Vicc: - Mi az abszolút korszerű? - ??? - Ha a számítógép...

- Mi az abszolút korszerű?- ???- Ha a számítógép pszichiáterhez fordul, amikor nem érti meg a programozója...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az USA-ban a dohánygyártók azzal védekeznek, hogy igaz ugyan, hogy egy egészségre káros terméket gyártanak, viszont 3 millió állampolgárnak adnak munkát.És akkor ebben még nincsenek is benne az orvosok, röntgenasszisztensek, nővérek, kórházi dolgozók, tűzoltók, kórboncnokok és sírásók...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért könnyű behatolni a kommunisták számítógépébe?- ???- Mert "Egy a jelszó: tartós béke!"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miböl veszi észre az indián, hogy kiszáradt a folyó?- ???- Porzik utána a kenu.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az albán ejtőernyősök elmennek Angliába gyakorlatozni. Az ugratóparancsnok kiadja az instrukciókat:- 3000 méterrôl ugrunk, OK?Az albánok tagadólag ingatják a fejüket.- Akkor 2000.- Nem, nem.- 1000?Az ejtőernyősök nagy nehezen belemennek. A tiszt odaszól nekik:- Na jó, akkor vegyék fel az ejtőernyőiket, aztán gyerünk!Mire az egyik albán csodálkozva megszólal:- Ja, úgy könnyű...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Gondjai vannak a matematikával?Hívja fel az alábbi telefonszámot, és segítünk!3*2-3^2*10 - (sin[ß]/cos(180-ß))*8 - (đ*sin[ß]^-2)*2.5 - [(10x)(ln(13e))]-[sin(xy)/2.362x] - (sin(arc. ctg.(2cos[ß]/2sin[ß])))*4A hívás ára csak:(7*sin[ß])^(4.6*5)+(12cos[ß])*10^2 Ft + ÁFA

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy ügyvédi iroda két tulajdonosa kiszemeli magának a csinos titkárnőt. Egyikük be is cserkészi, és másnap meséli társának:- Barátom, kicsit csalódtam. A feleségem sokkal jobb.Erre a másik is ráhajt a titkárnőre, másnap neki is sikerül. Kérdezi a társa:- Na, milyen volt?- Hát, öregem, igazad volt. A feleséged tényleg jobb.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Levélben a szüleitől pénzt kér az egyetemista fiú:"Kedves szüleim!Nagyon nyomorultul érzem magam, hogy ismét pénzt kell kérnem tőletek, de sajnos katasztrofális a helyzetem. Annyira szégyellem magam, hogy legszívesebben a föld alá süllyednék.Ui.: Annyira szégyelltem magam, hogy megpróbáltam ezt a levelet a postástól visszaszerezni, de sajnos már elvitték, így már nem tehetek semmit."Nemsokára megjön a válasz:"Kedves fiam!Jó hírem van: nem kell szégyellned magad, mert sajnos a leveledet elkeverhette a posta, mivel mi nem kaptuk meg."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért van a patkányoknak négy lába?- ???- Hogy előbb érjenek a kukához, mint a guberáló kisnyugdíjas.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az őrszobán rendőrök beszélgetnek frissen elhalálozott kollégájukról:- Nahát, ez a szegény őrmester! - kezdi a legjobb ismerőse. - Reggel eltört a keze, és estére már nem élt.A többi rendőr tágra nyílt szemmel vág egymás szavába, mert nem hiszik az egészet.- Micsoda? Ez lehetetlen! Senki nem hal meg egy kéztörés miatt!- Igen, de közben adódott egy kis komplikáció.- És mi volt az?- Délben elütötte egy teherautó.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az öreg Pityák bácsi felszáll a buszra, megszólítja a sofőrt:- Bocsánat uram, hol kell leszállni a Vasvári utcához?- Semmi gond Pityák bácsi - mondja a vezető - majd én szólok a bemondóba.Az öregúr meg is nyugszik, leül. Mikor a járgány megérkezik, a sofőr szól:- Öreg Pityák, leszállás!Mire a busz végéből három öreg nő:- Kötyönjük tyépen!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két román beszélget Bukarestben:- Ki kellene menjünk Amerikába dolgozni. Először kimegyek én és majd üzenek neked.Meg is érkezik a levél. Ez áll benne:- Testvér ne gyere ki, mert azt láttam a tegnap, hogy a sarkon két kutya marcangolt egy románt.A másik visszaír:- Testvér, én mégis kimegyek mert én azt láttam idehaza, hogy két román evett egy kutyát.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két székely atyafi nézelődik a vásár után a brassói Fekete templom körül. Csodálják az öreg építményt, megnézik a Honterus-szobrot, majd távolról nézik a tömött tornyot, melynek ablakain át jól látszik a nagyharang.- Mondja, bátya - szól a fiatalabbik - hogyan kerülhetett az a hatalmas harang a toronyba?- Hát hogyan másképp, mint csengettyű korában?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Móricka és apukája mennek sétálni...Móricka meglát valamit a földön. - kérdezi is apukáját..- Apa mi van ott a földön?- Döglött béka. - válaszolja az apukaMennek tovább... Móricka megint kérdezi apukáját.- Apa, min csuszkálnak a gyerek ott a dombon?- Faszánon. - mondja az apukaMennek tovább megszólal Móricka apukája.- Nézdd Móricka ott egy lovagló huszár.Mennek haza, Móricka anyukája kérdezi Mórickától.- Mit láttatok a séta közben Móricka?- Döglöttbéka-faszán-lovagolóhuszár.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két öreg ember beszélget. Azt mondja az egyik:- Nekem remek orvosnőm van. 1 perc alatt megnöveli a hímvesszőm méretét.- Hogyan?- Kézrátétellel.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy fickó odamegy a leparkolt kocsijához, de észreveszi, hogy az oldala be van nyomva és egy cédula van az ablaktörlő mögé dugva.Elkezdi olvasni a papírt, amin ez áll:"Jó napot. Én mentem neki a kocsijának, és most vagy tíz kíváncsi férfi áll körülöttem, azt gondolva, hogy az adataimat írom le."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Hárman állnak egy Ádám és Éva kiűzetését ábrázoló festmény előtt: egy angol, egy francia és egy orosz.- Nézzék ezt az elegáns, tartózkodó kifejezést az arcukon - mondja az angol. - Teljesen biztos, hogy Ádám és Éva angol volt.- Ugyan, nézzék, milyen szépek. Emellett teljesen meztelenek, így biztos, hogy mindketten franciák voltak - így a francia.- Önök tévednek. Nézzék meg jobban a képet! - mondja az orosz. - Nincsen ruhájuk, egyetlen ételük van, az alma. Ennek ellenére azt hiszik, hogy ez a Paradicsom, így biztos, hogy oroszok!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két skót fogad, hogy melyikük ússza meg olcsóbban a vasárnapi templomi adomány gyűjtést. A gyűjtés alkalmával az egyikük gyorsan egy pennyt dob a perselybe, mire a másik megszólal:- Ezt ketten adtuk.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean, hallotta, hogy tegnap elütöttek egy kéményseprőt?- Hát ez rettenetes! Már a háztetőn sincs biztonságban az ember!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Józsika hosszú udvarlás után célba ér, és az éjszakát Margitkánál töltheti. Isznak, esznek, aztán irány az ágy, ahol Józsika csődöt mond, ugyanis nem tudja, hogyan kell folytatni innen a dolgokat.- Józsika, fázom, ölelj át! - próbál neki segíteni Margitka.Józsika átöleli.- Még mindig fázom, ölelj jobban!Megtörténik, de csak ennyi. Margitka most már dühös lesz.- Ha nem tudnád, a lábaim között van egy rés!- Áhá! Lehetséges, hogy onnan jön a huzat!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Koromsötét volt...Stirlitz az órájára nézett... volna... de már nem látta.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A szovjet-magyar határon beszélget két határőr:- Idefigyelj! - kezdi az orosz - Nálunk 1956 után 50 műhold sitty!- Az semmi! - így a magyar - Nálunk 1946 után az apámnak 100 hold sitty!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Válóperes tárgyaláson az asszony ügyvédje felteszi a kérdést a férjnek:- Elmondaná, mi az oka, hogy el akar válni a feleségétől?- Kérem, én teherautósofőr vagyok. Egész héten az országot járom. Egyik szombaton, mikor hazamentem, ágybabújtunk a feleségemmel. Kis idő múlva, hallom, hogy átkopog a falon az öregasszony a szomszédból: "Nem hagynák abba ezt a lármát legalább hétvégén?"

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kohn bemegy Grün cukrászdájába, és látja, hogy az ajtóra az van kiírva: "Zsidókat nem szolgálunk ki".- Grün, te teljesen megőrültél? Nem szolgálod ki a saját néped?- Te Kohn, te még nem kóstoltad az én süteményeimet...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy részeg berohan a kocsmába, és azt kiáltja:- Ti itt mind barom állatok vagytok!Erre feláll egy legalább két méter magas, széles vállú néger pasi. A részeg gyorsan helyesbít:- Ti itt mind barom állatok vagytok, a fekete kivételével!Mire a néger:- Figyelj, haver! Nem hagyom magam diszkriminálni!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

"Ronaldo nyújtja meg... De a csapattársának nagyon hosszú..."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Képzeld mi történt! A Béla elment dolgozni.- Tudtam, hogy pénzért mindenre képes.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kijön egy ember a templomból, és látja, hogy az út szélén egy koldus kéreget. Ad neki 100 forintot.- Az Isten áldja meg magát, majd imádkozni fogok az Ön beteg anyósáért. Az én imámnak foganatja van. Egyszer elfelejtettem imádkozni, mert éppen berúgtam, és másnapra meg is halt szegény!- No, itt van még egy százas barátom, aztán rúgjon be megint!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A gnóm, 4 kezű, 4 lábú kisgyerek siránkozik apukájának:- Apu! Le szeretnék menni a játszótérre!- Kisfiam, tudod, hogy nem szabad! Kicsúfolnak, gúnyolódnak a többi gyerekek!- Apu, de én nagyon unatkozom!- Hát jó, vidd le ezt a kiló kenyeret az 1. emeletre a gondnoknak!Elmegy a gyerek, eltelik 1 óra, 3 óra, 5 óra, a gyerek még mindig sehol! Utánamegy az apja, leér az elsőre, és csenget a gondnokhoz. Az kinyitja az ajtót, de tiszta vér az egész ruhája!Erre az apuka:- Úristen, magával meg mi történt?- Basszus, ekkora pókot még életemben nem láttam!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy szőke nő kérdezte a repülőgép pilótáját:- Egyet áruljon el nekem, pilóta úr. Azt még értem, hogy nappal hogyan repülnek, mert ugye látják a földet, hogy merre járnak. De ilyenkor, éjszaka hogyan? Hiszen nem látni semmit!A kapitány kimutatott az ablakon.- Éjszaka még egyszerűbb. Látja, ott van két villogó fény a szárnyak végén, egyszerűen azok között kell tartani a gépet.Az utas leesett állal nézett.- Aha, hát ez így tényleg egyszerű.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ez a Lindgren tele van pénzzel. Nem tudod miből él?- Bizonyítékok hiányából!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két szőke nő rádiót hallgat:- Keress a rádión valami külföldi adót!- De hiszen egyetlen idegen nyelven sem tudunk.- Nem baj, majd lehalkítjuk.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják az etópot egy körrel a fején?- ???- Rajzszög.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Meghal a mérnök, az orvos, meg a cigány. Szent Péter kérdi tőlük, mit szeretnének a ravatalnál hallani a gyászolóktól.A mérnök:- Itt nyugszik a műszaki tudományok pótolhatatlan nagysága.Az orvos:- Az emberiség jótevőjétől veszünk most búcsút.- No és te, cigány, mit akarsz hallani? - kérdi Szent Péter.Mire a cigány:- Odanézz, mozog!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mi lesz belőled, Pistike? Folyton csak a szex jár a fejedben. Abból nem lehet megélni.- Dehogynem, tanár úr! Látná csak a nővéremet!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két medve megy az erdőben, az egyik barna, a másik jobbra.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu