Vicc: Egy férfi elmegy az orvoshoz. - Doktor úr, nagyon nagy problémám...

Egy férfi elmegy az orvoshoz.- Doktor úr, nagyon nagy problémám van. Csecsemő méretű a péniszem.- Miért, mekkora?- 51 centi és 3200 gramm.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért hátrafelé ugranak ki a búvárok a csónakból?- ???- Mert előre a csónak van!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mit csinálsz, ha elaludt az anyósod?- ???- Meggyújtod mégegyszer.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ha a bal szemed viszket: bánat ér.- Ha a jobb szemed viszket: öröm ér.- Ha a feneked viszket: aranyér.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A kezdő focista leszerződik a keménységéről híres csapatba. Első edzésén az edző eligazítást tart:- A legfontosabb, hogy ha nem tudod a labdát elrúgni, akkor az ellenfélbe rúgj egy nagyot, nehogy elszaladjon. Na, kezdjük! Hol a labda?Mire egy hang a csapatból:- A fenébe a labdával! Kezdődjön a játék!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kohn bácsi, az öreg órásmester haldoklik. Aléltan fekszik, de arra azért felébred, hogy a fia a páncélszekrényében, a legértékesebb órái között matat. Megszólal az öreg:- Fiam, az óráim meg vannak számlálva!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A sötét parkban megszólal egy női hang:- Vedd le a szemüveged, mert szúrja a combomat.Pár perc múlva:- Tedd fel a szemüveged, mert a padot nyalod!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A pszichológushoz bejelentkezik a fiatal mama.- Doktor úr! Azt hiszem, túl szigorúan neveltem a gyerekemet, és most nem tudom, mit csináljak.- Asszonyom, miből gondolja, hogy baj van a gyerekkel?- Hát csak abból, hogy amikor mások a nevét kérdezik, az válaszolja: Pistike Nemszabad.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean, hozzon egy pohár vizet!- Igen uram!- Jean, hozzon még egy pohár vizet!- Igen uram!- Jean, hozzon még egy pohár vizet!- Igen uram! De megkérdezhetem miert? Ennyire szomjas?- Nem, de még mindig ég a könyvtár!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Áll a székely juhász a réten a botjára támaszkodva. Arra megy a többi juhász, meglátják, kérdik tőle:- Hát te meg mit csinálsz?- Gondolkodom.- És hol a fenében van a nyájad?- Azon gondolkodom...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Most már elég! - szól a háta mögé az egyik utas. - Hagyja abba a tolakodást!- Elnézést - nem tolakszom, csak időnként levegőt veszek!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Felirat egy kocsmában:"Kérjük ne dobjanak égő cigarettacsikket a földre, mert megégetheti a távozó vendégeink tenyerét és térdét!"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A NASA az első Mars-expedíciót szervezi, azonban a nehézségek miatt az űrhajósokat nem tudnák visszahozni, így elhatározzák, hogy csak egy embert küldenek. Nekiállnak hát önkéntest keresni az öngyilkos akcióra.Jön az első jelentkező, egy mérnök:- Én egymillió dollárt kérek cserébe, ezt az egyetemre hagynám, hogy ezzel is hozzájáruljak az emberiség fejlődéséhez!A második jelölt egy orvos:- Én kétmillió dollárt kérnék. Egymilliót hagynék a családomra, a másikat pedig a kórházra hagynám, hogy ezzel is segítsek az emberek szenvedését csökkenteni.Végül, a harmadik önkéntes, egy ügyvéd:- Én hárommillió dollárt kérek!- Hogy-hogy hárommilliót?- Nézzék, egymilliót adnék maguknak, egymilliót megtartanék magamnak, a harmadik millióért meg menjen a mérnök!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Anyu, anyu, tudom, hogyan lesz a kisbaba! - mondja az ötéves kislány az anyukájának.- Na, hogyan?- Úgy, hogy a kisfiú beleteszi a himbilimbijét az előtte térdelő kislány szájába!- Nem kislányom, a kisbaba nem így lesz. Így a fizetésemelés, az új bunda és az ékszerek lesznek...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A férfi hazaérkezik és feldúltan kezdi mesélni, mit hallott a hivatalban:- Képzeld, a kollégám tegnap gyanútlanul hazament és ott találta a feleségét egy idegen férfival az ágyban. Annyira felizgatta a dolog, hogy ott a helyszínen meghalt. Tudod, a szerencsétlennek már kétszer volt infarktusa.- Még az a szerencse, hogy te nem vagy szívbeteg! - nyugtatja férjét az asszony.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Honnan lehet felismerni a skót házát?- ???- Ki van akasztva a WC papír száradni.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A kőműves, az ács és a villanyszerelő azon vitatkoznak, hogy melyikük munkája volt előbb a földön.- Mi építettük fel a gízai piramisokat - mondja a kőműves -, tehát először mi léteztünk.- Dehogy! - tiltakozik fejét rázva az ács. - Mi már jóval korábban elkészítettük Noé bárkáját.Erre a villanyszerelő kuncogni kezd.- Mi olyan vicces? - kérdi az ács.- A teremtés első napján Isten azt mondta: "Legyen világosság!" -magyarázza a villanyszerelő - Addigra mi már lefektettük a kábeleket!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Mórickáék május elsejéről tanulnak az iskolában. A tanárnéni megkérdezi a gyerekeket, hogy tudják-e, minek az ünnepe volt a rendszerváltás előtt május 1.- A munkásosztályé - mondja Pistike.- A szocializmus győzelméé - mondja Jancsika. Móricka is jelentkezik:- Május elseje a kikelet és a hazaszeretet ünnepe volt.- Nagyon jó, Móricka! - mondja a tanárnéni - és meg is tudod magyarázni miért?- Persze, mindenkinek ki kellett mennie a térre ünnepelni, pedig mindenki haza szeretett volna menni!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy zeneiskola vizsgáján ketten vizsgáznak. Az egyikük csillagos ötöst kap, a másik vonós négyest.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Elsős gyerekek írni tanulnak. A tanár felszólítja Juliskát:- Meséld el, mit csináltál a szünetben?- Hintáztam Pistikével.- Na, ha felírod a táblára azt, hogy "hinta", kapsz egy tábla csokoládét.Juliska felírja, meg is kapja a csokit.- Na, Kolompár Zsiga, te mit csináltál a szünetben?- Há' tanár úr, én szerettem vóna hintázni, de Pistike fejbedobott egy kővel.- Na Zsiga, ezt hívják hátrányos megkülönböztetésnek, ami nagyon csúnya dolog. Viszont ha felírod a táblára, hogy "a rasszizmus társadalmunk rákfenéje", te is kapsz egy szelet csokit...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Figyelmeztetés egy New York-i férfi WC-ben:Az alkalmazott aki kiszedi a cigaretta csikkeket a kagylóból az ugyanaz a személy aki a jégkockákat késziti az italodba!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Stirlitz belépett Müller dolgozószobájába, és meglátta a padlón holtan heverő Müllert.- Megmérgezte magát - gondolta Stirlitz, miközben kezével végigsimította a Müller hátából kiálló balta nyelét...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mit kezd az etióp egy tál zabkásával?- ???- Élelmiszerboltot nyit.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A múltkor láttam egy embert a strandon. A hátán tetoválás a következő szöveggel:"Ne szóljanak ennek az embernek, hogy mi van a hátára tetoválva, mert ő azt hiszi, hogy egy hajó!"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kalózhajó félszemű kapitánya este támad a kivilágított áruszállító hajóra.Ahogy a hajó mellé érnek, egyből elkezdenek átugrálni a kalózok. Eldördül az első lövés, amely véletlenül éppen a kalózkapitány egyetlen ép szemét éri.Mire a kapitány felordít:- Ez az fiúk, jól csináljátok! Először a világítást!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Megy a szőke az utcán és rápleccsent egy galamb. Ekkor azt mondja:- Ha nem lett volna nyitva a szám, akkor az arcomra ment volna...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kannibálok vacsoráznak:- Te, nagyon rágós ez a hús!A másik felpattan és torkon ragadja:- Mit mondtál az anyámra?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A nyuszika odamegy a rókalyukhoz és bekiált a rókakölyköknek:- Anyátok itthon van?- Nincs.- Szerencséje mert megkefélném.Másnap megint arra jár és bekiált:- Anyátok itthon van?- Nincs.- Szerencséje mert megkefélném.Harmadnap megint arra jár:- Anyátok itthon van?Pechjére a rókamama kirobban a lyukból, és elkezdi kergetni. Nyuszika fut, fut de nem bírja lerázni. Hirtelen átugrik két szorosan egymás mellett álló fa között. A rókamama utána, de beszorul. A nyuszika megfordul, megkerüli rókamamát és kajánul vigyorogva így szól:- Tudod, ha már egyszer megígértem a kölyköknek...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az autószerelőnek panaszkodik a tulajdonos:- Ha kanyarodom, mindenféle furcsa koppanás hallatszik a kocsi hátuljából.A szerelő megy egy próbakört, és tényleg hallja a furcsa hangot. Ha balra kanyarodik, akkor a jobb oldalról, ha jobbra kanyarodik, a bal oldalról. Felnyitja a csomagtartót, majd visszaviszi az autót a tulajnak:- Szerintem meg fog szűnni a kopogás, ha kiveszi a csomagtartóból a tekegolyót.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A plébános egy szombat reggelen a templomhoz közeli parkban sétált, amikor eléugrott egy béka, s megszólította:- Jó napot, plébános úr!A plébános elcsodálkozott a beszélő béka láttán.- Te tudsz beszélni? - kérdezte tőle.- Igen, mert hát nem voltam ám én mindig béka! Én egy 11 éves, kórista kisfiú voltam, pont olyan, mint a többi gyerek, ám egy gonosz boszorkány békává varázsolt. Olyan boldog lennék, ha újra visszaváltozhatnék kórista kisfiúvá!- Meg lehet törni valahogyan a varázst?- Persze, plébános úr! Könyörgöm, segítsen rajtam!- Mit kell tennem?- Semmi egyebet, csak haza kell vinnie, éjszakára dugjon maga mellé az ágyába. Reggelre, mire felébred, visszaváltozom kórista kisfiúvá.A plébános úgy is tett. Hazavitte a békát, s éjszakára bedugta maga mellé az ágyába. Reggel, mikor kinyitotta a szemét, ott feküdt mellette egy 11 éves kisfiú.Tisztelt bíró úr, esküdtszék, a védelem befejezte a mondanivalóját!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki az abszolút hülye?- ???- Aki bemegy egy régiségkereskedésbe, és megkérdezi, hogy van-e valami újdonság.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A tanárnéni matekórán megkérdezi Mórickától.- Móricka, ha apukád 40 éves, anyukád meg 35, mennyi összesen a kettő?- 70 - válaszolja Móricka.- Már miért lenne 70? - kérdi a tanárnéni.- Mert anyu mindig letagad 5 évet.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Fontos! Átverés a számtech boltokban! Ne vegyétek meg a japán TDK együttes CD-jét! Én már végighallgattam többször is és TÖK ÜRES!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Milyen nap van ma? - kérdi egyik rendőr a másiktól.- Nem tudom, de ott az újság a kezedben, nézd meg abban!- Nem jó, ez tegnapi újság!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két indián ül a folyóparton. Eltelik egy óra, mikor az öreg indián megszólal:- Uff!A fiatal indián felpattan, beleugrik a vízbe. Átúszik, majd vissza. Leül az öreg mellé és hallgat.Újabb óra múlva ismét megszólal az öreg:- Uff!A fiatal felpattan, ugrik, vissza, és hallgat tovább.Újabb óra múltán szól az öreg:- Uff!A fiatal indián dühösen válaszol:- Uffon most már maga, én már ufftam eleget!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az ejtőernyős oktató és tanítványa az ejtőernyőzést gyakorolják. Kiugranak a repülőből, és miközben zuhannak, a tanítvány megpróbálja kinyitni az ejtőernyőt de nem sikerül. Odaszól az oktatónak:- Mester! Nem nyílik az ejtőernyő!- Nem baj fiam, ez még csak a gyakorlat.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu