Vicc: Hirdetés egy kutyás újság egyik oldalán: "Kutya eladó. Nem...

Hirdetés egy kutyás újság egyik oldalán:"Kutya eladó. Nem válogatós, megeszik mindent. Szereti a gyerekeket."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A kocsikázó Stirlitz meglátta az út mellett stoppoló Müllert. Gonoszul elvigyorodott, majd elhajtott mellette. pár perc múlva ismét észrevette, amint Müller kétségbeesetten stoppol az út mentén. Ez még háromszor megismétlődött. Stirlitz gyanút fogott. A tizedik alkalom után fény gyúlt az agyában: Aha, ez körforgalom! - gondolta Stirlitz.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy zsebtovaj a bíróságon az ítéletre vár. A bíró kihírdeti:- Vádlottat bűnösnek találtam többrendbeli lopás elkövetésében. A bírság 45 ezer forint.Erre feláll a vádlott ügyvédje:- Tisztelt bíró úr, védencemnek most csak mindössze 20 ezer forintja van, de ha adnak neki tíz percet kint a tömegben, hamarosan előteremti a többit is.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hol tanulják meg a vámpírok a vérszívást?- ???- Az ügyvédektől.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A városi tanító bácsi helyettesít a falusi suliban. Első dolga, hogy figyelmeztesse az ízesen beszélő srácokat a helyes kiejtésre:- Gyerekek, figyeljetek: nem vella, hanem villa, nem tenta, hanem tinta és nem penna, hanem... izé... toll!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az amerikai humorista Bob Hope körútja egyik állomásán ezt találta mondani:"A szállodában olyan kicsi a szobám, hogy a patkányoknak is csapott a válla."A szálloda igazgatósága nem volt túl lelkes, Hope menedzserét megfenyegették, hogy beperelik. Másnap aztán Hope így kezdte a műsorát:"Elnézést kérek a szállodától, tegnap azt mondtam, hogy a szobámban a patkányoknak csapott a válla. Na, ez nem is igaz."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy súlyos autóbaleset után magához térő gépkocsivezető első kérdése:- Hol vagyok?Az ápolónő így válaszol:- A tizenhetesben.- Kórházban vagy cellában?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Móricka hosszasan leskelődik a szülei hálószobájának kulcslyukán...Egyszer csak elvörösödik és mérgében ölével az ajtóba csap:- És még ezek akarnak pszichológushoz küldeni azért, mert szopom az ujjam...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az ötéves kislány bemeny az óvszereshez.- Egy csomag óvszert kérek!- Dehát te még olyan kicsi vagy... még ott a tej a szádon!- Az nem tej!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Milyen túrán látnád szívesen az anyósod?- ???- Proszektúrán.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Irányítótorony, itt a GHA 150-es járata. Elfogyott az üzemanyagunk!- Értem GHA 150. Csökkentse a sebességet, vigye lapos siklásba a gépet. Látja a repteret?- Uh... torony, a reptér kifutójának déli vége mellett állok, csak azt szeretném megtudni, hol vannak a tartálykocsik...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Miért marad fenn az etióp a víz felszínén?- ???- Mert szálka ment a körme alá.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Öreg székely bácsi megy az országúton, egyszer csak megáll melette egy Mercedes, kihajolnak az ablakon és megkérdezik a bácsit:- Hány lóerős a szekér, papa?- Kettő, hát a tied?- 320 - mondja a sofőr és nagy gázt adva elhúz.Pár kilométerrel arrébb az öreg látja, hogy a Mercedes nekiment egy fának. Erre gúnyosan így szól:- Mi van fiam, szétszaladt a ménes?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Pistike megy haza a hittanóráról és újságolja az anyjának:- Képzeld, mama, ma azt mesélte a tanító bácsi, hogy annak idején Mózes kivezette a zsidókat Egyiptomból. Aztán, amikor odaértek a Vörös tengerhez, Mózes mérnökei gyorsan csináltak egy hatalmas hidat. Ezen a hídon mindenki átment, utána Mózes rádión beszólt a központba, azok kiküldtek két vadászbombázót, amik lebombázták a hidat. Mivel már nem volt híd, így a zsidók biztonságban el tudtak menekülni.Az anyja csodálkozva:- Tényleg ezt mesélte?- Hát, igazából nem, de ha elmondanám amit tényleg mesélt, azt biztos nem hinnéd el.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A férj megcsalja a feleségét a titkárnőjével, de észreveszi, hogy a nagy szexcsata eredményeképp a vállán egy harapásnyom maradt. Miközben megy hazafelé, azon töpreng, mit mondjon az asszonynak. Belép a lakásba, a kutyájuk szalad felé. Hirtelen ötlettől vezérelve elkezd birkózni az állattal, majd mutatja a vállát a feleségnek:- Nézd csak, mit csinált velem ez a dög!A felesége széthúzza a blúzát:- Az semmi, nézd meg, az én melleimmel mit művelt!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Barátaimmal beszélgettünk, amikor egyszer csak valaki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör női hormonokat tartalmaz. Elhatároztuk, hogy ezt az állítást tanulmányozni fogjuk, s így - természetesen kizárólag tudományos célokból - megittunk fejenként húsz üveg sört.Tanulmányi munkánk eredménye húsz sör után:- rengeteg hülyeséget dumáltunk össze,- nehezen, de főleg rosszul vezettük gépkocsinkat,- nem gondolkoztunk logikusan,- egyikünk sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen egyértelmű volt a tévedésünk,- minden öt percben pisilni mentünk, természetesen együttEzek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította, az újságcikk pontos és a sörben valóban női hormonok vannak...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért javította ki Micike az "e" betűt "a" betűre?- Hát mi értelme van annak, hogy "feszmérő"?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Nyuszika megy a cukrászdába:- Csókolom, van répatorta?- Nincsen, de holnap lesz!Másnap megy nyuszika megint:- Van répatorta?- Van.- És vannak rajta répadarabkák?- Nincsenek, de holnap lesznek!Másnap megint megy nyuszika:- Van répatorta?- Van.- És vannak rajta répadarabkák?- Vannak.- És van rajta tejszínhab?- Nincsen, de holnap lesz!Harmadnap megint megy nyuszika:- Van répatorta?- Van.- És vannak rajta répadarabkák?- Vannak.- És van rajta tejszínhab?- Az is van rajta! Csomagolhatom akkor?- Köszönöm, csak érdeklődtem!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy kocsmában együtt sörözik egy angol, egy ír és egy skót.Azt mondja az angol büszkén:- Nekem tíz fiam van... Az egy híján egy futballcsapat.Az ír nagyot legyint:- Erre vágsz fel? Nekem tizennégy fiam van. Az egy híján egy rögbicsapat.Mire a skót:- Na és? Nekem tizenhét lányom van. Az egy híján egy golfpálya!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A kis marslakó megkérdi az apját:- Apa, a földlakók tényleg űrszondát küldtek hozzánk?- Igen, az "amerikai alfaj" kettőt is küldött a bolygónkra.- Jajj apa, ugye nekünk nincs olajunk?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Amerikai katona őrt áll az erőd tetején. Egyszercsak lekiabál a parancsnoknak:- Parancsnok úr, jön két indián!- Barátok, vagy ellenségek?- Valószinüleg barátok, mert együtt jönnek!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A rendőr késő este egy kislányt talál az utcán.Megkérdezi tőle:- Hogy hívnak, kicsikém?- Krisztinek.- És mi a másik neved?- Krisztina.- Jó, de apukádat, hogy hívják?- Papa.A rendőr megvakarja a fejét, és tovább faggatózik:- Hol laksz?- A mamámnál.- És ő hol lakik?- Nálunk.- Jó de melyik utcában?A kislány felnéz:- A rendőr bácsi nem tudja?- Nem.- Hát akkor tessék jönni, odavezetem.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Újságíró készít riportot az elmegyógyintézetben. Azt kérdi a főorvostól:- Hogyan állapítják meg egy páciensről, hogy már elhagyhatja a kórházat?- Vannak olyan feladataink, amiket helyesen végrehajtva bizonyíthatják elmeállapotukat.- Tudna egy ilyen példát mondani?- Persze. Vegyük például ezt: van egy kád, teli vízzel. Van a fürdőszobában három tárgy, egy kiskanál, egy pohár és egy vödör. Melyikkel tüntetné el a vizet a kádból?- Ó, hát ez egyszerű! Minden normális ember a vödröt választaná.- Nem, minden normális ember kihúzná a dugót a kádból...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy szőke, egy fekete, és egy vörös nő állnak egy omlófélben levő sziklán. Otterem a jótündér, és felajánlja nekik, hogy madárrá tudja változtatni őket, hogy elrepülhessenek innen. Mondjátok, milyen madárrá változtassalak benneteket?A fekete nő gondolkozik, majd kinyögi:- Én sas akarok lenni! Az olyan energikus, és csodás! Átváltozik, és elrepül.A vörös nő is gondolkozik, majd azt mondja:- Én sirály akarok lenni, mert az olyan király! Olyan szép fehér, meg minden. - Sirállyá változik, és tovaszáll.A szőke nő gondolkodik... gondolkodik... majd megszólal:- Én Pingvin akarok lenni, mert az olyan cuki!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják azt hajlékony kisbabát, aki még bilibe pisil?- ???- Flexibilis.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jó estét, Jean! Mondja, itthon van a gróf úr?- Igen.- A kisasszonnyal?- Nem! A gróf úr nyal!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Elsős gyerekek írni tanulnak. A tanár felszólítja Juliskát:- Meséld el, mit csináltál a szünetben?- Hintáztam Pistikével.- Na, ha felírod a táblára azt, hogy "hinta", kapsz egy tábla csokoládét.Juliska felírja, meg is kapja a csokit.- Na, Kolompár Zsiga, te mit csináltál a szünetben?- Há' tanár úr, én szerettem vóna hintázni, de Pistike fejbedobott egy kővel.- Na Zsiga, ezt hívják hátrányos megkülönböztetésnek, ami nagyon csúnya dolog. Viszont ha felírod a táblára, hogy "a rasszizmus társadalmunk rákfenéje", te is kapsz egy szelet csokit...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az útonálló megtámad egy öregasszonyt.- Pénzt, vagy olyat teszek, hogy magam is megbánom!- Mi lenne az?- Megerőszakolom!Az öreglány kajánul elmosolyodik:- De jó, hogy ma egy árva buznyákot sem hoztam magammal....

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A Pécs TV kommentátorának, Nyilas Lászlónak díjnyertes bakijai:"Károlyi az FTC-ből igazolt a Fradiba.""Békéscsabáról kettő, ismétlem kettő drukker érkezett, habár lehet, hogy csak egy, igen a másik az a táskája.""Az ott Dancs? Nem, az Herczeg, Herczeg Ferenc, a kispesti gól szerzője. Ja bocsánat, Herczeg Miklós, a Herczeg Ferenc az író.""8-an vagy 9-en álltak lesen.""Egy nagy lövés, és Németh véd bombát. Bombán, mondom én. Hát egy bombát védett, annyi bizonyos."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Cseng a telefon a tűzoltóságon.- Jöjjenek azonnal, kigyulladt a házam!- Próbálta már vízzel lelocsolni?- Igen.- És sikerült eloltani?- Nem.- Akkor fölösleges kimennünk, mi is csak ezt tudnánk csinálni.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy férfi panaszolja a haverjának:- Nem tudom, mit vegyek a feleségem születésnapjára. Megvan mindene, megvehet magának bármit, amit szeretne.- Figyelj csak! Miért nem adsz neki egy papírt, amire ráírod: "Ez a kupon egy óra szexre jogosít, az Ön által kívánt módon"?A férfi így is tesz. Másnap újra találkoznak.- Na, hogy sikerült az ajándék? - kérdi a haver.- Ne is mondd! Odaadtam neki, amikor elolvasta ugrált örömében. Aztán a nyakamba ugrott, homlokon csókolt, elrohant, és visszakiáltotta: "Egy óra múlva itt vagyok!"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az Úr megelégeli a világ bűneit, elhatározza hogy egy hét múlva egy új özönvízzel elpusztítja az emberiséget. Ezt dörgedelmes égi szózatban közli is a világ népeivel. Erre a világ vezető politikusai népeikhez fordulnak. Az amerikai elnök tévébeszédet mond:- Amerikai testvéreim! Egy hetünk van arra, hogy böjtöléssel, vezekléssel, jótékonykodással megpróbáljunk a mennybe jutni!A szovjet pártfőtitkár is beszédet tart:- Elvtársak! Nyissátok fel a raktárakat, vigyétek haza az élelmet, a vodkát, egy hetünk van arra, hogy megpróbáljunk jól élni!Az izraeli miniszterelnök beszéde rövid:- Zsidók! Egy hetünk van arra, hogy megtanuljunk a víz alatt élni!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két IT szakember beszélget:- Tegnap megkértem a barátnőm kezét! - meséli az egyik.- És, igent mondott? - kérdi a másik.- Nem tudom, még nem válaszolt az email-re...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mit mond a matematikus, ha a feleségét házasságtörésen kapja a katonaságból a tizedessel?- ???- Uram, úgy látom rossz helyen van a tizedesvessző!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki az abszolút bátor?- Aki tök részegen, éjjel 4-kor hazaérve a kezében seprűt tartó, tomboló feleségét megpillantva azt meri kérdezni, hogy:- Takarítani fogsz, vagy csak elrepülsz valahová?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy elhagyatott viskóban kénytelen éjszakázni a homokos meg a szadista, mert rájuk esteledik. Az éjszaka közepén a homi nem bírja tovább, és megkörnyékezi a szadistát:- Ha hagyod, hogy csináljak veled valamit, akkor én is hagyni fogom, hogy te is csinálj velem valamit.- Rendben - válaszol a szadista.A homokos erre természetesen megdugja a szadistát, majd elégedetten mondja:- Most te is csinálhatsz velem valamit. Amit csak akarsz!A szadista megfogja a homi faszát, és három helyen odaszögezi a konyhapulthoz, majd elmegy egy jókora konyhakésért.- Most le akarod vágni a faszom? - kérdezi kétségbeesetten a homokos.- Dehogy! Levágod te magadnak, ha rád gyújtom a viskót!

Bejegyzés megtekintése

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu