Vicc: Egy újságíró sokat ír a skót fogadós fukarságáról. Egyszer...

Egy újságíró sokat ír a skót fogadós fukarságáról. Egyszer találkoznak, és azt mondja a vendéglős:- Uram, ha Ön még egyszer azt meri írni az újságában, hogy én zsugori vagyok, akkor soha többé nem kérem kölcsön a lapot a vendégeimtől!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Hazamegy a rendőr munkából, és kikormolja a kályhát.Kimegy az udvarra és a vödör kormot magára önti.Odamegy a felesége és megkérdezi:- Mit csinálsz, te szerencsétlen?- Te ebbe ne szólj bele, asszony! Apám azt mondta, hogy nagykoromban okos leszek!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Román rádió reggeli adása:- Jó reggelt elvtársak! Ceausescu elvtárs felkelt, keljetek fel hát ti is elvtársak!- Elvtársak, Ceausescu elvtárs reggeli tornázik, tornázzatok hát ti is!- Elvtársak, Ceausescu elvtárs mosakszik, hát mosakodjatok ti is!- Ceausescu elvtárs reggelizik, addig zenét sugárzunk az elvtársaknak...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A Pécs TV kommentátorának, Nyilas Lászlónak díjnyertes bakijai:"Károlyi az FTC-ből igazolt a Fradiba.""Békéscsabáról kettő, ismétlem kettő drukker érkezett, habár lehet, hogy csak egy, igen a másik az a táskája.""Az ott Dancs? Nem, az Herczeg, Herczeg Ferenc, a kispesti gól szerzője. Ja bocsánat, Herczeg Miklós, a Herczeg Ferenc az író.""8-an vagy 9-en álltak lesen.""Egy nagy lövés, és Németh véd bombát. Bombán, mondom én. Hát egy bombát védett, annyi bizonyos."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Meddig szűz a cigány kislány?- ???- Amíg erősebb az öccsénél, gyorsabb a bátyjánál, az apja pedig börtönben van!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az angol királynő látogatást tesz a flotta legnagyobb hajóján. A tengerészek felsorakoznak. A látogatók éppen a hajóhídon mennek át, amikor feltámad a szél és meglebbenti a királynő szoknyáját, amely alatt nyitott fenekű bugyogó van. A híd alatt álló sorban álló egyik matróz felvihog. A protokollfőnök észreveszi és utasítja a kapitányt, hogy szigorúan büntesse meg a fegyelmezetlen tengerészt.Egy hét múlva a kapitány jelent:- A rendbontó 3 napos elzárást kapott!- És mi tartott ilyen sokáig?- A teljes szabályzatot át kellett néznem, hogy találjak egy idevágó paragrafust!- És melyik volt az?- Ha a matróz a hajón rést lát és azt nem tömi be, háromnapos elzárással büntethető.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Szeged egyik "elit" iskolájában két elsős lány között hangzott el a következő párbeszéd:- Te hol laksz?- Kollégiumban.- És az nagy város?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Koromsötét volt...Stirlitz az órájára nézett... volna... de már nem látta.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Motorozik a fiú és a lány. Az elöl ülő fiúnak elromlik a kabátján a cipzár és a szél állandóan belekap. A barátnője azt javasolja neki, hogy fordítva bújjon a kabátba, így a szél nem tud belekapni. Így is lesz, mennek tovább, amikor egy kanyarban kicsúsznak. Egy közelben lakó fickó látja a balesetet, ő értesíti a rendőrséget.- És élnek az áldozatok, mozog még valamelyikük?- A pasi még mozgott, de amikor visszatekertem a fejét a jó irányba, az is elcsitult...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mama! Miért lökjük le a kocsit a szakadékba?- Csönd fiam, még felébreszted a papát!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Béla hazamegy az orvostól és nagyon nyugtalannak tűnik.- Mi a baj? - kérdezi a felesége.- A doki azt mondta, hogy most már mindennap be kell vennem egy tablettát életem végéig.- És? Sok embernek kell tablettát szednie egész életében!- Tudom, de a doki nekem csak 4-et adott!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Matek - Történelem kombinált feladat:Ha IV. Béla 20 év alatt 32 törvényt alkotott, akkor 15 év alatt 10 törvényt hányadik András alkotott?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy nagyvállalathoz fontos pénzügyi beosztásra két hölgy jelentkező is van.Mindkettőt egyenként behívják személyes beszélgetésre, ám a ravasz személyzetis egy trükkös meglepetéssel készül. Úgy intézi, hogy a jelölt távozásakor mintegy véletlenszerűen elejtett, 10.000 forintost találjon a folyosón.Az első jelölt hölgy távozáskor megtalálja a pénzt. Zavartan körülnéz, látja-e Őt valaki, majd egy gyors mozdulattal lehajol, és a táskájába rejti a pénzt, mintha mi sem történt volna, távozik.A második jelölt hölgy, mikor meglátja a pénzt zavartan körülnéz, a pénz gazdája után kutatva, majd félénken visszalép az ajtón és közli: "Találtam egy tízezrest, biztosan hiányzik annak, aki elveszítette, itt hagyom, hátha jelentkezik érte a gazdája."A KÉRDÉS:Melyik hölgyet veszik fel a munkára? Amelyik eltette, vagy amelyik visszaadta a pénzt?A VÁLASZ:Amelyiknek nagyobb a melle!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy csoport másodikos és harmadikos kisgyerek osztálykirándulásra megy a lóversenypályára, két tanítónéni kíséretében, hogy tanuljanak a versenylovakról.Egy idő múlva a két tanítónéni elhatározta, hogy itt az idő, hogy mindenki WC-re menjen. Az egyikük a lányokat vitte a női, a másik pedig a fiúkat a férfi WC-re, és kinn várta őket az ajtó előtt.Egy kis idő múltán az egyik kisfiú kijött és panaszkodott, hogy egyikük sem éri el a vizeldét. Nem volt mit tenni, a tanítónéni bement és segített mindegyiknek kigombolni a nadrágját, felemelni őket és irányítani a pisilést a kagylóba, hogy ne vizeljék le a ruhájukat. Amikor éppen az utolsót emelte fel észrevette, hogy ennek egy hatalmas méretű szerszáma van a többiekéhez képest.Igyekezve hogy közömbösnek látsszon, a tanítónéni mondja neki:- Te biztos már negyedikes vagy ugye?- Téved asszonyom, én a zsoké vagyok az ötödik futamból.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Azért van olyan sok gyengeelméjű a börtönökben, mert annyira hülyék, hogy őket még a rendőrök is el tudták kapni.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi van a magyar liften?- 4 fő - 600 kg.- Mi van az etióp liften?- 600 fő - 4 kg.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy szőke pszichológusnő az iskolában kap állást. Rögtön az első nap meglát egy fiút, aki nem futkározik a többiekkel, csak áll magában. Odamegy hozzá és megkérdezi:- Jól érzed magad?- Jól.- Akkor miért nem futkározol a többi fiúval?- Mert én vagyok a kapus.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Old Shatterhand és Winnetou lovagolnak a prérin, amikor Winnetou lova megbotlik, és az indián nagyfőnök a földre esik. Ahogy ott fekszik a földön, fejét a földre tapasztva, megszólal:- Nem messze előttünk egy bölénycsorda van!Old Shatterhand körbenéz, de nem lát semmit. Csodálattal kérdi indián barátját:- Winnetou testvérem, ezt meg honnan tudja?- Az előbb estem bele fejjel egy nagy adag bölényszarba!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A szerelő átnézi a kocsit, majd így szól:- A benzin rendben, de a többit ki kell cserélni!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A kisbéka sétál az úton.Egyszer csak egy elágazáshoz ér és megdöbbenve olvassa:"Balra a szépek, jobbra az okosak."A kisbéka felsóhajt:- Most szakadjak ketté?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miben hasonlít a kurva az ügyvédhez?- ???- Mindkettőt előre kell fizetni és utána könyörögni nekik, hogy mozogjanak.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Miatyánk Microsoft, aki a merevlemezen vagy, szenteltessék meg a te Windowsod, jöjjön el a te frissítésed, legyen meg a javítókészleted, miképpen a Windowson, azonképpen az Officeban is. Mindennapi MSNünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg a mi kalózmásolatainkat, miképpen mi is megbocsátunk a Matávnak. És ne vígy minket az IBMhez, de szabadíts meg az OS/2-től, mert tiéd a Dos, a Windows, és az NT, Mindörökkön örökké,Enter.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A katonajelölt meztelenül áll az orvosi bizottság előtt:- Hátra arc! - Lehajolni! - Alkalmas!- Ezt a szemembe is mondhatta volna.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kohn és Grün megszegték a vallás törvényeit: szombaton is üzleteltek. A rabbi büntetésül azt szabta ki rájuk, hogy egy marék kukoricát tegyenek a cipőjükbe, s egy hétig azon járjanak.Egy hét után találkoznak, Kohn alig tud járni, míg Grün vígan, legényesen lépked.- Te csaló! - kiabál Kohn - nem tartottad be a rabbi parancsát, nem tettél kukoricaszemeket a cipődbe !- Hogyne tettem volna! - védekezik Grün - csak előbb jó puhára főztem őket!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Olyan munkanélküli, független, nem kövér, nem dohányzó, fiatalos nőt keresünk, akinek a munka mellett a szex is fontos. Itt mind a kettőt megkaphatod a férjemtől. Ittlakást, teljes ellátást biztosítunk, + munkabért. Szaktudás nem szükséges. Szeresd a ház körüli munkát és az állatokat.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi az? Szabványos szőrös állatka a fa tetején kést élez?- ???- Mintamókus fen a fán.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Pályaudvaron egy férfi búcsúzik a vonatablakból a testvérétől:- Köszönök mindent! A feleséged pedig szuper az ágyban!Indulás után kérdi az egyik utas:- Mondja, az előbb komolyan mondta?- Á, dehogy. A felesége elég átlagos, csak nem akartam elkeseríteni...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A tanárnő kérdezi a diákokat- Csabi. Te mért szereted Szandit?- Mert olyan szép!- Pistike. Te mért szereted Szandit?- Mert annyira jól énekel!- És te Móricka miért szereted Szandit?- Mert nyáron nem izzad benne a lábam!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A bíróságon a bíró:- Miért nem segített, amikor látta hogy a gyilkos ki akarja lökni az anyósát az ablakon?Vádlott:- Mert láttam, hogy egyedül is boldogul vele!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A lexikon olyan, mint a melltartó. Előfordulhat az, hogy nem találjuk meg benne azt, amiről azt hittük, hogy benne lesz.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki az abszolút nyomorék?- ???- A hazug kőműves, mert miközben vakol, egyfolytában süketel.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Komám, én ki nem állhatom az Andrást.- Hát én se.- Miért, te mennyivel tartozol neki?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A kis falu plébánosa kijön a templomból és látja, hogy Miska bácsi mint mindig, most is tök részeg.- Miska bácsi, mikor szokik végre le az alkoholról?- Öreg vagyok én már ahhoz, hogy leszokjak róla.- Leszokni soha nem késő.- Akkor még ráérek...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean, mi ez a hangzavar?- Uram, a pénz beszél, kutya ugat!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Isten megteremtette a férfit, és megpihent.Majd Isten megteremtette a nőt, és azóta senki sem pihen.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két fiatal elmegy a szexológushoz.- Doktor úr kérem, van egy nagy szexuális problémánk. Bemutathatnánk?- Bemutatni...? Kérem, ahogy gondolják... Tessék, ott a heverő.A fiatal pár belekezd a dologba, és a szexológus csak ámul-bámul az aktuson. Amikor túl vannak rajta így szól:- Ez egészen remek aktus volt, hol itt a probléma?- Sehol, csak saját lakásunk nincs, a szálloda meg drága...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu