Vicc: - Ha az egyik iskolai vécében van vécépapír: szerencséd van. - Ha...

- Ha az egyik iskolai vécében van vécépapír: szerencséd van.- Ha működik a vécé: még nagyobb szerencséd van.- Ha van illatosító spray is: Tűnés azonnal a tanári vécéből!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Móricka kikéreckedik énekórán vécére. Látja, hogy ég a vécé, fut vissza az órára, és mondja a tanárnak:- Tanár úr kérem, ég a vécé!- Móricka, énekórán csak énekelve szabad beszélni!- Subidubi lálálá, ég a budi!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi 8 hobbit?- ???- Egy hobbájt.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A medve sétál az erdőben. Valami különösre figyel fel. Az egyik bokor felől csak ennyit hall:- Egy... kettő... három... négy... öt... hat... hét.Egyszerre csak a nyuszika mászik ki a bokor mögül. A medve meglepődve nézi, és megkérdezi:- Nyuszika! Mit csináltál te a bokor mögött?- Pisiltem.- De miért kell ahhoz számolni?- Hát idefigyelj medve! Egy, lehúzom a zipzárom. Kettő, előveszem. Három, felhúzom a bőrt. Négy, pisilek. Öt, lehúzom a bőrt. Hat, elteszem. Hét, felhúzom a zipzárt. Nagyon jó, próbáld ki!Másnap a medve sétál az erdőben és ráérkezik a pisilés. Hát gondolja, hogy kipróbálja amit a nyuszika mondott. Bemegy az egyik bokor mögé, és elkezdi:- Egy... kettő... három... négy... öt... három... öt... három... öt... három... öt...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Boldogan mosolyogva meséli a rabbi egyik barátjának:- Képzeld, ma hét embert tettem boldoggá!- Hogyan? - kérdezi a barát.- Összeadtam három jegyespárt!- Ööö... Az nem csak hat embert jelent?- Miért, mit gondolsz, ingyen tettem?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi az Etióp kedvenc dala?- ???- Fújja el a szél.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A rendőr panaszkodik az orvosának, hogy sehogy sem gyógyul a sebe.- Felírok magának egy másik fajta sebhintőport, majd meglátjuk, az használ-e!- Na jól van doktor úr, tegyünk akkor egy újabb próbát egy másik fertelmes ízű vacakkal is!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Micike egyik reggel másfél órát késik a munkahelyéről. Főnöke felelősségre vonja:- Mit tud felhozni mentségére?- Azt, hogy gyereket várok.- Mikorra várja?- Mához kilenc hónapra...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az Egyház embereket bíz meg, hogy minél több Bibliát adjanak el. Két hét múlva a gyűlésen beszámolót tartanak.Valaki eladott ötöt, valaki tízet, de a legnagyobb eredményt a dadogós érte el, aki több, mint húsz Bibliát adott el. Kérdezik tőle, hogy csinálta?- A-A-A-Azt mo-mo-mo-mondtam, ha nem ve-ve-ve-veszik meg, fe-fe-fe-felolvasom.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért nem tud a férfiak több mint ötven százaléka szex után egyből elaludni?- ???- Mert még előtte haza kell menniük.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A székely elmegy a hegyekbe kirándulni a fiával. Rájuk esteledik és megszállnak egy erdészházban.Éjszaka felébred a székely és azt kérdi a fiától:- Mit csinálsz fiam?- Maszturbálok apám.- Na, és hogy haladsz, fiam?- Még nem sokra haladtam apám.- Na, akkor most már próbálkozz a sajátoddal!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy vasúti kupéban utazik egy anya a nagylányával, egy katonatiszt és egy kiskatona.Az alagútba beérve elcsattan egy pofon.- Mire gondol az anya: "Milyen tisztességes lányom van!"- Mire gondol a nagylány: "Milyen attraktív még az anyám!"- Mire gondol a tiszt: "Ez a kiskatona szemtelenkedik és én kapom a pofont!"- Mire gondol a kiskatona: "A következő alagútban megint behúzok neki egyet!"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki az abszolút sovány?- ???- Akinek még a gondolata is látszik.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mit mond a riporter a gerelyhajítás közben?- ???- Száll a finn gerelye...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Piroska sétál az erdőben, előugrik a farkas és azt mondja:- Nem félsz Piroska?- Miért félnék? Pénzem nincsen, dugni meg szeretek.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Utas a kalauzhoz:- Tessék mondani, ez a vonat mindenhol megáll?- Miért? Maga mindenhol le akar szállni?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Aztán szeretné-e már, hogy a büntetése leteljen?- Én ugyan nem!- Hogyhogy?- Mert engem életfogytiglanra ítéltek!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy férfi felad egy társkereső hirdetést:"Feleséget keresek!"Másnap kap egy csomó levelet, mindegyikben ez áll:"Mit szólna az enyémhez?"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy rendező elmegy az indiánokhoz filmet rendezni. Egyik nap megkérdezi az indián varázslót, hogy milyen idő várható mára.Az indián így felel:- Ma meleg lesz!Másnap ismét megkérdezi a rendező, hogy milyen idő lesz.Az indián azt mondja:- Esős idő várható!Másnap már a sajtóval jön, hogy az egész világ hadd lássa, létezik egy indián aki meg tudja mondani az időjárást!- Na és ma milyen idő várható?- Azt sajnos nem tudom megmondani!- És miért nem, talán mert nem egyedül jöttem?- Á, dehogy, csak elromlott a tévém, és nem láttam az időjárásjelentést!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják a török nőgyógyászt?- ???- Kaparadzsa.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Hazamegy a férj, szőke felesége bűntudatosan megy elé:- Ne haragudj, drágám, de ki akartam vasalni a nadrágodat, véletlenül rajta felejtettem a vasalót, és egy nagy lyukat égettem a szárába.- Ne is törődj vele - mondja a férj. - Van még egy ugyanolyan.- Igen, ez nekem is eszembe jutott - mondja büszkén a feleség - abból foltoztam be a kiégetett lyukat!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A fiatal házaspár vesz egy új szekrényt.A férj hajnalban elmegy dolgozni és amikor reggel az első villamos elmegy a ház előtt, a szekrényajtó magától kinyílik.A feleség becsukja, de a következő villamosnál megint kinyílik.Ez így megy egész nap, mire a feleség megunja és felhív egy asztalost, hogy szerelje meg.Áll a szerelő meg a feleség a szekrényajtó előtt, és amikor a villamos jön, az mindig kinyílik.- Hát sajnos innen nem látok semmit, lehet, hogy belül van a baj, én beállok a szekrénybe, csukja rám az ajtót, hátha belülről látom, mi a hiba. - mondja a szerelő.Amikor a szerelő beáll a szekrénybe, a feleség rácsukja a szekrényajtót, pont megérkezik a férj, veszi le a kabátját, és be akarja akasztani a szekrénybe, amikor meglátja bent a szerelőt.- Maga mit csinál itt? - kérdi.- Mondja, elhiszi nekem, ha most azt mondom, hogy a villamosra várok?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Három fekete bőrű kismama beszélget. Mondja az egyik:- Én azt szeretném, ha a második gyerekem fiú lenne. A kisfiúk olyan elevenek, csupa vidámság velük az élet.Azt mondja a másik:- Én kislányt szeretnék. Mindenféle édes kis ruhát adnék rá.A harmadik azt mondja:- Nekem mindegy, hogy fiú vagy lány, csak fehér bőrű ne legyen!- Miért? - kérdi a másik kettő meghökkenve.- Jaj, a fehér gyerekeken egyből meglátszik a kosz!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Stirlitz Müller írodájában kutakodik, bejön Müller a titkárnőjével csókolózva.- Lebuktam! - gondolta Stirlitz.- Lebuktam! - gondolta Müller.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy golfklubban volt olvasható a következő szöveg:1. A hát egyenes, lábak enyhén hajlítva, mindkét talp a földön.2. Két kézzel, laza csuklóval tart.3. A fej lefelé néz.4. Gyorsan hátracsapni tilos.5. Vigyázzon a vízre!6. Igyekezzen nem eltalálni senkit.7. Ha túl hosszúra sikerülne, figyelmeztesse az elöl állókat.8. Ne álljon közvetlenül senki elé.9. Maradjon csendben, ne zavarjon másokat a koncentrálásban.10. Ne lóbálja feleslegesen mások orra előtt.És most öblítse le a piszoárt, és menjen ki a WC-ből.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean, kössön egy spárgát az anyósomra!- Miért, uram?- Sárkányt akarok eregetni!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az anyós örömmel mondja a vejének:- Képzeld, elmúlt a reumám!- A fene egye meg - mondja a vő - akkor honnan fogjuk ezentúl tudni, hogy időváltozás lesz?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az öreg skót egyik kisvárosi állomáson beszáll a vonatba. Beszédbe elegyedik a szomszédjával. A legközelebbi állomáson feláll, elköszön, leszáll, de a vonat indulása után rögtön jön is vissza, tovább folytatja a beszélgetést.Megint megáll a vonat, az öreg skót megint leszáll. És amikor a vonat indul, újra csak felszáll.A szomszéd, aki nem érti az egészet, megkérdi:- Uram, miért szállt le mindegyik állomásnál?Az öreg skót teljes nyugalommal feleli:- Jegyet váltani uram, hogy tovább utazhassak.A harmadik városnál az öreg skót megint leszáll, hogy jegyet váltson. Mikor visszajön, a szomszéd megkérdi:- Tulajdonképpen, meddig akar utazni, uram?- Londonig. De már olyan öreg vagyok, hogy bármikor meghalhatok... és ha a teljes útra váltottam volna jegyet, akkor az esetben kárbaveszne!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy nagyon részeg fickó kilép a kocsmából és leül a járdára. Arra megy a rendőr:- Maga mit csinál itt?- Hát ha már így mozog a föld, nem fárasztom magam, megvárom míg ideér a házam.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az osztályvezető főorvos behívatja az elmebeteg ápoltat a szobájába.- Nos, Kovács úr, Ön teljesen meggyógyult, elhagyhatja az intézetet. Na mi az, nem is örül?- Most minek örüljek? Hogy tavaly még én voltam Napóleon, most meg csak Kovács Jenő leszek?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A cigány börtönbe kerül. Mindjárt meg is kérdezi a fegyőrt:- Miért van az ablakokon rács?- Biztonsági okok miatt.- Ugyan már! Ki az a hülye, aki pont a sittre akar betörni?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Józsi bácsi, a TSZ állatgondozója nagyon jó szakember, csak kicsit csúnyán beszél. Egyszer, amikor az elnök az istállónál jár, Józsi bácsi odakiált neki:- Elnök elvtárs, a bika megbaszta a fehér tehenet!Az elnök rá se legyint. Másnap azonban az elnök megtudja, hogy holnap érkezik Rákosi elvtárs. Fut azonnal Józsi bácsihoz, és mondja neki:- Józsi bácsi! Holnap jön Rákosi elvtárs. Nekem nehogy valami csúnya szót halljak, mert akkor oda az egész TSZ becsülete. Ha a bika meg-hm-hm a fehér tehenet, akkor maga azt mondja nekem, hogy: elnök elvtárs, a bika meglepte a fehér tehenet.Másnap meg is jön Rákosi elvtárs és a sleppje. Az elnök kalauzolja őket. Amikor az istállónál járnak, Józsi bácsi odakiált nekik:- Elnök elvtárs meglepetés érte a fehér tehenet! A bika a tarkát baszta meg!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Nyugodt tempóban halad az autós a városban, amikor indexelés nélkül elévág egy nő. A sofőrnek minden tudására szüksége van, hogy elkerülje az ütközést. A következő lámpánál megszólítja a nőt:- Hölgyem, nem tud indexelni?- Indexelni tudok, csak vezetni nem.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy kisfiú odamegy az apjához és megkérdezi:- Apa, az ügyvedek igazat is mondanak néha?- Persze fiam, az ügyvédek BÁRMIT képesek megtenni, csak hogy megnyerjenek egy ügyet.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- És miért jó, ha egyszerre vagy Alzheimer-kóros és Parkinson-kóros?- ???- Mert elfelejtesz remegni.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Tanárnő az 50-es években:- Gyerekek, holnapra hozzatok be 100 Ft-ot, mert Urundi-Burundiban támogatnunk kell a pártszervezetet.Másnap mindenki hozza pénzt, csak Pistike nem.- Hát te miért nem hoztad a pénzt? - kérdezi a tanárnő.- Az apukám azt üzeni, hogy Urundi-Burundiban nincs is pártszervezet.1 hét múlva jön az újabb felszólítás:- Gyerekek, holnapra hozzatok be 100 Ft-ot, mert Urundi-Burundiban támogatni kell a szakszervezetet.Másnap mindenki hozza a pénzt, csak Móricka nem.Most már kérdés nélkül mondja:- Az apukám azt üzeni, hogy Urundi-Burundiban szakszervezet sincs.Megint egy hét telik el:- Gyerekek, hozzatok be holnapra 100 Ft-ot, mert Urundi-Burundiban 1 millió kisgyerek éhezik.Másnap mindenki hozza a pénzt, Pistike viszont 300 Ft-ot ad.- Apukám azt üzeni, belátja, hogy tévedett. Mert ahol egymillió kisgyerek éhezik ott biztos van pártszervezet is, meg szakszervezet is.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu