Vicc: Hogy szól az etióp legenda? - A nagyapám egyszer látott egy...

Hogy szól az etióp legenda?- A nagyapám egyszer látott egy szelet rántott húst.Hogy szól az etióp vicc?- A nagyapám egyszer evett egy szelet rántott húst.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Beteg a pszichiáternél:- Doktor úr, nagy vágyam, hogy amíg kocsival utazom, közben kapcsolatot tudjak tartani a barátaimmal.- És, nincs egy mobiltelefonja?- Gondoltam rá, de inkább egy postaládát szereltem a kocsimra.- És, kapott már levelet?- Nem, még soha.- Na, és vajon miért?- Utána rájöttem, hogy ha utazom, közben megváltozik az irányítószámom.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A rendőr megállít egy srácot, és a jogosítványt kéri tőle.- Hogyhogy jogosítvány? Azt hittem, azt csak 16 év felettiek kaphatnak.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy idős ember egyedül élt a farmján. Fel akarta ásni a paradicsomos kertjét, hogy elültesse a paradicsomokat, de túl nehéz munkának bizonyult számára. Az egyetlen fia Bubba, aki segíteni szokott neki, börtönben ült.Az öregember leült és megírta neki problémáját."Kedves Bubba, sajnos elég rosszul érzem magam, mert úgy néz ki nem tudom felásni a paradicsomos kertem ez évben. Már öregszem és túl nehéz munka ez számomra."Pár nappal később levelet kapott a fiától:"Kedves Apa,nehogy felásd a kertet, oda rejtettem a hullákat!Bubba"A következő nap reggelén egy csapat FBI ügynök jelent meg a helyszínen és feltúrták az egész kertet. Mivel nem találtak semmit, bocsánatot kértek az öregtől és elmentek. Az öreg még aznap kapott egy újabb levelet a fiától:"Kedves Apa,A jelenlegi helyzetben ennyit tudtam segíteni. Most már elültetheted a paradicsomokat."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az új teremőr első munkanapja után rövid jelentést tesz a galéria igazgatójának:- A mai napon sikerült eladnom egy Chagallt meg egy Rembrandtot.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Móricka megy az anyukájával az utcán.Móricka talál egy szép gyűrűt.- Anya felvehetem?- Nem, ami a földön van és koszos, azt nem szabad felvenni.Móricka tovább megy az anyukájával az utcán.Elesik az anyja.- Kisfiam segíts fel!- Nem anya, ami a földön van és koszos azt nem szabad felvenni.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy nagyvárosi társasházban nem jönnek ki egymással a női lakók, így a különböző ügyes-bajos dolgoknak per lesz a vége. A tárgyalóeremben aztán mindannyian egyszerre kezdenek vitatkozni egymással, hangosan kiabálva, ki-ki a maga igazát bizonygatva.A bíró megelégeli a dolgot, és így szól:- Hölgyeim, ez tarthatatlan, ez így nem mehet tovább! Valami rendszert vigyünk a felszólalásokba! Ezentúl mindig csak a legidősebb szólalhat meg először!Ezután néma csendben folyt a tárgyalás...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi a különbség a jó ügyvéd és a sztárügyvéd között?- ???- A jó ügyvéd ismeri a törvényt. A sztárügyvéd ismeri a bírót.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Szerinted hány éves lehet a mamám? - kérdi a feleség a férjtől.- Drágám, én zenetanár vagyok, nem régész.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bemegy a pingvin a kocsmába és azt kérdezi a kocsmárostól:- Hé kocsmáros, nem láttad a testvéremet?- Hogy nézett ki?- Szerinted?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A kis Gazsi sírva megy haza az iskolából.- Minek bőgsz te gyerek? - kérdi az apja.- Fizikából kaptam egy karót, mert nem tudtam egy olasz fizikus első nevét, akiről a feszültséget nevezték el! Valamilyen Volta.- Hülye gyerek, hát Dzsontra-Volta!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért nem vesz a rendőr zsebszámológépet?- ???- Mert fejből is tudja, hogy hány zsebe van.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A télre készülődnek az indiánok egy hétig vágják a fát és elküldik a kisindiánt a városba, hogy kérdezze meg az emberektől, mennyire lesz hideg a tél!Az elmegy, és kérdezi a falusiakat::- Milyen hideg lesz télen?- Nagyon hideg!Az indián visszamegy, s még egy hétig vágják a fát! Elküldik ismét! Megkérdezi:- Milyen hideg lesz a tél?- Borzalmasan hideg lesz!Az indián visszamegy a hírrel, s még egy hétig vágják a fát, hogy biztos elég legyen a télre, utána elküldik ismét.- Milyen hideg lesz a tél?- Nagyon, borzalmasan hideg, iszonyú kemény telünk lesz! Az indiánok már 3 hete csak a fát vágják!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A barátnőm azt mondta, hogy lehetnék sokkal szenvedélyesebb... Így hát beszereztem még egy barátnőt.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Hirdetés egy kutyás újság egyik oldalán:"Kutya eladó. Nem válogatós, megeszik mindent. Szereti a gyerekeket."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean, az imént leejtettem egy öngyújtót, vegye fel!- Sajnos nem látom, uram!- Sebaj, majd ledobok egy másikat.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Pista bácsi, árulja már el, hogy tett szert ekkora vagyonra?- Hát, fiam, zsidókat bújtatok a pincémben, ők meg fizetnek érte.- De hiszen a háború már hatvan éve véget ért!- Tudom én, de ők szerencsére nem tudják!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A fizika tanár felelteti Pistikét:.- Na, Pistike, légyszíves mutasd be nekem az ampermérőt!Mire Pistike:- Tanár úr, bemutatom az ampermérőt, ampermérő-tanár úr... Kérem ismerjék meg egymást.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A kocsikázó Stirlitz meglátta az út mellett stoppoló Müllert. Gonoszul elvigyorodott, majd elhajtott mellette. pár perc múlva ismét észrevette, amint Müller kétségbeesetten stoppol az út mentén. Ez még háromszor megismétlődött. Stirlitz gyanút fogott. A tizedik alkalom után fény gyúlt az agyában: Aha, ez körforgalom! - gondolta Stirlitz.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A fiatal hadnagy a Szaharában szolgál, idegenlégiós tisztként.Amikor már nagyon hiányoznak neki a nők, így szól a húsz éve ott szolgáló őrmesterhez:- Mondja, mit csinál itt az ember, ha hm, nőre van szüksége?- Nem érünk mi rá ilyesmire hadnagy úr, nehéz a szolgálat.- De ha végleg magukra tör a szexőrület?- Hát akkor ott a teve.- Oh, te mocskos fantáziájú disznó, te elállatiasodott barom! - ordít a hadnagy, és otthagyja az őrmestert.De telnek, múlnak a napok... hetek... és egy éjjel a hadnagy betámolyog a teveistállóba. Fél óra múlva félig agyonrúgva, vérző fejjel és lankadt végtagokkal talál rá az őrmester. Jajgatva kérdezi tőle:- Mit is mondott erről az eszeveszett tevéről? Maguk, hogy csinálják? Én nem bírtam vele!- Hát úgy mondtam volna hadnagy úr, ha hagyta volna befejezni a mondatot, hogy ha ránk tör a szexőrület, felülünk a teve hátára, és innen húsz kilométerre van egy príma kupleráj, gyönyörű nőkkel...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki az abszolút csúnya?- ???- Akinek kiskorában csontot kötöttek a nyakába, hogy legalább a kutya játsszon vele.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Katonaságnál rászól a közkatonára a felettese:- Menjen a konyhára krumplit pucolni!- Nem mehetek kérem, vírushordozó vagyok!- Nem érdekel, azt majd más széthordja maga helyett...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Moszkvai professzor elmegy medvére vadászni Szibériába. Kap maga mellé egy helyi vadászt is. Nézi a helyi vadász a professzort, majd megszólal:- Maga professzor. Akkor maga okos, ugye?- Igen-igen.- És tud lőni?- Nem először vagyok medvevadászaton, csak Szibériában még nem jártam.- És gyorsan tud futni?- Hosszútávfutó versenyző voltam.Kimennek a terepre. Meglátják a medvét, azt mondja a helyi vadász: fussunk! Futnak visszafelé, a medve trappol utánuk, közben gondolkodik a professzor, hogy mi a francnak fut, mikor van nála puska. Azzal megfordul, céloz, lő - medve eldől, nem mozdul. A helyi vadász odamegy a tetemhez és csóválja a fejét:- Professzor, professzor, maga tényleg tud lőni. Meg gyorsan futni is, de maga egy barom.- Miért?- Most hogyan visszük el a medvét a faluig?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A kisgyerek kérdi az apját:- Apu, én hogyan jöttem a világra?Az apa belekezd:- Az úgy volt, hogy anyád és én egy chat szobában ismerkedtünk meg. Ezután találkoztunk egy internet kávézó mosdójában, ahol feltöltést kezdeményeztem anyád szerverére. Utána vettük észre, hogy anyád nem használt tűzfalat, így megtörtént a baj: kilenc hónap múlva letöltődött a vírus. Hát ez vagy te.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A rádió telefonos műsorában egy szakértő háztartási tanácsokat ad. Egy ijedt női hang telefonál:- Kérem, segítsenek, mit tegyek, egy patkány van a pincémben!- A legjobb módszer, ha a pince bejáratától a ház kapujáig kenyérdarabokat szór el. Ez majd segít, hogy megszabaduljon a patkánytól. - hangzik a jótanács.Megy tovább a műsor, kis idő múlva ugyanaz a női hang még kétségbeesettebben:- Segítség! Mostmár két patkány van a pincémben!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Isten megteremtette a nőt a Paradicsomba. De látta, hogy szegény nagyon egyedül van, elhatározta, hogy teremt neki egy társat.- Nagyon magányos vagy, teremtek neked egy társat, egy férfit. De előre megmondom, hogy rengeteg bajod lesz vele.- Nem baj, nagyon szeretnék valakit, hogy ne legyek ennyire egyedül.- Jól van. De valahogy majd el kell magyaráznod neki, hogy téged teremtettelek meg először.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bemegy a skót az önkormányzathoz, hogy nevet szeretne változtatni. Megkérdi tőle a tisztviselő::- Miért szeretné megváltoztatni a nevét?- Találtam egy doboz névjegyet.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Tasziló, fogadj velem kérlek, hogy kimondok itt egy csúnya szót az étteremben, és senki nem fog megbotránkozni....- Kérlek Arisztid, állom a fogadást.Arisztid rendel egy tál süteményt, majd mikor a pincér kihozza, megkérdezi tőle fennhangon:- Milyen édesség van a tálcán? Tán nem kuglóf-asz ott?Megtetszik ez Taszilónak! Igaz, a fogadást elvesztette, de arra gondol, hogy ezt ő is eljátssza az asszonnyal, ha legközelebb beülnek egy süteményre.Úgy is lesz. Mondja az étteremben a feleségének:- Drágám, kérlek, kimondok itt egy csúnya szót, és senki nem fog megbotránkozni...Rendel is egy tál süteményt, s mikor jött a pincér, felállva fennhangon rákérdez:- Mi a lófaz ez itt, csak nem kuglóf?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják a nőstény zebrát?- ???- Csíkló.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A kannibál apa és fia meglát egy nagyon jó csajt. Azt mondja a gyerek:- Vigyük haza és együk meg!Erre az apa:- Inkább vigyük haza, és együk meg anyádat!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A hajnalban részegen hazaérkező férjet a feleség így fogadja:- Hol voltál ilyen sokáig?- Okos asszony ilyet sosem kérdez!- Okos férfi mindent elmond a feleségének!- Tévedsz drágám, okos férfinak nincs is felesége.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Murphy éjszakai-busz törvénye:Éjszakai buszt általában csak akkor késel le, ha már nem jön több.És általában úgy késed le, hogy még éppen látod elmenni...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az öreg székely bemegy a városi bordélyházba és mondja:- Nőt akarok !- Papa, mostanság már nem nővel szokták hanem csirkével!- Akkor kérek egy csirkét! Megkapja, felmegy a szobára és jól elhancúrozik vele.Másnap megy megint:- Kérek egy csirkét!- Ma már nem a csirke hanem a peepshow a menő!- Akkor legyen az. Beül a fülkébe és látja hogy egy nő öt palival szexel. Nézi nézi és átszól a szomszéd kukkolónak:- Nem semmi a műsor!- Ez semmi, látta volna tegnap az öreget a csirkével!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kohn bácsi 1950-ben bemegy a rendőrségre:- Parancsnok elvtárs, feljelentést szeretnék tenni. Két flamand katona betört a házamba, és elvitte az összes pénzemet.- De Kohn bács, hogyhogy flamand? Nálunk csak szovjet katonák vannak!- Ezt nem én mondtam! Maga mondta!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két kedvenc sportom van: a sörkorcsolya és a 100 női mell.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi az? Szőke nő hajában egy barna tincs?- ???- A remény.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu