Vicc: Két öregember beszélget, a téma a mai erkölcsi normák. Az egyik...

Két öregember beszélget, a téma a mai erkölcsi normák. Az egyik megjegyzi:- Én annak idején nem feküdtem le a feleségemmel, csak a házasság után! És te?- Nem tudom, nem emlékszem. Hogy is hívják a feleséged?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az etióp kisgyerek horgászik. Kifog egy aranyhalat. Ne egyél meg, teljesítem két kívánságodat! Mire a kisgyerek:- Só és bors.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két fiatal szociológus felmérést készít Harlem utcáin. Egy toprongyos koldusasszonyt faggatnak:- Néni, azt mondja van egy fia is. Hol találjuk meg?- A Harvardon, kedveském.- Ott tanít? Hisz ez csodálatos! Néger létére ilyen elegáns helyen?- Egy csudát tanít! Spirituszban ül, mert négy füllel született!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A kocsikázó Stirlitz meglátta az út mellett stoppoló Müllert. Gonoszul elvigyorodott, majd elhajtott mellette. pár perc múlva ismét észrevette, amint Müller kétségbeesetten stoppol az út mentén. Ez még háromszor megismétlődött. Stirlitz gyanút fogott. A tizedik alkalom után fény gyúlt az agyában: Aha, ez körforgalom! - gondolta Stirlitz.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Pistike, most Arkhimédesz törvényéről foglak kérdezni - szólítja fel a kis Pistát a tanár:- Mi történik, ha beülsz egy vízzel teli kádba?- Megszólal a telefon.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A rabbi találkozik Grünnel és azt mondja neki:- Igaz az Grün, hogy a Swarc lányának udvarolsz?- Igaz, rabbi.- De hát neked feleséged van.- Igaz rabbi, de már köhög...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean, elég a pénzünk hó végéig?- ???- Csak ha meggyújtom, uram.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy fickó sétál a sínek mentén, és egyszercsak beszorul a lába a sínek közé. Jön a vonat, fohászkodik a fickó:- Istenem, abbahagyom az ivást, ha kiszabadítod a lábam!Semmi nem történik.- Istenem, abbhagyom az ivást és a dohányzást is, ha segítesz!Semmi.- Istenem, abbahagyom az ivást, a dohányzást és a káromkodást is!Hopp, a fickó lába szabaddá válik, és épp csak el tud ugrani az elsuhanó vonat elől.- Istenem, már nem kell a segítséged, megoldottam egyedül!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A cég értékesítési igazgatója panaszkodik a titkárnőjének:- Ez a George olyan feledékeny, hogy azt csodálom, hogy el tud adni az ügyfeleknek akármit is. Most is mondtam neki, hogy ha jön vissza az ebédből, akkor hozzon nekem néhány szendvicset, de szerintem nem számíthatok rá.Ebben a pillanatban nyílik a liftajtó, és lihegve beesik George.- Főnök, nem fogja elhinni, mi történt! - újságolja. - Ahogy bementem az étterembe, megláttam egy régi ügyfelünket, aki már vagy 2 éve nem vásárolt tőlünk semmit. Leültem hozzá, és olyan jól elbeszélgettünk, hogy a végén rendelt vagy 2 millió dollárért.A főnök odafordul a titkárnőhöz:- Ugye mondtam, hogy ez a hülye elfelejti a szendvicseimet!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az villamosmegállónál a skót felszól a kalauznak:- Mennyibe kerül az utazás a vasútállomásig?- Négy penny.- És félútról?- Két penny.A skót persze nem száll fel, hanem rohan a villamos után. Amikor már lefutott vagy öt megállónyit, nagyon ki van készülve, így ismét megkérdezi a kalauzt:- Most mennyibe kerül az állomásig?- Hat penny.- Az hogy lehet? Azt mondta, hogy félútról csak két penny!- Igen, de az állomás az ellenkező irányban van.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hány órát alszol egy nap Móricka? - kérdezi az iskolaorvos.- Két-három órát.- Jajj, de hát ez nagyon kevés!- Mind az öt órán nem merek aludni.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A hittan órán a becsületről tanulnak a gyerekek. A pap feltesz nekik egy beugratós kérdést:- Gyerekek, ha én eladom a házamat, autómat, mindenemet, és a pénzt a templomnak adományozom, akkor ettől már a Mennybe jutok?- Neeem! - felelik a gyerekek.- És ha minden nap kitakarítom a templomot, és gondozom a kertjét, akkor ez már elég ahhoz, hogy a Mennybe jussak?- Neeem! - válaszolják ismét.A pap büszkén néz a gyerekekre:- Tehát, mondjátok meg nekem, mi kell ahhoz, hogy a Mennybe jussak?Egy kisfiú rávágja:- Először is meg kell halnod!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy fickó bemegy az étterembe. Leül, nézegeti az étlapot, majd megjelenik a csinos pincérnő:- Jó napot kívánok, mit hozhatok?- Ebédelni szeretnék.- És konkrétabban mire gondol?- Konkrétan a dugásra gondolok, de most enni jöttem be.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A részeg bemegy a borozóba, majd szól a csaposnak:- Kérek egy fél litert az olcsóbbikból!- Jellemző, mondja, miért nem próbálja ki a drágábbat? - kérdi a csapos.- Minek? Úgyis kihányom!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Új orvos költözik a faluba. Egy kislány, akinek nagyon tetszik a csinos, nőtlen doktor, mindenáron meg akar ismerkedni vele. Mivel nem talál jobb módot rá, elmegy hozzá és megvizsgáltatja magát.- Hol fáj, kislány? - kérdi az orvos.Mire a kislány:- Ahol csak akarja!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Tiszt helyettes a katonához:- Papp honvéd, mit gondol, miért a maga nevét jegyeztem meg először?!Papp honvéd vigyázzba vágja magát:- Jelentem, mert csak négy betű!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A szőke nő odamegy a benzinkutashoz és így szól:- Elnézést, de a pumpa nem ér el a kocsiig!Mire a benzinkutas:- Túl messze van, álljon közelebb!Erre a szőke nő odasimul teljesen a benzinkutashoz.- Elnézést, de a pumpa nem ér el a kocsiig!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Német tudósok ötven méteres mélységben találnak egy rézdarabot. Összeül a tudósok és propagandisták egy csoportja, majd bejelentik, hogy a németek 3000 évvel ezelőtt már országos telefonhálózattal rendelkeztek.Az angol országimázs hivatal ezt hallva összehív egy válságstábot, majd kiküldenek egy kutatócsoportot Közép-Angliába. Leásnak 100 méter mélyre, és találnak egy üvegdarabot. Hamarosan büszkén bejelentik, hogy 5000 évvel ezelőtt a briteknek már optikai kábelhálózatuk volt.Az ír tudósok is nekilátnak, leásnak 200 méterre, de sajnos nem találnak semmit. Hamarosan bejelentik: 8000 évvel ezelőtt az írek már mobiltelefonhálózattal rendelkeztek.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Halálraítéltet ébresztik a siralomházban. Hozzák neki az utolsó kávét és cigarettát. A rab megissza a kávét, rágyújt a cigarettára, majd álmosan ráhunyorog az őt a vesztőhelyre kísérni készülő őrre:- Milyen nap is van ma?- Hétfő - hangzik a válasz.- Na, ez a hét is jól kezdődik!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A csatár sorozatban hagyja ki a jobbnál jobb helyzeteket. Amikor már tizedszer lő az üres kapu fölé két lépésről, szomorúan fordul a játékostársához:- Úgy látszik, ma nincs szerencsém!- Dehogy nincs, ez a mi kapunk!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A nem túl távoli jövőben elkészül az első, teljesen számítógép vezérelte repülőgép. Elérkezik az első próbaút ideje.A repülőgép a korszerű, grafikus felületű operációs rendszere által vezérelve odagördül az utaskapuhoz. Az utasok beszállnak, majd az ajtók automatikusan bezáródnak. Ezután a gép lassan odagördül a felszállópályára és kis idő múlva elkezdi a felszállást. Egy mesterséges hang megszólal a hangosbeszélőben:- Hölgyeim és uraim! Önök a világ első automata repülőgépén utaznak, amelyen minden feladatot számítógépek látnak el. Gépünk hamarosan felemelkedik a földről, és megkezdi útját... és megkezdi útját... és megkezdi útját... és megkezdi útját...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Cigányok beszélgetnek:- Hé, Gazsi, aggyá mán kőcsön egy ezrest fizetésig!- Jó, de mikor van fizetés?- Hát te dogozol, oszt én tuggyam?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy üzletember Japánba utazik, hogy új üzleteket találjon. Este, mivel unatkozik egyedül a hotelban, hív egy call-girl-t. A hölgy hamarosan megérkezik a szobájába, és rövidesen kellemes elfoglaltságba kezdenek. Kisvártatva rátérnek a komolyabb teendőkre is.Amint nekiáll az üzletember, a japán hölgy elkezd hangosan kiabálni: "machigau ana, machigau ana". A fickó nem tud japánul és nincs kedve elővenni a szótárt sem, így nem tudja mit kiabál a japán hölgy. Mivel a hölgy már igen erősen kiabál, végül is megérti, hogy az elragadtatását akarja kifejezni ilyen módon. Hazatérése után nem sokkal fogadja japán kollégáját, hogy aláírják a szerződést. Pihenésképpen elviszi golfozni egy előkelő golf klubba. A játék során a japánnak sikerül első ütésre beletalálni a több, mint száz méterre levő lyukba. A fickó erre megpróbálja megcsillogtatni frissen tanult nyelvtudását: "machigau ana".Erre megfordul a japán:- Hogy érti, hogy rossz lyukba ment?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Ismerkedés a diszkóban:- Van autód?- Igen.- Az jó! És milyen színű?- Kék.- Az szép! És hány személyes?- Kettő.- Hűha! És hány köbcentis?- Hatezer.- Ahh... hú, az nem semmi! És milyen gyártmányú?- IFA.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az agresszív kismalac megy az utcán, egy nagy zsákot vonszol maga után. Szembe jön vele egy ember:- Elnézést, ez a Deák Ferenc utca?- Nem, ez az én cuccom!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

86 éves páciens az orvosnak:- Doktor úr, az a problémám, hogy szex közben hirtelen elkezd kalapálni a szívem, megfájdul a fejem, kiver a víz.- Nos, az Ön korában ez már természetes. Mikor kezdődtek a panaszok?- Tegnap éjszaka háromszor, meg ma reggel kétszer.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Elszólás a moszkvai rádióban:- Időjárás-jelentés: A Vörös téren Sz(t)álingózik a hó...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az állatkertben egy látogató csodálkozva látja, hogy az oroszlán kint fekszik a napon és a hátsó felét nyalogatja hevesen. Mivel épp ott van egy állatgondozó, megkérdi tőle:- Mondja, ez az oroszlán mindig így tisztálkodik?- Dehogy! - feleli a gondozó. - Csak reggel beleharapott egy ügyvédbe, és más módon nem tud megszabadulni az ízétől.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják a hülye indiánt?- ???- Dinka.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Iszonyúan rossz az idő, dörög az ég, villámlik.Kopogtatnak a bejárati ajtón, a férj ajtót nyit, és látja, hogy az anyósa áll az ajtóban.- Anyuka mit keres itt ebben a rossz időben, miért nem megy haza?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Három rendőr felszed egy kurvát. Felmennek a lakásra, levetkőznek, leoltják a lámpát és nekiállnak. Negyed óra múlva egyikük felkapcsolja a lámpát és megszólal:- Gyerekek, csináljunk már valami rendszert! Már másodszor szopok.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy veszi fel a székely a mobiltelefonját?- No, kia?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A készüléket átneveztük T-elefonra,A vidéki hivást T-ávolságira,Az utcai készülékek érméjét T-antuszra,A beszélgetés egységét pedig T-arifában mérjük.Mindezt persze T-e Fizeted!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az indiánok elfognak négy cowboyt.Így szól a törzsfőnök:- Akinek a legrövidebb a neve, az szabad, a többiek meghalnak. Mutatkozzatok be szépen!- John - mondja az első.- Joe - mondja a második.- X - mondja a harmadik.- Félix - mondja a negyedik.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi van az öreg néni mellei között?- ???- A köldöke!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki az abszolút kövér?- ???- Aki ha elmegy a tévéd előtt, lemaradsz mindkét esti filmről.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu