Vicc: - Mi határozza meg az Etióp népvándorlást? - ??? - A...

- Mi határozza meg az Etióp népvándorlást?- ???- A széljárás...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy cseh férfi, miután elkezdett romlani a szeme, elmegy a szemorvoshoz. A szemész mutatja neki a szokásos szemvizsgáló táblát, a következő betűkkel: "CVKPNWXSCZ".- El tudja olvasni? - kérdi a doki.- Méghogy el tudom-e olvasni? - kérdi a páciens. - Már jártam is ebben a faluban!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bemegy a kocsmába egy ember a kutyájával.- Bekapcsolhatnám a televíziót? Az enyém ugyanis elromlott, a kutyám meg nagy rajongója a magyar fociválogatottnak, és sosem hagy ki egy meccset sem.A csapos beleegyezik, bekapcsolják a készüléket, a kutya leül. Támad a csapat, rúgnak egy nagy kapufát. A kutya felugrik a bárpultra, kétlábra áll és elkezd táncolni. A csapos álla leesik:- Úristen, ez ám az öröm. És mit szokott csinálni, ha a csapat gólt rúg?- Azt nem tudom, még csak három éve van nálam a kutyus.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Móricka anyukája elküldi Mórickát a gyógyszertárba hashajtóért. Móricka elmegy, de nem tudja, mi az a hashajtó, úgyhogy megissza. Találkozik egy öreg nénivel, aki megkérdi tőle:- Kisfiam! Nem tudod, hol van a gyógyszertár?- Tessék követni ezt a barna csíkot és odajut!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy fickó lekiabál a negyedikről:- Házmester úr, Házmester úr! Jöjjön gyorsan, az anyósom ki akar ugrani az ablakon!- Hát aztán, miért kellek én oda?- Mert nem nyílik az anyósom ablaka!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A vádlott kezében egy baseball ütővel jelenik meg a bíróságon.- Mit akar ezzel? - kérdi a bíró a baseball ütő felé nézve.- Kérem, az idézésben az állt, hogy a védelemről magamnak kell gondoskodnom.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean! Hány fokos a fürdővizem?- 26, Uram.- Plusz vagy minusz?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az apa elhatározza, hogy meglátogatja a kollégiumban lakó fiát. Felül a vonatra, és péntek éjszaka meg is érkezik a kollégiumba. Becsenget, majd amikor egy álmos hang megszólal a kaputelefonba, megkérdezi:- Itt lakik Kovács János?- Igen, rakja csak le a kapu elé, majd reggel fellocsoljuk - hangzik a válasz.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az öreg székely ül a hintaszékében az udvaron. Egyszer csak egy limuzin gurul a ház elé. Kiszáll belőle egy öltönyös ember és azt mondja:- Emlékszel rám, apám, én vagyok a fiad, akit elküldtél 10 éve a városba dohányért. Azóta meggazdagodtam, megnősültem és híres lettem.- Jó, jó, - mondja a székely - de hol a dohány?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A pap és a buszsofőr egyszerre kopogtatnak a mennyország kapuján. Kijön Szent Péter, röviden elbeszélget velük, majd beengedi a buszsofőrt. A pap fölháborodva kérdezi:- És én? Engem, aki egész életemben Isten szavát hirdettem, nem engedsz be? Hogy lehet ez?- Hát úgy, hogy amíg te prédikáltál, mindenki aludt. Bezzeg amíg a buszsofőr vezetett, addig mindenki imádkozott...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Hogy hívják a sült nyulat?- ???- Tepsifüles.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A Mátra lábánál lerobban egy Volánbusz. Megáll mellette egy Trabant, a sofőr kiszól.- Nem megy?- Nem a fene enné meg, pedig a Kékesre kéne feljutnom.- Oda se neki! Kösse utánam, én is oda megyek!- Na ne szórakozzon velem!- Sose aggódjon, veszteni nem veszt semmit.Rá is akasztják a volánbuszt a Trabantra, az meg hatvannal feltép a Kékes parkolójába. A sofőr ámul, de nem bírja megállni.- Hát, szó se róla, felhúzott, de azért igencsak füstölt menet közben.A trabantos rémülten néz be a kocsijába:- Az istenit, már megint behúzott kézifékkel jöttem fel!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két szőke nő áll a buszmegállóban, várják a debreceni buszt. Hamarosan jön is egy. Odamegy egyikőjük, s megkérdezi a sofőrtől:- Ez a busz elvisz Debrecenbe?- Nem!Odamegy a másik is és megkérdezi:- És engem?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

1975 augusztusában egy háromtagú banda akarta kirabolni a Skót Királyi Bank Rothesay-ben található fiókját, de a forgóajtó csapdába ejtette őket. A bank személyzete segített kiszabadulni nekik, amit megköszöntek, majd távoztak.Néhány perc múlva ismét megjelentek, és készpénzt követeltek, de a személyzet már nem vette őket komolyan. Amikor 5000 fontot kértek, a főpénztáros hangosan kinevette őket. Ekkor az egyik rabló átugrott a pulton, azonban a földetéréskor kificamította a bokáját. A másik két bűntárs megpróbált elmenekülni, de kifelé menet megint beszorultak a forgóajtóba...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Nagy mulatozás van a vendéglőben. A cigányzenészek minden asztalnál elhúzzák a kedvenc nótát.Az egyik vendég ezt mondja, mikor a cigányzenész odamegy hozzá:- Te Gazsi! Tudod-e, hogy én neked egy fillért sem fogok adni?- Nem tudom, de tessék csak eldúdolni, majd megpróbálom eljátszani!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kovács úr a héten már harmadszorra késik el a munkahelyéről. Balszerencséjére a főnöke már az íróasztalánál várja:- Na, kolléga mondjon valami hihető mentséget a késésre! - mondja a főnök.- Elnézést kérek a késésért, de nagyon meredek reggelem volt. Már épp indultam volna, amikor a feleségem megkért, hogy vigyem el egy darabon. Beleegyeztem, de csak akkor, ha siet. El is készült 10 perc alatt. Útközben azonban a hídon akkora dugó volt, hogy kénytelen voltam az autót letenni, és átúszni a folyót, nézze meg, még vizes a cipőm. Aztán lestoppoltam egy rendőrhelikoptert, az elhozott a szomszéd utcáig, de leszállni nem tudott, ezért ejtőernyővel kiugrottam, és most itt vagyok!A főnök zordan néz rá:- Már megbocsásson, de hülyének néz? Azt várja, hogy ezt el is higgyem? Ki látott már olyat, hogy egy nő 10 perc alatt elkészül?!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Társkereső hirdetés:"Félénk fiú keresi... öööö, izé, hm, áááá, hagyjuk."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két öregember beszélget, a téma a mai erkölcsi normák. Az egyik megjegyzi:- Én annak idején nem feküdtem le a feleségemmel, csak a házasság után! És te?- Nem tudom, nem emlékszem. Hogy is hívják a feleséged?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miért a szőke nő a legjobb az orális szexben?- ???- Mert vákuum van a fejében.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki az abszolút tanár?- Aki a pásztorórára is készít óravázlatot.- Ki az abszolút igazgató?- Aki a pásztoróráról is kér óratervet, vázlatot.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Megy a bakter a sínek mellett, mikor megszólal egy hang:- Térj meg, fiam!- Mi a fene! - tovább megy.Hang:- Fiam, térj meg hozzám!- Ki az?Észreveszi, hogy a közeli váltóból jön a hang.- Mi az, ki vagy te?- Én vagyok Jézus Krisztus, Isten fia. Khmm. Meg váltó.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy kamionos bemegy az éjszaka közepén a falu rendőrségére:- Mondja biztos úr, van az Önök falujában fekete bika?- Nem, nincsen.- És valakinek van esetleg fekete lova?- Úgy tudom, fekete lova sincs senkinek.- A fenébe, akkor mégis a plébános urat ütöttem el!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Szalad a skót feldúltan az utcán. Megkérdi a szomszédja:- Hová rohansz ilyen kétségbeesetten?- Elegem van. Megyek a folyóhoz, és a vízbe ölöm magam!- Megőrültél? Ebben a szép új ruhában?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bemegy két apáca a kocsmába. A pincér nagyot néz, majd megszólítja őket:- Elnézést, nővérek, de biztosak benne, hogy ez az Önöknek való hely?- Tudjuk, hogy nem, de a tisztelendő úr azt mondta nekünk, hogy segítsünk a bűnös lelkeken. Úgy gondoltuk, itt biztos találunk ilyeneket.Másnap két rabbi jön a kocsmába. A pincér őket is megkérdezi.- Tudjuk, hogy ez egy bűnös hely, de a zsinagógát éppen felújítják és úgy gondoltuk, ide beülünk vallási kérdéseket megbeszélni.Harmadnap betér két ír pap. A pincér megszólítja egyiküket:- Atyám, csodálkozom, hogy itt látom Önöket!- Miért, fiam?- Mert még csak 10 óra van, és még sosem láttam Önöket itt 11 előtt!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A féfi beront az orvoshoz:- Doktor úr, doktor úr!! A lányomnak inaszakadása van!- Ersze...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Kohn bácsi, az öreg órásmester haldoklik. Aléltan fekszik, de arra azért felébred, hogy a fia a páncélszekrényében, a legértékesebb órái között matat. Megszólal az öreg:- Fiam, az óráim meg vannak számlálva!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Élt egyszer egy nagyon szegény család. Szegény volt az apa, szegény volt az anya. Szegény volt a komornyik, szegény volt a cselédlány. Szegény volt a sofőr és szegények voltak a kertészek is.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Elmegy a paraszt bácsi az ügyvédhez, mert el szeretne válni a feleségétől.- És Ügyvéd Úr, úgy mégis, mennyiért vállalná el az ügyet?- 150.000 Ft-ért!- Meg van maga őrülve!? Beszéltem a vadásszal, 50-ért agyonlövi!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A paraszt bácsi igyekszik a Parlamentbe. Biciklijét a falnak támasztja. Mire az őrök:- Bácsikám, hát nem gondolja komolyan, hogy csak úgy letámasztja ide a biciklijét? Hát ide politikusok járnak!- Politikusok? Igaza van, akkor jobb lesz, ha lelakatolom.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két rendőr beszélget:- Képzeld, tegnap olyan dolog történt velem, hogy olyat még a legádázabb ellenségemnek sem kívánnék.- Miért? Mi történt veled?- Ötösöm lett a lottón!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két sperma beszélget:- Te látsz itt petesejtet?- Nem!- Akkor ez szopás...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A bankigazgató rászól a biztonsági őrre, mert az öreg ismét néhány percet késett a szolgálatból.- Pista bácsi! Vegye tudomásul, hogy a bankban a pontosság ugyanolyan fontos, mint... mint a katonaságnál! Volt maga katona?- Igen kérem, voltam.- Na, és mit mondott magának az ügyeletes tiszt, amikor késve ment be a laktanyába?- Azt, hogy "Alezredes elvtárs jelentem, a zászlóalj felsorakozott..."

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az első osztályban a tanítónéni megkérdezi:- Mit mond a tehén?- Múú.- Mit mond a macska?- Miáúúú.- Remek! És az egér?- Klikk!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az indián ül a tóparton és nézi, ahogy a felesége mossa a ruhákat a vízesésnél.Egyszercsak egy nagy kő esik rá az asszonyra és agyonüti.- A fenébe! - mondja az indián. - A vízkő már megint tönkretette a mosógépemet!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az állatok viccmesélő versenyt rendeznek az erdőben.Aki rossz viccet mond, azt a többiek megeszik!A nyuszika kezdi, a viccén mindenki nevet, csak a zsiráf nem. Ezért a nyuszit megeszik.A következő a farkas, akinek a viccén mindenki röhög, csak a zsiráf nem. Őt is megeszik.A medve viccén senki sem nevet, csak a zsiráf. Megkérdezik tőle, hogy mit nevet, erre azt mondja:- Milyen jó viccet mondott a nyuszika!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Müller és Stirlitz sétálnak a Dráva partjánál.- Stirlitz - gondolja Müller.- Müller - gondolja Stirlitz.- Blugy-blugy - gondolja a fuldokló ember.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu