Vicc: - Ezerkétszázat mutat az óra, uram - mondja a taxisofőr. -...

- Ezerkétszázat mutat az óra, uram - mondja a taxisofőr.- Ennyire nem számítottam. Visszavinne kilencszáz forintig? Akkor még egy százas borravalót is tudnék adni!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az iskolába különleges dolgokat kell vinni a gyerekeknek. Kérdezi a tanítónéni Pistikét:- Te mit hoztál?- Én egy aranykarkötőt hoztam.- És mit mondott apukád mikor elhoztad?- Hát, hogy ha valami baja lesz akkor letépi a fejem!- Hát te, Zolika, te mit hoztál?- Én egy antik faliórát hoztam.- És apukád mit mondott mikor elhoztad?- Hát azt, hogy ha valami baja lesz akkor kitépi a kezeimet és a hátamba szurkálja!- És te, Móricka te mit hoztál?- Én egy lélegeztetőgépet!- És apukád mit mondott amikor elhoztad?- Azt, hogy Arhhhhhhk-rrrrrrrhöööörrr!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Cigány hazajön az iskolából és megkérdi az apját:- Hát ídesapám! Olvasásból azírt vagyok jeles, mert cigány vagyok?- Nem kisfiam! Az azért van, mert jól olvasol.Másnap hazajön a gyerek és azt kérdezi:- Hát ídesapám! Nyelvtanból azírt vagyok jeles, mert cigány vagyok?- Nem kisfiam, az azért van, mert jó vagy nyelvtanból.Harmadnap hazajön a gyerek és azt kérdezi:- Hát ídesapám! Az, hogy nekem 20 centis faszom van, az osztálytársaimnak meg csak 10, az azírt van, mert cigány vagyok?- Nem édes fiam, az azért van mert a többiek 9 évesek, te meg 25.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy mentenél ki egy fuldokló zsidót a vízből?- Nem tudom.- Nagyon helyes!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

40 éves feleségemet elcserélném két 20 évesre.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Szavak, amelyeket nehéz kimondani ittas állapotban:- Manifesztáció- Innovatív- PrejudikációSzavak, amelyeket NAGYON nehéz kimondani ittas állapotban:- Dezoxiribonukleinsav- Individualizmus- Cogito ergo sum- TermékspecifikációSzavak, amelyeket LEHETETLEN kimondani ittas állapotban:- Köszönöm, de inkább nem feküdnék most le veled.- Nem kérek több italt, köszönöm.- Sajnálom, de a szőke nagymellű nők nem az én eseteim.- Jó estét biztos úr, szép esténk van, nemde?- Á, senki nem szeretné hallani, ahogy énekelek.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Pistike sétál a nagyapjával a parkban.Egyszercsak meglátnak két kutyát, amint szerelmeskednek.- Mit csinálnak a kutyák? - kérdezi Pistike.- Tudod, most csinálják a kiskutyát. - feleli a nagyapja.Később mikor hazamennek, Pistike meglátja a szüleit, amint éppen szerelmeskednek.- Hát ti mit csináltok?- Tudod, csinálunk egy kistestvért neked! - felelik a szülei.- Nem lehetne inkább hátulról? - kérdezi Pistike. - Én sokkal jobban szeretnék egy kiskutyát.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Hír egy skót napilapban:"Tegnap délelőtt a pályaudvar előtt összeütközött két taxi. Az utasok közül 17-en megsérültek."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean, hozza a fürdőnadrágomat!- Dehát uram, éppen az Ön esküvőjére megyünk!- Tudom, de úszni szeretnék a boldogságban.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Hogy milyen tanárokat szeretek?- Óráról elkésős, pontosságot elvárós- Helyettesítős, hozzánemértős- Doktoranduszos, tökjófejes- Utolsó vizsgán mindenkit kettessel átrugdalós- SZTK szemüvegkeretes, halkanbeszélős- Báránylelkű, rendet tartani nemtudós- Első tízpercben viccetmesélős- 60 oldalból 80-at visszakérős, részletekbe belemenős- Óránmobilozós, elnézéstnemkérős- Órárabenemjövős, hirtelen megbetegedős- Álszigorús, ellenörzőt mindigelvevős, de sohabenemírósDe a legjobb lenne a normális. Szerintem.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kovács honvéd először kap kimenőt, amikor is a szüleivel sétál a parkban. Ahogy sétálnak feltűnően bámulni kezd két velük szemben közeledő fiatal lányt, majd ahogy elhaladnak mellettük, utánuk fordul, mire az anyuka meghatódva mondja a férjének:- Látod, hogy nő a fiunk, Béla! Már a lányok után forgolódik.Mire megszólal Kovács honvéd a fejét csóválva:- A jobb szélső nem tartott lépést.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják a hülye indiánt?- ???- Dinka.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A rendőr leint egy kétszázzal száguldozó autóst.- Hová ilyen sietősen?- Ne is kérdezze, biztos úr! Most lőttem le az anyósomat, itt a hullája a csomagtartóban. A csőre töltött pisztolyt még nem volt időm eldobni, itt van a kesztyűtartóban.A rendőr döbbenten előrántja a pisztolyát s a sofőrre fogja, a másik kezével meg rádión sürgős segítséget kér.Megjön az erősítés.- Mire fel ez a nagy riadó, őrmester?- Hadnagy úr, jelentem, ennek az egyénnek ott az anyósa lelőve a csomagtartóban, a pisztoly meg a kesztyűtartóban!Átvizsgálják a kocsit, se hulla, se pisztoly, semmi különöset nem találnak. Egyszer csak megszólal a sofőr:- Fogadjunk, hogy most még azt is rám akarja majd fogni, hogy kétszázzal száguldozok!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Reggel megkérdezi Pistike a papáját:- Apu, mi dőlt le tegnap éjjel a hálószobában?- Semmi, kisfiam.- Akkor mire mondta az anyu, hogy ezt már az Isten se tudja felállítani?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az autópálya melletti étteremnél megáll egy kirándulóbusz, és az összes utas beözönlik a megterített asztalokhoz. A társaság vezetője odamegy a főpincérhez, és ezt mondja neki:- Nézze uram, ezek az emberek itt egy kicsit gyengeelméjűek, de abszolút ártalmatlanok. Én vagyok az orvosuk, éppen egy kirándulásból tartunk visszafelé az elmegyógyintézetbe. Söröskupakokkal akarnak majd az étkezés után fizetni, ezért arra kérném Önt, hogy fogadja el tőlük, és a végén a számlát hozza nekem, majd én rendezem.Így is történik. A pincérek átveszik a söröskupakokat, majd amikor a csoport végzett, a főpincér odaviszi a számlát az orvosnak.- No lássuk csak - teszi fel a szemüvegét az orvos. - Tud visszaadni egy dísztárcsából?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A repülőn elromlik az egyik hajtómű, a pilóta rádión kéri az utasokat, hogy üljenek le, csatolják be magukat, kényszerleszállást hajtanak végre. A bejelentés után megkéri az egyik stewardesst, hogy ellenőrizze az utasokat:- Mindenki leült, és becsatolta magát?- Igen, már csak egy ügyvéd osztogatja a névjegykártyáját.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A pityókás ács fűrészelés közben véletlenül levágja a saját fülét, ami lepottyan az utcára. Arra jön egy járókelő, aki észreveszi a véres húscafatot.- Ez a magáé? - kiabál fel az ácsnak.- Nem. Az enyém mögött volt egy ceruza is...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy székely fiatalember el szeretne menni a bálba, de nincsen ünneplős cipője. Elhatározza hogy kifényesíti a gumicsizmáját és abban megy majd el táncolni. Így is tesz.Aznap este a bálban először Annát kéri fel táncolni. Tánc közben lenéz, és azt mondja:- Anna, rajtad kék bugyi van.- Hát ezt honnan tudod?- Tudom.Másodszorra Natasát kéri fel táncolni. Tánc közben ismét lenéz és azt mondja:- Natasa, rajtad fehér bugyi van.- Ezt meg honnan tudod?- Tudom.Harmadszorra Nórát kéri fel táncolni. Tánc közben megint lenéz, majd ijedten felkapja a fejét:- Nóra, van rajtad bugyi?- Nincs. - válaszolja.- Huh, már azt hittem, hogy a csizmám repedt szét.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A radikálisan magyargyűlölő román, Georghe Funar haldoklik. A halálos ágya körül ott állnak leghűbb emberei, egyszercsak az egyiküket magához inti és a fülébe súgja:- Utolsó kívánságom, hogy azonnal változtassák meg a nevemet Funár Györgyre.- Na de vezérem! Hiszen te utálod a magyarokat, miért akarod magyarítani a neved?- Inkább haljon meg egy magyar, mint egy román!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A felháborodott autós az autóalkatrész boltban:- Uram, Ön nekem azt mondta, hogy ez az akkumulátor nagyon tartós darab, és az autómba már soha többet nem kell vennem másikat! Aztán még hat hónapot sem bírt ki!- Elnézést kérek, nem gondoltam volna, hogy az autója kibír még fél évet...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Sírva jön haza a suliból szeptember 10-én Bin Laden egyik kisfia.- Mi a baj, Abdullah? - kérdi az apja.- Egyest kaptam földrajzból - sír az ifjabb Bin Laden.- Miért, mit kérdezett a tanárnő?- Azt, hogy mi New York legmagasabb épülete?- És te mit mondtál?- Azt, hogy az Empire State Building - bőgi a gyerek.- Semmi baj, Abdullah! Majd a papa megoldja...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi az: sárga és nehéz átdobni a kerítésen?- ???- Villamos.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki az abszolút illedelmes vulkán?- Aki megkérdezi a mellette lévő hegytől, hogy nem baj-e ha füstöl?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Megtörtént eset, hogy a skandináv porszívógyártó, az Electrolux egyik reklámkampányának szövegét hibásan fordították svédről angolra, így a porszívót a következő szlogennel hirdették Angliában:"Nincs nagyobb szívás, mint egy Electrolux porszívó."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Feleség a férjnek:- Képzeld, ma éjszaka azt álmodtam, hogy egy igazgyöngy nyakláncot vettél nekem! Szerinted ez mit jelenthet?- Majd a szülinapodon megtudod - mosolyog sejtelmesen a férj.Az asszony alig várja a születésnapját. Elérkezik a nagy nap, a férj beállít egy csokor virággal és egy szépen becsomagolt dobozkával. A feleség kinyitja, és egy könyvet talál benne, "Álmoskönyv" címmel.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kovács nagyon ideges, és elmegy az idegorvoshoz. Az anyósa is elkíséri, és kint várja a várószobában. Az idegorvos megvizsgálja Kovácsot, aztán azt mondja neki:- Önnek valami krónikus gátlása van, amely minden életörömtől megfosztja.- Pszt... - csitítja Kovács -, kint ül a várószobában!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A szabálytalanul közlekedő szőke nőt megállítja a rendőr, majd azt mondja neki:- Hölgyem, ezért a szabálytalanságért 10.000 forint helyszíni bírságot kell fizetnie!Mire a nő:- Huhh, úgy látszik szerencsés napom van, tegnap ugyanezért még a jogosítványomat is elvették!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Ellesett beszélgetés egy 8 éves kisfiú és 5 éves húga között...A kislány így szól a bátyjához:- Gyere, segíts felinstallálni ezt a játékot!Mire a fiú:- De buta vagy! Nem tudsz installálni?Válasz:- Az installálás már megy, csak olvasni nem tudok!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Három csiga megy a vasúti sineken:- Jön! - PTTY- Mi? - PTTY- Ja! - PTTY

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A barátnőm azt mondta, hogy lehetnék sokkal szenvedélyesebb... Így hát beszereztem még egy barátnőt.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az etiópok bújócskáznak. Bemegy a házba a hunyó és nem lát senkit. Egyszer csak egy hatalmas csörömpölésre lesz figyelmes és nézi ahogy a játszótársa kiesik a seprű mögűl.- Megvagy! Te vagy a húnyó!Erre a másik gyerek szinte síró hangon:- Nem ér, a dagi kilökött!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Apa szigorúan a kislányának:- Kittikém, már ezerszer megmondtam, hogy ne játssz a gyufával!- Tudom apu, de nem játszom, csak rá akarok gyújtani!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Isten megteremtette a nőt a Paradicsomba. De látta, hogy szegény nagyon egyedül van, elhatározta, hogy teremt neki egy társat.- Nagyon magányos vagy, teremtek neked egy társat, egy férfit. De előre megmondom, hogy rengeteg bajod lesz vele.- Nem baj, nagyon szeretnék valakit, hogy ne legyek ennyire egyedül.- Jól van. De valahogy majd el kell magyaráznod neki, hogy téged teremtettelek meg először.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Knézy Jenő egy meccsre haladva aszfaltozókat vesz észre. Mivel jól nevelt, így szólt hozzájuk:- Jó estét, jó szurkolást!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Stirlitz bosszúsan vette észre az egyenruháján éktelenkedő nyálfoltot, majd életében először megrémült...- A rádiós köpött - gondolta.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A cég igazgatóhelyettesének felesége váratlanul betoppan a férj irodájába, és ott találja a titkárnőt a férfi ölében.A férj pillanatnyi habozás nélkül elkezd diktálni:- ... és összefoglalva uraim, hiány ide, hiány oda, itt, az irodában nem vagyunk képesek továbbra is egyetlen székkel ellátni a feladatunkat.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu