Vicc: - Ki az abszolút nagydarab? - ??? - Akin a hideg csak úgy...

- Ki az abszolút nagydarab?- ???- Akin a hideg csak úgy tud átfutni, hogy közben többször megáll pihenni!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két macska ül a háztetőn.Megszólal az egyik:- Te mit kérsz karácsonyra?Mire a másik:- Jó sok kismacskát.Megszólal a másik:- És te?- Én is sok kis macskát.Megszólal hátul a kandúr:- Hahó, megjött a Mikulás!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy orosz üzembe ellenőrzés érkezik Moszkvából, az ellenőrzés vezetője kérdi az egyik munkást:- Na, Tovarics, ha megiszik maga fél deci vodkát, tud azért még dolgozni?A munkás erre, hogy miért ne, persze, hogy tudok még azért dolgozni.- És ha megiszik fél literrel?- Tudok még akkor is.- És ha megissza az egész üveget?- Miért, most talán nem dolgozom?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy kutyaszarba lépett Mikulás mellett megy el Móricka és anyukája. - Anya, anya! Mi kulás?- Hát a bácsi.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Stirlitz Berlin főutcáján sétál, miközben a járókelők gyanakodva figyelik.- Úgy látszik, lebuktam - gondolja Stirlitz. - Most vagy az oroszos pofám az oka, vagy ez az ejtőernyő a hátamon.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Családi veszekedés után:- Asszony, most pedig Big Brothert fogunk játszani!- Azt hogyan kell?- 3 perced van, hogy összecsomagolj és kitakarodj a házból!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean, mekkora feszültség van az elektromos hálózatban?- 220 Volt, uram.- Nem azt kérdeztem, hogy mennyi volt, hanem, hogy mennyi van most!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mit mond a szőke nő ha terhes, és még nem akar gyereket?- ???- Húha, remélem nem tőlem van!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy paraszt vett egy Mercedes-t a Daimler-Chrysler-től. Sokat mérgelődött az extrákért fizetendő felár miatt. Nem sokkal később a Daimler-Chrysler egyik vezetőségi tagja vett ettől a paraszttól egy tehenet a hétvégi birtokára. A következő számlát kapta:Számla:- 1 tehén - alapmodell - Alapár 2.400,-- EUR- 1 tehen - kétszinű (fekete/fehér) - Felár 150,-- EUR- Marhabőr huzat: 100,-- EUR- Tejtartó nyári és téli üzemre: 50,-- EUR- 4 lefejtő szelep: 12,50 EUR/db, 50,-- EUR- 2 lökháritó, szaru: 17,50 EUR/db, 35,-- EUR- Trágyázó berendezés (Bio): 60,-- EUR- Paták (párosujjú, négyévszakos): 100,-- EUR- Kétkörös fékrendszer (első és hátsó): 400,-- EUR- Légycsapó, félautomata: 30,-- EUR- Többhangú hangjelző: 135,-- EUR- Becsukható halogénszemek: 150,-- EUR- Vegyes üzemű tápanyaglebontó: 1.250,-- EURTeljes tehen a kivánt kivitelben: 4.910,-- EUR

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Betegkönyvemet takarékkönyvre cserélném.Jelige: Az egészség a legdrágább kincs.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mit mond a matematikus, ha a feleségét házasságtörésen kapja a katonaságból a tizedessel?- ???- Uram, úgy látom rossz helyen van a tizedesvessző!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Ön most egy "bosnyák vírust" kapott.Mivel mi Boszniában nem rendelkezünk programozói tapasztalattal, így ez a vírus a bizalom elvén működik. Kérjük Önöket, hogy töröljenek le minden állományt a merevlemezükről és manuálisan továbbítsák ezt a vírust mindenkinek az e-mail címtárukból.Köszönjük a bizalmat és az együttműködést.----------------------------------------------------Ön most a bosnyák vírus javított béta verzióját kapta. Kérjük, először továbbítsa a levelet, és utána törölje a merevlemezt.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A tanító néni az összetett mondatokat tanítja. Mint lehetséges kötőszót, a "valószínűleg" -et adja meg. A gyerekek példamondatokat mondanak.Józsika: Édesanyám fogja a pénztárcáját és a kosarát, valószínűleg vásárolni megy.Tanító néni: Helyes.Zsoltika: Édesapám reggel magához veszi a táskáját, valószínűleg dolgozni indul.Tanító néni: Nagyon helyes.Pistike: A nővéremhez megérkezik a zongoratanár, lehúzza a nadrágját, a nővérem a bugyiját, valószínűleg beleszarnak a zongorába.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az anyós kérdezi a vejétől:- Ha annyira utálsz engem, miért van kirakva a fényképem a TV fölé?- Csak azért, hogy a gyerekeknek elmenjen a kedve a TV nézéstől!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Áron, a kocsis felvesz a kocsijára egy rabbit. Útközben beszédbe elegyednek, és a rabbi végig azt mondogatja, milyen nehéz is az ő hivatása. A kocsis azt javasolja, hogy cseréljenek egy rövid időre. A rabbinak tetszik az ötlet, végül is kocsisnak lenni könnyebb. Csak azon gondolkozik, jó lesz-e a kocsis rabbinak. Ahogy beérnek egy faluba, két diák megszólítja a rabbiruhába öltözött kocsist, hogy ugye így meg úgy kell értelmezni a Szentírást. Áron fitymálóan nézi őket:- Ezt nálunk egy közönséges kocsis is kívülről fújja! Hé, Jankele, állítsd meg a lovakat és magyarázd el ennek a két semmirekellőnek!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Meghal a Dalai láma, és felkerül a Mennyországba. Isten személyesen megy érte a kapuhoz, beinvitálja. Miközben ülnek a felhőkön, Isten megkérdezi tőle:- Nem vagy éhes, barátom?- De igen, Uram, szívesen harapnék valamit.Isten kinyit egy konzervet, odaadja a Dalai lámának. Az, miközben eszegeti a konzervet lenéz a Pokol irányába, és azt látja, hogy a Pokolba került elkárhozott lelkek sült húst, kaviárt, lazacot esznek.Másnap Isten ismét megkérdezi, nem éhes-e? A Dalai láma ismét igenlően válaszol, erre megint kap egy konzervet. A Pokolban ezúttal languszta, steak és pezsgő a menü.Amikor harmadnap ugyanez játszódik le, a Dalai láma nem bírja tovább, és megkérdi:- Uram, hogy van az, hogy én, aki mindig alázatosan éltem, soha nem vétkeztem, mindig csak konzervet kapok, míg a Pokolba kerültek fejedelmi lakomákat kapnak?Erre Isten fejcsóválva:- Tudod, itt fent kettőnkért nem érdemes szakácsot tartani...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két barát elhatározza, hogy kipróbálnak valamilyen extrém sportot.- Mit szólnál a bungee jumpinghoz? - kérdi az egyik.- Az szóba se jöhet! - feleli a másik - Azért születtem meg, mert elszakadt a gumi, nem akarok ugyanezen okból meghalni!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A kalauz hazamegy, majd szól a fiának:- Gyere fiam, rázd az asztalt, írni akarok!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Miért marad fenn az etióp a víz felszínén?- ???- Mert szálka ment a körme alá.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy nyolcadik osztályos kislány meséli a szüleinek:- Ma bejött egy nőgyógyász az iskolába és mindenkit megvizsgált. Képzeljétek, csak egyetlen lány szűz még az egész osztályban.- Biztos te vagy az aranyom, ugye?- Nem... a tanító néni az.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miert jó a szőrtelen a punci?- ???- Mert nem kell szőrt szedegetni a fogaid közül!- És miért rossz?- ???- Mert másnap óvodába kell vinni!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A második világháborúban Magyarország hadat üzent az USA-nak. Magyarország nagykövete bement a washingtoni külügyminisztériumba, majd átadta a hadüzenetet. Ezután a következő beszélgetés zajlott le:USA Külügyminiszter: - Mi az Önök államformája?Magyar nagykövet: - Királyság.- És ki a királyuk?- Nincs királyunk, hanem kormányzónk van.- Ki a kormányzó?- Vitéz Horthy Miklós tengernagy.- És van Önöknek tengerük?- Az nincs.- Értem. Van az USA-val szemben területi követelésük?- Nincs.- Van valamilyen országgal szemben területi követelésük?- Igen. Ausztriával, Csehszlovákiával, Romániával...- Értem. És azokkal szemben is hadat viselnek?- Nem, ők a szövetségeseink.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mit parancsol, uram?- Mindegy, csak nagy legyen, hideg, és sok vodka legyen benne.- Na, akkor jöjjön, bemutatom a feleségem.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A borbélyt az államügyész indítványára halálra ítélik.A kivégzés napján a siralomházban szokás szerint megkérdezik tőle, mi az utolsó kívánsága. A halálra ítélt nagy lelki nyugalommal mondja:- Tudják, én egész életemben a munkámnak éltem, és még utoljára szeretnék megborotválni valakit... mondjuk az államügyész urat!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy nő 10 évnyi házassága alatt 10 gyereket szült, és már nagyon elege van belőle, hogy folyamatosan kismama. Elmegy a paphoz, hogy tanácsot kérjen tőle.- Vegyél egy 20 literes vödröt, aztán minden éjszaka úgy feküdj le aludni, hogy mindkét lábad beledugod a vödörbe - tanácsolja a pap.Fél év múlva újra találkoznak, de a nő megint nagy pocakkal mászkál.- Mi történt, nem fogadtad meg a tanácsomat? - kérdi a pap.- Dehogynem.- És mégse működött a módszer?- Nem, sajnos. Pedig vettem vödröt. Igaz, hogy nem kaptam 20 literest, viszont vettem helyette két 10 literest.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Amerikában egy férfit bíróság elé állítanak házi készítésű whiskey árusításáért. A tárgyaláson az ügyvéd felállítja vádlottat és az esküdtekhez fordul:- Nos, hölgyeim és uraim, nézzék csak jól meg az ügyfelelmet. Tényleg úgy néz ki, mint aki képes eladni a whiskey-t, ha van neki otthon?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A pártban észreveszik hogy egy elvtárs folyamatosan csomagokat kap. Kérdőre vonják:- Honnan kapja a csomagokat?- Tudja, a második világháborúban két zsidót bújtattam, és ők küldik hálából...- De elvtárs, pártunk szabályzata tiltja az ilyen csomagok elfogadását. Ön olyan előrelátó, hát nem gondol a jövőjére?- Dehogynem. Most is bújtatok kettőt...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két skót találkozik.- Adjál egy cigit!- Sajnos most nincs nálam.- Oké, akkor rágyújtok a sajátomból, de legközelebb megadod!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A rendőr sétálás közben nem néz maga elé, hanem az eget kémleli, így egyszercsak beesik a csatornába. Elkezd kiabálni:- Isteni szerencse, hogy nem volt rajta tető, mert akkor ki sem tudnék mászni!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az állatorvos lebetegszik, és elmegy a háziorvosához.- Mi a panasza? - kérdezi a doki.- Nézze, én állatorvos vagyok. Én úgy gyógyítom a betegeimet, hogy nem kérdezek tőlük semmit, hiszen ők nem tudnak válaszolni. Maga erre nem képes?- Dehogynem - válaszolja az orvos kis gondolkodás után. Szó nélkül megvizsgálja az állatorvost, majd átad neki egy receptet.- Tessék, ezt váltsa be!- És ez hatni fog?- Persze. Ha mégsem, akkor legfeljebb elaltatom...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A vasútpályaudvar felé közeledik egy vonat. A bemondó már nagyon unta a szokásos szöveget, ezért a következőt mondta:- Gyorsvonat érkezik az I. vágányra. A vágány mellett kérjük ne vagánykodjanak!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy fickó felszed egy fiatal lányt a diszkóban. Felmennek a lány lakására, ahol mindehol kis plüssállatok hevernek, a szekrény tetején, a könyvespolcokon, az ablakban, a földön, és még az ágy is tele van velük. Szeretkezés után megkérdezi a fiú:- Milyen voltam?Mire a lány:- Hát, az alsó polcról bármit választhatsz...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mire használták az indiánok a lóbőrt?- ???- Abban tartották a lovaikat.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Székely parasztbácsi telefonál a rádió kívánságműsorába:- Találtam egy pénztárcát, benne van 30.000 forint, 500 dollár és 30.000 euró. - mondja a bácsika.- Ez igen gratulálok, más nincs benne?- De egy névjegykártya, valami Kovács. Na, ennek a Kovácsnak szeretnék küldeni egy számot.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért piros a gólya csőre?- ???- Mert égett a pofája, mikor téged hozott!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Vonatbaleset történt. A szerelvény kisiklott és egy parasztházban kötött ki. A riporterek megkérdezik Józsi bá'-t (szemtanú), hogy mi történt.A válasz:- Le a sínről, át a szántáson, bé a tanyába.Megkérdezik Pista bá-t is, ő is ezt meséli:- Le a sínről, át a szántáson, bé a tanyába.Végül megkérdezik a masinisztát:- Mi történt?- Ott feküdt a síneken egy cigány.- És hogyhogy nem ütötte el?- Én ütöttem volna, de az le a sínről, át a szántáson, be a tanyába...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu