Vicc: - Milyen ásványtani kérdést tett fel Petőfi a baromfiudvarban? -...

- Milyen ásványtani kérdést tett fel Petőfi a baromfiudvarban?- ???- Ej, mi a kő tyúkanyó?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Lányom, szeretnék a vejem kedvében járni! Szerinted melyik ruhámat vegyem fel?- Szerintem azt, amiben utazni szoktál.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Széttéplek, mint etióp gyerek a segélycsomagot!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Ittas ember megy haza a kocsmából, de megbotlik, és hatalmasat esik a járdán.Egy járókelő megszólítja.- Látja, nem kellett volna annyit inni!- A fenét! Menni nem kellett volna!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy férfit becsületsértés miatt beperelt egy nő. A vád az volt, hogy a férfi disznónak nevezte a nőt. A bíró bűnösnek találta a férfit, és pénzbüntetésre ítélte. A férfi utána odament a bíróhoz és megkérdezte:- Bíró úr, ezek szerint akkor nem nevezhetem disznónak Mrs. Johnsont?- Nem, mert egyébként újra megbüntetem.- És egy disznót nevezhetek Mrs. Johnsonnak?- Igen, természetesen, ezért nem jár büntetés.A férfi ekkor szélesen mosolyogva odafordult a felpereshez és nyájasan azt mondta neki:- Viszontlátásra, Mrs. Johnson!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A múltkor csengettek, kinyitom az ajtót, és ott áll egy magas, jóképű pasas, és azt kérdi, itthon van-e a férjem.Mondom, nincs, erre felkap, bevisz a szobába, lerak a franciaágyra, és jól megdug.Utána egy héten át minden egyes nap ugyanez történt... Na most már megöl a kíváncsiság, hogy vajon mit akarhat ez a pasas a férjemtől?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Hitler felszólal a raboskodó zsidókhoz:- Emberek! Disznóvágás lesz az éjjel!- Éljen! Éljen! - örülnek a zsidók.- Kuss disznók!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy kocsmában együtt sörözik egy angol, egy ír és egy skót.Azt mondja az angol büszkén:- Nekem tíz fiam van... Az egy híján egy futballcsapat.Az ír nagyot legyint:- Erre vágsz fel? Nekem tizennégy fiam van. Az egy híján egy rögbicsapat.Mire a skót:- Na és? Nekem tizenhét lányom van. Az egy híján egy golfpálya!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

9/11 után pár nappal:- Jó napot! Kérek egy repülőjegyet!- Rendben, semmi akadálya, hányadik emeletre kéri?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két szőke nő áll a buszmegállóban, várják a debreceni buszt. Hamarosan jön is egy. Odamegy egyikőjük, s megkérdezi a sofőrtől:- Ez a busz elvisz Debrecenbe?- Nem!Odamegy a másik is és megkérdezi:- És engem?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy fickó családi házban lakik, de a kertje végében van egy kis ház, amit szeretne kiadni. Készít egy táblát "A HÁTSÓ RÉSZ KIADÓ" szöveggel, bekeni ragasztóval, és a széken hagyja száradni. Véletlenül ráül a felesége, aztán elindul a közértbe. Egy pasi odaszól:- Bocsánat, kisasszony, de kiadó még a hátsó rész?- Igen.- De én az ... khmm... első részt jobban szeretném!- Azt sajnos nem lehet, ott a férjem dolgozik.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Idősödő házaspár elhatározza, hogy felvilágosítják gyerekeiket. Először behívják a nagyobbat, és hosszasan taglalják a méhek és a madarak szaporodását, majd rátérnek az emberi anatómiára.Mikor minden szempontból alaposan körbejárták a témát, szólnak a fiúnak, hogy küldje be a kisöccsét.A srác odamegy az öccshöz és mondja neki:- Na, menj be apuékhoz, mondani akarnak valamit!- Mit akarnak mondani? - kérdi a kicsi.- Emlékszel mit csinált a bébiszitter meg a barátja a múlt héten a nappaliban?- Igen.- Na, csak annyit akarnak mondani, hogy a méhek meg a madarak is úgy csinálják!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Arisztid, Indiából hazatérve szeretné hazahozni kedvenc elefántját, de a törvények tiltják. Álcázásul egy-egy szelet kenyeret ragaszt az elefánt füleire. A határon persze megállítják:- Hová viszi azt az elefántot?- Miféle elefántot? Ez csak egy szendvics az útra.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egy zsebtovaj a bíróságon az ítéletre vár. A bíró kihírdeti:- Vádlottat bűnösnek találtam többrendbeli lopás elkövetésében. A bírság 45 ezer forint.Erre feláll a vádlott ügyvédje:- Tisztelt bíró úr, védencemnek most csak mindössze 20 ezer forintja van, de ha adnak neki tíz percet kint a tömegben, hamarosan előteremti a többit is.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Apuka a pszichiáternél:- Doktor úr, a kisfiam folyton falhoz vágja a spenótot. Mit tegyünk?- Hm... Vegyenek zöld tapétát.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bormann és Müller kávézgatnak Müller dolgozószobájában. Egyszer csak besettenkedik Stirlitz és egy csomó titkos dokumentumot kiemel a páncélszekrényből.- Ki volt ez? - kérdezi döbbenten Bormann.- Ez? Stirlitz, a Vörös Hadsereg legjobb kémje.- És miért nem kapod el???- Eh, már évek óta próbálom, de mindig kicsúszik a kezeim közül...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A repülőgép egyik utasa nagyon fél, de a pilóta próbálja nyugtatni:- Repülni nem is olyan veszélyes, mint autót vezetni. Képzelje csak el! A múltkor utazott a barátom az autópályán, amikor hirtelen ráesett a kocsijára egy repülőgép!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Akciós, kampány előtti oboaoktatás politikusoknak Vöröslámpa utcai oktatási központunkban! Képzett külföldi lányaink most díjmentesen szólaltatják meg az Ön hangszerét, és a bemutatóról készült videókazetta másolatát adjuk ajándékba, hogy meg ne feledkezzen rólunk!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Miről ismerik meg a székelyt a budapesti vidámparkban?- ???- Bicskával eszi a vattacukrot.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Vallási megállapítás:- Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Osama Bin Laden elmegy a jósnőhöz.- Látom a jövőt! - mondja átszellemülten a jósnő. - Egy amerikai nemzeti ünnepen fogsz meghalni!- Melyiken? - kérdi a terroristavezér döbbenten.- Teljesen mindegy, mikor halsz meg, az a nap amerikai nemzeti ünnep lesz!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Egyik főnök a másiknak:- Hogy csinálod hogy az embereid mindig pontosak?- Egyszerű: 30 munkás és 20 parkolohely.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az albán ejtőernyősök elmennek Angliába gyakorlatozni. Az ugratóparancsnok kiadja az instrukciókat:- 3000 méterrôl ugrunk, OK?Az albánok tagadólag ingatják a fejüket.- Akkor 2000.- Nem, nem.- 1000?Az ejtőernyősök nagy nehezen belemennek. A tiszt odaszól nekik:- Na jó, akkor vegyék fel az ejtőernyőiket, aztán gyerünk!Mire az egyik albán csodálkozva megszólal:- Ja, úgy könnyű...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A diákok irodalom órán orosz írók, költők műveiből felelnek. A tanárnő mondja a mű címét, a gyerekek az íróját. Sorba jönnek a válaszok: Dosztojevszkij, Tolsztoj...Pistike majd kiesik a padból annyira jelentkezik, felszólítja a tanárnő, nagy büszkén kivágja: Fuskin.- Ülj le azonnal! - szól rá nagy mérgesen a tanárnő.Ekkor odasúgja Pistike padtársa:- Bolond vagy? Nem tudod hogy az Puskin?- Jó jó, de af a hülye ficsa meg nem látja, hogy hiányzik elölről két fogam?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Ki az abszolút matematikus?- ???- Aki úgy eteti a csirkéket, hogy 3,14... 3.14... 3,14...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Jean, mi ez a dobogás?- Gyakorlatoznak a futórózsák, Uram!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Pistike kimegy a piacra és almamagot árul. Odamegy a rendőr:- Mit árulsz, fiacskám?- Almamagot. Nagyon jót tesz az agyműködésnek!- És mennyibe kerül?- 500 forint egy zacskóval, 10 db van benne.A rendőr meg is veszi és elmegy, de aztán 5 perc múlva vörös fejjel jön vissza:- Te büdös kölyök, átvertél! Ennyi pénzért annyi almát vehettem volna, amennyiben többször ennyi mag van!- Látja milyen gyorsan hat az almamag?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Taxis visz egy utast, amikor észreveszik, hogy az út mellett párzik két kutya. A taxis büszkén megjegyzi:- Én és a feleségem minden éjjel így csináljuk.Az utas szomorúan mondja:- Az én feleségem sajnos nagyon konzervatív, csak a hagyományos pózokat szereti.A taxis nekiáll tanácsot adni:- Próbáljon meg este megitatni az asszonnyal két pohár Martinit, meglátja, sokkal készségesebb lesz.Másnap megint találkoznak, a taxis megkérdi:- Na, használt a két Martini?- Igen, de tízet kellett megitatnom vele...- Hogyan? Az nagyon sok!- Igen, az első két Martini után már nem volt kifogása az új póz ellen, de további nyolc kellett hozzá, hogy hajlandó legyen felvenni a szájkosarat...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két vívóedző összefut edzés után:- Mondd kolléga, te hogyan választod ki, hogy kit vizsgáztatsz?- Hát, szúrópróbaszerűen!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két informatikus beszélget. Megszólal az egyik:- 10101101Mire a másik:- 01101010

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

- Mit hall az indián a síneken?- Szörnyet...

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Az ötéves Móricka anyukája bemegy a gyerekszobába, és látja, hogy a kisfia ül a szőnyegen és sírdogál.- Mi baj, drágám? - kérdezi tőle.- Most jöttem rá, hogy hogy kell bekötni a cipőfűzőmet.- Hát ez igazán jó hír! Miért kell ezért pityeregni?- Mert ezután egész életemben nekem kell majd bekötnöm!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A cigány öt kiló hússal tér haza szokásos élelembeszerző körútjáról. A felesége rögtön ott terem.- Te, aggyá mán egy kis húst, három napja nem ettem.- Először igyál meg egy liter vizet. - megissza.- No, Gazsi most mán ide azt a húst!- Igyál meg először meg egy liter vizet.- No most ma tényleg aggyá húst!- Ha még egy liter vizet megiszol, adok. - nagy nehezen megissza.-Te Gazsi, én mán nem is birok enni.- Látod, nem is éhes voltál te, hanem szomjas.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Két ügyvéd bemegy egy éttermebe, leülnek, kérnek egy pohár vizet, majd kinyitják az aktatáskájukat és elővesznek egy-egy szendvicset. A pincér felháborodva mondja nekik:- De uraim! Ez egy étterem! Itt nem ehetik a saját szendvicsüket!A két ügyvéd egymásra néz, megvonják a vállukat, kicserélik egymás közt a szendvicseiket, majd nyugodtan elkezdenek falatozni.

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

A Mátra lábánál lerobban egy Volánbusz. Megáll mellette egy Trabant, a sofőr kiszól.- Nem megy?- Nem a fene enné meg, pedig a Kékesre kéne feljutnom.- Oda se neki! Kösse utánam, én is oda megyek!- Na ne szórakozzon velem!- Sose aggódjon, veszteni nem veszt semmit.Rá is akasztják a volánbuszt a Trabantra, az meg hatvannal feltép a Kékes parkolójába. A sofőr ámul, de nem bírja megállni.- Hát, szó se róla, felhúzott, de azért igencsak füstölt menet közben.A trabantos rémülten néz be a kocsijába:- Az istenit, már megint behúzott kézifékkel jöttem fel!

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Váratlanul hazajön a férj, és a feleségét ágyban találja. Mivel gyanús neki a dolog, ezért elkezd kutatni a szobában. Kinyitja a szekrényajtót, és egy pucér pasast lát odabent álldogálni.- Hát maga meg mit csinál itt? - ordít rá.- A vízilabdakapumat javíttatom - feleli az nyugodtan.- Micsoda? Ez volt a leghülyébb válasz, amit életemben hallottam. - hökken meg a férj.- Szerintem a kérdés is elég hülye volt, nem?

Bejegyzés megtekintése

+1 vicc

Bejegyzés megtekintése

Did you like this story?

Please share by clicking this button!

Visit our site and see all other available articles!

Bikuci.hu