Vicc: Az öreg Józsi bácsi nyolcvan évesen újranősül. Fiatal feleségét...

Az öreg Józsi bácsi nyolcvan évesen újranősül. Fiatal feleségét kérdezi a nászéjszakán:- Mondd drágám, elmondta anyukád, hogy most mit fogunk csinálni?- Nem.- A francba! Én meg már elfelejtettem.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Gyerekkönyvek, amiket soha nem adtak ki:1. Te csak egy baleset vagy.2. Idegeneknek vannak a legjobb cukorkái.3. Amikor apu és anyu nem tudja a választ, akkor azt mondják: Isten csinálta így.4. Garfield leukémiás lesz.5. Mit csinál az egyik kutyus a másikkal?6. Miért nem lehetnek Villa Úr és Konnektor Kisasszony soha sem barátok.7. Apu azért iszik mert te sírsz.8. Apu új felesége Béla.9. Pukk! A Hörcsög..., és más remek játékok a mikróval.10. A fiú aki meghalt, mert megette az összes zöldséget.11. Dolgok amik a gazdag gyerekeknek vannak, de neked soha sem lesznek.12. Hogyan váljunk meghatározó katonai erővé az általános iskolában.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két sündisznó találkozik. Az egyiknek be van kötve a keze.- Mi történt veled?- Baleset. Meg akartam vakarni a hátam.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az autós elgázol egy embert. Kórházba szállítás után amputálják az egyik lábát. Felgyógyulás után kétmilliós kártérítést követel a bíróságon. Azt mondja erre a gázoló a tárgyaláson:- Hát maga azt hiszi, hogy milliomos vagyok?- Miért, én talán százlábúnak nézek ki?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért nem vesz a skót hűtőszekrényt?- ???- Mert nem hiszi el, hogy elalszik a lámpa, ha becsukja az ajtaját.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy férfi bemegy a kocsmába és odaszól a csaposnak:- Uram, nincs pénzem. Ha mutatok valami érdekes dolgot, meghív egy italra?- Persze, de csak akkor, ha tényleg egyedülálló a dolog.A férfi előhúz a zsebéből egy hörcsögöt, leteszi az asztalra. A hörcsög leugrik, odaszalad a zongorához, majd elkezd játszani rajta.A csapos szó nélkül leteszi az italt. A férfi megissza, majd kér még egyet. A csapos azt mondja:- Na van még valami érdekesség?A férfi kihúz a zsebéből egy békát, leteszi az asztalra. A béka elkezd énekelni a hörcsög zongorakíséretével. A csapos felajánl 500 dollárt a békáért, emberünk odaadja neki, majd bezsebeli a pénzt. Egy másik vendég megrökönyödve:- Maga nem normális! Egy ilyen békával milliomos lehetne, ehelyett eladja 500 dollárért?- Á, nem volt ez rossz üzlet, ez csak egy sima egyszerű béka! A hörcsög volt a hasbeszélő!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A rendőrök elkapnak egy autótolvajt, majd beviszik a yardra, hogy kihalgassák. Bekísérik egy szobába, amelyik tele van kamerákkal és mikrofonokkal.A tolvaj meglepődve megkérdi:- Hú, ez itt a Big Brother?Mire a nyomozó:- Nem tesó, ez a Való világ!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kohnné bejelenti a rabbinak, hogy válni akar.- Rendben - mondja a rabbi -, de előtte süssél egy kalácsot az uradnak, a hozzávalókat pedig a szomszédaidtól kérd kölcsön!Az asszony megfogadja, hogy Grünnéhez megy lisztet kérni, majd elmondja mire kell.- Még te nem vagy megelégedve az uraddal? Mit szólnál ha olyan lump, kártyás, iszákos alak lenne, mint az enyém?Weiszéktől cukrot kér kölcsön Kohnné a válási kalácshoz.- Lenne csak a te urad a Weisz, ez a goromba, brutális fráter. Megtanulnád a sajátodat becsülni. - méltatlankodik a szomszédasszony.Blauné akitől vajat akarna kérni, sírva panaszkodik:- Még kenyérre sem telik, nemhogy vajra! Az uram minden pénzét nőkre költi.Kohnné hazaszalad, és a férje nyakába ugrik, majd így szól:- Kohn, te vagy a legjobb férj a világon!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják a népszerű nyulat?- Vastapsifüles.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

D. Tóth Kriszta az új pápa megválasztásakor:"Amikor megszólaltak a harangok, a Szent Péter téren elszabadult a pokol."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Négy katolikus nő beszélget egy teadélutánon, arról mire vitték a gyerekeik.Az egyik nő ezt meséli:- Az én fiam pap. Amikor belép egy helyiségbe, az emberek Tisztelendő Úrnak szólítják.A másik nő ezt mondja:- Az én fiam püspök. Amikor belép egy helyiségbe, az emberek Excellenciás Úrnak szólítják.A harmadik büszkén ezt mondja:- Nem azért, hogy felvágjak, de az én fiam egy kardinális. Ha megjelenik valahol, az emberek Eminenciás Úrnak szólítják.A negyedik nő csak ül csöndben és a teáját szürcsölgeti. A többiek kérdően néznek rá. Aztán ezt mondja:- Az én fiam egy gyönyörű, 185 cm magas, izmos sztriptíztáncos. Amikor belép egy helyiségbe, az emberek csak ennyit mondanak: Te jó Isten!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Amikor megnősültem, azt mondtam az anyósomnak: "Az én házam a te házad is".- És?- Másnap eladta.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Leszerel a meleg katona, búcsút int az egyik tisztnek is:- Viszlát, szépségem!Mire a tiszt felháborodottan:- Mi az, hogy viszlát, szépségem?! Nem látja a vállamon a sok csillagot?- Jól van, akkor viszlát, csillagom!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy nő sorban áll a postán, amikor észreveszi, hogy előtte egy középkorú, kopaszodó férfi rengeteg, szívekkel teli képeslapra kis szivecske-bélyegzőt nyomkod, majd elővesz egy parfümös üveget, és az összes lapot egyenként befújja.A nő nem bírja megállni szó nélkül:- Mondja, maga mit csinál?- Szétküldök 1000 darab Valentin-napi képeslapot azzal a szöveggel, hogy: "Találd ki, ki vagyok!"- De miért?- Válóperes ügyvéd vagyok.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy cigány pasi lelkesen leselkedik a női zuhanyzó kulcslyukán át. Arra megy a barátja és megkérdezi:- Hát te meg mit leskelődsz?- Bent fürdik a feleségem!- És? Nem láttad még meztelenül?- De igen, csak még fürödni nem láttam.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki az abszolút ronda nő?- ???- Akit még a gyorsvonat is kikerül.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

"Utálom a pornófilmeket. Baromi rossz látni, hogy valakinek másfél óra alatt több jó nő jut, mint nekem egész életemben!"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean, a tojásom!- Hozom uram!- Ne hozza, vakarja!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Tasziló, fogadj velem kérlek, hogy kimondok itt egy csúnya szót az étteremben, és senki nem fog megbotránkozni....- Kérlek Arisztid, állom a fogadást.Arisztid rendel egy tál süteményt, majd mikor a pincér kihozza, megkérdezi tőle fennhangon:- Milyen édesség van a tálcán? Tán nem kuglóf-asz ott?Megtetszik ez Taszilónak! Igaz, a fogadást elvesztette, de arra gondol, hogy ezt ő is eljátssza az asszonnyal, ha legközelebb beülnek egy süteményre.Úgy is lesz. Mondja az étteremben a feleségének:- Drágám, kérlek, kimondok itt egy csúnya szót, és senki nem fog megbotránkozni...Rendel is egy tál süteményt, s mikor jött a pincér, felállva fennhangon rákérdez:- Mi a lófaz ez itt, csak nem kuglóf?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Autóvezetés közben egy férfi véletlenül megnyomja a dudát. Mivel a kislánya is vele utazik, odaszól neki:- Bocsánat, csak véletlenül nyomtam meg!- Tudom, apu! - mondja a kislány.- Honnan? - kérdezi csodálkozva az apa.- Onnan, hogy nem mondtad utána, hogy "Vadbarom!"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A cég értékesítési igazgatója panaszkodik a titkárnőjének:- Ez a George olyan feledékeny, hogy azt csodálom, hogy el tud adni az ügyfeleknek akármit is. Most is mondtam neki, hogy ha jön vissza az ebédből, akkor hozzon nekem néhány szendvicset, de szerintem nem számíthatok rá.Ebben a pillanatban nyílik a liftajtó, és lihegve beesik George.- Főnök, nem fogja elhinni, mi történt! - újságolja. - Ahogy bementem az étterembe, megláttam egy régi ügyfelünket, aki már vagy 2 éve nem vásárolt tőlünk semmit. Leültem hozzá, és olyan jól elbeszélgettünk, hogy a végén rendelt vagy 2 millió dollárért.A főnök odafordul a titkárnőhöz:- Ugye mondtam, hogy ez a hülye elfelejti a szendvicseimet!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

40 éves feleségemet elcserélném két 20 évesre.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Idős néni kopogtat a tanári ajtaján:- A Pistike nagymamája vagyok és szeretném elkérni az unokámat az utolsó óráról.- Az lehetetlen! Pistike ma nem is jött iskolába.- Akkor hol van?- Azt hiszem, az Ön temetésén.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Alkalmi pár a hotelszobában meghitten szeretkezik, amikor a szőke csaj megszólal:- Van egy kis gond. AIDS-es vagyok...Srác:- Én is...Csaj:- De én csak vicceltem...Srác:- Többet nem fogsz!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A bolondok házában az egyik ápolt elkezd kiabálni:- Én vagyok Napóleon!Egy másik megkérdezi:- Honnan tudod?- Isten mondta nekem!Hátulról egy harmadik:- Hazugság, én meg sem szólaltam!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Szőke tanulóvezető az oktatóhoz:- Mennyire van szükségem, hogy tudjak vezetni?- Körülbeül háromra...- Három órára? Az jó.- Dehogyis! Három autóra!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Merre támad az etióp hadsereg?- ???- Amerre a szél fúj!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Szibériai büntető- és munkatábor. Az egyik rab a másikhoz:- Ide nem nagyon jönnek el a hírek. Azt sem tudom, hogy mi lett a Fisher - Szpaszkij sakkmérkőzés eredménye.- Vesztettem.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kezdő ejtőernyős az oktatótól megkapja az instrukciókat:- Annyit kell csak tennie, hogy szép lassan elszámol tízig, és meghúzza a kioldót.- Mmmmmeddddig kkkkkell ssszzzámolnnnnom? - dadogja az újonc.- Kettőig.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják a hülye indiánt?- ???- Dinka.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Stirlitz kilépett a Gestapo épületéből:- Daszvidanyja! - vetette oda az őrnek, majd rögtön elgondolkodott, hogy nem hibázott-e.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Miért jó ismerkedni a neten?- Mert otthonról is lehet.- Mert a munkahelyről is lehet.- Mert nem kell hozzá kiöltözni.- Mert nem kell sminkelni.- Mert az egyhavi előfizetés a telefonszámlával sem kerül annyiba, mint egy vacsora és a taxi hazafelé.- Mert lehet közben inni és WC-re menni anélkül, hogy bocsánatot kellene kérni.- Mert nem kell elmenni a felelőtlenül megígért randevúra.- Mert a szó, ha már elszáll, sok bajt okozhat, írásban viszont minden törölhető.- Mert az őszinteségnek itt nagyobb a presztizse, mint a mellébeszélésnek.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A székely fiú vacsora közben így szól az anyjához:- Édesanyám, nem elég savanyú ez a káposzta.- De hát fiam, ez nem savanyúkáposzta, hanem mákostészta.- Annak elég savanyú.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy kutyaszarba lépett Mikulás mellett megy el Móricka és anyukája.- Anya, anya! Mi kulás?- Hát a bácsi.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A rendőr talál egy pingvint a városban. Kérdezi a főnőkét, mit csináljon vele.- Hát vidd el az állatkertbe!Elmegy a rendőr. Délután találkozik a főnökével, de még mindig mellette a pingvin.Kérdi a főnök:- Mit csinálsz? Nem azt mondtam, hogy vidd el az állatkertbe?- Ott már voltunk. Most moziba megyünk.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két barát beszélget:- Képzeld, a doktor azt mondta, ha nem mondok le a szexről, hamarosan meghalok.- Hogy-hogy?- A felesége a szeretőm.

Bejegyzés megtekintése

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu