Vicc: Két cigány beszélget a börtönben. - Gazsi, te miért ülsz? -...

Két cigány beszélget a börtönben.- Gazsi, te miért ülsz?- Túl gyorsan hajtottam és elütöttem egy gyereket. Hát te?- Túl lassan hajtottam.- Hát miért baj az?- Mert el tudtak kapni a rendőrök.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy súlyos autóbaleset után magához térő gépkocsivezető első kérdése:- Hol vagyok?Az ápolónő így válaszol:- A tizenhetesben.- Kórházban vagy cellában?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi az: Herkules és a kenyérrabló?- ...- Etióp pszhiothriller.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Norvégia egy halott, lepusztult ország... a fővárosa is Oslo....

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hol tanulják meg a vámpírok a vérszívást?- ???- Az ügyvédektől.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki az abszolút vérszegény?- ???- Az, akivel a light vámpírkaját reklámozzák!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A néger elmegy a dokihoz, mert fáj a torka. A doki megvizsgálja a néger torkát, majd azt mondja:- Jó, most álljon négykézláb!A néger csodálkozik, de a doki biztos tudja, mi a dolga, hát lemegy négykézlábba.- Jó, most menjen a rendelőnek abba a sarkába négykézláb - mondja a doki.A néger csodálkozik, de odamegy. A doki nézi egy darabig, majd mondja:- Jó, most menjen a rendelőnek a másik sarkába négykézláb!A néger megint csodálkozik, de odamegy. A doki megint nézi egy darabig, majd mondja:- Jöjjön vissza ide középre, álljon fel, felöltözhet!- Doktorúr! Mondja el, hogy mi a bajom, mert ilyen kivizsgálásban még nem volt részem soha és nagyon aggódok!- Nyugodjon meg! Azt már az elején tudtam, hogy magának torokgyulladása van, csak tegnap vettem egy fekete dohányzóasztalt és nem tudtam, hogy hova rakjam...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi a különbség az erotikus és a perverz szex között?- ???- Az erotikus szexnél egy tollpihét használsz, a perverznél meg egy egész csirkét!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ez a Lindgren tele van pénzzel. Nem tudod miből él?- Bizonyítékok hiányából!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Mikor újjászülettem két dolog közül választhattam:vagy ronda leszek, vagy szép és jóképű, de feledékeny...De hogy mit választottam, arra már nem emlékszem...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy fickó holtrészegen ül a kocsmában, és egy japán nyelvű újságot lapozgat. Odamegy hozzá egy ivócimborája:- Te, nem is tudsz japánul, hogy tudod mégis elolvasni?- Á, nem olvasom, csak a reklámokat nézegetem.- De hát azokat se érted!- Nem baj, úgyse akarok venni semmit...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy nyolcadik osztályos kislány meséli a szüleinek:- Ma bejött egy nőgyógyász az iskolába és mindenkit megvizsgált. Képzeljétek, csak egyetlen lány szűz még az egész osztályban.- Biztos te vagy az aranyom, ugye?- Nem... a tanító néni az.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az iskolában a tanárnéni megkérdezi a gyerekektől, hogy ki babonás.- Gyerekek, ki fél a fekete macskától?Móricka felugrik a padból:- Hát az egerek!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

"Alig használt A/4-es tiszta, fehér papírlapomat, hasonló paraméterekkel rendelkező AUDI gépkocsira cserélném!"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A kisgyereket viszi az apja megkeresztelni.Mennek az utcán, és elkezd esni az eső. Az apuka azt mondja:- Mi a picsa, vizes lett a fejem! Megjegyzi ezt a kisgyerek.Mennek tovább, és egy vak hadonászik a botjával.Az apuka azt mondja:- Ha arrébb nem húzom a fejemet, még kibassza a szememet.Megjegyzi ezt is a kisgyerek. Mennek tovább, mikor a férfi meglát egy utcán fekvő büdös hajléktalant, és azt kiáltja:- Remélem megdöglött ez a semmirekellő. Ezt is megjegyzi a kisgyerek.Beérnek a templomba, és a pap ráönti a gyerekre a szenteltvizet, erre a gyerek azt mondja:- Mi a picsa, vizes lett a fejem! A pap ezt még eltűri.Utána keresztet vet a gyerek feje felett a kezével, hogy megkeresztelje, erre a gyerek ezt mondja:- Ha arrébb nem húzom a fejemet, még kibassza a szememet.Na ezt már nem bírja a pap idegekkel, és elárul. Erre a gyerek:- Remélem megdöglött ez a semmirekellő.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A Székely bácsi nagy kínlódás közepette borotválkozik. Odaszól a gyereke:- Mi a baj, édesapám?- Életlen a borotva. Nem viszi a szakállamat!- Na ne mondja már édesapám, hogy keményebb a maga szakálla, mint az a konzervdoboz, amit most nyitottam ki vele!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy főiskolán a hallgatóknak egy olyan mondatot kellett fogalmazniuk, amelyben a "szeretet" és a "szex" szó is előfordul.- Egy női hallgató fogalmazása:"Amikor két ember mélységesen és szenvedélyesen szereti egymást, és mindkettőjükben megvan az egymás iránti magas fokú és kölcsönös tisztelet, akkor a társadalom morálisan és spirituálisan is támogatja, hogy ez a két személy a fizikai szex mámorában egyesüljön."- Egy férfi hallgató munkája:"Szeretem a szexet."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy mentenél ki egy fuldokló zsidót a vízből?- Nem tudom.- Nagyon helyes!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Főnök a beosztottjához:- Kovács, ezen a héten már ötödször késett a munkából! Tudja mit jelent ez?- Akkor már biztos péntek van...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A faluba bevezetik a villanyt. Hogy jobban menjen a munka, versenyt hirdetnek az oszlopállító brigádok között.Este a számláláskor:- Első brigád, mennyi?- 9.- Szép munka!- Második, mennyi?- 12.- Ez egész szép teljesítmény!- Rendőrök, mennyit ástatok le?- Kettőt!- Az nagyon kevés, a többiek 9-et és 12-őt.- De azok mind kilátszanak!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Amikor a taxi átrobog a piroson, az utas felszisszen.- Ugyan, - mondja a sofőr - mi taxisok minden piroson áthajtunk!Aztán a küvetkező zöld lámpánál megáll.- Most miért állt meg?- Hátha jön egy másik taxis.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Utazik egy nő és egy férfi a vonaton, és egymással szemben ülnek csendben egy kupéban.Egyszer a nő pillantást tesz a férfi himvesszőjére mely nagyon kidudorodik a nadrágban és megszólal.- Uram! Tudta hogy az indiánoknak van a leghosszabb, és a cigányoknak a legvastagabb farkuk?Drága hölgyem had mutatkozzam be, Lakatos Vinetu vagyok!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Beteg az uraság, ezért azt mondja Jeannak:- Jean, hozzon néhány téglát!- Minek uram?- Hogy hamarabb felépülhessek.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A róka elkapja a nyulat.- Rendben van róka koma, egyél meg, de előbb engedd meg, hogy eljárjam a haláltáncot.A róka beleegyezik.A nyuszi elkezd táncolni:- Egyet jobbra, kettőt balra, hármat jobbra, négyet balra, ötöt jobbra, futás!A róka felsóhajt:- Ilyen hülye koreográfiát még nem is láttam!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ha Skóciában turnézunk - meséli a cirkuszigazgató -, sosem szedek belépőt. Így persze tódulnak az emberek...- Jó, jó, de mi ebben az üzlet?- A műsor végén odaállitjuk az állatidomárt a legvadabb oroszlánnal a kijárathoz, és kiteszünk egy táblát:"Kilépés fejenként 5 font"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A férj vesz egy majmot, és mindig azzal szórakozik, hogy azt mondja a majomnak, hogy úgy néz ki, mint az anyósa! Meghallja ezt egyszer az anyós, és felelősségre vonja, hogy miért sértegeti őt a háta mögött? Erre a férj:- Félreérti anyuka, én a majmot sértegetem!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két barátnő sétál a lóverseny pálya mellett:- Te Joli, menjünk be és fogadjunk - mondja az egyik.- Jó, de azt se tudom, hogy hogy kell - mondja a másik.- Hányas bugyit hordasz? - kérdi az egyik.- 2-est.- Jó, én meg 3-ast. 2+3=5 tegyük meg az 5-ös lovat.Befut az 5-ös ló, nyernek egy csomó pénzt.- Próbáljuk meg megint, hányas melltartót viselsz?- 3 -ast- Én meg 4-est. 3+4=7 tegyük meg a 7-es lovat.Megint nyertek. Otthon elmesélik.- Na most megyünk mi - mondja az egyik férj. Kimennek a lovira, azt kérdezi az egyik:- Komám ti hányszor szoktatok az asszonnyal szerelmeskedni hetente?- Én 4-szer.- Én meg 5-ször 4+5=9 tegyük meg a 9-es lovat - mondja az egyik.Megtették, de vesztettek mert befutott a 2-es ló. Erre azt mondja a másik:- Látod komám ha te is az igazat mondod meg én is az igazat mondom, most nyertünk volna egy csomó pénzt.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A nők olyanok, mint a bor. Fiatalon finomak, vadítóak, aztán a kor előrehaladtával egyre testesebbek lesznek, végül megsavanyodnak és fejfájást okoznak.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Beleesik egy légy egy korsó sörbe. Mit tesznek a különböző néphez tartozók?Angol: Kiszedi a korsóból, majd távozik a kocsmából.Amerikai: Kiszedi a korsóból, majd megissza a sört.Kínai: Kiszedi a korsóból, majd megeszi a legyet.Indiai: Kiszedi a korsóból, majd a sört eladja az amerikainak, a legyet pedig a kínainak.Pakisztáni: Kijelenti, hogy a legyet az indiai dobta a sörbe Kasmírral kapcsolatba hozhatóan, emiatt katonai segítséget kér a kínaitól és pénzsegélyt az amerikaitól, hogy vehessen még egy korsó sört.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi a különbség egy brit és egy iraki katona között?- Nem tudom.- Gratulálunk. Üdvözöljük az amerikai légierőnél!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Focimeccs közvetítése közben hangzott el a tudósító szájából:- Ajjaj... Ez már a negyedik sárga a kínaiaknál...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Fiatal lány az első randira készül. Elmegy a fiúval moziba, utána pedig a srác hazakíséri. Amikor a fiú egy búcsúcsókot akar neki adni, a lány kiugrik az autóból és beszalad a házukba. Este még ezt írja a naplójába:"Józsival ma moziban voltunk, utána pedig meg akart csókolni. Ezt én nem engedtem és hazaszaladtam. Hiába, az ember legjobb barátai a lábai."A legközelebbi alkalommal a fiú a blúzába is be akar nyúlni, de a lány ezt sem hagyja, megint elszalad. Bekerül a naplóba a bejegyzés:"Józsi ma be akart nyúlni a blúzomba, de én elszaladtam. Mint már azt korábban megállapítottam, egy lány legjobb barátai a lábai."A harmadik találka után is beírás a naplóba:"Hja, egyszer még a legjobb barátok is eltávolodnak egymástól..."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Stirlitz egy bárban iszogat, mikor véletlenül felborul a pohara.- A francba! - gondolta Stirlitz.- Ki vagyok borulva! - gondolta a sör.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Honnan tudható, hogy egy szőke nő találta fel a térképet?- Ki más írta volna oda, hogy 1 cm = 1 km?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi az: sárga és nehéz átdobni a kerítésen?- ???- Villamos.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Programozók körében használatos elterjedt kifejezések:1. Fura!2. De hiszen ez korábban már futott!3. Csak néhány apróságot kell kijavítani.4. Ez biztos valami hardverhiba.5. Valaki közületek piszkálta a bejövő adatokat.6. Márpedig én ahhoz a modulhoz hozzá sem nyúltam!7. Már majdnem kész vagyok.8. Az gyorsan meglesz.9. Az ember nem tesztelhet mindent!10. Lehetetlen hogy ez befolyásolja a másik modult is.11. Határozottan emlékszem hogy ezt a hibát már kijavítottam.12. A dokumentáció már készül.13. Az nem az én programom.14. Szokatlanul sok zűröm volt.15. Hiszen a specifikációt egész idő alatt változtatták!16. Azt hittem megtaláltam a hibát.17. Ez a változtatás meglesz öt perc alatt.18. Arra várok hogy a többiek készen legyenek hogy én is tesztelni tudjak.+1. Attól eltekintve hogy nem működik, mi az összbenyomásod?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu