Vicc: Egy angol bemegy egy New York-i bankba és azt mondja, egy...

Egy angol bemegy egy New York-i bankba és azt mondja, egy kölcsönökkel foglalkozó munkatárssal szeretne tárgyalni. Azt mondja a bankárnak, hogy haza kell utaznia Angliába, és hogy szüksége volna egy 5.000 dolláros kölcsönre. A bankár azt válaszolja, hogy a kölcsönhöz fedezetet kér a bank. Így aztán az angol előhúzza egy álomszép Aston Martin kulcsát, az autó a bankkal szemben parkol. Odaadja az iratokat is. A bankár elfogadja a fedezetet. Az angol távozása után a bank dolgozói összenevetnek, hogy hogy lehet valaki olyan idióta, hogy 5.000 dolláros kölcsönre egy 170.000 dolláros Aston Martint ajánl fedezetként. Beállnak az autóval a bank földalatti garázsába.

Bejegyzés megtekintése

Két héttel később az angol visszatér, visszafizeti az 5.000 dollárt, valamint a kamatot: 15 dollár 41 centet. A bankár megkérdezi tőle:

Bejegyzés megtekintése

- Kedves uram, roppant boldogok vagyunk, hogy ügyfelünk volt, és hogy minden rendben ment. De, már elnézést, de kicsit össze vagyunk zavarodva. Ellenőriztük a számláját, és kiderült, hogy dollármilliárdjai vannak. Miért kért akkor kölcsön 5.000 dollárt?

Bejegyzés megtekintése

- Maga szerint hol találok New York-ban még egy helyet, ahol két hétre leparkolhatom az Astont 15 dollár 41 centért, úgy, hogy ha visszajövök, még remélhetőleg a helyén legyen?

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu