Vicc: - Lelőttek! - gondolta Stirltz. - De le ám! - gondolta Müller.

- Lelőttek! - gondolta Stirltz.- De le ám! - gondolta Müller.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Ül a nyuszika az árokpartnál és egyre csak azt mondogatja hogy:- Bocika, Bocika...Arra megy a medve, megsajnálja a nyulat, és az árok fölé hajol, mire a nyuszika egyetlen mozdulattal az árokba löki:- Macika, Macika...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi a legkedveltebb téli sport?- ???- A hosszú-távfűtés.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A 20 éve végzett közgazdász ellátogat egykori iskolájába, és egykori tanárával beszélgetve arra jön rá, hogy a vizsgakérdések ma is teljesen ugyanazok, mint 20 évvel azelőtt. Mikor megjegyzi a tanárnak, hogy úgy látszik, a tudomány semmit sem változik, a tanára így felel:- Igen a kérdések teljesen ugyanazok, mint régen, de a válaszok már teljesen mások!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

"Alig használt A/4-es tiszta, fehér papírlapomat, hasonló paraméterekkel rendelkező AUDI gépkocsira cserélném!"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy kislányt mindig az apukája visz az iskolába reggelente. Egyik nap azonban a papa beteg lesz, így az anyuka ülteti be a kocsiba a kicsit. Este, amikor hazajön az iskolából, a kislány boldogan újságolja:- Képzeld papa, ma a mami vitt az iskolába, és útközben nem találkoztunk egyetlen baromarcúval meg köcsöggel sem!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy férfi bemegy a kocsmába és odaszól a csaposnak:- Uram, nincs pénzem. Ha mutatok valami érdekes dolgot, meghív egy italra?- Persze, de csak akkor, ha tényleg egyedülálló a dolog.A férfi előhúz a zsebéből egy hörcsögöt, leteszi az asztalra. A hörcsög leugrik, odaszalad a zongorához, majd elkezd játszani rajta.A csapos szó nélkül leteszi az italt. A férfi megissza, majd kér még egyet. A csapos azt mondja:- Na van még valami érdekesség?A férfi kihúz a zsebéből egy békát, leteszi az asztalra. A béka elkezd énekelni a hörcsög zongorakíséretével. A csapos felajánl 500 dollárt a békáért, emberünk odaadja neki, majd bezsebeli a pénzt. Egy másik vendég megrökönyödve:- Maga nem normális! Egy ilyen békával milliomos lehetne, ehelyett eladja 500 dollárért?- Á, nem volt ez rossz üzlet, ez csak egy sima egyszerű béka! A hörcsög volt a hasbeszélő!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy német, egy francia és egy orosz beszélgetnek az 50-es években:- Nekem egy Mercedes-em van, a feleségemnek egy BMW-je, külföldre pedig lakókocsival járunk - mondja a német.- Nekem egy Peugeot-m, a feleségemnek meg Renault-ja van. Külföldre mi vonattal járunk - mondja a francia.- Nekem egy Moszkvicsom van, a feleségem meg metróval jár - mondja az orosz.- És külföldre mivel jártok?- Leginkább tankkal.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Megy az országúton 70-el a házaspár, a férj vezet. A feleség megszólal:- Tudod, sokat gondolkoztam a dolgon, de rájöttem, hogy nem tudok veled élni. Szeretnék elválni tőled.A férj nem szól semmit, de rálép a gázra, immár 90-el mennek.- Találtam egy olyan férfit, aki kedvesebb, mint te, jobb az ágyban, a gyerekeket is jobban szereti.A férj ismét gyorsít, immár 110-el repesztenek.- A gyerekek természetesen nálam maradnak, a házra is igényt tartok. A pénz fele a miénk lesz.A férj továbbra is csendben van, de már 130-at mutat a sebességmérő.- Miért vagy ilyen szótlan, neked semmi sem kell?- Nekem mindenem megvan, amire szükségem van. - mondja a férj nyugodtan.- Igen, és mi az a minden?- A légzsák...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Elsős gyerekek írni tanulnak. A tanár felszólítja Juliskát:- Meséld el, mit csináltál a szünetben?- Hintáztam Pistikével.- Na, ha felírod a táblára azt, hogy "hinta", kapsz egy tábla csokoládét.Juliska felírja, meg is kapja a csokit.- Na, Kolompár Zsiga, te mit csináltál a szünetben?- Há' tanár úr, én szerettem vóna hintázni, de Pistike fejbedobott egy kővel.- Na Zsiga, ezt hívják hátrányos megkülönböztetésnek, ami nagyon csúnya dolog. Viszont ha felírod a táblára, hogy "a rasszizmus társadalmunk rákfenéje", te is kapsz egy szelet csokit...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az országúton hatalmas viharban megy egy kamionos.Lát egy piros esőkabátos embert az út szélén, megáll. Kinyitja az ajtót és megkérdezi:- Mit akarsz?- Én vagyok a piroskabátos köcsög, és éhes vagyok.Gondol egyet a kamionos, kidobja neki az ebédjét, majd továbbhajt. Nemsokkal később lát egy sárga esőkabátos embert az út szélén. Mellette is megáll.- Mi kéne?- Én vagyok a sárgakabátos köcsög, és szomjas vagyok.A kamionos kidobja neki az innivalóját, majd továbbhajt.Kis idő múltán újabb, kék esőkabátos embert lát az út szélén. Megáll.- Na neked mi kéne te kékkabátos köcsög?- Jogosítvány, forgalmi engedély...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért parkolnak olyan rosszul a nők?- ???- Mert a férfiak elhitették velük, hogy ennyi: a 30 centi.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják az etópot egy körrel a fején?- ???- Rajzszög.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az izraeli miniszterelnök hivatásos látogatáson jár Washingtonban. Az Egyesült Államok elnöke szeretné megajándékozni vendégét egy gyönyörű limuzinnal.- Nem, nem fogadhatom el - tiltakozik az izraeli miniszterelnök - tilos ajándékot elfogadnunk!- Nos, akkor adjon nekem érte mondjuk 5 dollárt, és akkor ez már nem ajándék, hanem kölcsönös üzlet.A miniszterelnök átad 10 dollárt.- Jaj, sajnos nem tudok visszaadni - mondja az Amerikai elnök -, nincs nálam a pénztárcám.- Semmi baj, akkor adjon két limuzint.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy fiatal fiú belép buddhista szerzetesnek, ahol némaságot kell neki fogadnia. Az a szabály, hogy csak minden 10 évben szólhat két-két szót. Az első 10 év eltelte után behívatja magához a kolostor főnöke, és megkérdezi, mit akar mondani.- Kemény ágy. - mondja a már nem is olyan fiatal szerzetes.Megint eltelik 10 év, megint behívatják, hogy mondhat két szót.- Rossz étel - mondja a szerzetes.A 30. év eltelte után megint behívatják, hogy mondjon két szót.- Ezennel felmondok. - mondja a szerzetes.- Jobb is ha elmész - mordul rá főnök. - Amióta itt vagy nem csinálsz mást, mint panaszkodsz.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják az indián benzinkutast?- ???- Töltőtoll.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

"Utálom a pornófilmeket. Baromi rossz látni, hogy valakinek másfél óra alatt több jó nő jut, mint nekem egész életemben!"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Tessék, itt van a fizetésemelésről szóló írás. Remélem, meg van vele elégedve - mondja a főnök.- Igazán nagyon köszönöm, főnök. Tessék, itt van a videofelvétel a tavaly karácsonyi vállalati bulinkról.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két nő beszélget:- Mondd, a hímvessző mérete szerinted is elhanyagolható az örömszerzés szempontjából?- Persze. Kivéve, ha kicsi.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mit mond a szőke nő ha terhes, és még nem akar gyereket?- ???- Húha, remélem nem tőlem van!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A skót új esernyőt hoz a feleségének.- Jaj, de jó - ujjong az asszony -, a régi már úgyis olyan rossz volt, most legalább kidobhatom.- Isten ments - mondja a skót -, kidobni nem kell, itthoni használatra még nagyon jó lesz.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Kérek egy szintetizátort.- Sajnos uram, a szintetizátorunk elfogyott, de ajánlhatok helyette egy tizát.- Tizát? Az mi?- Kérem, az már szinte tizátor.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki az abszolút kövér?- ???- Aki ha elviszi a ruháját a mosodába azt mondják neki, hogy ejtőernyőt nem mosunk.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Gazsi vágtat le bicajjal a hegyről. Elé ugrik egy rendőr:- Állj meg, Gazsi! Nincsen lámpád!- Ugorj, rendőr! Fékem sincsen.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Szülészeten:- Gratulálok asszonyom, Önnek gyönyörű kislánya született.- Peddig nekem azt mondták, fiam lesz!- A francba, már megint nem a köldökzsinórt vágtam el.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A prostituált olyan számítógépes program, amit az élet ír, de a stricije futtat.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy főiskolán a hallgatóknak egy olyan mondatot kellett fogalmazniuk, amelyben a "szeretet" és a "szex" szó is előfordul.- Egy női hallgató fogalmazása:"Amikor két ember mélységesen és szenvedélyesen szereti egymást, és mindkettőjükben megvan az egymás iránti magas fokú és kölcsönös tisztelet, akkor a társadalom morálisan és spirituálisan is támogatja, hogy ez a két személy a fizikai szex mámorában egyesüljön."- Egy férfi hallgató munkája:"Szeretem a szexet."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Móricka utazik a buszon.- Elnézést, sofőr bácsi, tessék már nekem megmondani, hogy most jön a Déli pályaudvar?- Jön a fenét, mi megyünk oda!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Hogy kapta Benedek Elek a nevét?- ???- Anyukája reggel beszólt neki a szobába: "Benn vagy még az ágyban?"Ő meg kiszólt neki: "Benne, de kelek... "

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hát magával mi történt? - érdeklődik Kovács a szomszédjától, aki mankóval ballag ki a lakásból.- Közlekedési baleset ért.- És mankó nélkül egyáltalán nem tud járni?- Az orvosom szerint igen. Az ügyvédem szerint nem.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy fiatalember váratlanul meglátogatja a menyasszonyát. Percekig csak ácsorognak az előszobában, nem szólnak semmit, csak ölelik egymást. A vőlegény, hogy megtörje a kínos csöndet, megjegyzi:- Milyen szép ez a váza, itt az asztal közepén!- Igen - mondja a lány -, az apám hamuja van benne- Szentséges ég! - mondja szörnyülködve a fiatalember.- Szerintem is borzasztó! Még arra is lusta ez a piás vénember, hogy kimenjen a konyhába egy hamutartóért!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogyan célszerű eltemetni az anyóst?- ???- Úgy, hogy a feneke kiálljon a földből...- De hát miért?- Mert ha kimész a temetőbe, legyen hová beállítani a biciklit...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Melyik egységhez akar kerülni?- A vezérkarhoz.- Maga megőrült?- Miért, ez követelmény?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hívja a mentőket, Jean!- Mi baj, uram?- Elütötte az óra az éjfélt.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Nem iszom, nem dohányzom, minden reggel pontosan hatkor kelek, este pontosan tízkor fekszem. A feleségemhez száz százalékig hű vagyok. De mindez meg fog változni. Csak kerüljek ki a börtönből!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A székely meg a fia az érett gyümölcsöket szedik össze a kertben. A fiú megkérdezi:- Mi lesz ebből a sok gyümölcsből, édesapám?- Hát, ha anyád meggyógyul lekvár, ha nem, akkor pálinka.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu