Vicc: - Hát magával mi történt? - érdeklődik Kovács a szomszédjától, aki...

- Hát magával mi történt? - érdeklődik Kovács a szomszédjától, aki mankóval ballag ki a lakásból.- Közlekedési baleset ért.- És mankó nélkül egyáltalán nem tud járni?- Az orvosom szerint igen. Az ügyvédem szerint nem.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A cigány felszáll a buszra és leül egy öreg néni mellé. Ahogy leül, szellent egyet.- Na de kérem! - mondja a néni, erre a cigány:- Nem kell kérni, ingyen van.Eltelik kis idő, hát a cigány újra fingik egyet.- Ez hallatlan! - mondja a néni, erre a cigány:- Az, de szaga az van!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Skót hirdetés:"Elvált úr keres olyan hölgyet, aki be tud fejezni egy megkezdett sálat!"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Tegnap végre bementem a főnökhöz és nagyon határozottan fizetésemelést kértem.- És hogy sikerült megegyezni?- Kompromisszumos megoldás született...- ???- A fizetésem nem emelkedik, én meg cserében maradhatok.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A tömeg meg akar egy hűtlen asszonyt kövezni, de Jézus látva ezt, elkezd nekik prédikálni:- Híveim, az vesse rá az első követ, aki még sohasem vétkezett.Ekkor egy fekete ruhás nő kilép a tömegből, kezében egy nagy kő, hozzávágja a hűtlen asszonyhoz, aki halva esik össze. Amint a tömeg eloszlik, Jézus odaszól a fekete ruhás nőhöz:- Ne haragudj anyám, de néha nagyon az idegeimre tudsz menni...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért nem szabad a konyakra vodkát inni?- ???- Mert nem jó keverni Napóleont az oroszokkal!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Milyen túrán látnád szívesen az anyósod?- ???- Proszektúrán.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két hangya egy-egy kenyérmorzsát tol az úton. Arra megy az elefánt, odaszól neki az egyik hangya:- Fogadjunk, hogy nem tudod feltenni a fejedre ezt a kenyérmorzsát!Az elefánt felrakja, mire odaszól neki a másik hangya:- De fogadjunk, hogy nem tudsz ráállni erre a másik kenyérmorzsára!Az elefánt rááll, mire a két hangya fetrengve a röhögéstől:- Vazze, mekkora szendvics!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy nő nagyon siet, ezért fog egy taxit. Amikor a taxis meghallja, hogy sietnie kell, tövig nyomja a gázpedált. Elérnek egy kereszteződésbe, de épp piros a lámpa. A taxis ahelyett hogy fékezne, még gyorsít is, majd két hatalmas kamion közt óriási dudaszóval kísérve éppcsak átcsúsznak.- Ember, teljesen megőrült? - kapkod levegő után az utas.- Nyugalom hölgyem, lazítson! Nem lesz semmi baj! Ha nem bírja a látványt, akkor nyugodtan csukja be a szemét ahogy én is teszem.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Pistike az iskolában minden nap tanul egy csúnya szót. Egyszer amint hazajön és egy csúnya szót használ az apukája azt mondja: ha megígéred, hogy nem mondod ki még egyszer ezt a szót, kapsz egy ötvenest!Pistike megígéri. Másnap azt mondja az apukájának: "Apa, ma olyan szót tanultam, hogy egy százast kapok érte".

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két szőke nő beszélget:- Nálatok sincs melegvíz?- De van, csak nálunk hideg!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják a halott indiánt?- Már sehogy...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kriszina a lovasiskolában gyakorol. Az edző figyeli hogyan ugorja át az akadályokat. Az egyiknél azonban a ló hirdelen lefékez, Krisztina pedig leesik a lóról, át az akadály túloldalára.- Remek Krisztina! Csak legközelebb a lovat is vigye magával!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Móricka lemegy a játszótérre és ott van Pistike.- Bibibi nekem van homokozóm! - mondja PistikeMóricka felrohan az anyukájához és megkérdi tőle:- Anyu nekem is van homokozóm? - Persze Móricka - mondja az anya.Móricka megint lemegy a játszóra. Mondja Pistike:- Bibibi nekem van 1 labdám! Erre Móricka megint felszalad:- Anyu nekem is van labdám?- Persze Móricka.Móricka ismét lemegy a játszóra. Mondja Pistike:- Bibibi nekem van egy kistestvérem! Felszalad Móricka: - Anyu nekem is van kistestvérem? - Persze Móricka csak még a hasamban.Leszalad Móricka mondja:- Bibibi nekem is van kistestvérem csak Anyu lenyelte!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Drágám, most hogy összeházasodtunk, azt hiszem kialakíthatnánk a szexuális életünket a következők szerint: Este, ha a frizurám rendben van, azt jelenti, hogy nem akarok szexet. Ha nem egészen szép a hajam, nem elég rendezett, ez azt jelenti: lehet, hogy akarom a szexet, lehet hogy nem. Viszont ha a frizurám teljesen elhanyagolt, ez azt jelenti, hogy akarom a szexet.- Rendben van édesem! Csak ne felejtsd, hogy ha hazajövök általában iszom egyet. Ha csak egy pohárral iszom, akkor ez azt jelenti, hogy nem akarom a szexet. Ha két pohárral iszom, akkor ez azt jelenti: akarom a szexet, de lehet, hogy nem. Viszont ha több mint két pohárral iszom, akkor kurvára nem fog érdekelni, hogy milyen a hajad!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Doktor úr! Van biztos szer terhesség ellen?- Persze, hogy van. - válaszol az orvos - Egy pohár vizet kell inni.- Előtte, vagy utána?- Helyette.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi a különbség a tehéntrágya és a Win95 között?- ???- A tehéntrágyából ki lehet lépni.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bolhaírtó port árul a székely vásározó, de valójában az csak téglapor volt, szépen csomagolva.Vették is a népek mint a cukrot.- Aztán mondja csak, hogy kell használni ezt a bolhaport?- Meg kell fogni a bolhát, és az orrára kell tenni egy csipettel, attól felfordul.- Hogy mondja kend? Hiszen ha megfogom, már nem kell a por, mert agyonnyomom...- Agyonnyomni? - Az sem rossz módszer...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Abszolút használhatatlan találmányok:1. Fekete szövegkiemelő2. Sötétben látható napszemüveg3. Vízálló szivacs4. Tűzálló cigaretta5. Akkumulátorral működő akkutöltő6. Biztonsági öv motorosoknak7. Videókazetta a videó összeszereléséről8. Csendes ébresztőóra

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az etióp kifog egy aranyhalat a tóból, mire az megszólal:- Teljesítem egy kívánságodat, kérj bármit!- Jó! - mondja az etióp. - Legyen benned minél kevesebb szálka!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják a francia vizvezeték szerelőt?- ???- Há Dö La Ví.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hölgyem, van egy kis műszaki probléma a kocsiban.- Igen? Mi az?- Rövidzárlat.- Tényleg? Akkor hosszabbítsa meg.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean, ha elalszom, oltsa le a villanyt.- Rendben van, uram. Majd szóljon, ha elaludt.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az elítélt épp a villamosszékben ül, és a kivégzésére vár, amikor hirtelen elkezd csuklani.Az őr megkérdezi tőle:- Mi az utolsó kívánsága?- Szeretném, ha megijesztene!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két rendőr bemegy a McDonald's-ba.- Kérünk két hamburgert!- Fiúk, sajnos elfogyott a hamburger, pechetek van.A két rendőr összenéz, mire rávágja az egyik:- Akkor kérünk két pecheteket!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A skót és felesége étterembe mennek. Ketten rendelnek egy szendvicset. Mikor a pincér kihozza, a férj kettévágja a szendvicset és elkezd falatozni, míg a feleség csak ül és nézi.- Ön nem eszik? - kérdi a pincér a nőtől.- De, hamarosan, ha a férjem végzett és visszaadja a műfogsoromat.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Müller 120-szal száguldott Berlin utcáin. Stirlitz arra sétált és úgy tett, mint aki nem siet.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Négy vasárnapi golfjátékos beszélget arról, ki hogyan szokta rábírni a feleségét, hogy elengedje golfozni vasárnaponta.- Én minden szombat este elviszem egy jó étterembe, ennek annyira szokott örülni, hogy semmi baj nincs a vasárnapi meccsekkel - mondja az első.- Én meg minden szombaton kitakarítom a lakást, így aztán örömmel elenged - mondja a második.- Mi szombatonként elmegyünk vásárolni, vasárnap aztán egész nap az új szerzeményeit nézegeti, így fel sem tűnik neki, hogy nem vagyok otthon - így a harmadik.- Én meg minden vasárnap hajnal 5-kor felrázom és megkérdezem tőle:- "Egy kis szex, vagy menjek inkább golfozni?"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Boldogan mosolyogva meséli a rabbi egyik barátjának:- Képzeld, ma hét embert tettem boldoggá!- Hogyan? - kérdezi a barát.- Összeadtam három jegyespárt!- Ööö... Az nem csak hat embert jelent?- Miért, mit gondolsz, ingyen tettem?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Valaki egy üzletben a tulajtól alamizsnát kér. Az meglepődve mondja:- De hiszen maga most szállt ki egy taxiból!- Igen. Ez is bizonyítja, hogy mennyire sürgős szükségem van a pénzre!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két Orosz földműves megbeszéli, hogy este egyiküknél összejönnek iszogatni. A házigazda elővesz egy üveg vodkát, tölt mindkettőjüknek.- Egészségünkre! - mondja.Ezután üldögélnek egy 10 percet, majd a házigazda ismét tölt, majd ismét megszólal:- Egészségünkre!Eltelik egy újabb 10 perc, a házigazda megint kitölti az italokat, és nyitná a száját, de vendég közbevág:- Most iszunk, vagy beszélgetünk?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az orosz tanácselnök vesz egy papagájt, és meg akarja tanítani neki hogy "Éljenek a kommunisták!"Ám a papagáj - okos madár lévén - folyton csak szidja a kommunistákat.Mivel a pártelnököt várja vacsorára, ezért a papagájt beteszi a hűtőbe. A miután a pártelnök elmegy, kiengedi a papagájt, aki megszólal:- Éljenek a kommunisták, éljenek a kommunisták... csak ne küldjetek még egyszer Szibériába!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Reggel megkérdezi Pistike a papáját:- Apu, mi dőlt le tegnap éjjel a hálószobában?- Semmi, kisfiam.- Akkor mire mondta az anyu, hogy ezt már az Isten se tudja felállítani?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Őrmester mondja:- Becsukatom tíz napra! De ha ez nem elég, akár egy hétre is.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egyszer, amikor már egy fiú és egy lány régóta jártak, a lány egyszer csak megszólallt egy kellemes délutánt követően:- Ha holnap eljössz hozzánk vacsorára, akkor oda adom neked a szüzességem még holnap este.A srác ennek megörül, és természetesen rábólint a dologra. Még aznap este, miutánt a lányt hazakísérte elmegy a patikába, vesz óvszert és elmondat a patikussal mindent amit tudni kell a szexről és egyebekről.Másnap amikor a fiú megérkezik és a lány behívja, a szülők már az asztalnál ülnek. Amikor a fiú leül és körülnéz, megszólal, hogy hadd mondja ő az asztali áldást, így is történik.A srác nagyon sokáig imádkozik lehajtott fejjel, majd amikor már 20 perce csönd van, a lány halkan odasúg valamit:- Nem is sejtettem, hogy ilyen vallásos vagy.Rögtön hangzik a válasz:- Én sem sejtettem, hogy az apád patikus...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Látod azt a két nőt? A barna hajú a felségem, szőke meg a szeretőm!- Érdekes nekem is, csak pont fordítva!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Először is, foglalkozzunk a legfontosabb szemponttal: a tisztasággal. Ha az alapos tisztálkodás a legfontosabb, akkor a zuhanyzó viszi a prímet. A zuhanyzó egyenletesen oszlatja el a vizet a testén, és gyorsan eloszlatja a koszos vizet. Zuhanyzáskor a víz hatékonyan egyesül a szappannal, hogy szétszedje a bőrödre tapadt olajokat, szennyeződéseket és izzadságot. Ez az elhasznált víz aztán azonnal lefolyik, és Ön makulátlanul tiszta marad. Tovább »

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Sok magas beosztású menedzser vagy más emberek, akik kiváló eredményekkel büszkélkedhetnek, szívesen „eldicsekednek” azzal az információval, hogy elfoglaltságuk miatt naponta legfeljebb néhány órát alszanak. Ez szöges ellentétben áll azzal, amit gyerekkorunk óta neveltek belénk – az alvás lehetőséget nyújt a test regenerálódására, behozni azt, ami az egész napból lemaradt és megvalósítani sok elengedhetetlen folyamatot. Ebben a cikkben aprólékosabban elemezzük az alvás fontossá Tovább »

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A fájlkezelő alkalmazásokkal miniatűr, illetve lista elrendezéssel böngészhetünk a mappáinkban, különféle fájlkezelési munkafolyamatokat futtathatunk. A számítógépen eltárolt fájlokat távoli szerverre mozgathatjuk, a tartalmakat szerkeszthetjük, illetve akár át is tudjuk nevezni. A legjobb FTP kliens programok amik fájlok rendszerezési feladataihoz is megfelelőek. Tovább »

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A bordás tengelyek és hozzájuk tartozó bordás hüvelyek olyan kulcsfontosságú alkotóelemek az iparban és a mezőgazdaságban, amelyek széles körben használatosak a gépgyártásban és a mechanikus rendszerekben. Ezek a komponensek számos előnnyel járnak, és számos alkalmazásban elengedhetetlenek. Ez a cikk bemutatja a bordás tengelyek és hüvelyek jelentőségét, valamint néhány fő alkalmazási területüket. Tovább »

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Megpróbáltam a neten olyan viccet keresni, amely az olaj nélküli, forrólevegős fritőzről szól. Egyetlen egyet sem találtam. Hitetlenkedtem. Létezik olyan mindennapi használati tárgy, amelyről még a találékony és humoros magyar elme, akarom mondani magyar száj nem alkotott viccet? Tovább »

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az önfejlesztő könyvek célja az, hogy javítsuk a képességeinket és készségeinket, és hogy jobban megértsük önmagunkat és a világot. Az önfejlesztés során az emberek olyan készségeket sajátíthatnak el, mint például a kommunikáció, az időmenedzsment és a stresszkezelés. Tovább »

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az IKEA bútor összeszerelése nem okoz nagy kihívást feltéve ha egyszerűbb darabot választottunk. De az sem szégyen, ha valaki nem ért az IKEA bútorok összeszereléshez vagy egyszerűen nincs ideje ezzel foglalkozni. Ebben az esetben érdemes szakembert fogadni, aki szakszerűen összeszereli és a helyére illeszti a bútorokat. Tovább »

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A tereprendezés Tatabánya minden területén hasonlóan zajlik. Összeszedtük az 5 legfontosabb teendőt, amit mindenképpen el szoktak végezni a szakemberek. Tovább »

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Olvasd el, hogy milyen lehetőségeid vannak arra, hogy online keress pénzt! Nézd meg az ötleteinket, amelyeknek az előnyeit és a hátrányait is bemutatjuk! Tovább »

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A mai felgyorsult világban nagyon fontos, hogy a vendéglátóhelyek is lépést tudjanak tartani a változás, fejlődés ütemével. A gazdaságos üzemelés mindig is prioritást élvezett, ez mellett azonban egyre nagyobb szerepet kap a minőség, a környezettudatosság és a gyorsaság is. Ezek tekintetében a Grapos által kínált italcsapoló gépek garantáltan nem okoznak csalódást sem az üzemeltetők sem a vendégek számára. Tovább »

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu