Vicc: - Mi az abszolút dilemma? - ??? - Megtudod, ha megkérdezel...

- Mi az abszolút dilemma?- ???- Megtudod, ha megkérdezel egy zsidót, hogy kér-e egy kis disznóhúst, ingyen?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Fociszabályok lányoknak:- Szöglet kerek vagy ovális stadionban is van.- A bedobást nem a szurkolók végzik.- A pálya szélén hiába emelik fel a zászlót, attól még nem indul el a vonat.- A plexitető alatt ülő játékosok nem a buszra várnak.- A 11-est nem csak a 11 számú játékos rúghatja.- A VB abban különbözik a Bajnokok Ligájától, hogy a VB-n a Real Madrid játékosai a spanyolok ellen játszanak.- A VB abban hasonlít az EB-re, hogy egyiken sincsenek ott a magyarok!- A pálya közepén futó kapus a bíró.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy fickó hazajön a mexikói nyaralásáról, és a barátainak élményeiről mesél.- Szörnyű dolog történt ott... Képzeljétek a helyzetet: indiánok jobbról, indiánok balról, indiánok előttem, indiánok a hátam mögött...- És mit csináltál?- Mit? Megvettem az egyik takarót, amit árultak.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Chuck Norrisnak van a világon a legjobb pókerarca!Ez segített neki megnyerni a 84-es póker világbajnokságot egy jollyval, egy treff kettessel, egy kör 7-essel, egy zöld 4-essel az UNO-ból és egy Monopoly-s "Szökés a börtönből" kártyával.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A részeg bemegy a borozóba, majd szól a csaposnak:- Kérek egy fél litert az olcsóbbikból!- Jellemző, mondja, miért nem próbálja ki a drágábbat? - kérdi a csapos.- Minek? Úgyis kihányom!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják Bill Clinton sliccét?- ???- U. S. Open.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A medve és a nyuszika kifognak egy aranyhalat. A hal mondja nekik, hogy ha visszadobják, teljesíti három kívánságukat. Visszadobják, az pedig megkérdezi:- Medve, mi az első kívánságod?- Sok medvelányt akarok.- Nyuszika, neked mi az első kívánságod?- Egy tűzpiros Porsche 911.- Medve, mi a második kívánságod?- Még több medvelányt akarok.- Nyuszika, mi a második kívánságod?- Egy kifogyhatatlan benzinkút.- Medve, mi a harmadik kívánságod?- Még több medvelányt akarok.- Nyuszika, mi a harmadik kívánságod?- Legyen a medve impotens.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy hatalmas katonai teherszállító repülőgépet kísér két vadászgép. A pilóták rádión keresztül beszélgetnek egymással unaloműzésként. A vadászpilóták elkezdenek mindenféle műrepülő gyakorlatokat végezni. Egyikük átszól a teherszállító gép pilótájának:- Látod, pupák, mire jók ezek a kis madarak?A nagy gép pilótája visszaszól:- Ugyan már, ez semmi. Most én jövök, ezt biztos nem tudjátok utánam csinálni!A két vadászgép hátrébb húzódik, várják a mutatványt, de a nagy gép rendületlenül repül tovább. Öt perc múlva a pilóta beleszól az éterbe:- Na, láttátok?- Nem láttunk semmit. Miért, mit csináltál?- Lássuk csak: robotpilótára kapcsoltam, felálltam, kinyújtóztattam a lábaimat, ittam egy kávét, és hátramentem a klotyóba...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A fiatalkorú bűnözőknél külön statisztikát vezetnek arról, hogy a fiatalkorú bűnöző fogyaszt szeszes italt vagy sem. A főtárgyaláson tehát erre vonatkozólag kérdést kell intézni a fiatalkorú vádlotthoz. Az elnök a kérdést így teszi fel:- Iszol bort, sört vagy pálinkát?- Sört kérek!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Na és, hogy vezet a lányod?- Sakkosan.- Sakkosan? Hogy érted?- Egyszer egy gyalogost, másszor egy futót üt el.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean! Mi volt ez a csattanás?- Egy autó bekanyarodott a garázsba!- De hát nálunk nincs is garázs!- Hát ez volt a csattanás!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Pistike levelet ír Jézuskának karácsony előtt:"Kedves Jézuska, én egész évben jó voltam és mindig megcsináltam a leckéimet, küldj..."Közben felnéz a falon levő Mária képre és elszégyelli magát.Újabb levelet kezd:"Kedves Jézuska, én egész évben jó voltam, de sokszor nem csináltam meg a leckéimet..."Újból felnéz, majd új levél:"Kedves Jézuska, én nem voltam nagyon jó, és a leckéimet sem készítettem el..."Fenéz, leveszi a Mária képet, bezárja a szekrénybe, és írja az új levelet."Jézus! Anyádat túszul ejtettem, követelésem a következő..."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Hallottatok arról az etiópról, aki beesett a krokodiloktól hemzsegő folyóba?Hármat megevett közülük, mire sikerült kihúzni...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A szobapincér a reggeli maradékát pakolja össze a szobában.- Hozhatok még valamit, uram? - kérdi a vendégtől.- Nem, köszönöm! - feleli a férfi.A szobapincér ekkor észreveszi, hogy az ágyban fekszik egy nő is.- És valamit a feleségének? - kérdi.- Hmmm, nem rossz ötlet - mondja a vendég. - Legyen szíves, hozzon egy képeslapot.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

János bácsi legelőjén áthalad az új autópálya. Egy nyári napsütéses napon, ahogy ott kaszálgat, megfigyel egy menyecskét lenge nyári ruhácskában stoppolni.Kis idő elteltével megáll a lány mellett egy drága márkájú autó, a férfisofőr leengedi az elektromos ablakot a jobb oldalon, a lány bedugja a fejét, a férfi pedig gyorsan odazárja a nyakát, majd kiszáll a kocsiból és jól megrakja a lányt hátulról.Utána a férfi visszaül, leengedi az elektromos ablakot, a menyecske kihúzza a fejét, a kocsi elsuhan. Mindezt végignézve János bácsi megtörli az izzadt homlokát, és felsóhajt:- Az istókját neki!... Igaz, ilyen kocsira nincs pénzem, de egy ilyen ajtót biztos veszek!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Ügyvéd beszámol védencének:- Van egy jó és egy rossz hírem, melyiket mondjam először?- A rosszat, ügyvéd úr.- Sajnos, a laboreredmény szerint a maga vére megegyezik a gyilkosság helyszínén talált vérmintával.- És mi a jó hír?- Alacsony a koleszterinszintje.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A székelygyerek odamegy az édesapjához:- Boldog szülinapot édesapám!- Köszönöm fiam!- Vettem magának ajándékba egy lovat, de sajnos nagyon drága volt, úgyhogy csak részletre tudtam megvenni.- Nem baj fiam.- Kezdetnek itt van egy nagy lófasz.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Jancsi és Juliska sétálnak az erdőben.- Te Juliska, szeretnélek megdugni.- Nem lehet Jancsi.- Miért nem?- Két oka van. Az egyik, hogy még szűz vagyok. A másik, hogy ha kefélek, akkor fáj a derekam.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Gyerekek, ki tudna mondani egy példát a harmónikus házaséletre? - kérdezi a tanárnő.Móricka jelentkezik:- Az én nagyszüleim harmónikusan élnek. A nagypapa horkol, a nagymama meg süket.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az úton megy a legújabb és legdrágább Mercedes. Hirtelen fékeznie kell és megáll. Néhány másodperc múlva hatalmas csattanás hallatszik az autó hátuljánál.A Merci fedélzeti számítógépe a következő üzenetet írja ki:"Új Plug&Play (Trabant 601S) eszköz csatlakozott. Telepíti hozzá a szoftvert?"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A skót fia öt pennit kér az apjától, mire az apa:- Négyet kértél? Minek neked három? Elég neked kettő. Nesze, itt van egy! Dobjuk fel, ha fej, akkor a tiéd lehet!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Elégett néhány titkos iratunk - panaszkodott Bormann.- Hazaszólhatok, biztos van az otthoniaknál másolat - nyugtatta Stirlitz.Stirlitz ezúttal talán tényleg gyanúba keverte magát...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Cigányok beszélgetnek:- Hé, Gazsi, aggyá mán kőcsön egy ezrest fizetésig!- Jó, de mikor van fizetés?- Hát te dogozol, oszt én tuggyam?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A cég igazgatója behívja az újonnan felvett munkatársat:- Már megbocsásson, de Ön az önéletrajzában azt állította, hogy öt év szakmai gyakorlata van, viszont most a tudomásomra jutott, hogy ez az első munkahelye!- Elnézést főnök, de az álláshirdetésben azt írták, jó képzelőerővel rendelkező alkalmazottat keresnek...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Esztétikaórán mondja a tanár az osztálynak:- Gondolom, azt tudjátok, hogy a szépségideál korszakonként változik. Vegyük például az 1937-es szépségkirálynőt. 153 centiméter magas volt, emellett 54 kiló. A méretei pedig: 76-64-80. Mit gondoltok, milyen esélye lenne egy mai szépségversenyen?Jelentkezik az egyik diák:- Szerintem semmilyen.- Igen, ez így igaz. És miért?- Mert mostanra már nagyon öreg szegény.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Ernest Shackleton 1912-es antarktiszi expedíciója előtt ezzel a reklámmal keresett társakat:"Egy veszélyes utazáshoz keresek férfiakat. Alacsony munkabér, harapós hideg, hosszú hónapok a teljes sötétségben, állandó veszély, a biztonságos visszatérés kérdéses. Sikeres visszatérés esetén a hírnév és a dicsőség garantált."Ha napjainkban egy reklámügynökségen keresztül adná fel ezt a hirdetést, az valahogy így nézne ki:"Egy kalandos utazáshoz keresünk résztvevőket. Alacsony útiköltség, gyönyörű látnivalók, mókás éjszakák, jégszobor kiállítások megtekintése. Ingyenes utazási biztosítással! Kerüljön Ön is a magazinok címlapjára!"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy fickó elmegy az orvoshoz, és elkezd panaszkodni:- Doktor úr, segítsen rajtam, egyszerűen nem bírok aludni! Olyan környéken lakom, ahol egy csomó kutya lakik. Amikor lefeküdnék aludni, valamelyik mindig rázendít, aztán az egész falka ott ugat az ablakom alatt egész éjjel.Az orvos kivesz a szekrényből egy fiolát.- Szerencséje van. Most kaptam ezt a szuper erős altatót, meglátja, ettől nyugodt lesz az éjszakája.Két hét múlva visszajön a páciens, ha lehet, még fáradtabbnak tűnik.- Na mi van, nem használt az altató? - kérdezi az orvos meghökkenve.- Szörnyű, doktor úr. Mire végre elkapom az összes kutyát, és letuszkolom a torkukon, vége van az éjszakának...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Gézának kis törpe uszkárja van. Minden nap megsétáltatja a kis jószágot.- Jaj de aranyos kis uszkár! - áll meg a kutya mellett egy kisfiú.- Radásul ez rendőrkutya! - válaszol Géza.- De hiszen a rendőrkutyák sokkal nagyobbak! Hogy lehetne egy uszkár rendőrkutya?- Ez titkos-rendőr!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Fontos! Átverés a számtech boltokban! Ne vegyétek meg a japán TDK együttes CD-jét! Én már végighallgattam többször is és TÖK ÜRES!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy csinos nő rövid szoknyában hatalmas dobozt cipel az utcán. Hirtelen erős szél támad, ami fellebbenti a falatnyi szoknyát. Nem messze tőle egy férfi ücsörög a padon, és elragadtatva szemléli az elé táruló látványt.- Úgy látom, hogy maga egy csöppet sem úriember! - mondja dühösen a nő.- Lehet, de ahogy látom maga sem! - válaszol a padon terpeszkedő férfi.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Gondjai vannak a matematikával?Hívja fel az alábbi telefonszámot, és segítünk!3*2-3^2*10 - (sin[ß]/cos(180-ß))*8 - (đ*sin[ß]^-2)*2.5 - [(10x)(ln(13e))]-[sin(xy)/2.362x] - (sin(arc. ctg.(2cos[ß]/2sin[ß])))*4A hívás ára csak:(7*sin[ß])^(4.6*5)+(12cos[ß])*10^2 Ft + ÁFA

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

George Bush ül a fehér ház lépcsőjén és keservesen sír.Isten lenéz rá és megkérdi- Miért sírsz George?- Tudod az iraki helyzet, a sok halott, ezért.- Békét kell kötnöd - feleli Isten, - és minden rendben lesz.Tony Blair az angol parlament lépcsőjén zokog.- Miért sírsz Tony? - kérdi Isten.- Az iraki helyzet, a sok halott.- Békét kell kötnöd - feleli Isten, - és minden rendben lesz.Gyurcsány Ferenc ül a Parlament lépcsőjén és őrülten zokog.- Miért sírsz Ferenc? - kérdezi isten.Gyurcsány Ferenc szótlanul végigmutat az országon. Isten lenéz rá és együtt sírnak.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A bérgyilkos bemegy a templomba gyónni. Azt mondja a papnak:- Atyám... Vétkeztem... Gyónni szeretnék... Megöltem 10 embert...Mire a pap:- Lenne egy kis meló...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A szőke nő mondja a barátjának:- Nagyon kíváncsi vagyok a jövőmre. Szeretnék elmenni egy jósnőhöz, csak nem tudom, hogy tenyérjós, vagy gondolatolvasó legyen-e.- Szerintem tenyérjós, mert tenyered, az van...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy megy neked, Kohn?- Nem panaszkodom, Grün, tegnap is a világ egyik leggazdagabb emberénél ebédeltem!- Nem igaz!- De igaz. A McDonaldsnál...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az esküvői szertartás után az anyós megkeresi az ifjú vőt, és így szól hozzá:- Hát, fiam, most, hogy elvetted a lányomat, remélem megkomolyodsz, és nem csinálsz többé ostobaságokat!- Nem, nem mama! Ez volt az utolsó...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu