggel két szomszédasszony. Mivel egész éjjel esett az eső, így szól az egyik a másikhoz:- Jól esett az éjjel.Mire a másik:- Mit tagadjam, nekem is.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A kisfiú megkérdi az anyukájától:- Anyu, ugye Isten adja meg a napi kenyerünket?- Igen, kisfiam.- És anyu, ugye a Jézuska hozza a játékokat?- Igen, kisfiam.- Akkor az apu mi a francot csinál egész nap?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Miért jó ismerkedni a neten?- Mert otthonról is lehet.- Mert a munkahelyről is lehet.- Mert nem kell hozzá kiöltözni.- Mert nem kell sminkelni.- Mert az egyhavi előfizetés a telefonszámlával sem kerül annyiba, mint egy vacsora és a taxi hazafelé.- Mert lehet közben inni és WC-re menni anélkül, hogy bocsánatot kellene kérni.- Mert nem kell elmenni a felelőtlenül megígért randevúra.- Mert a szó, ha már elszáll, sok bajt okozhat, írásban viszont minden törölhető.- Mert az őszinteségnek itt nagyobb a presztizse, mint a mellébeszélésnek.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az iskolában a tanárnő a következő kérdést teszi fel:- Mondjatok gyerekek öt olyan állatot, amelyik az északi sarkon él!Móricka majdnem kiesik a padból, úgy jelentkezik.- Na, Móricka?- Egy fóka és négy jegesmedve.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy férfi mondja az asszisztensnek a fogorvosi rendelőben:- Jó napot! Mindegy melyik fogorvos tud fogadni, csak nő legyen.- Miért fontos ez magának? - kérdezi az asszisztens.- Mert végre szeretném egy nőtől azt hallani, hogy nyissam ki a számat, ahelyett, hogy fogjam be.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mire jó a villanyírógép?- ???- Semmire. Ki látott már szőrös villát?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu