Vicc: Két rendőr beszélget: - Hallom új kutyátok van. Milyen...

Két rendőr beszélget:- Hallom új kutyátok van. Milyen házőrző?- Ne is mondd, csak a bajnak van!- Hogy-hogy?- Tegnap éjszaka is annyira ugatott, hogy nem hallottuk meg tőle, hogy betörtek a házba...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Szőke nő elveszíti a kutyáját. Odamegy hozzá egy fickó, és kérdi, hogy mi történt.- Elvesztettem a kutyámat.- Ne aggódjon, a kutya okos állat, majd hazatalál magától.Mire a szőke nő:- Azt tudom, de mi lesz velem?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az öreg indián a fiával eltéved a sivatagban.- Fiam, adjál le egy lövést, hátha meghallja valaki!- A fia lead egy lövést, de semmi válasz.- Mennek tovább, majd néhány óra múlva az öreg újra mondja:- Fiam nagyon fáradt vagyok már, adj le még egy lövést, hátha meghallja valaki!- A fiú megint lő egyet, de most sincs válasz.Tovább mennek, az öreg alig vonszolja magát, és megint megszólal:- Fiam, nem bírom tovább, mindjárt meghalok, adj le egy utolsó lövést, hátha meghallja valaki!Mire a fiú:- Nem tudok többet lőni apám. Elfogyott a nyílvesszőm!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Tegnap végre bementem a főnökhöz és nagyon határozottan fizetésemelést kértem.- És hogy sikerült megegyezni?- Kompromisszumos megoldás született...- ???- A fizetésem nem emelkedik, én meg cserében maradhatok.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi az? A sarokban egy kupac szén, és kormos fémdarabok?- ???- Mozgássérült gyerek lakástűz után.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Élt egyszer egy nagyon szegény család. Szegény volt az apa, szegény volt az anya. Szegény volt a komornyik, szegény volt a cselédlány. Szegény volt a sofőr és szegények voltak a kertészek is.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Murphy éjszakai-busz törvénye:Éjszakai buszt általában csak akkor késel le, ha már nem jön több.És általában úgy késed le, hogy még éppen látod elmenni...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bormann és Müller kávézgatnak Müller dolgozószobájában. Egyszer csak besettenkedik Stirlitz és egy csomó titkos dokumentumot kiemel a páncélszekrényből.- Ki volt ez? - kérdezi döbbenten Bormann.- Ez? Stirlitz, a Vörös Hadsereg legjobb kémje.- És miért nem kapod el???- Eh, már évek óta próbálom, de mindig kicsúszik a kezeim közül...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hisz Ön a repülő csészealjakban?- Hát persze!- Látott is már repülő csészealjakat?- Mióta elváltam azóta nem.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Komám, én ki nem állhatom az Andrást.- Hát én se.- Miért, te mennyivel tartozol neki?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egyik délután II. János Pál leül keresztrejtvényt fejteni. Rágcsája a ceruza végét, csak nem tud mit kezdeni az egyik feladvánnyal, odafordul a szobában tartózkodó egyik bíborosához:- Segíts kérlek. Mi az, négy betű, "ina" a vége és nőt is lehet így hívni.A bíboros hosszas gondolkodás után:- Tina!- Ühüm... Te, van egy radírod?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az villamosmegállónál a skót felszól a kalauznak:- Mennyibe kerül az utazás a vasútállomásig?- Négy penny.- És félútról?- Két penny.A skót persze nem száll fel, hanem rohan a villamos után. Amikor már lefutott vagy öt megállónyit, nagyon ki van készülve, így ismét megkérdezi a kalauzt:- Most mennyibe kerül az állomásig?- Hat penny.- Az hogy lehet? Azt mondta, hogy félútról csak két penny!- Igen, de az állomás az ellenkező irányban van.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Aztán, hogy érzed magad itt, a katonaságnál?- Jól.- És nem szidnak túl sokat?- Engem nem, csak édesanyámat.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két sperma beszélget:- Te látsz itt petesejtet?- Nem!- Akkor ez szopás...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Megkérdezi az egyik részeg a másikat:- Te miért iszol mindig csukott szemmel?- Mert az orvos azt mondta, hogy mostantól nem nézhetek a pohár fenekére!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean, szaladjon előttem egy égő gyertyával.- Miért, uram?- Fényűző szeretnék lenni.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy árva nyuszi és egy árva kígyó. Mindketten vakok voltak születésüktől fogva, így nem tudták magukról, hogy mifajták.A kígyónak azonban remek ötlete támadt:- Tudod mit? Kitapogatom, hogy mi vagy!- Ó, ez csodálatos lenne! - mondta a nyuszi.Így a kígyó a nyuszira siklott és azt mondta:- Hát, puha szőr van rajtad, nagyon hosszú füleid vannak, rángatod az orrod és bolyhos farkad van. Szerintem nyuszi vagy!- Ó, köszönöm, köszönöm! - mondta lelkesen a nyuszi, ezután azt javasolta a kígyónak - talán a mancsommal én is megtapogathatnálak, és ugyanúgy segíthetnék neked, ahogy te segítettél nekem.Így a nyuszi körbetapogatta a kígyót és megjegyezte:- Hát, pikkelyes vagy és sikamlós, villás a nyelved, és nincs gerinced. Azt hiszem, hogy vagy ügyvéd vagy, vagy politikus.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Jack és Iván találkoznak, és arról kezdenek el beszélgetni, hogy melyik országban nagyobb a demokrácia:- Nálunk olyan nagy a demokrácia, hogy én elmegyek a Fehér Házhoz, és simán lepisálom a kerítést, ha akarom. - mondja Jack.- Nálunk olyan nagy a demokrácia - kezdi el beszédét Iván - hogy én elmegyek a Kremlbe, és a Lenin Mauzóleum tövében szarok egyet, ha akarok.Jack már bánja, hogy túl nagyot hazudott, próbál enyhíteni a dolgon:- Az igazság az, hogy én azért körülnézek, nem e látja valaki.Mire Iván:- Hát azért én se tolom le a gatyámat.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bemegy a Forma-1 versenyző a McDonalds-ba.- Mit kér uram? McRoyal-t? McChiken-t?- McLaren-t!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az Úr megelégeli a világ bűneit, elhatározza hogy egy hét múlva egy új özönvízzel elpusztítja az emberiséget. Ezt dörgedelmes égi szózatban közli is a világ népeivel. Erre a világ vezető politikusai népeikhez fordulnak. Az amerikai elnök tévébeszédet mond:- Amerikai testvéreim! Egy hetünk van arra, hogy böjtöléssel, vezekléssel, jótékonykodással megpróbáljunk a mennybe jutni!A szovjet pártfőtitkár is beszédet tart:- Elvtársak! Nyissátok fel a raktárakat, vigyétek haza az élelmet, a vodkát, egy hetünk van arra, hogy megpróbáljunk jól élni!Az izraeli miniszterelnök beszéde rövid:- Zsidók! Egy hetünk van arra, hogy megtanuljunk a víz alatt élni!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi az: a szemöldök környékén lévő ételmaradékok?- ???- Szemrehányás.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Pistike megy haza a hittanóráról és újságolja az anyjának:- Képzeld, mama, ma azt mesélte a tanító bácsi, hogy annak idején Mózes kivezette a zsidókat Egyiptomból. Aztán, amikor odaértek a Vörös tengerhez, Mózes mérnökei gyorsan csináltak egy hatalmas hidat. Ezen a hídon mindenki átment, utána Mózes rádión beszólt a központba, azok kiküldtek két vadászbombázót, amik lebombázták a hidat. Mivel már nem volt híd, így a zsidók biztonságban el tudtak menekülni.Az anyja csodálkozva:- Tényleg ezt mesélte?- Hát, igazából nem, de ha elmondanám amit tényleg mesélt, azt biztos nem hinnéd el.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért került börtönbe? - kérdezi a pap a rabot.- A hitem miatt börtönöztek be!- Hogyhogy?- Azt hittem, hogy a banknak nincs riasztóberendezése...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Vádlott, miért kényszerítette az anyósát, hogy tegye a fejét az üllőre és miért sújtott le a kalapáccsal?- Mert mindenki a maga szerencséjének a kovácsa.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kisiskolásokat kérdez a tanárnő:- Gyerekek! Tudtok utánozni állathangokat? Mondjuk a tehénét?Petike jelentkezik:- A tehén azt mondja, hogy: Múúú!- Nagyon jó! És mondjuk, mit mond a tyúk?Józsika jelentkezik:- A tyúk azt mondja: kot-kot-kot!- Nagyon jó! - mondja a tanárnő. - És ki tudja, mit mondanak a disznók?Móricka jelentkezik az utolsó padból:- Azt mondják, hogy "Jó napot kívánok! Jogosítványt, forgalmit kérem ellenőrzésre!"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az állatkertben egy látogató csodálkozva látja, hogy az oroszlán kint fekszik a napon és a hátsó felét nyalogatja hevesen. Mivel épp ott van egy állatgondozó, megkérdi tőle:- Mondja, ez az oroszlán mindig így tisztálkodik?- Dehogy! - feleli a gondozó. - Csak reggel beleharapott egy ügyvédbe, és más módon nem tud megszabadulni az ízétől.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki az abszolút szerencsétlen?- ???- Aki beleül egy szénakazalba és megszúrja egy tű!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Elfogják az angolt a németet és a cigányt kémkedésért, golyó általi halálra ítélik őket.Hozzák az angolt.- Felkészülni, kész...- FÖLDRENGÉS! - kiáltja el magát az angol.A katonák mind ijedten a földre fekszenek, és mire felkelnek az angol már sehol.Hozzák a németet is.- Felkészülni, kész...- ÁRVÍZ!! - kiáltja el magát a német, mire a katonák a hátuk mögé néznek. Amikor visszafordulnak, a német már sehol.Hozzák a cigányt:- Felkészülni, kész...- TŰZ! - kiáltja el magát a cigány.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Haladjon a korral! Az elavult Johnson's pH 5.5 után itt az új verzió, a Johnson's pH 6.0!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Móricka elmegy a zöldésgeshez:- Kérnék pár szilvát.- Na jó, de hányat.- Igen? Akkor inkább nem kérek.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy középiskolában nagyon elterjedt az a szokás, hogy a lányok a mosdóban kirúzsozzák a szájukat, majd megcsókolva a tükröt, ott hagyják az ajaklenyomatukat.A takarítónő szól az igazgatónak, így az összes lányt, akinek rúzsos a szája, tanítás után behívják a mosdóba.A takarítónő elmeséli nekik, hogy milyen nehéz is a rúzst lemosni a tükörről, majd tart egy bemutatót. Fogja a felmosórongyot, belemártja a legközelebbi WC kagylóba, és elkezdi letörölni a rúzsfoltokat.Na, ez volt az utolsó nap, amikor a lányok rúzsnyomokat hagytak a tükrön...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Józsi bácsi orvosi vizsgálaton van.- Súlya?- 68 kg.- Mennyi volt eddig a legnagyobb súlya?- 77 kg.- És a legkisebb?- 3 és fél kg.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

"Alig használt A/4-es tiszta, fehér papírlapomat, hasonló paraméterekkel rendelkező AUDI gépkocsira cserélném!"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Beckham ollóba fogta a brazil játékos lábát, aki ettől elvágódott...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A szőke nő bemegy a szexboltba:- Szeretnék egy zárlatos vibrátort.- Zárlatosat? De miért?- Azt akarom, hogy agyonbasszon.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi van a magyar liften?- 4 fő - 600 kg.- Mi van az etióp liften?- 600 fő - 4 kg.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu